top of page

11-17 EKİM HAFTASI BURÇLAR

KOÇ: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü yolculuklar eğitimler resmi ve hukuki işler sosyal medya ürün tanıtımı satış pazarlama veya baskılı malzemelerle ilgilenebilirsiniz. Venüs te artık Yay burcunda olduğu için, artık sizin için keşfetmek, gezmek, öğrenmek isteyeceğiniz , yeni bilgi ve yaşam trendlere taşıyacak bir dönem başlıyor. Hafta başında ayrıca Venüs ve Satürn arasında yer alacak destekleyici açı sayesinde yeni fikirlerle gelecekte yapmak istediklerinize hevesle odaklanacak enerjiniz olacak. İşlerinizi ve sorumluluklarınızı severek yerine getirme imkanı olacaktır. Salı ve Çarşamba günü daha ciddi ve profesyonel davranma şansınız var, iş ve kariyer odaklı olacağınız aile ve ev işleriyle zaman geçireceğiniz bir iki gün var önünüzde, Perşembe ve Cuma arkadaşlıklar grup ve ekip faaliyetleri ön planda olabilir, arkadaşlarla planlayacağınız projeler ve gelecekte yapmak istedikleriniz ile ilgili konuşmalar yer alabilir. Hafta sonu daha duygusal hissedebilirsiniz, spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz ruhunuzu dinlendirmek iyi gelir, akışta kalarak geçirmek isteyeceğiniz birkaç olacak. Diğer taraftan, hafta sonunda Güneş Jüpiter arasında yer alacak bir üçgen bir de Merkür Venüs sekstili var, bereketli bir hafta sonuna giriyorsunuz. İş ortaklıkları zihinsel işler arkadaş ilişkileri, iletişimle ve eğitsel konularla ilgili size güzel gelecek enerjiler altında olacaksınız.


BOĞA: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü maddi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Ödemeleri halletmek, alışverişleri yapmak ve ticari veya kurumsal mecburiyetlerle ilgilenebilirsiniz. Venüs te artık Yay burcunda olduğu için 6 Kasım’a kadar, kazançlara ve bütçeye yönelik ele alacağınız işler ve yeni düşünceler olabilir. Harcamalar artabilir, gezmek, eğlenmek, eğitsel işlere spora veya zihinsel konulara para gidebilir. Venüs Satürn arasında yer alan sekstil açısı sayesinde işle iş birlikleri ve ticari atılımlarla ilgili size destek olacak birkaç gün olacak. Salı ve Çarşamba günleri yolculuklar eğitimler resmi ve hukuki işler sosyal medya ürün tanıtımı satış pazarlama veya baskılı malzemelerle ilgilenebilirsiniz. Ciddi ve işle ilgili iletişim kurmak gerekiyorsa veya bir konuyu ciddi sonuca bağlamak isterseniz bu iki gün işinize yarayacaktır. Perşembe ve Cuma günleri daha planlı ve profesyonel davranma şansınız var, iş ve kariyer odaklı olacağınız aile ve ev işleriyle zaman geçireceğiniz bir iki gün var önünüzde. Hafta sonu arkadaşlarla vakit geçirebilirsiniz, daha duygusal ve merhametli bir iletişim içinde olabilir ruhunuza iyi gelecek planlar yapmak isteyebilirsiniz, grup faaliyetleriyle veya gelecekte yapacağınız işlerle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Hafta sonu ayrıca Güneş ve Jüpiter arasında üçgen olacak size iş ve çalışma konularında çok iyi gelebilir. Verimli bir etkisi olacaktır işlerinizi rahatlıkla ilerletebilirsiniz.


İKİZLER: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü ilişkiler alanınız öne çıkıyor. Venüs ilişkiler gezegeni de artık 6 Kasım’a kadar Yay burcunda yer alacağı için ilişkilerde daha keyifli olabileceğiniz günler başlıyor. Venüs bu hafta destekleyici açılar içinde olacağından ilişkilerinizi daha rahat ele alabileceğiniz eğlenmek gezmek sosyalleşmek isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. Salı ve Çarşamba günü maddi konuların gündeminizde olacağını görüyoruz bütçenizi daha ciddi ve akılcı bir biçimde yönetmek isteyebilirsiniz ve kazanç artıracak fikirlere yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişimin yoğun geçeceği birkaç gün var önünüzde, kardeş yakın çevre ve arkadaşlarla daha fazla kontakt halinde olacaksınız ve zihinsel işlerde güzel bir ivme yakalayıp enerjik olacaksınız. Hafta sonunda ev aile ve yerleşim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter arasında olumlu bir açı yer alacağı için ilişkiler için olumlu etkileri olacaktır. Hobilere ve zihinsel konulara dair işleriniz tıkır tıkır ilerleyebilir. Venüs ve Merkür arasında yer alacak sekstil açı sayesinde aşk ve romantizm alanında tamamlanmamış konuşmalara yeniden geri dönüş sağlayıp orta yolu bulma imkanınız olabilir.


