top of page

12 EKİM HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR




TERAZİ BURCUNDA YENİAY 16 EKİM CUMA


MERKÜR RETROSU 16 EKİM- 5 KASIM


Bu hafta yeniay haftası. 16 Ekim günü, 23 derece Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. SPİKA ADLI VERİMLİ BİR SABİT YILDIZLA KAVUŞUMDA. BEREKETLİ OLMASINI İSTEDİĞİMİZ BAŞLANGIÇ NİYETLERİMİZ VAR. 15 günlük yeni bir döngü başlayacak gökyüzünde. Yeniay Terazi burcunda gerçekleştiği için hayatımızda ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları, hukuki işler ve sosyal yaşamımızla ilgili gelişmeler olmasını bekleyebiliriz. Tazelenmiş enerjilerle yeni adımlara başlayalım diye diliyorum ancak bunun biraz zor olacağını da görüyorum.

Yeniay ile birlikte Merkür geri harekete başlıyor. Yeniayın karşısında Mars var ve Retro, Yeniay Satürn Plüton kareli, yönetici gezegeni Venüs Başak’ta ve yeniayla açı kurmuyor. Tüm bu göstergeler ışığında yeniay sürecinde başlangıçların öyle kolay gelişmeyeceğini gösteriyor. Bol bol tartışma, kararsızlık ve yapılanma sorunu yaşanabilir. Evlilik ve özel ilişkilerde kurduğumuz bağlar bu süreçte daha mantıklı, rasyonel ve medeni çizgilerde kalmak durumunda, bunu tesis etmek için özellikle çaba harcamalıyız. Bu yeniay rollerimizi aramızda çizdiğimiz sınırları ve sorumluluklarımızın neler olduğunu daha net bir biçimde görmemize yarayacak. Duygusal değil mantıklı davranacağız. Merkür’ün geri harekette olması kuşkuların krizlerin ve kaygıların içte hissedilebileceğini ancak ilişkileri zedelememek için çok yüzeye çıkarılmamaya çalışılacağını gösteriyor.

Hafta başında Ay neşeli Aslan burcunda ve gökyüzünde Venüs Merkür destekleyici açısı olacak. İlişkilerde ve iletişimde destek verici bir görünüm. Daha rahat iletişim kurabiliriz yaratıcı sonuçlar elde edebiliriz.

Salı ve Çarşamba günü Ay Başak burcunda ve ışığının en az olduğu konumda olacak. Ay ışığı azaldıkça bizde içimize döneriz daha kabuğumuza çekilmek ruhumuzla baş başa kalmak arzusu duyarız. Hele Ay Başak burcunda Balzamik fazdayken bitkilerle uğraşmak , detoks yapmak, her şeyi yeni bir ritme ve mevsime hazırlamak için hazırlık yapabiliriz. Turşu kurmak bitkisel bakım ve beslenme vitaminler önem kazanır. BU İKİ GÜN AYRICA Merkür geri gitmek üzere DURAĞAN konumda. Fazlasıyla derleme toparlama yapmak isteyeceğimiz ve yarım kalmış bitmemiş işleri görüp el atmak için çaba harcayacağımız birkaç gün olacak. Merkür Durağan günlerde düzen değişikliği yapmak veya yeni bir başlangıç yapmak çok akıllıca olmaz süreçte eksiklikler belirsizlikler ve hatalar varsa sürekli aynı konu her Merkür Retro öncesi önümüze gelir ve bizi rahatsız eder. O bakımdan emin değilseniz şüpheniz varsa başlatmayın. Evdeki iş yerindeki araç ve gereçlerdeki sıkıntıların da üst düzeyde yer aldığı birkaç gün olabilir.

Perşembe Cuma Ay Terazi’de zaten yeniay enerjisinde olacağız. Yeniay Spika adını verdiğimiz bereketli bir sabit yıldızla kavuşum yaptığı için verimli üretken çalışkan bir tutum benimsersek işlerimiz daha yolunda gidecektir. Kurduğumuz ilişkilerin de bizler için verimli ve şanslı olabilmesi için kişisel haklara adil olmaya medeni bağlar yaratmaya diplomasi yapmaya ve özverili davranmaya ihtiyacımız var.

