top of page

YAYLAR: 15 ARALIK-15 OCAK GÖKYÜZÜ BURCUNUZA NELER SÖYLÜYOR.

Güncelleme tarihi: 12 Ara 2018

Sevgili Yaylar ve yükselen Yaylar ben astroloğunuz Naz Bayatlı size 15 Aralık 15 Ocak tarihleri arasında gökyüzünün burcunuza nasıl yansıdığından bahsedeceğim.


21 Aralık tarihinde Şans ve fırsatlar Yıldızı Jüpiter ile iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür burcunuzda kavuşum yapıyor olacak bu kavuşumu ne etkisi beş altı gün sürecektir ilişkiler alanında yeni başlangıçlar yapmak hayatla ilgili hedeflerinizde ve planlarınızda iyimser olmak dinamik ve aktif bir biçimde hayata atılmak için bu size olumlu etkiler yansıtacaktır. daha fazla iyimser umutlu geleceğe daha pozitif bir bakışla bakmak için bu kavuşum size enerji verecektir.

Venüs'ün akrep burcunda kalacağı ay sonuna kadar ilişkilerde biraz dikkatli davranmanızı tavsiye ederim arkadan konuşmak dedikodu yapmak gizli saklı gizli kapaklı işlere bulaşmamak çok daha akıllıca olacaktır Çünkü arka planda 12.ev adını verdiğimiz alanda yer alacak olan bu Venüs ilişkilerde dolambaçlı konuları işaret edebilir. özellikle iş hayatında bu gibi etkilere dikkat etmek gerekir. balık burcunda ay sonuna kadar ev ve aile aranızda kalacak ve ev içerisinde iletişimde duygusal hassasiyetler kırgınlıklar ortaya çıkması muhtemeldir Ailenize ve çocuklarınıza Hatta ebeveynlerin izle daha fazla yardım etmek iyilik ve şefkat göstermek hatta tolerans göstermek zorunda hissedebilirsiniz.


1 Ocak'tan itibaren Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve aşk ve ilişkiler alanında yerleşiyor bu yerleşim ile birlikte bir buçuk ay boyunca daha tutkulu flörtöz ve ilişki odaklı olacaksınız , yönetici alanlarınıza daha fazla enerji sarf edeceksiniz spor yapmak yaratıcılığınızı arttıracak konulara yatırım yapmak daha fazla Eğlenmek ve hayattan keyif almak için istekli olacaksınız. ilişkilerde hayır cevabını almak istemeyeceğiniz için karşı tarafa biraz zorlayıcı ve manipülatif is ettirebilirsiniz Fakat çok daha dürüst direkt ve Atılgan olacağınız için tuttuğunuzu koparacağız aşikârdır.


22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak ve para alanınıza yerleşecek akabinde yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunayda ortak paralar krediler borçlar iş ortaklıkları aile ile Paylaştığınız paralar alanında yer alacağı için bir yıl boyunca sürecek yengeç oğlak tutulmalarının başlangıç temasını Ocak başında yaşayacağınız görülmekte. bu başlangıçta birlikte bir yıl boyunca kazançlarınızı arttırmak kredileri ve borçları ödemek Belki daha fazla kredi alma bir işe yatırım yapmak iş ortaklığına girmek ticari hayata atılmak var olan kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek aile ile Paylaştığınız paraları veya ödenmesi gereken Borçları daha gerçekçi akılcı ve sağlam adımlarla ile almak isteyeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. bu dönemde gerçekçi istikrarlı tedbirli davranırsanız dar boğazlardan daha kolaylıkla çıkacağınızı göreceksiniz, kazançları iyi yönetmek Bütçe yapmak finansal olarak tedbirli davranma sizi maddi konularda daha güçlü olacağınız günlere taşıyacaktır.

8 Aralık'ta aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs'ün burcunuza geçmesiyle birlikte ilişkilerde iş ortaklıklarında ve evlilikte çok daha iyimser pozitif olacağınız Neşe bulacağınız ilişkilerde şans yakalayacağınız bir döneme giriş yapacaksınız.


Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle,


NAZ BAYATLI

219 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page