YENGEÇ: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü günlük işleriniz yoluna koymak için enerjiniz artıyor. Venüs te artık 6 Kasım’a kadar iş ve çalışma alanınızda kalacağı için işle ilgili hedeflerinize doğru daha rahat harekete geçebilirsiniz. Hareket etmek spor yapmak işle ilgili yolculuklar veya kontaktlar kurmak için görüşmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızı güçlendirecek konulara eğilebilirsiniz.. Salı ve Çarşamba günleri ilişkiler alanınız aydınlanıyor. Partnerinizle sorumluluklarınızı ele aldığınız somut kararlar almak ve plan yapmak için zaman harcadığınız ciddi bir iki gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi konuların harcamaların ödemelerin ve ticari kazançların ön planda olacağını söyleyelim. Kazançları artıracak yatırım atılım ve işbirlikleri yapmak aklınızda olabilir. Hafta sonunda duygusal bir ruh halinde olabilirsiniz. Uzaklarla kurulacak bağlar ön plana çıkıyor. Eğitsel işler akademik çalışmalar resmi ve hukuki işler zihinsel konular etkinlikler ve bilgi paylaşımı ile alakalı işlere odaklanabilirsiniz. Hafta sonunda güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde aile ve yerleşim ile ilgili kararlarda olumlu adımlar atabilir, aile ile para konularında destek alabilirsiniz ve Eliniz rahatlayabilir. Sağlığınızla bakım ve şifa ile ilgili konularda sizi destekleyen enerjilere açık olabilirsiniz.


ASLAN: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda geçiş yapacak. Hobilerinize odaklanabilir, sizi mutlu edecek konulara eğilebilirsiniz. Aşk alanınız Venüs’ün 6 Kasım’a kadar bu alanda geçiş yapacak olması sebebiyle canlanıyor. Kalbi boş olan Aslanlar için flört enerjisi açığa çıkıyor. Halı hazırda partneri olan Aslanlar için de birlikte gezmek eğlenmek ve hayattan keyif almak şansınız var. Çocuklarınızın da yeteneklerini geliştirecek çalışmalara katılmasına destek olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek şeylerin peşinde koşmanın zamanıdır. Salı ve Çarşamba günleri iş ve çalışma alanınıza geçecek olan Ay sizleri ciddi biçimde yapılması gereken işlere yöneltebilir. Somut bir tempoyla çalışabilirsiniz. Sağlığınıza midenize ve beslenmenize dikkat etmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ilişkiler sosyal yaşam ve evlilik alanınızda yer alacak Ay bu iki gün boyunca sizi eşinizle daha fazla ilgilenmeye yöneltebilir. Arkadaşlıklar ve sosyal aktiviteler canlanıyor. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde hem ilişkilerde hem de iletişimde size destek olacak etkiler olacak. Ay da Balık burcunda yer alacağı için maddi paylaşımları sembolize eden alanınızdan geçecek finansal olarak harcamalar biraz artabilir ama manevi spritüel ve şifa içeren konular için güzel birkaç gün olabilir.


BAŞAK: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü ev ve aile konularına daha fazla odaklanacaksınız evinizle ilgili işlere eğilebilirsiniz. Hafta başında Venüs Satürn arasında yer alacak destekleyici açı sayesinde ev içi ve günlük hayat planlaması için olumlu günlerdesiniz. Venüs te 6 Kasım’a kadar Yay burcunda kalacağı için ev ve aile içi temalarda size destek olacak. Evinizi derlemek toplamak dekorasyon yapmak için uğraş verebilirsiniz ve yerleşim değiştirmek vb gibi konularda araştırmalarınızı ilerletebilirsiniz. Merkür R bittikten sonra da daha ciddi kararları eyleme dökebilirsiniz. Evden çalışan, kendi işini yapan ve yaratıcı işleri olan Başaklar için de Venüs destek verecektir. Salı ve Çarşamba günleri yaratıcı yanınızı açığa çıkarabilirsiniz. Hobilere ve sizi mutlu eden işlere yönelebilirsiniz. Hobilerinden para kazanmak isteyen Başaklar için güzel çalışma günleridir. Flörtünüzle açık net ve kararlı konuşmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş ve çalışma alanı aktif oluyor bol iletişim kurmak konuşmak planlamak mümkün ekip çalışmaları öne çıkıyor ve zihinsel enerjiniz artıyor. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde iş ve çalışma planları ile ilgili güzel destek var kazanç artırıcı iş girişimleri yapmak mümkün. Sağlığınızla ilgilenebilir mide ve beslenme ile ilgili kendinize daha fazla özen gösterebilirsiniz. Ay ayrıca Balık burcunda yer alacağı için partnerinizle duygusal iletişiminiz artacaktır.