BURÇLARA GÖRE HAFTALIK ETKİLER

KOÇ: Yeniaydan en çok etkilenecek burçlar arasında Koç burçları da yer almakta. Burcunuzun karşısında yer alan yeniay sayesinde kalbi boş olan koçlar hayatlarına yeni birini almaya hazır hissedebilirler. Ilişkiler alanında bu hafta yeni bir başlangıç yapmak üzere adım attığınız durumlarda özellikle mantıklı davranmanız akıllıca olacaktır hala burcunuzda yer alan Mars geri harekette ve Yeni Ay sizin düzeninizi sorumluluklarınızı sembolize eden alanda yer alan Satürn ve Plüton ile Kare açı içerisinde bu sebeple Eğer yeni bir ilişkiye iş ortaklığına çalışma ortaklığına veya Bir anlaşmaya imza atacaksınız karşınızdaki kişi ile sınırlarınızı belirlemeniz bilinçli ve medeni bir şekilde karşılıklı bu ilişkideki rollerinizi konuşmanız gerekmektedir. yeni aya Mars'ın karşıtlık yapması üzerinize baskı ile gelebilecek sizi birtakım sorumlulukları almaya zorlayabilecek insanların veya durumların olabileceğini gösteriyor Eğer kararsız sanız istek sizseniz evet demek için bir süre düşünmeye ihtiyacınız varsa iç sesinizi dinlemelisiniz ve beklemelisiniz. yeni ay ile aynı gün 16 Ekim Cuma günü iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor bu geri hareket sizlerin krediler borçlar para paylaşımı aile ile ortak bütçeyi miras vergi ve sigortaları sembolize eden alanda gerçekleşeceği için Merkür'ün geri harekette bulunacağı 5 Kasım'a kadar maddi konularda daha dikkatli davranmanız tavsiye olunur. harcamalarınızı kredi kart ödemelerinize ödemelerinizi vaktinde yapmak konusuna dikkat edilmelidir. Eğer bir kredi alınacaksa bunu bütçenizi çok aşacak miktarda almamaya dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan Merkür bu alanda geri harekette iken bilinçaltı çalışmaları terapiler korkulara yönelik danışmanlıklar Psikolojik rehberlik alınabilir. Özel hayatınızı daha koruyacağız ketum kalmak isteyeceğiniz Duygularınızı daha derinden araştıracağız bir süreç olacaktır.

