top of page

14 EYLÜL HAFTASI BAŞAK YENİAYI VE BURÇLAR

14 EYLÜL HAFTASI GENEL GÖKYÜZÜ VE BURÇLARA ETKİLERİ


Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 25 derece Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay.

Her yeniay döneminde olduğu gibi 15 günlük bir yeni döngü başlıyor ve bu yeni döngüde düşüncelerimizi duygularımızı ve yapmak istediklerimizi şekillendirmek üzere yeni kararlar alıp, başlangıçlar yapabiliriz. Her şeyden önce bu yeniay toprak elementi enerjilerini daha fazla içinde barındırıyor, Satürn ile olumlu açı kuruyor. Başak verimlilikle, sadeleşmek ve mükemmelleştirmekle alakalıdır. Çalışma prensibimizi daha verimli bir hale getirmek için bu yeniay enerjisini kullanabiliriz. Nerede daha net, objektif, planlı ve düzenli olmamız gerekiyor bunu düşünebiliriz. Zira Satürn hala ay sonuna kadar geri harekette kalacağı için yeniden yapılanma ve eksikleri tamamlama konusunda daha fazla çaba göstermemiz gerekliliğini gösteriyor.

Başak sağlık bakım hizmet konularını da sembolize eder. Bu dönemde bedenimize daha fazla özen göstermek, kendimize bakmak, yediğimize içtiğimize dikkat etmek söz konusu olabilir. Diyet yapmak , detoks yapmak, sindirim sistemini rahatlatmak için elverişli bir dönemdeyiz.

Haftanın bir diğer önemli gökyüzü açısı 16-17 Eylül tarihlerinde yer alacak olan Merkür Jüpiter arasında yer alacak kare. Bu iki gün özellikle, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz, aşırı iyimser olmak kaydıyla herkese mavi boncuk dağıtabilir, yaparım ederim hallederim diyebiliriz ancak daha sonra gerçekleştiremeyebiliriz. Bir abartı olacağı gereğinden fazla büyüttüğümüz şeyler olacaktır, gereksiz yere umut aşıladığımız beklenti taşıdığımız durumlar olabilir. Güvenilirliğimizi kaybetmek istemiyorsak, aşırılıktan kaçınmalıyız. Diğer yandan, Başak kaygı ve stres hisseden takıntı yapabilen de bir burç olduğu için, bu dönemde duygu ve düşünceleri fazla abartmak ve sterse kaygıya düşmek de olası. Yapılması gereken işler olabilir, size söylenen sözler olabilir, derlenmesi toparlanması gereken günlük hayat işleri olabilir, her neyse bu konulara fazla odaklanıp çaba serf etmek bir sisteme oturtmak zorundayız.

Merkür Terazi ile dışarda gülücükler dağıtırken her şey yolunda izlenimi verirken, Jüpiter Oğlak ile aslında ne çok yapacak işimiz olduğunu ve yorgun olabileceğimizi her şeyin güllük gülistanlık olmadığını biliyoruz.

BURÇLARA GÖRE YENİAY ETKİLERİ


KOÇ:

Merhaba sevgili Koçlar Ben astrologunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu Yeniay sizlerin iş ve çalışma günlük hayat ritmi sağlıklı yaşam alanınızda yer alacak. Dolayısıyla sağlığınıza daha fazla özen göstermek için yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir diyet programı Detoks veya egzersiz programı olabilir bedeninizi daha sağlıklı kılmak için yeni bir programa başlangıç yapmak üzere bu dönemin enerjilerinden faydalanabilirsiniz Diğer yandan yeni Ay'ın Satürn ile yaptığı olumlu açı sebebiyle hem de artık Jüpiter'in ileri hareketine başlaması yardımıyla işle ilgili konularda daha somut elle tutulur ve planlı dımlar atmanız mümkün İş hayatınızda geride kaldığınız derlemek toparlamak istediğiniz konulara bu dönemde el atabilirsiniz. günlük hayat düzeninize ve her gün yaptığınız rutin işler de daha planlı düzenli ve sistematik bir bakış açısı ile ilerleyebilirsiniz. Ev hayatınızda toparlanması tamir edilmesi yenilenmesi gereken alet edevat ve araçlara yönelik bakım onarım yaptırabilirsiniz ya da yenileyebilirsiniz. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü açısı da Merkür ile Jüpiter arasında yer alacak kare açı. Bu hafta normalde olduğundan çok daha fazla insanlarla bir arada olmak konuşmak işle ilgili fikirleri tartışmak yeni iş hedefleri belirlemek sunumlar yapmak kariyer konularında kendinizi ortaya koymak için girişimlerde bulunabilirsiniz. özellikle işle ilgili konularda gerçekleştirmeyeceği ni sözler vermemelisiniz ki güvenilirliğini sarsılmasın Çevrenizde bazı düşünceleri ve duyguları Abartı ile yansıtan veya aşırı istek ve beklenti ile Size taleple gelen kişiler olabilir Tüm bu abartıları ve aşırılıkları daha istikrarlı itidali ve temkinli karşılamaya çalışmalısınız. Gerekiyorsa duyduklarınız da ve işittiklerinizde de %50 gerçeklik indirimi yapmalısınız.

BOĞA:

Merhaba sevgili Boğalar Ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu Yeniay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşecek. Dolayısıyla bu dönemde kalbi boş olan sevgili Boğalar hayatlarına yeni bir ilişki katmak üzere adım atabilirler. Halihazırda bir ilişkisi olan Boğalar ise bu dönemde sevdiklerine daha fazla özen dikkat ve itina gösterebilirler. İlişkinizi daha mükemmel kılmak birbirinizi çok daha yakından tanımak için kişisel özelliklerinizin alışkanlıklarınızın sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeylerin detayına inebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi daha iyi analiz ederek gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. İlişkide bu dönemde daha detaycı olabileceğiniz için karşınızdakini eleştiren bir tavır da takınabilirsiniz. Sonucunda ilişkilerde kılı kırk yarmak karşınızdakinin sözlerini hareketlerini kafaya takmak da mümkün. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü açısı Merkür ile Jüpiter arasında yer alacak kare. Mesleki konularda veya işle ilgili planlarınızda ilerlemek için çok fazla kişiyle konuşmak plan yapmak insanlar arasında denge kurmak ve sosyalleşmek gerekebilir. Diğer yandan, ideallerinizi, fikirlerinizi ve beklentilerinizi hayata geçirmek için ne kadar acele etseniz de bu süreçte beklenmesi gereken kişiler izinler resmi evraklar resmi kararlar vb gibi engeller önünüze çıkabilir. Ne kadar tanıdığınız olsa da ne kadar becerikli organize ettiğiniz işler olsa da işler ağır ilerleyebilir ve bu durumda zamana bırakmayı sabırsız davranmamayı deneyimleyebilirsiniz.


İKİZLER: Merhaba sevgili İkizler ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu Yeniay sizlerin ev ve aile alanında gerçekleşiyor. Bu dönemde ev içinde çok daha fazla çalışabileceğiniz işleri halletmek üzere çaba sarf edeceğiniz bir dönem olacak. Ev işlerini tamamlamak derlenmek toparlanmak sonbahar temizliği yapmak çekmeceleri düzenlemek belki de her bakımdan biraz daha sadeleşmek ve dinginleşmek için adım atacaksınız. Aile üyeleri ile daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Onların iyiliği sağlığı ile ilgilenebilir, işlerine el atıp destek olabilirsiniz. Bazı İkizler bu dönemde ev değiştirmek taşınmak veya ev ve yerleşim alanı ile ilgili olmak üzere yeni kararlar alabilirler. Daha fazla işlevi olan pratik sade temiz size yarar sağlayacak yaşam koşullarına veya düzenine geçmek üzere adım atmak isteyebilirsiniz. Evden çalışan İkizler için de bu dönem bir meşguliyet zamanı ve iş halletmek için birebir bir dönem. Bu haftanın bir diğer gökyüzü görünümü Merkür ve Jüpiter arasında yer alan kare açı. Maddi kaynaklarınızı zorlayan alımlar yapmak mümkün. Hobilere, eğlenceye, flörtünüze, çocuklarınıza dair harcamalarda artış görülebilir. Keyiflerinizi gerçekleştirmek için daha fazla istekli ve iştahlı olabilirsiniz. İlişkilerde tutkuyu abartmak ve/veya karşınızdakini aşırı gözünüzde büyüterek duyguları düşünceleri itiraf etmek söz konusu olabilir. Duygusal krizler çıkarsa bu konuda stresleri uzatmamak abartmamak ve itidalli davranmak ilişkileri dengede tutabilir.