TERAZİ: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü iletişim geziler yolculuklar eğitsel işler ve yakın çevre ilişkileri ön plana çıkıyor. Venüs ve Satürn arasında yer alacak sekstil sayesinde kısa yolculuklar kurslar görüşmeler yazışmalar ve konuşmalar yoluyla halledeceğiniz işleriniz varsa destek alacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri ev ve aile konularına odaklanacak ve ailenizle evinizle ilgili sorumlulukları yerine getireceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri mutlu olacağınız şeyleri yapma imkanınız olacak. Flörtünüzle, çocuklarla veya yaratıcı hobilerinizle ilgilenmek ve sosyal ortamlara katılmak isteyebilirsiniz. Sosyal alanlarda arkadaşlarla da gruplar ve ekiplerle de vakit geçirmek mümkün. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı ile birlikte ilişkilerde genel olarak şanslısınız. İletişim kurmak istediğiniz orta yolu bulup anlaşma sağlamak istediğiniz konularda destek alıyorsunuz. Venüs 6 Kasım’a kadar Yay burcunda kalacak ve sizleri çok daha fazla sosyal kılacak kardeşler yakın çevre ve zihinsel her türlü iş te ve projede yaratıcı kılacak. Kendinizi daha özgür neşeli ve iyimser bir biçimde ifade etme fırsatı yakalayabileceksiniz. Kurslar ve eğitsel işlerde bu dönemde oldukça yoğun ama akışta ilerleyecektir.


AKREP: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü maddi konulara kazanca ve gelirlerin yönetilmesi bütçenin yapılması gibi işlere yönelebilirsiniz. Ortak işlerden gelecek gelir veya ticari atılımlar için konuşmalar yapabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili harcamalarınız olabilir. Salı ve Çarşamba günleri zihinsel konular eğitsel işler ve yakın çevre iletişiminizle ilgili alan aktif oluyor. Daha ciddi profesyonel ve somut bir bakış açısı ile iletişim kuracaksınız. Perşembe ve Cuma günleri özel alanınızda işlerinizi planladığınız aileyle ilgilendiğiniz evde çalıştığınız veya evle ilgili işleri halletmeye çalıştığınız günler olabilir evden çalışanlarınız varsa oldukça verimli çalışmalar yapılabilir. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde daha sakin ve huzurlu zaman geçirme fırsatınız olacak ve kendi alanınızda yapmak istediğiniz çalışmalara odaklanabilirsiniz. Geriden gelen tamamlanamamış işlere el atmak için de ayrı bir zaman ayırabilirsiniz. Venüs 6 Kasım’a kadar Yay burcunda kalacak ve sizlerin maddi kazançlar alanınızda geçiş yapacağı için gelirlerinizi artıracak hedeflere atılım yapacaksınız. Kazançlar artabilir , kitaplar yolculuklar sosyal medya eğitsel konular ve hukuki işlere dair harcamalarınız veya bu konularla ilgili kazanç planlarınız olabilir.


YAY: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü Ay burcunuzda geçiş yapıyor ve sizleri dış dünyaya daha fazla odaklı kılacak. Kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. İlişkilerde daha hafif ve iyimser olabileceğiniz günlerde olacaksınız zira ilişkiler gezegeni Venüs 6 Kasım’a kadar burcunuzda geçiş yapacak ve sizleri hem sosyal kılacak hem de çekici olmanıza yardım edecek. Güzelleşmek ve dikkat çekmek isteyeceksiniz. Eğlenmek ve hayatın keyfini çıkarmak için sosyalleşmeyi ihmal etmeyiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi konulara odaklısınız gelir gider hesabı yapmak bütçenizi kontrol etmek gerekebilir. Beklediğiniz paralar varsa gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iletişimin yoğun geçeceği birkaç gün var önünüzde, kardeş yakın çevre ve arkadaşlarla daha fazla kontakt halinde olacaksınız ve zihinsel işlerde güzel bir ivme yakalayıp enerjik olacaksınız. Eğitimler kurslar ve zihinsel konularda oldukça aktif olmak mümkün. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı ; arkadaşlıklar için iyi ekip ve grup faaliyetleri planlanabilir, kardeşler , akrabalar yakın arkadaşlarla bir arada olmak, söz sohbet yapmak ve iletişiminizi güçlendirecek yaratıcı projeler için size destek verecek. Taşınmak yer değiştirmek gezilere çıkmak ve satış pazarlama işleri ve web siteleri için olumlu etkiler olacak tabi Merkür’ün R olduğu düşünülürse sadece plan aşamasında kalıp eyleme 20 Ekim’den sonra geçmekte fayda olacaktır. Hafta sonunda Ay Balık burcunda ve ev içerisinde kalıp sakin ve huzurlu geçirmek de isteyebilirsiniz.


