top of page

14 ŞUBAT HAFTASI ASLAN DOLUNAYI VE BURÇLAR


AŞK VE İLİŞKİLERDE HATTA TÜM İŞLERİMİZDE GEÇMİŞTEN GELEN TORTULARIN TEKRAR SU YÜZÜNE ÇIKTIĞINI GÖRECEĞİZ.


KOÇ: Sevgili Koçlar aşk konusunda haftanın en şanslı burçlarından birisiniz. Aşk alanınız dolunayda aydınlanıyor. Aşık olmak hoşlandığınız birini görmek ve sevgiliyle güzel vakit geçirmek için şansınız var. Hafta başından Perşembe gününe kadar aşk romantizm yaratıcı işler hobiler ve kendinizi ifade etmek istediğiniz konuda gökyüzü sizin yanınızda. Sevgililer gününde özellikle burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın Venüs’le yakın kontakta olması ve gökyüzündeki su enerjisinden de destek alması sayesinde ilişkilerinizde tatlı etkiler altındasınız. Dikkat çekici olmak ve istediğinizi elde etmek mümkün olacak. Perşembe ve Cuma günleri günlük hayata dair veya çalışma hayatınızla ilgili işlerde verimli dikkatli ve becerikli bir tutumla ilerleyebilirsiniz. Sağlığınıza beslenmenize ve diyete önem verebilirsiniz. Özellikle iş ve çalışma hayatında olan Koçlar için iş bitirici iki gün olacaktır. Hafta sonunda ise yine sosyal hayatınız önemli ilişkileriniz iş ortaklıkları alanınız canlanıyor. Dengeli kararlar alıp ilişkileri diplomatik bir hassasiyetle medeni ve adil bir bakış açısıyla yönetebileceksiniz. İletişim gezegeni Merkür bu hafta Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin arkadaşlıklar alanınızda geçişini yapacak. Bol bol arkadaşlarla görüşüp, sosyal gruplarınızda sosyal medya mecralarında ve grup veya ekip içinde aktif olacaksınız. Fikirlerinizi ifade ederken mantıklı ve objektif olmaya özen göstereceksiniz. Eğitsel konular, eğitimler, sunumlar, arkadaşlarla veya bir grupla planlanacak gelecek projeleri, bilgi paylaşımı yapmak internet vb gibi teknik ve teknolojik işlerle daha çok ilgilenmek fırsatı bulacaksınız. Zihniniz bu hafta çok çalışacak ayrıca yaratıcı ve ilhama açık yanınız aktif olacağı için sıra dışı fikirlerle ve projelerle dolu olacaksınız. Hem ruhsal zenginlik hem maddi anlamda gücünüzü artırmak için atılım yapacak ve yapmak istediklerinizi daha bilinçli bir farkındalıkla ele alacaksınız. Kalbi boş Koçlar bu hafta sizi sözleri veya davranışları ile etkileyecek biri ile karşılaşma fırsatınız olduğunu unutmayın.


BOĞA: Sevgili Boğalar bu hafta Çarşamba günü yer alacak Aslan’daki dolunay sayesinde ev yaşamınız odak noktasına oturuyor. Hafta başından Perşembe gününe kadar ev aile özel hayat ve ebeveynlerle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Evinizde işlerinizi halledeceksiniz, misafir ağırlayan veya evini güzelleştirmek için uğraşanlarınız da olabilir. Evden çalışan Boğalar için yaratıcılıklarını ifade güçlerini artıracak bir zaman olacak. Ev yerleşiminize yönelik değişim yapacak kararlar da alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri aşk ve romantizm alanınızda geçecek olan ay ve sizleri ilişkilerde daha dikkatli ve mükemmeliyetçi olmaya yönlendirecek. Karşınızdaki kişilere yapıcı eleştirilerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ayrıca el becerileri yaratıcı çalışmalar hobiler ile meşgul olmak isterseniz destekleneceksiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek veya sevgilinize odaklanıp üzerine titremek için fırsatınız var. Hafta sonunda daha çalışkan iş bitirici yakın çevre iletişiminde candan diplomatik ve adil bir tutum içinde olacaksınız. Alışveriş yapmak sosyalleşmek gezip eğlenmek için istekli olabilirsiniz. Bu hafta kalbi boş olan Boğalar uzaklardan veya online mecralardan veya kültürel faaliyetler içindeyken yeni birileri ile tanışabilir. Sevgilisi uzun süreli ilişkisi veya yeni flörtleşmeye başlamış olan Boğalar birlikte baş başa sakin bol yemekli hediyeli bir sevgililer günü geçirebilirler. İletişim gezegeni Merkür bu hafta Kova burcuna geçiyor ve sizleri kariyer alanında ve mesleki konularda yüksek enerji hattına sokacak. Bol bol iletişim halinde olacağınız yeni projelerle ticari fikirlerle veya bilginizi paylaşarak göz dolduracaksınız. Bu dönemde mesleki alanda atılım yapmak için güzel fırsatlarınız olacaktır zira Merkür önümüzdeki süreçte Satürn ile açıda olacağı için iş fikirlerini somutlaştırmak uzmanlığı konuşturmak ve işle ilgili görüşmeler yapmak için size elverişli bir süreç sunuyor.