YENGEÇ:

Merhaba sevgili Yengeçler ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin iletişim eğitimler sınavlar kardeşler ve yakın çevreyle olan iletişiminizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde hayatınıza zihinsel anlamda daha fazla aktif olduğunuz işler girebilir. Yazmak anlatmak konuşmak evrakları derlemek toparlamak satmak pazarlamak sertifikalar sınavlar ve okul süreçleri girebilir. Kendinizi ifade etmek için daha dikkatli detaylı ve planlı düşünmek zorunda hissedebilirsiniz. Bu yeniay Satürn ile olumlu açı yaptığından hem aklınızı hem işlerinizi daha derli toplu yoluna koyma ihtimaliniz var. Resmi konulara evraklara vb daha özenli bir bakışla el atabilirsiniz. Bu hafta Merkür ve Jüpiter kare açı yapıyor olacak. Dolayısıyla aşırılık abartı ve beklentilerin çok olacağı bir haftada olacağız. Evle aileyle yerleşimle çocuklarla, ebeveynlerle, anne ve babalarla ilgili işler normalden çok daha fazla ilgilenmenizi gerektiren konulardan olabilir. İş ortaklıkları veya uzun vadeli ilişkilerde abartılı aşırıya kaçan beklentilerle gelecek planları yapmaktan kaçınmalıdır.


ASLAN:

Merhaba sevgili Aslanlar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin maddi kaynakları artırma alanınızda yer alıyor. Bu dönemde gelirlerinizi çoğaltmak adına yeni fikirler üretip girişimlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek ticari atılımlar yapmak aile ile para paylaşımını veya yatırımları düşünmek gibi düşünceleriniz olabilir. Kaynaklarınızı daha verimli kullanmak becerilerinizi artırmak işinize yarayacak araç ve gereçlere yatırım yapmak bu yeniayın temalarından olabilir. Bu hafta gökyüzünde Merkür ve Jüpiter arasında bir kare yer alacak. Abartıları aşırılıkları veya güçlü beklentileri sembolize eden bu kare nedeniyle çalışma temponuzda artış olabilir. İş ve çalışma ortamınızda kurduğunuz iletişim artabilir iş çevrenizdeki kişilerin beklentileri aşırıya kaçabilir veya günlük hayatınız içindeki kişilerin sizden beklentisi artabilir. İşve çalışma yükünüzü daha gerçekçi ele almalı gününüzü iyi planlamayı denemelisiniz. Kendinize disiplin kuracağınız bir günlük plan yapmalı el atamadığınız işlere el atmalısınız. İş hayatınızda oldukça verimli bir döneme girmenize az kaldı.


BAŞAK:

Merhaba sevgili Başaklar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Kalbi boş olan Başaklar için bir ilişkiye başlama zamanı olabilir. Sağlığınıza bedeninize ve beslenmenize özen göstermek için uygun zamanlardasınız. İş ve gelecek hedefleri alanında yeni atılımlar içinde olabilirsiniz. Aşk alanınızda ye alan geri hareketteki Jüpiter’in düze dönmesi ile birlikte ilişkilerde veya aşkta daha yeni fırsatlara ulaşmak arzusu içinde olabilirsiniz. Diğer yandan, yaratıcı çalışmaları olan veya hobilerinden gelir elde etmek isteyenleriniz varsa bu haftadan itibaren gelir elde etmek adına potansiyel taşıyan günlerdesiniz. Dış dünyayla kurduğunuz iletişim bu dönemde çok artabilir burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu hafta Jüpiter ile kare içinde yer alacak işinize katkıda bulunacak yaratıcı fikirleriniz bol olacak ve sosyalleşerek çevrenizle iletişimi artırarak hem gelir ve kaynak elde etme şansı bulacaksınız hem de geleceğe yeni projeler taşıyabileceksiniz. Aşkta işte veya ilişkilerde abartılı sözlerden ve vaatlerden karşılıklı olarak kaçınılması gereken bir dönemdir, sonraki hafta verdiğiniz sözler altında kalabilirsiniz..