OĞLAK: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü daha içe dönük hissedebilirsiniz. Haftaya enerjik başlamak mümkün ama özellikle kendi başınıza işlerinizi halletmek ve biraz daha yalnız kalmak ve kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Venüs 6 Kasım’a kadar Yay burcunda kalacak sizi spiritüel konulara ruh ve beden bütünlüğünüzü sağlamaya odaklayabilir ayrıca sağlığınız için egzersiz yapmak , hareket etmek ve zihninizi boşaltmak için daha az sosyalleşmeyi tercih edebilirsiniz. Kalbi boş Oğlaklar bu dönemde uzaktan iletişimle kuracakları gönül bağlarına rast gelebilirler. Salı ve Çarşamba günleri Ay burcunuzda geçiş yapacak daha ciddi ve profesyonel bir tutum benimseyerek dış dünyadaki hedeflerinize odaklanıp ilişkilerinizi ele alabilirsiniz. Plan yapmak ve kariyeriniz ile ilgili somut kararlar alabilirsiniz. Baş bölgenize ve görünümünüze önem verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi konuların ön planda olduğunu söyleyebilirim, kazançlar ve ödemeler ile ilgili planlarınız olabilir. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter olumlu açısı yer alacağından iş ve kariyerle ilgili olumlu fırsatlar karşınıza çıkabilir ve işinizle ilgili konularda rahat bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Merkür ve Venüs açısı sayesinde fikirlerinizi rahatlıkla aktarabilir, eğlenceli ve yaratıcı sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Ay hafta sonunda Balık burcunda yer alacağı için yakın çevrenizle kardeşler ve arkadaşlarla daha yumuşak duygusal ve yardımsever bir iletişim içinde bulunabilirsiniz.


KOVA: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü sosyal alanınız canlanıyor, arkadaşlarla ve gruplarla daha yoğun bir iletişim yer alabilir ve geleceğinizle ilgili faaliyetler planlayabilirsiniz. Venüs te 6 Kasım’a kadar bu alanda kalacağı işin bu ayı oldukça sosyal eğlenceli ve hareketli geçireceksiniz. Kalbi boş Kovalar arkadaşlardan ya da sosyal etkinlikler aracılığı ile flört bulma fırsatı elde edebilirler. Yolculuklar , geziler, kültürel faaliyetler, ekiplerle yapılacak etkinlikler ve eğitsel konularla bu ayı değerlendirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri daha sakin ve kendi alanınızda işlerinizi yoluna koyarak geçirebilirsiniz. Fazla sosyal hissetmeyebilirsiniz, belki bu iki günü kendinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri Ay burcunuzda geçiş yapacağı için daha yoğun bir iletişim içinde olacaksınız. Dış dünyadaki plan ve programınıza dair hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Daha fazla göze çarpacağınız ve ilişkilerde etkileyici olacağınız günler olacak. Baş ve yüz bölgesine veya görünümünüze yönelik kendinize özen gösterebilirsiniz. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında olumlu açı yer alacağı için uzun yolculuklar akademik çalışmalar eğitsel konular sosyal medya baskılı işler web siteleri ve kültürel konularda fırsatlar elde etmek mümkün. Ay Balık burcunda geçiş yapacağı için yakın çevreniz kardeşler ve arkadaşlarınız ile paylaşımınız artabilir yardım duygusu ile hareket edebilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.


BALIK: Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz, Pazartesi günü kariyer ve çalışma odaklı olacağınız bir gün olacak işlerinize daha iyimser ve dinamik bir enerjiyle el atabilirsiniz. Venüs 6 Kasım’a kadar kariyer alanınızda kalacağı için iş hayatınızda güzel fırsatlar yakalama imkanı bulacaksınız. Toplumsal alanda daha fazla görünür olmak iş görüşmeleri yapmak , kontakları kurmak ,iş seyahati ,eğitsel konular tanıtım ve kampanyalar için harika bir fırsat bu. Salı ve Çarşamba günleri sosyal alanınız canlanıyor arkadaşlıklar veya grup etkinlikleri için güzel bir iki gün olacak. Perşembe ve Cuma günleri daha sakin ve kendi alanınızda işlerinize odaklanarak vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Tamamlayamadığınız işlere el atarak derlenme toparlanma yapabilir, sağlığınızla ilgilenebilir, ruh ve beden bütünlüğünüze dikkat edebilirsiniz. Hafta sonunda Güneş ve Jüpiter arasında yer alacak olumlu açı sayesinde gelirleri artıracak ve kazanç getirecek iş fikirleri planlamak size fırsatlar getirebilir. Krediler borçlar ortaklı işler ticari girişimler ve aileyle paylaşılan para alanında yer alacak bu etkiler ile şanslı bir ivme yakalayabilirsiniz.


Naz Bayatlı


479 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page