top of page

TERAZİLER : 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza neler yansıttığından bahsedeceğim.


burcunun yönetici gezegeni Venüs Aralık sonuna kadar akrep burcunda kalmaya devam edecek ve para alanınızdaki yerleşimini sürdürüyor olacak. bu dönemde para kaynaklarınızı daha iyi yönetmek akıllıca yatırımlar yapmak Eğer varsa para ile ilgili krizleri çözüme kavuşturmak daha fazla para kazanmak için çaba sarf etmek söz konusu olacaktır. Bu dönemde belki Kredi veya borç için başvuruda bulunmak söz konusu olabilir. Mars yine aralık ayı sonuna kadar iş ve çalışma alanınızda balık burcunda kalacak ve Bu dönem içerisinde iş alanındaki ilişkilerde daha yorgun enerjisi düşük hissedebilirsiniz iş ve çalışma ortamında kendinizden fedakarlık edeceğiniz sevgi ve şefkatle davranmak zorunda hissettiğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Elbette sağlığınıza su alımına ödeme ayaklarınıza ve bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Mars Ocak başından itibaren Koç burcuna geçiş yapacak ve bir buçuk ay boyunca ilişkiler aranızda kalacak Bu dönem içerisinde ilişkilerde daha yaratıcı dinamik hızlı kararlı rekabetçi ve biraz da sabırsız bir şekilde öne atmanız mümkün. özel ilişkilerde daha asabi olabileceğiniz Düşüncelerinizi ve Duygularınızı daha dürüst ve cesaretle ortaya koyabileceğiniz görülmektedir. geri adım atmak istemeyeceksiniz ve eğer tepkilerinizi çok da kontrol edemezsiniz ilişkilerde olumsuz sonuçlar elde etmek de ihtimal dahilindedir.


22 Aralık'ta güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak ve ev ve aile alanınıza yerleşecek, akabinde yengeç burcunda kariyer alanınızda bir dolunay yer alacak. bu dolunayin ardından 6 Ocak 2019 tarihinde oğlak burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. yengeç oğlak Aklındaki Tüm bu güçlü etkiler yılbaşından itibaren bir yıl boyunca hayatınızda yerleşim ev ve aile çocuklarınız ebeveynlerinizle kurduğunuz ilişkiler, iş ve kariyer hayatınıza nasıl odaklandığınız, çalışma koşullarınız, işinize ne kadar zaman ve emek harcadığınız, karşılığını alıp almadığınız gibi temalar Odak noktanız olacaktır. Bu dönemde bazı teraziler iş değişikliği yapabilir, kariyerlerinde kendilerini mutlu edecek uzmanlık alanlarını daha iyi ortaya koyabilecekleri bir konuma geçmek için kararlı olabilirler. ev kurmak ev almak veya satmak evlenmek ev hayatını yeniden düzenlemek ev içerisindeki huzurunuzu ve yaşama biçiminizi düzenlemek ve daha sizi mutlu edecek bir yapıya kavuşturmak için bu tutulmalar sizi aktif kılacaktır.


8 Ocak'ta aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs yay burcuna geçiş yapıyor ve sizin kısa yolculuklar eğitimler kurslar kardeşlerle yakın çevreye ve komşularla ilişkiler alanında yerleşiyor bu dönemde yakın çevre ilişkileriniz daha iyimser eğlenceli ve mutlu gelişebilir sevdiklerinize daha fazla sosyalleşebilirsiniz, arkadaşlarınızla çok daha fazla görüşebilirsiniz kısa geziler yapabilirsiniz araçlarınızı bilgisayarlarınızı cep telefonlarınızı yenileyebilirsiniz. işinize yarayacak alet ve araçlara a yatırım yapmayı arzu edebilirsiniz. Diğer taraftan bu dönemde gökyüzünde Jüpiter ve Neptün karesi yer alacağından işle ilgili seyahatler eğitimler yazışmalar sözleşmeler mülakatlar kardeşlerle ilişkiler dikkatle ele alınmalıdır . Fazla iyimser ve idealist davranıp tutamayacağınız sözleri vermek veya bütçenizi aşan yatırımları yapmak gibi bir durum ortaya çıkabilir. akıl karışıklığına sebebiyet vermemek için durumu ve koşullarınızı inceden inceye gözden geçirmeyi ihmal etmemelisiniz.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,

NAZ BAYATLI

179 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page