top of page

AKREPLER : 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


Aralık ayının sonuna kadar aşk ilişkiler gezegeni Venüs burcunuzda kalmaya devam ediyor. Mars'ta aşk ve ilişkiler alanınızda Balık burcunda geçişine ay sonuna kadar devam edeceğinden Bu dönem ilişkiler flört keyifler ve mutluluklar için oldukça olumlu etkiler yansıtmakta. ilişkilerin keyfini çıkaracağınız umuyorum, Diğer taraftan yaratıcılık hobiler eğlence alanlarınız veya hayatınızda bir tutkunuz varsa bu konuya yapacağınız yatırımlar bu dönemde öncelik kazanabilir.


21 Aralık'ta Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter'in iletişim haberleşme ve Ticaret gezegeni Merkür ile yapacağı kavuşum para kaynakları alanında yer alacak beş altı gün etkili olacak bu kavuşum para konularında oldukça güzel fırsatlar sunmak da. iş alanına yatırım yapabilir kaynaklarınızı geliştirmek Daha fazla para kazanmak için yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz ve bu dönemde bir işe yatırım yapmak veya girişimde bulunmak için ideal zamandır. ticari konularda veya işle ilgili girişimler de bu kavuşum yılın en güzel etkilerini yansıtmaktadır.


22 Aralık'ta güneş artık Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve sizin kısa yolculuklar eğitimler kurslar kardeşlerle yakın akrabalarla Okul arkadaşlarıyla zihinsel projeler ile alakalı alanınıza yerleşiyor, Güneş Oğlak burcuna geçer geçmez yengeç burcunda bir dolunay yer alacak. bu dolunayın ardından 6 Ocak 2019 da 15 derece oğlakta bir güneş tutulması meydana gelecek. bu dolunay ve tutulma ile birlikte bir yıl boyunca hayatınızda eğitimler kurslar ticari projeler zihinsel çalışmalar Web siteleri iş sözleşmeleri sınavlar geziler akademik konular yurtdışı seyahatleri Basın Yayın sosyal medya işleri hukuki konular resmi işler önem kazanacaktır. zihinsel yaratıcılığınız işinizi veya kendinizi geliştirecek yaratıcı fikirler ve bu konuda yapacağınız girişimler size Şans ve fırsatlar getirecektir.


1 Ocak tarihinde Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve sizin iş ve çalışma koşullarınızı sağlığınızı ve günlük hayatınızı temsil eden alana geçiş yaparak bir buçuk ay boyunca burada kalmaya devam edecek. bu dönemde sağlığınızı dikkate almalısınız daha fazla dinamik ve enerjik olabileceğiniz bir dönem olduğu için zayıflamak spora başlamak diyet yapmak için uygun bir zamandır fakat ağır yük kaldırmaktan fazla asabi ve gergin davranmaktan kaçınmalısınız kaslarla veya başarıları ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. iş ortamında daha fazla aktif olacağınız ve çok daha fazla iş halletmek için koşturacağınız için yol alabilirsiniz daha fazla stres yüklü olabilirsiniz.


7 Ocak'ta gerçekleşecek olan beş altı gün etkili Jüpiter Neptün karesi harcadığınız paraları nereye harcadığınızı o harcamanın gerekli olup olmadığını dikkatle ele almanızı gerektiren bir görünüm ortaya çıkarmakta. aşırı idealist davranmak çok fazla tutkuyla adım atmak gerçekleri görmemek veya görseniz de umursamamak daha sonra hayal kırıklığı yaratabilir Özellikle bunu harcamalar konusunda uyarmak için söylüyorum. 8 Ocak tarihinde aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs'ün yine paralarınızı geçmesi kazançlarınızı arttıracağı gibi aynı zamanda harcamalarınızı da arttıracaktır gezilere uzun yolculuklara eğitimleri yurtdışı konularına Basın Yayın sosyal medya işlerini harcamalar yapmak mümkün. kendinizi geliştirmek bilgi katmak ya da ticari konuları yatırım yapmak isteyebileceğiniz 3 haftalık bir dönem olacaktır oldukça iyimser neşeli ve hareketli olacaksınız yaratıcı fikirler ile dolu olacağınız için hayatınıza yenilikler katmanız mümkün olacaktır. Şans ve fırsatlar yıldızının da para alanınızdan geçeceği Bu 1 yıl boyunca kazançlarınızı çok daha fazla arttıracağız ve yeni kaynaklar yaratacağınız aşikârdır.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,


Naz Bayatlı

304 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page