İKİZLER: Sevgili İkizler bu hafta Çarşamba günü Aslan’da dolunay yer alacak. İletişimi sembolize eden alanınızda gerçekleşecek bu dolunay sayesinde yaratıcı yanınız oldukça canlanacak. Kardeşler ve yakın çevre iletişimi önem kazanıyor. Fazla gururlu egosu yüksek ve geri adım atmayan bir tavır sinirleri ve ilişkileri gereksiz gerebilir. Bu nedenle, Aslan’ın sembolize ettiği candan kalp enerjisine odaklanmak en iyisi. Hafta başında burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizler için oldukça yoğun geçecek bir döneme giriş yapmaktasınız. Eğitimleri sınavları zihinsel projeleri ticari girişimleri tamamlamak ya da neyi nasıl yapacağınıza karar vermek adına önemli kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü ev alanınızı derlemek toparlamak ve kendi alanınıza odaklanmanız söz konusu aileyle sağlık ve bakım konuları ile meşgul olabilirsiniz. Hafta sonunda aşk eğlence flört ve yaratıcı işler konusunda destekleniyorsunuz. Sevgilinizle iyi vakit geçirebilir, çeşitli eğlenceli veya kültürel faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Bu dolunay sayesinde kalbi boş olan İkizler sosyal mecralardan biriyle karşılaşıp yazışarak ilişki potansiyeli yakalayabilirler. Para konularının önemli olduğu mesleki konularla ticaretle veya satış pazarlamayla ilgili işlerde öne atıldığınız ve planlı ilerlemek konusunda hassas davrandığınız günlerde olacaksınız. İşle ilgili para anlamında ne kazanmak ne kadar ve nasıl kazanmak istediğiniz konusunda istekleriniz olacak ve gereken değişimleri yapmak umudu içinde olabilirsiniz.


YENGEÇ: Sevgili Yengeçler bu hafta Çarşamba günü Aslan’da dolunay gerçekleşecek. Maddi konuları sembolize eden alanda yer alacak bu dolunay sizleri bütçenizi ele almak konusunda daha sıkı bir kontrole ihtiyaç hissettirebilir. Harcamaların arttığı bir yandan da kazanç artırmak için yaratıcı fikirleri aklınıza getirebilir, yatırım yapmak ve paranızı daha iyi değerlendirmek için size dinamizm katabilir. Maddi konuların önemli olduğu bir haftada olacağınız aşikar. İş ortaklıkları ve iş birlikleri yeni bir bakış açısıyla ele alınabilir veya bu konularda yapısal değişimler yer alabilir. Perşembe günü iletişim alanınız canlanıyor ve yakın çevreyle kardeşler komşular ve akrabalarla daha sık iletişimde olabilirsiniz. Eğitsel ve ticari konuşmalar görüşmeler yer alabilir kısa geziler ve satış pazarlama ve tanıtım işleri öne çıkabilir. Hafta sonunda ise ev aile yerleşim özel hayat ve ebeveynlerle ilgili daha fazla zaman geçirip bu alandaki işlere odaklanabilirsiniz. Bu hafta iletişim gezegeni Merkür Kova’ya geçiyor ve sizlerin para paylaşımı ile ilgili alanınıza geçiyor. Krediler borçlar ödemeler vergi sigorta ve ticari konularda daha mantıklı analiz yapan ve bilgiyle hareket etmek isteyen bir modda olabilirsiniz. Uzmanların fikrini almak gereken maddi konular olabilir. Ödemelerinizi planlamak ve ticari anlamda networkünüzü genişletecek fikirlere açıksınız. Ekiplerle gruplarla çalışmalar önem kazanabilir. Teknik konulara dair bilgi almak teknolojileri kullanmak sizler için bu dönemde gerekli olabilir. İlişkiler alanınızda yer alan Mars Venüs kavuşumu ilişkileri canlandıracak ve sizi daha fazla romantik kılacaktır.


