top of page

13 MART CUMARTESİ /23 DERECE BALIK’TA YENİAY / NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET GERÇEK OLABİLİR.


DİLEKLERİN GERÇEK OLABİLMESİ İÇİN BU YENİAY ENERJİSİ GİBİSİ BULUNMAZ.


13 Mart Cumartesi günü saat 13:00 civarında Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Her yeniay döneminde olduğu gibi hayatımızda yeni bir döngü başlıyor ve taze başlangıçlar yapacağımız bir aylık sürecin eşiğindeyiz.

Hayatınızda yeni bir sayfa açabilir yeni bir projeye başlayabilir tutum ve davranışlarınızı sorgulayarak değişim yaratacak kararları alıp hayata geçirmek üzere planlar yapabilirsiniz.

Bu yeniaya ilişkiler gezegeni Venüs ve hayaller ve idealleri spiritüel dünyamızı sembolize eden Neptün eşlik ediyor, dolayısıyla oldukça romantik yumuşak ve sevgi dolu etkiler taşıyor, ancak yine de tüm bu yumuşak vicdanlı merhametle birbirimize yardım eden sevgi dolu etkilerin ruhumuzda hissedildiği etkilerin yansıra, önümüzde gerçekliğimizi bulandıracak, tam anlamıyla göremediğimiz kör noktaların olabileceği bir süreçte var, fazla idealize ederek romantik düşünceler ve duygusal coşku sebebiyle hayal kırıklıklarına uğrayabileceğimize ve yanılgılara düşebileceğimize de işaret ediyor.


Diğer taraftan bu Yeni Ay Venüs Balık ve genelde Balık enerjisini taşıdığı için; sanat, yaratıcılık, güzellik ve estetik konularında ve görsellik içeren işlerde oldukça başarılı olabileceğimize işaret ediyor. Sanatçı ve yaratıcı kişiler için bu yeni ay oldukça değerli nitelikler taşıyor. Sinema fotograf dans resim kozmetik estetik ve güzellik oyunculuk reklam promosyon tanıtımlar ve lansmanlar için oldukça iyi etkiler taşımakta.


Sabit Yıldızlara bakarsak bu yeniaya “ Markab” ( merkep/pegasus) adındaki 23 derece Balıkta yer alan sabit Yıldız eşlik ediyor. Zenginlik bolluk bereket zihnin ve zekanın kurnazca ticarette kullanılması için verimli bir sabit yıldızdır. Zihinsel faaliyetler şans getirecek atılımlar bu dönemde verimli çalışmalar getirecektir.


Yalnız bu kadar su etkisi elbette bizde tembellik zihinsel olarak odaklanamamak uyku hali ve gevşeme ihtiyacı yaratabilir.


Yeni Ay'ın psikolojik etkilerini değerlendirirsek, içimizde kendi dünyamızı yaratmak oraya sığınmak isteği ortaya çıkabilir herkes kendi fantazi vahasını yaratmak arzusu içinde olabilir, gönülden bağlanacağımız romantik bir aşkın ilişkinin hayalini kurabiliriz, sanatçı becerikli yaratıcı yanımızı harekete geçirecek ilham enerjisi de gelebilir. Bu dönemde sevgi doğamız etkin olacaktır, oldukça açık kalpli olabilir ve sezgilerimiz bize yol ve yön gösterecektir, spiritüel tarafımızı keşfetmek içimize dönmek huzur bulmak ve sakin bir akışta kalmak için her zamankinden daha istekli olabiliriz.


Bununla birlikte, Yeni ayın bir ikircikli tarafı da var. Gerçekten ne istediğimizi bilmekte zorlanabiliriz, bir yandan hayallerimiz var, bir yandan hayallerimizi gerçekleştirmek için istekliyiz ama bu hayalleri gerçek kılmak için içinden çıkmamız gereken bir karmaşa da var. İçinde bulunduğumuz koşulları daha iyiye dönüştürmek için hepimiz çaba sarf ediyoruz. Başarılı olmak için kendi gerçekliğimizi ve içinde bulunduğumuz koşulları olduğu gibi net görür ve kabullenirsek daha sevgi dolu nazik kibar ve huzur içerisinde ilişkiler kurabileceğiz.


Gökyüzünde yer alan ay ve Plüton arasındaki destekleyici açı gölge yanlarımızı görmemize yardımcı oluyor. Eğer bu gölge tarafları göremiyorsak yeniayın Yay burcundaki JUno’ya yaptığı kare açı ile verdiğimiz sözler sözleşmeler ve anlaşmalar rafa kaldırılabilir, el sıkışmamak üzere bir kenara bırakılabilir. Bu sürecin tümsekli tarafı vaaz ettiğimiz şeylerin, gerçekten pratikte uygulanıp uygulanmadığıdır. Kişisel ilişkiler de birbirimize gerçekçi sözler vermeliyiz. Eylemlerimiz ideallerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmek için yapılmalı ancak sadece hayal kurmanın yeterli olmadığını görmeli, planlı olmaktan gerçekçi değerlendirmeler yapmaktan kaçınmazsanız başarı gelir. Bu yeniay zamanı taşın altına elimizi koymalı ve anlaşmanın kendi tarafımıza düşen kısmını halletmeyi ihmal etmemeliyiz. Yoksa hayal kırıklıkları yaşamamak mümkün değil.


Naz Bayatlı




382 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page