BOĞA: bu hafta yeni ay haftası sevgili boğalar Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizlerin iş ve çalışma alanında yer alacak. bu dönemde ş değiştirmek isteyen yeni bir işe başlamak isteyen veya İşyerindeki çalışma düzeninde yeni değişiklikler yapmak isteyen boğaların adım atmak isteyebilecekleri bir dönem ancak yeni a ile birlikte iletişim haberleşme eğitimler ulaşım gezegeni Merkür'ün geri hareketi başlayacak olması işlerimizi biraz geciktirecek gibi gözüküyor. En azından bu dönemde ne yapmak istediğinizi ve ne yapılması gerektiğini düşünüp Bununla ilgili kararları alırsanız eksikleri gedikleri tamamlayıp Merkür retrosu boyunca yapılanma nızı planlayarak Merkür'ün düze döneceği 5 Kasım'dan itibaren planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. bu dönemde sanki bir adım ileri 1 adım geri gidiyormuşuz gibi bir etki var Gökyüzünde. Bu nedenle bir iş zamanında tamamlanamıyor sa Acele etmenize gerek yok gökyüzünün daha Sakin olacağı 5 Kasım'dan sonra veya 15Marsın da geri hareketini sonlandıracağı Kasım'dan sonra adımlarınızı başlatmak da fayda var. Diğer yandan 16 ekimde geri harekete başlayacak olan Merkür akrep burcunda ve sizin ilişkiler iş ortaklıkları ve evlilik alanınızda geri harekette bulunacak. özellikle ilişkiler alanında yer alacak bu retro sizleri özel bağ kurduğunuz kişilerle aranızdaki iletişimde zorlayabilir. ilişkide yanlış anlaşılmalar şüphe kaygı ve endişeler olağandan daha fazla yer alabilir .bu durumda karşınızdaki kişiye yaralayıcı veya kırıcı sözler Söylemek yerine daha ketum sakin içedönük davranmak ilişkinin zarar almasını engelleyebilir. Diğer yandan iş ortaklıklarının çalışma ortaklıklarınız varsa bu dönemde yine ilişkilerde daha dikkat ilerlemek de fayda var. Yeni bir ortaklık başlatmak iş sözleşmesi yapmak veya kredi borç gibi önemli imzalar atmak için uygun bir zaman değildir. keza hayatınıza yeni biri alacaksınız yine bu dönemde iki kez düşünmekte fayda var. karşınızdaki kişiye çok fazla güvenemiyor bilir veya Varolan ilişkiler içerisinde Güven problemleri yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Bu hafta sizler için önemli bir hafta olacak aşk ve ilişkiler alanınızda Terazi burcunda 16 Ekim Cuma günü bir yeni ay gerçekleşecek. dolayısı ile kalbi boş olan ikizler için bu yeni bir ilişki anlamına gelebilir hayatınıza beğendiğiniz hoşlandığınız yaratıcılığını zekasını görünümünü beğendiğiniz birini alabilirsiniz. Eğer halihazırda bir ilişkiniz varsa bu kişiyle kurduğunuz ilişkide daha Candan samimi Cömert ve medeni bir ilişki kurma şansımız var. sanat estetik ve yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa Bu dönem içerisinde daha yüksek enerjilerle verimli ve bereketli bir çalışma ortamına kavuşma şansınız var. bu yeniaya hala geri harekette bulunan Mars karşıt açı yapıyor Dolayısıyla Bu dönem içerisinde özellikle arkadaşlıkların daha dikkatle ele alınması gerekiyor. bir grup bir ekip topluluklarla yapılacak faaliyetlerin hem hayatımızda aktif olduğunu görüyorum hem de Bu faaliyetlerin düzenli planlandığı gibi gitmesi konusunda bir takım engellerle zorluklarla karşılaşılabilir. her türlü sorunun bestesin üstesinden gelmek için sorumlulukları net belirleyen sınırları çizen ilişkilerde daha Adil ve resmi bir tavırla hareket edilirse ilişkilerini zarar görmesi engellenebilir. bu hafta yeni aile Aynı günde iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür geri hareket yapmaya başlayacak. bu geri hareket sizlerin iş ve çalışma alanınızda yer alacak. Dolayısıyla işle ilgili konuşmalar yazışmalar sözleşmeler ve planlar aksaklıklar ile engellilerle karşılaşabilir özellikle iletişim problemlerinin yer alabileceği bir süreç içerisinde olabilirsiniz Diğer taraftan yarım kalmış Tamamlanmamış modifiye edilecek işler için Merkür retro dönemi oldukça verimli geçebilir. 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında Yeni bir iş başlatmak kaydıyla eldeki işleri tamamlamak eksiklikleri gidermek için faydalanabileceğiniz bir süreçte siz. böyle bir gökyüzünde yeni bir işe başlamak işten ayrılmamak yeni bir iş sözleşmesi yapmamak daha akıllıca olacaktır. bir yandan da sağlığınıza Özen göstermelisiniz özellikle sindirim boşaltım bağırsaklarla ilgili kendinize daha fazla dikkat etmelisiniz Detoks yapılabilir yeme içme düzeniniz yeniden ele alınabilir.

