top of page

OĞLAKLAR: 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza nasıl yansıyacağını dan bahsedeceğim.


22 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte işiniz kariyeriniz hayat planınız bütçeniz kazançlarınız ilişkileriniz evlilik ve İş ortaklıklarının oldukça ön plana çıkacaktır. güneşin Oğlak burcuna geçmesinin akabinde ilişkiler alanınızda yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecektir. Tüm 6 Ocak 2019 tarihinde yer alacak olan 15 derece oğlak burcundaki Güneş tutulmasına doğru Sizi taşıyacak temaları işaret ediyor ve bu başlangıçlar Bir yıl boyunca hayatınızın en etkin temel konularından olacaktır. 2019 yılında Yengeç ve oğlak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, hayatınızın Majör yapı taşlarını değişime taşıyacaktır. Bunlar içerisinde Öncelikle ilişkiler alanınız gelmektedir bekar oğlakların geleceğe sağlam adımlarla taşıyacakları bir ilişkiye başlamaları oldukça muhtemeldir. evlenmek yuva kurmak geleceğinizi kimle paylaşacağınıza karar vermek Aralık sonundan itibaren başlayan etkilerle hayatınızın en önemli konularından olacaktır. Halihazırda evli olan sevgili Oğlaklar evliliklerinde daha kararlı sorumlulukları ciddiyetle üstlenen belki ebeveyn olmak isteyeceğiniz ya da varsa çocuklarınızın geleceği ile ilgili planlar yapacağınız ve bu planları akılcı bir şekilde hayata geçireceğiniz günlerdesiniz. Satürn etkili bu dolunay ve tutulmalar size daha istikrarlı tedbirli kalıcı sağlam adımlar atma ihtimali verecektir. fakat Unutmayalım ki Satürn zor bir öğretmendir. her zaman gerçekliğimizi sorgular ayaklarımızın ne kadar Yere sağlam bastığını test eder. Eğer kararsızsak gerçekçi veya ciddi değilsek var olan yapıyı değiştirmek adına bizi streslere sokabilir. bu bakımdan, Eğer hayatımızın ilişkiler kariyer ev hayatı aile ve yerleşim konularında istikrarsız isek bizi rotaya sokacak konular hayatımıza mutlaka gelecektir. Ocak ayında başlayacak bu tutulmalar 18 ay boyunca oğlakların daha fazla başarı statü ve Prestij kazanması için Çoban olmasına yol açacaktır eğer bu konuda kararlıysak ödüllerini almamak mümkün değil.


Mars aralık ayı boyunca balık burcunda iletişim haberleşme eğitimler kurslar yakın çevre Kardeşler komşular ile ilişkiler alanınızda kalacak, bu dönemde aklımız biraz daha dağınık karışık zihniniz biraz daha yorgun olabilir, ancak Yakın çevrenizde iyilik edeceğiniz yardım eli uzatacağınız fedakarlık edeceğiniz bir dönemdesiniz. zihinsel konularda daha yaratıcı parlak fikirlerle dolu olabilirsiniz ancak sizi zorlayan zihinsel faaliyetlerde çok daha çabuk yorulacağınız aşikar. araçlar cep telefonları ve bilgisayarlar bu dönemde Odak noktanız olacaktır. Mars 1 Ocak tarihinden itibaren Koç burcuna yerleşecek ev ve aile alanınıza geçiş yapacak bu dönemde ev içerisinde daha dinamik ve hareketli olabilirsiniz tamirat tadilat gibi işler söz konusu olabilir aileye daha fazla enerji sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. daha sabırsız asabi ve Öfkeli olabileceğinizin aile bireyleri ile tartışmalar ortaya çıkabilir daha direkt dürüst ve hayır cevabını kabul etmeyen bir tutum benim seveceğiniz için evdeki kararları sizin yönlendirebileceğiniz mümkündür.


Ocağın ilk haftasında Jüpiter Neptün kare açısı yer alacağından iletişim haberleşme yolculuklar ve ruhsal çalışmalar öne çıkacak ve sizin için hem daha çok yaratıcılık içerecek hem de daha fazla idealist olacaksınız. Fikirlerinizden felsefeniz den düşüncelerinizden Ödün vermek istemeyeceksiniz etik davranmak kendinize ve başkalarına dürüst olmak şart gibi gelecek ve bu bakımdan dolambaçlı yollara sapanlara tahammül edemeyeceksiniz. 8 Aralık’ta Venüs'ün de Yay burcuna geçmesiyle yolculuklar yapmak spiritüel konularla ilgilenmek uzaklarla bağ kurmak online ilişkiler kurmak uluslar arası ticari ilişkiler planlamak basın yayın sosyal medya konularından şans yakalamak için fırsatlar var.

Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,


Naz Bayatlı

232 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page