TERAZİ:

Merhaba sevgili Teraziler ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin bilinçaltınızı ve kolektifle bağ kurduğunuz alanda gerçekleşiyor. Zihninizi boşaltmak ruh ve beden bütünlüğünüzü sağlamak sizi geride tutan iş veya günlük hayat yükünden biraz sıyrılıp kafayı dinlemek için adım atabilirsiniz. Kendi özel alanınızda işlerinizi derlemek toparlamak ve günlük hayatta var olan streslerin yükünü azaltmak için daha planlı programlı ilerlemek gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Merkür burcunuzda ve bu hafta Jüpiter ile kare açı içinde olacak. Hayatınızda şu sıralar çok fazla iletişim haberleşme ve sosyalleşme yer alıyor olabilir, ev işleri yerleşim konuları taşınma tadilat tamirat aile ile iletişim ve aile içi konular çocukların istekleri ile uğraşmak gibi temalar üzerinize boca olmuş olabilir. Hem dış dünyayla hem özel hayatla ilgilenmek ve arada denge kurmak bir yandan da sorumluluklara odaklanmak ve yerine getirmek adına bayağı yorucu bir tempo içinde olabilirsiniz. Bu hafta yeniayla birlikte sadeleşmek detoks yapmak zihni dinlendirmek bedene önem vermek ve ruha eğilmek için fırsatınız var.


AKREP:

Merhaba sevgili Akrepler ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin arkadaşlıklar topluluklarla aktiviteler gelecek umutları ve projeleri alanınızda gerçekleşiyor. Bu yeniayla birlikte yeni topluluklarda aktif olmaya başlayabilirsiniz ait olduğunuz bir grupla gelecek projeleri planlıyor olabilirsiniz. Yeni dostluklar veya arkadaşlıklar geliştirdiğiniz bir 15 gün içerisine giriyorsunuz. Çevrenizdeki kişileri daha iyi tanımak kendinizi daha net ifade etmek detaylı düşünmek zihinsel anlamda kendinizi bir işe hazırlamak ile ilgili adımlarınız düşünceleriniz olabilir. Bir yandan da bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında yer alan kare açı sebebiyle iletişim hem çok yoğun olacak hem de kontrol edebileceğinizden fazla yazışma görüşme haberleşme yollarda gidiş geliş yer alabilir. Taşınmak yer değiştirmek sınavlar kurslar kardeşlerle ve yakın çevre ile ilişkiler gibi temalarda bu hafta sizden haber bekleyen yardım isteyen veya akıl alan çok olacaktır. Bu arada kimseye tutamayacağınız sözler vermeyiniz mahcup olmak söz konusu.

YAY:

Merhaba sevgili Yaylar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin iş ve kariyer hedefleri alanınızda gerçekleşiyor. Yeni başlangıçları sembolize edebilecek bu yeniayda kariyerinizi destekleyecek kararlar alabilirsiniz. İşe başlamak iş değiştirmek veya mesleki atılımlar yapmak için iyi bir dönemdesiniz. İşle ilgili konularda daha derli toplu planlı ilerlemek disiplinli olmak için bu toprak enerjisini kullanarak verimli çalışabilirsiniz. İşinizde daha dikkatli olmak ve mükemmeliyetçi davranmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda da bu dönemde istikrarlı gitmek isteyebilirsiniz. Akılcı bir bütçe yapmak masrafları kısmak ve para biriktirmek için adım atabilirsiniz. İş arayan Yaylar için bu süreçte başvurular yapılabilir. Sosyal hayatınızın oldukça hareketli olacağı günlerdesiniz , gökyüzündeki Merkür ve Jüpiter arasında yer alan kare açı sebebiyle sosyal hayata da masraf yapmak olası. Arkadaşlarınızla daha fazla bir arada olacaksınız. Bazı Yaylar arkadaş alanından kazançlarına destek olacak yardım alabilir veya arkadaşlardan iş alanında destek görecek fikirlerle atılım yapmak isteyebilirler. Bu esnada gelecekte harekete geçecek bir kazanç projesi için planlar yapıyor olabilirsiniz.