YENGEÇ: bu hafta Yeniay haftası Ekim Cuma günü 23 derece Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda yer alacak. bu dönemde isteyen yengeçler ev taşımak yeni bir ev almak veya satmak evi yerleştirmek dekore etmek tadilat tamirat işleri ile uğraşmak isteyebilirler. yeni ay dönemleri Yeni başlangıçlar için oldukça elverişli olsa da bu Yeni Ay günü aynı zamanda Merkür'ün de geri hareketi başlayacak olması sebebiyle tam anlamıyla sıfırdan başlamak için çok da elverişli bir sürece işaret etmemekte. Bu dönem daha fazla geçmişten gelen işleri halletmek rektifiye etmek tekrar Elden geçirmek yarım kalan işleri tamamlamak için adım atmak bakımından bize daha fazla fayda sağlayacaktır. Sizler de uzun zamandır ev aile yerleşim evden çalışma evi yenileme satma veya satın alma konularıyla ile ilgili düşünüp planlar yapıyorsanız bu temalarla ilgili yarım kalmış adımları gena ile birlikte harekete geçirebilirsiniz. dediğim gibi yeni Ayla aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında yer alacak olan bu geri hareket sizlerin yaratıcılık Aşk flört ve çocuklarla alakalı alanınızda yer alacak. sevgilinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz bu kıskançlık şüphe ve aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanabilir. yaratıcılık içeren konularda hobiler ile alakalı veya hobilerden para kazanmakla ilgili bir başlangıcınız olacaksa bunu 5 Kasım'dan sonra ya bırakmanız faydalı olacaktır. çocukların iyiliği sağlığı onların Hobileri veya mesleki yeteneklerini geliştiren alanlardaki faaliyetleri de bu dönem içeride dikkatle takip edilmelidir aksamalar gecikmeler engelliler ve kısıtlamalar ortaya çıkabilir. Siz de bu süreçte düşüncelerinizde daha fazla kaygılı ve endişeli olabilirsiniz. psikolojik konuları daha fazla eğilip terapiler bilinçaltı çalışmaları metafizik konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. arkadaşlarla Grup faaliyetleri ile kurduğunuz ilişkilerde Önümüzdeki hafta biraz daha dikkatli ilerlemek de fayda var. Eşinizin veya iş ortağınızın krizlerini maddi konularına çocuklarla ilgili sıkıntılarını veya yatırımlarıyla ilgili sorunlara destek olmak yardım etmek durumu söz konusu olabilir.

ASLAN: bu hafta Yeniay haftası 16 Ekim Cuma günü 23 derece Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizlerin iletişim haberleşme kısa yolculuklar Kardeşler ve yakın akrabalarla kurduğunuz ilişkileri sembolize eden alanda yer alacak. dolayısıyla her yeni Ay'ın yeni başlangıçları sembolize ettiğini düşünürsek Bu konularla ilgili aklınızda planladığınız zihinsel çalışmalar Web siteleri satış pazarlama eğitimler ve kurslarla ilgili başlangıçlar olabilir. Kardeşler Kuzenler yakın akrabalar ve yakın çevre ilişkilerinizde daha medeni dengeli adil bir ilişki ve iletişim kurmak için kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizde daha fazla sosyalleşmek için planlar yapabilirsiniz. bu Yeni Ay zihinsel faaliyetleri satış ve pazarlama konularını daha estetik daha göze hoş gelen bir bakış açısıyla ele almak için de oldukça etkili bir Yeniay. Yeniayla birlikte 16 Ekim Cuma günü iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür geri hareketine başlayarak 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında geri harekette bulunacak. Merkür akrep burcundaki geri hareketine sizin eve aile alanınızda başlayacak. Dolayısıyla ev içerisindeki iletişim bu dönemde zor olabilir, eş ve çocuklarla kurduğunuz iletişimde daha fazla kriz çözmek ailenin kaygılarını ve streslerine yönelik destek olmak söz konusu olabilir. evde tadilat tamirat konuları ortaya çıkabilir Eskileri yenilemek Eskileri atmak sadeleşmek isteyebilirsiniz. ancak yeni bir donanıma tadilatı tamirata geçmek Çok akıllıca olmayacaktır Çünkü bu dönemde başlayan yenileme çalışmaları normalden çok daha uzun sürecektir beklenenden daha fazla masraf çıkarabilir. Bu dönemde ayrıca anneniz babanız aile büyükleriniz veya akrabalarınızın sağlık ve iyiliği ile ilgili daha fazla çaba göstereceğinizi söyleyebiliriz.

