top of page

ASLANLAR : 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslanlar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


21 Aralık tarihinde aşk ve ilişkiler alanınızda yay burcunda gökyüzündeki Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter ile iletişim haberleşme eğitimler ve Ticaret gezegeni Merkür kavuşum yapacak bu kavuşumu ne etkisi 5-6 gün sürecektir ve bu güzel evde karşılayacağınız bu Transit size hayatınızda daha mutlu olacağınız aktiviteleri adım atmak hobilerinize ve yaratıcı çalışmalarınıza başlamak yeni biriyle flört etmek veya halihazırda bir sevgiliniz varsa birlikte güzel vakit geçirmek eğlenmek konuşmak kültürel aktivitelere katılmak bakımından oldukça güzel bir etki sunmaktadır.


İlişkiler gezegeni Venüs ay sonuna kadar Akrep burcunda kalacak ve sizin ev ve aile alanınzıda yer alacak evde çok fazla sosyalleşeceğiniz geleninizin gideninizin çok olacağı bir zamandır ayrıca evden çalışığ para kazanmak için de uygun bir zamandır. evde tadilat tamirat işleri yapmak ve evle ilgilenmek için bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Mars ta Ocak ayının sonuna kadar Balık burcunda ve para alanınızda kalacağından ticari faaliyetler yatırımlar krediler ve borçlar konusunda aktif olabileceğinize işaret ediyor. Diğer yandan Mars bu evde iş ortaklıklarına psikolojik alanda Şifa bulmak için yapabileceğiniz çalışmaları da işaret etmektedir.

22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca iş ve çalışma alanınızda yer alacak. Güneş Oğlak burcuna geçer geçmez yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. bu Dolunay 12.ev adını verdiğimiz bilinçaltını elde olmayan durumları spiritüel konuları Kolektif ek hizmet temalarını içeren bu evde gerçekleşeceğinden kendinizi Normalden daha fazla yorgun zihninizi boşaltmak ve dinlendirmek durumunda hissettirebilir. yine de evden çalışmak isteyen veya zihnini bir konuyu odaklamak isteyen sevgili Aslanlar için bu Dolunay bir fırsattır. ayın ardından ocak ayının ilk haftasında 6 Ocak'ta oğlak burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek, Bu da demek oluyor ki 22 Aralık'tan itibaren ocağın ortalarına kadar iş ve çalışma koşullarınız Bir konuya odaklanıp ona Zaman emek ve nakit harcamanız bu konuda yorulmanız ve çabalamanız mümkün. 2019 yılının tutulmalar teması iş ve çalışma koşullarını düzenlemek yeteneklerinizi daha kurumsal bir kapsamda değerlendirmek uzmanlaşmak iş planlaması yaparak işinizi veya kariyerinizi geleceğe taşıyacak Yapı taşlarını yerine oturtmak bu dönemden itibaren başlayarak bir yıl boyunca ana temanız olacaktır.


ocağın başında Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve sizin uzun yolculuklar Yabancılarla ilişkiler uluslararası ticaret akademik çalışmalar hukuki işler alanınızda bir buçuk ay boyunca kalacak. bu dönemde fikirlerinizi Düşünsel yeteneklerinizi ortaya koymak için çaba sarf edebilirsiniz. daha hırslı rekabetçi olarak yenilikçi fikirlerle öne çıkabilirsiniz. Mars geçişinde hukuki konulara önem vermek resmi işlerle uğraşmak veya bir konuyu resmileştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. akademik hayatta olan aslanlar bu dönemde sınavlara veya okul konularına daha fazla odaklanarak enerji sarf edebilirler.


7 Ocak'ta gerçekleşecek ve 17 ocak'a kadar sürecek olan Jüpiter Neptün kare açısı ile birlikte ilişkilere hobilere eğlence ve sizin zevk alanlarınıza para harcamak söz konusu olabilir, harcamalar kontrolden çıkabilecek bir ihtimal taşımaktadır Bu nedenle Belki biraz daha kontrollü yatırım yapmak almak satmak sizin için daha akıllıca olacaktır.


8 Ocak'tan itibaren 3 hafta boyunca aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs yay burcuna geçeceği için sevgili aslanların Gönül İşleri çok aktif olacaktır daha fazla sevgi mutluluk aşk yaşamak yeni bir ilişkiye başlamak veya va rolan ilişkiniz içerisinde daha fazla birbirinize ilgi alaka göstermek için harika bir fırsatınız var.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesi dileğimle,

NAZ BAYATLI

255 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page