top of page

İKİZLER . 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Merhaba Sevgili İkizler ve yükselen İkizler ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzü etkilerinin size nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


21 Aralık günü yaklaşık 4-5 gün etkili olacak Jüpiter Merkür kavuşumu yaşayacağız Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter ticaret haberleşme iletişim ve yolculuklar gezegeni Merkür ile kavuştuğunda, Hele sizin güneşinize veya yükseleninize karşıt alanda bu kavuşumu yaptığında, hayatınızda birçok bakımdan yeni şanslar ve fırsatlar gireceğine işaret eder. Bu süreçte yeni iş ortaklıkları kurabilir bir ticari fikri hayata geçirebilir eğitimler kurslar akademik konular Web siteleri uzaklarla kurulacak bağlar uzun yolculuklar uluslararası ticaret gibi konularda oldukça hızlı ve yaratıcı fikirlerle hedeflerinize atılmanız olasıdır. Bu dönem Elbette ikizler için ilişkiler anlamında da birçok fırsat sunmaktadır ilişkilerinizi konuşmak fikirleri paylaşmak birbirinizi de hoşunuza giden yönlerden bahsetmek sevgilinizin veya Eşinizin çevresinden arkadaşlıkların da iş kontakların da fırsatlar yakalamak oldukça lehinize gelişecek temalardandır, Demek ki bu süreçte mümkün olduğunca İnsanlarla iletişim halinde olmak isteklerimizden ve hedeflerinizden bahsetmek sizin için iyi sonuçlar doğuracaktır.


22 Aralık tarihinde Güneşin Oğlak burcuna geçmesi ile Kuzey yarım kürede kış mevsimi başlar ve bu geçiş sizin krediler borçlar eşle iş ortakları ile veya aile ile Paylaştığınız ortak paralar alanını sembolize ettiği için bir ay boyunca güneşin bu alanda kalması ile birlikte maddi konulara yatırımlara kredileri ve borçlara paranızı nasıl daha iyi değerlendirebileceğinize odaklanacaksınız. Ayrıca Güneş Oğlak burcuna geçer geçmez Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay sizin para kaynakları alanınızda yer alacağı için maddi konularda güven bulmak birikim yapmak yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmek konusu öne çıkabilir. Alım satım ve harcamalar söz konusu olabilir. Bu dolunaydan sonra Ocak başında Yine güneş Satürn kavuşumu var 5 Ocak'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor ve tüm bu Oğlak burcunda toplasan gezegenler bizi 6 Ocak 2019 da 15 derece oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasına taşıyacak. Bu tutulma sizin para kaynakları krediler borçlar ticari gelirler yatırımlar alanınızda yer alacağı için sevgili İkizler demek ki Ocak ayının aslında teması maddi konular iş hayatı ticaret krediler borçlar paranızı nasıl yöneticiniz ve yatırım yapacağınız iş ortaklıklarında nasıl bir tutum benimseyeceğiniz ve finansal konularınızı nasıl ele alacağınız gibi temel meseleler olacaktır.


Öncelikle bu alan içerisinde zaten halihazırda Satürn Plüton gibi ağır gezegenlerden etki aldığından, ayağınızı yorganına göre uzatmak isteyeceksiniz, çok fazla önünüzü göremediğiniz yatırımlar yapmak size akıllıca gelmeyecektir, daha sağlam istikrarlı uzun vadeli krediler borçlar veya para dönüşleri ile ilgilenmek daha mantıklı olacaktır. Özellikle 24 Aralık tarihinde gökyüzünde Merkür ile Neptün karesi yer alacağından bu kare sanki bir merkür retrosu etkisi yaratabileceğinden özellikle iş ve kariyer alanında atacağınız adımlar a karşı dikkatli olmalısınız boş hayaller ve hedefler peşinde koşmadığınızdan emin olmalısınız.


1 Ocak tarihinde Mars Balık burcundan çıkarak artık Koç burcuna yerleşiyor ve sizin arkadaşlıklar Grup aktiviteleri alanınızda bir buçuk ay boyunca kalacak, çok daha fazla gruplar içerisinde aktif olacaksınız birçok insanla bir arada olmak onlara liderlik etmek veya aralarında bir lokomotif görevi görmekle uğraşacaksınız çok fazla hırslı biraz öfkeli ve rekabetçi hissetmeniz normaldir ilişkileri bozmadığınız sürece Mars Koç size ileri atılma şansı verecektir.

8 Ocak'ta Aşk ilişkiler iş ortaklıkları ve evlilik gezegeni Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve sizin için ilişkiler anlamına gelen gökyüzü alanında 3 hafta boyunca geçiş yapacak Bu dönem içerisinde Ocak ayında ilişkilerinizde oldukça başarılı bir sürece giriyorsunuz yeni ilişkiler başlatabilirsiniz iş ortaklıkları yapabilirsiniz var olan ilişkilerde ve evlilikte ilişkinize daha fazla heyecan merak yaratıcılık Yeni deneyimler yaşamak için Venüs'ün sıcak iyimser enerjisinden faydalanabilirsiniz.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesini dilerim.

NAZ BAYATLI

203 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page