BAŞAK: bu hafta 16 Ekim Cuma günü Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizlerin para kaynakları alanınızda yer alacak. Her yeni ay dönemi başlangıçları yeni kararları ve yenilikleri sembolize eder. dolayısı ile Bu dönem içerisinde kazançlarınızı arttırmak üzere yeni fikirler içerisinde olabilirsiniz. Beklediğiniz paralarla ilgili gelişmeler olabilir. beceri ve yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı bir araya getirecek yeni iş fikirleri ve para kazanma kaynakları yaratmak üzere planlar yapabilirsiniz. ancak yeni ay ile aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür geri hareketine başlayacak 16 Ekim 5 Kasım arası retro da kalacak. bu geri hareket sizlerin zihinsel faaliyetleri iletişim haberleşmeyi Kardeşler Kuzenler yakın çevre ve yakın akrabalarla kurduğunuz iletişimi ve ilişkileri sembolize eden alanda gerçekleşeceği için yakın çevreniz ile kurduğunuz iletişim de bu dönemde ekstra dikkatli olmalısınız. zihinsel konularla ilgili satış pazarlama konuları ile ilgili yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir zaman değildir yalnız geçmişten getirdiğiniz planlar projeler zihinsel çalışmaların eksik ve yediklerini tamamlamak için Bu süreçten faydalanabilirsiniz. yeni bir web sitesi açmak ticari bir Atılım yapmak bir şube açılışı bir eğitim kursa başlamak gibi temel kararları 5 Kasım'dan sonra ya bırakmakta fayda var. Merkür elektronik aletleri cep telefonlarını bilgisayarları arabaları ve internet teknolojilerini sembolize ettiği için akrep retrosu esnasında aletlerin izin Özen ve bakımını dikkatle takip etmeniz önerilir yeni alım-satım yapmamak bu dönemde akıllıca olacaktır. gerekiyorsa eski aletlerin bakımı Merkür geri harekete başlamadan önce yapılmalıdır bilgisayarınızın ve cep telefonunuzun yedeklemeleri şarj aletleri ve elektronik donanımları koruma altına alınmalıdır. aynı zamanda bu dönemde beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir ödenmesi gereken paraları geçmişten gelen borçları ödemek için de adım atmak karar vermek ve harekete geçmek söz konusu olabilir.

TERAZİ : Sevgili Teraziler bu hafta sizler için önemli bir hafta çünkü burcunuzda 16 Ekim Cuma günü bir Yeniay gerçekleşecek. Her yeni ayda olduğu gibi yeni kararlar taze başlangıçlar ve yenilikler hayatınıza girebilir. Bu yenilikleri özellikle ilişkiler alanında, iş ortaklıkları ve kariyer hedeflerinde deneyimleyebilirsiniz. ilişkilerde daha Adil daha gerçekçi Candan dengeli ve Medeni ilişkiler kurmak için bir fırsatınız var. Aslında yeni aya Satürn ve Plüton’un onun yaptığı kareler ve Mars'ın yaptığı karşıtlık ilişkilerin bir anlamda zorda kaldığını ve engebeli ilerlediğine işaret ediyor, Ancak bu zorlukları aşmak için burcunuzun sembolize ettiği öne sen diyen özveri ve fedakarlık gösteren ve çatışmaları barışçıl medeni tavırlarla çözmeye yönelik tavrınız sayesinde ilişkiler dengelenebilir. Dolayısı ile bu dönemde yeni bir ilişki başlatacaksınız Daha dikkatle adım atmalı ve karşınızdakini rasyonel bir biçimde değerlendirmelisiniz. gökyüzünde Mars Satürn ve Plüton ile kare açı içerisinde ve hatta retro harekette bu kareleri yaptığı için aşırılıklar abartılar söz konusu karşınızdaki insanlar sizi olduğundan daha fazla ilgi alaka gösterebilir veya bir konuda gerçekte olduğundan çok daha fazla abartarak bilgi verebilir. Bu durumda Siz merkezde ve dengeli kalarak rasyonel bir biçimde karşınızdakini değerlendirmeye önem vermelisiniz. Diğer taraftan ev aile ve yerleşim konularında değişim arzusu taşıyabilirsiniz veya evden çalışanlar için kariyer adımları ile ilgili başlangıç yapabilecekleri bir takım yeni fikirler söz konusu olabilir. tüm bu değişimleri veya adımları 16 Kasım'dan sonraya bırakmak daha akıllıca olacaktır. Diğer taraftan Merkür yeni Ay'ın olduğu gün akrep burcunda geri hareketine başlıyor dolayısı ile planladığınız her yeni adımın Aslında bir anlamda maddi olarak daha size ne kadar yük bindireceğini hesaplamak gerekecektir. 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında geri harekette bulunacak olan iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür kaynaklarınızı Bu dönem içerisinde dikkatle ele almanız konusunda tedbirli olmanızı önermektedir. harcamalarınızı kredi kartı kullanımınızı vergi sigorta ödemelerinizi borçlarınızı bu dönemde daha dikkatle takip etmeli ve ödemelerinizi unutmamalısınız. maliye olarak ödemeleri yapmak için borçlanma yoluna gideceksiniz bütçenizi aşan borçlardan uzak durmalısınız. Merkür retro geniş sözleşmeleri yapmak ticari yatırımlar yapmak riskli yatırımlara başlamak Çok akıllıca olmayacaktır.

