top of page

KOVALAR: 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Kovalar ve yükselen Kovalar ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


21 Aralık tarihinde Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter ile iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür yay burcunda kavuşum yapacak beş altı gün etkili Bu kavuşum sizin arkadaşlıklar Grup faaliyetleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak bu kavuşum sayesinde gruplar içerisinde arkadaşlıklarınız da hep birlikte yapacağınız faaliyetlerde şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz zihninizi geliştirecek size Umut verecek geleceğinize yönelik iyimser bir beklenti içerisinde olabileceğiniz bir gelecek projesine adım atmak için şans getirecektir . ilişkiler ve para gezegeni Venüs'ün ay sonuna kadar kariyer alanınızda da yer alması iş ve kariyer konularında iş ilişkilerinde Kendinizi çok daha fazla ortaya koymak toplum önünde kendinizi etkili bir biçimde temsil etmek kariyerinizde kuracağınız Bağlar'da söz sahibi olmak stratejik iş ortaklıkları yapmak ve kariyerdeki ilişkilerde krizleri çözmek için size yardım edecektir arkadaşlarınızın ve içinde Bulunduğunuz düşünce gruplarının da desteğiyle Bu 1 aylık dönemde kendinizi neşeli ve iyimser hissedeceksiniz. Mars ay sonuna kadar balık burcunda ve para alanınızda geçişini sürdürüyor, bu dönemde daha fazla para harcamak mümkün. ailenizle ve sevdiklerinizle yardım etmek iyilik etmek ya da Çevrenizde ihtiyaç yardım eli uzatmak için istekli olabilirsiniz.

22 Aralık'ta güneş Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve 12.ev adını verdiğimiz bilinçaltını ruhsal ve spiritüel konuları Kolektif alanda etkin olmayı sembolize eden bu evde 1 ay boyunca geçişini sürdürecek , zihinsel ve Bedensel olarak dinlenmek arzusu taşıyacaksınız , bu yerleşim ile yoğun çalışacağınız aralık ve ocak için arada bir soluk almak için ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek için kendinize bir fırsat yaratmak zorunluluğu hissetmenize neden olabilir . Eğer kendinize bu es verme zamanlarını yaratma ihmal ederseniz etkilerini bedeninizde hissetmeye başlarsınız. güneşin Oğlak burcuna geçmesinin akabinde yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek Bu da yine iş ve çalışma alanınızda ve sağlık konularını temsil eden Evde yer alacak. Bu da demek oluyor ki Aralık sonu ve Ocak ayı hem iş ve çalışma konularına odaklanacağınız bir yandan da ruhunuza ve bedeninize yönelik rahatlamak dinlenmek sağlığınıza Özen göstermek için zaman ayıracağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 6 Ocak 2019 tarihinde 15 derece oğlak burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması kovaların bu yılı Çok çalışarak çabalayarak kariyerlerine odaklı iş ve çalışma koşullarını düzenleyerek işle ilgili kariyer hedeflerine ulaşmak için istikrarlı adımlarla ilerleyebilecekleri bir döneme işaret ediyor. yeni iş planları ile ve çalışma düzeniyle yıla başlayacağınız aşikar.


8 Ocak'ta aşk ve ilişkiler gezegenim Venüs'ün yay burcuna geçmesi ile 3 hafta boyunca çok sosyal içeceğiniz arkadaşlarla bir araya geleceksiniz birlikte gezip eğleneceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz yurt dışı seyahatler festivaller kültürel etkinlikler yabancılar yabancı kültürler ile haşır neşir olmak ve keyifli zamanlar geçirmek sizi mutlu edecektir.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,


Naz Bayatlı

227 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page