OĞLAK:

Merhaba sevgili Oğlaklar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin felsefe kültürler yabancılarla ilişkiler uzun yolculuklar akademik çalışmalar basın yayın ve sosyal medya alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde çok daha fazla ideallerinizi hayatın anlamını entelektüel konuları içeren temalarla uğraşıyor olabilirsiniz. Akademik işler, sınavlar yayınlar eğitimler baskılı malzemeler reklam tanıtım ve kampanyalar için olumlu bir zamandasınız. Bir fikre felsefeye veya kültüre daha derinlemesine eğilerek bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Yaşam tarzınızı ve gelecek hedeflerinizi yeni bir bakış açısına göre ele alabilirsiniz. İş alanında çok fazla işle uğraşıyor olmanız mümkün. Kariyerinizle ilgili sizi ileriye taşıyacak fırsatların öne çıkacağı bir zaman çünkü Jüpiter Retro hareketini bitirdi ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak için size destek olacak, hatta ay sonunda Satürn’ün de düzelmesi ile birlikte daha rahat ve somut adımlarla ilerleyebileceksiniz.

KOVA:

Merhaba sevgili Kovalar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizlerin para alanınızda yer alacak. Krediler borçlar vergi sigorta ticari yatırımlar ortaklı işler ve aileyle para paylaşımı alanında yeni kararlar alıp maddi konularda daha detaycı ve temkinli davranmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımlar yapabilirsiniz. Var olan borçlarınızı ödemek için adım atabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınız için sizin için iyi olacak eğitimlere, terapilere veya çalışmalara katılmak için plan yapabilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde Merkür ile Jüpiter arasında kare açı yer alacağı için, eğitimler sınavlar ve akademik işler ön plana çıkabilir. Uzun yolculuklar ve geziler planlayabilirsiniz. Hukuki ve resmi işlerde gündeminizde olabilir. Ciddiyetle ele alınması gereken resmi işler olacaktır ve bu dönemde aşırı umut ve iyimserlik ile beklentiye girmemek gerekir. Size söylenenlerin abartılı olabileceğini düşünerek kendinizi riske atacak adımlar atmaktan kaçınmalıdır.

BALIK:

Merhaba sevgili Balıklar ben astroloğunuz Naz Bayatlı sizlere 14 Eylül haftası gökyüzü burcunuza nasıl yansıyacak bahsetmek istiyorum. Bu haftanın en önemli gökyüzü görünümü 17 Eylül'de gerçekleşecek olan 25 derece Başak burcundaki Yeniay. Bu yeniay sizin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde ilişkiler başlatmak mümkün. İlişkilerinize daha odaklı olacağınız partnerinizin varsa endişe ve kaygılarını gidermek için ona yardım edebileceğiniz veya onun size destek vereceği bir dönem olacak. Maddi konular para paylaşımı aile bütçesi veya aile ile para paylaşımı karşılıklı olarak birlikte karar vereceğiniz konulardır. Ticaret yapan veya kendi işini yapan Balıklar için yeniayla birlikte bir iş projesi ortaya çıkabilir veya kazançlarınızı artırmak ve kendinizi daha fazla iş alanında tanıtmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu dönemde sadece çok iyi araştırmadan net olmadan hemen bir yatırıma başlamak iyi olmayabilir. Para alanınızda geri giden Mars nedeniyle adımları temkinli bir biçimde atmanızda yarar var.

İyi bir hafta dilerim,


735 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page