AKREP: bu hafta Terazi burcunda 16 Ekim Cuma günü bir yeni ay gerçekleşecek ve yeni aile aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür akrep burcunda yani burcunuzda geri harekete başlayacaktır. Bu bakımdan 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında Hayat hedeflerinize gelecek planlarınıza doğru ilerlerken daha dikkatli ve planlı adımlara atmanızda fayda var. Yeni bir ilişki başlatmak iş sözleşmesi veya anlaşmaları yapmak bu dönemde yapılmaması gereken başlangıçlardandır. Eğer tamamlayamadığınız bir takım plan ve projeler varsa Merkür retro dönemlerinde bu konular tekrar masaya yatırılıp eksikler gedikler tamamlanabilir ama yine de başlangıcını 5 Kasım'dan sonraya bırakmak oldukça mantıklı olacaktır. sevgili akrepler bu dönemde burcunuzu yönetici gezegeni Mars da geri harekette kalmaya devam ettiği ve yeni aya karşıtlık yaptığı için sizlerin gelecek planları Normalden daha yavaş engelli ve kısıtlamalı ilerliyor olabilir. Bunu böyle kabul edin boşuna zorlamak ittirmek telaşlanmak sabırsızlık ve/ veya tahammülsüzlük göstermek işinize yaramayacaktır. Dolayısıyla 16 Kasım'a kadar sabır gösterip elinizdeki işleri daha mükemmel hale getirmek üzere ve krizleri daha mantıklı stratejik planlar ile çözmek üzere plan yapabilirsiniz. terazi burcundaki Yeniay sizlerin bilinçaltınızda psikolojik alt yapınızı ve elde olmayan durumları sembolize eden alanda yer aldığı için bu dönemde spiritüel çalışmaları başlayabilirsiniz Kolektif alana hizmet edecek yardım şifa veya sanatsal çalışmalar içerisinde yer alabilirsiniz. daha fazla kendinizle baş başa kalarak bilinçaltınızı rahatlatacak çalışmalar yapabilirsiniz. kendinizi işle ilgili başarılara götürecek yeni bir planın hedefin hazırlık aşamasında çalışmak üzere günlük hayatın içerisinde kendinize özel bir alan ve zaman yaratabilirsiniz. bu dönemde böbrekleri mesaneye sindirim ve Boşaltım sisteminize dikkat etmek sizi strese sokacak konuları yönetmek önem kazanıyor. işten ayrılmak bayağı yeni bir işe geçmek isteyen akrepler varsa bunu 16 Kasım'dan sonra ya bırakmalarını Önemli tavsiye ederim.

YAY : bu hafta Terazi burcunda 16 Ekim Cuma günü bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizlerin arkadaşlıklar Grup faaliyetleri ekip çalışmaları ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak. Dolayısıyla Bu dönem içerisinde yeni arkadaşlıklar kurabilir yeni çevrelere girebilirsiniz veya içinde Bulunduğunuz Grup larla sosyal faaliyetler yapmayı planlayabilirsiniz. Daha medeni Adil özverili Candan ilişkiler kurmak üzere konuşabilir arkadaşlarla ilişkilerinizi dengelemek üzere kararlar alabilirsiniz. içinde insanların olduğu halkla ilişkiler insan kaynakları sanat ve estetik içeren içeriğinde toplulukları sosyal temalar olan gelecek planları yapıyor olabilirsiniz. Diğer taraftan flört hayatında sevdiğiniz kişiyle özel kurduğumuz ilişki ve onun çevresi ve arkadaşları ile kurduğu ilişkiler arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz. ya da birbirinize geçirdiğiniz özel vakit ile topluluklar içerisinde geçirdiğiniz vakitleri dengelemek karşılıklı Birbirinize daha fazla ilgi göstermek ve özel zaman yaratmak üzere tartışabilir Bu konuları daha adil bir şekilde ele almak üzere konuşmalar yapabilirsiniz. yeni ay ile aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür de geri harekette bulunacağı için ve bu geri hareket 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında sizin elde olmayan durumları sembolize eden alanımızda gerçekleşeceği için bu dönemde gerçekten sözler tutum ve davranışlar krizler yaratabilir. ilişkilerde şüpheci kaygılı kıskanç dedektiflik yapan karşınızdakinin gerçekliğini sorgulayan bir tutumla davranırsanız ilişkilerini zarar görebilir. iş yerinde ve çalışma ortamında dedikodudan arkadan konuşmadan uzak durmak gerekir Bu konuşmaları yapan insanların yanında yer almamak sizin avantajınıza olacaktır. Diğer yandan psikolojik alt yapınızı destekleyecek terapiler ruh ve beden bütünlüğü sağlayacak çalışmalar, spiritüel konular ve yoga meditasyon gibi çalışmalar size yarar sağlayacaktır.

OĞLAK: bu hafta 16 Ekim Cuma günü Terazi burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve bu yeni ay sizlerin kariyer alanınızda yer alacak. mesleki konularda ve kariyer alanında daha fazla toplum önünde göz önünde olacağınız dikkat çekici yeriniz ve beğeneceğiniz başlangıçlar yapmanız mümkün. ancak yeni aya Satürn ve plüton'un yapacak kareler nedeniyle gelecek planlarınızda ve hedefleriniz de ilerlerken birtakım engellerle gecikmelerde veya kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. yapacağınız işleri çok daha disiplin sorumluluk lu ciddi olarak gerçekleştirmek isteyeceğiniz için daha detaylı düşüneceğiniz ve plan yapacağınız ortada Bu nedenle bir işi tam anlamıyla hakkı ile yerine getirmek için daha fazla üzerinde çalışmak ve zaman harcamak isteyebilirsiniz. Sizi kariyerinizde ileriye taşıyacak size Prestij kazandıracak bir takım yeni plan ve projelerin içerisinde olabilirsiniz. Bir yandan da kariyerinize odaklanmış bir şekilde ilerlerken ev ve aile yaşamınızdaki sorunları ve stresleri çözmek için de çaba sarf edeceksiniz. Yeni Ayla aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür akrep burcunda geri hareketine başlayacak bu gerileme 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında yer alacak Merkür sizin arkadaşlıklar ekip ve grup çalışmaları Sosyal Yaşam alanınızda geri harekette olacağı için bu dönemde özellikle arkadaşlarla kurduğunuz iletişim de ekstra dikkatli olmakta fayda var. gelecek projelerinin içerisinde maddi konular kazançlar Stratejik planlama yapmak önem kazanıyor geçmişten gelen yarım kalmış işler veya projeler varsa retro döneminde bunları ele alabilirsiniz ama ne olursa olsun ilk adımları 16 Kasım'dan sonra atmakta fayda var. arkadaşlarla kurduğunuz iletişim de kuşkucu şüpheci insanlarla karşılaşabilirsiniz bu durumda karşınızdaki insanı medeni etik ve dengeli bir bakış açısıyla ele alarak iletişimi mümkün olduğu kadar Medeni götürmek orta yolu bulmak size ilişkileri korumak anlamında yardımcı olacaktır. Eğer sizde kırıcı şüpheci sahiplenici bir tutumla davranırsanız ilişkiler bu dönem içerisinde hasar alacaktır.

KOVA: Bu hafta 16 Ekim Cuma günü Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu Yeniay sizlerin uzaklar yabancılarla ilişkiler akademik konular basın yayın sosyal medya baskılı malzemeler uzun yolculuklar kültürler ve felsefeler alanınızda yer alacak. Bu yeniayla birlikte uzun yolculuklar planlayabilir Yabancılarla iletişim de olabilir akademik konuları öne alabilir eğitimler veya entelektüel çalışmalar için adımlar atabilirsiniz. kitap dergi baskılı malzemeler resmi ve hukuki belgeler ile alakalı gelişmeler olabilir. Fakat işin fenası aynı gün iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür'ün de geri harekete başlayacak olması bu tür yazılı sözlü bilgi aktarımı veya yolculuklar içeren konuları hepimiz için bir konuma getirmektedir. dolayısı ile Yeni Ay tam anlamıyla yenilik yapma temasını elimizden alıyor. hepimizin hayatında bir takım yenilikler veya başlangıç yapma teması ve karar almak istediğimiz bir takım yeni atılımlar olabilir ancak ne olursa olsun bu konuları düşünüp iyi planlayıp stratejik kararlar alıp şüphe ve kaygılarımızı giderecek bilgi toplayıp Merkür'ün geri hareketini bitireceği 5 Kasım'dan sonra gereken adımları atmak hepimiz için daha mantıklı gibi görünmekte. Evet hayatımızda yenilikler var yeni başlangıçlar yapma arzumuz var ama içimizde bir yandan da kaygılar Ve şüpheler yer alıyor Bu kaygı ve şüpheleri gidermek için daha derin düşünmeli sevgilerinizi göz önünde bulundurmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Merkür özellikle kariyer olanınız da geri harekette bulunacağı için bu dediklerimi kariyer adımlarınız için göz önünde bulundurabilirsiniz. yeni ayın karşısında Mars yer aldığı için ve hala o da geri harekette bulunduğu için özellikle zihinsel çalışmalar web-siteleri eğitimler kurslar yazışmalar mülakatlar bu dönemde zorluklar içerebilir tam istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz.

BALIK: Bu hafta 16 Ekim Cuma günü Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve bu Yeniay sizlerin kredileri borçları aile ile para paylaşımını ticari atılımları sembolize eden alanınızda yer alacak. Bu yeni aile birlikte maddi konularınızı finansal işlerinize ticari yatırımlarınızı kredilerinizi ve borçlarınızı ele alacak Yeni kararlar olabilirsiniz bir ticari Yatırım için krediye başvurmak bir çalışma ortaklığına girmek bir iş ortaklığı yapmak ailenizin maddi durumuna destek olmak veya aileden maddi olarak destek görmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. bu yeni aya yine para kaynakları alanınızda yer alan Mars karşıtlık yaptığı için bu dönemde harcamalar Normalden daha fazla artmış olabilir veya almak istediğiniz paraları yönelik bu paraları alabilmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz Diğer yandan işin içerisinde insan ilişkileri sosyal Bağlar estetik ve sanatla ilgili işler Kozmetik bakım Tekstil veya kadınlarla insanlarla ilgili işler varsa bu konularla ilgili yeni fikirler ve açılımlarla öne çıkmak isteyebilirsiniz veya bu olanlardan para kazanmak üzere yeni planlar yapabilirsiniz. ne olursa olsun kariyer alanımızdaki hedeflere ulaşmak için çok fazla fırsatımız olsa da yeni aile aynı gün geri harekete başlayacak olan Merkür'ün 16 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında geri harekette kalacak olması işlerinizi biraz daha geciktirebilir önünüze daha fazla kısıtlama ve engelleme yaratacak konular çıkabilir. resmi konular devletle hükümetle ilgili işler Basın Yayın sosyal medya ve Web siteleri akademik konular hukuk işler olaylar ve belgeler gecikebilir yazışmalar mülakatlar istediğiniz zamanda gerçekleşmeyebilir planlarınız bu anlamda kısıntıya uğrayabilir. ne olursa olsun pozitif düşünerek işle akademik çalışmalarla ticari yatırımlarla Web siteleri ve eğitimlerle ilgili konulardaki planlarınızı 5 Kasım'dan sonraya bırakmak 5 Kasım'a kadar olan süreç içerisinde hazırlıklarınızı tamamlamak daha stratejik ve akıllı bütçeyi finansı düşünen bir bakış açısıyla kendinizi sağlama alarak ilerlemek yararınıza olacaktır . krediler ve borçlara yönelik bütçenizi aşan adımlar atmamak ve kararlar almamak avantajınıza olacaktır.

Mutlu Bir Hafta Diliyorum,

Naz Bayatlı

807 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page