ASLAN: Sevgili Aslanlar bu hafta pırıl pırıl parlayacağınız bir dolunay gerçekleşiyor. Çarşamba günü burcunuzda gerçekleşecek dolunay sizi dış dünya hedefleriniz konusunda yeni farkındalıklara taşıyabilir. Kendinizi şu anda ve gelecekte daha mutlu hissetmek, ilişkiler alanında ne yapacağınıza karar vermek ve fiziksel olarak daha tam ve bütün hissetmek için neler yapabileceğiniz konusunda kararlar alabilirsiniz. Dış görünümünüzü değiştirmek daha dikkat çekici olmak için değişimler yapmak mümkün. Dolunay insanın yükseleninde gerçekleşirken biliyorum insan bazen normalden daha fazla yorgun veya uykusuz hissedebiliyor bu nedenle bazılarınızın böyle deneyimleri de olabilir. Ama ne olursa olsun yüksek enerji hattında olacağınız aşikar. İlişkiler alanında Bu hafta Perşembe günü Ay maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınıza geçiş yapacak. Para konularında daha dikkatli ve titiz olmanız söz konusu. Bütçenizi ve harcamalarınızı daha verimli bir biçimde ele almak gelir gider analizi yapmak için çaba harcayabilirsiniz. Hafta sonunda eğitsel konular kültürel faaliyetler kısa geziler veya gezme dolaşma yakın çevre ve arkadaşlarla daha fazla görüşme söz konusu olabilir. Web siteleri, online işler, satış pazarlama ve zihinsel projelerin aktif olacağı günler olacak. İletişim gezegeni Merkür bu hafta ilişkiler alanınıza yerleşiyor ve 3 hafta boyunca bu alanda kalacak ve sizleri ilişkiler kurmak geliştirmek başlatmak ve yürütmek konusunda oldukça becerikli kılacak. İşbirlikleri kurabilirsiniz ticari işlerde sizi başarılı kılacak bir geçiş olacak, diğer yandan kalbi boş Aslanların online mecralardan yazışarak konuşarak başlattıkları ilişkiler olabilir, hali hazırda ilişkisi olan Aslanlar da bu dönemde partnerleri ile daha çok konuşup fikir alışverişinde bulunabilir ve sorunları çözmek için yeterli enerjiyi bulabilecekler.


BAŞAK: Sevgili Başaklar bu hafta Çarşamba günü Aslan’da bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin bilinçaltınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek. Bu dolunay içinizde sakladığınız streslere veya sizin gücünüzü elinizden alan konulara daha derin bir bakış yapmanıza sebep olabilir. Ruh ve beden bütünlüğünüzü korumalı ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmelisiniz. Kendi başınıza çalışmak veya özel alanınızda konsantre olacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde bazı Başaklar için iş ve çalışma koşulları stresli geçebilir. Ekip ve grup çalışmaları, iş arkadaşları veya mesleki ilişkiler içerisinde pürüzler yer alabilir bunlar ele alırken dürüst gerçekçi ve yönetsel becerilerinizi öne çıkararak hareket etmelisiniz. Gururunuz önemli olacak. Gururunuzu korumak için güçlü kararlar alabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni bu hafta Kova burcuna geçiyor ve iş ve çalışma alanınıza 3 hafta boyunca yerleşiyor. İş aramak iş bulmak işle ilgili görüşmeler yapmak isteyen Başaklara destek verecek. İşle ilgili projelerinizi güçlendirecek bir geçiş olacak bu. Ayrıca sağlığınızla bedeninizi korumakla ve bakım göstermekle ilgili olarak yapmak istedikleriniz olabilir. Ay boyunca aşk alanınızda Venüs ve Mars yakın kavuşumda ilerleyeceği işin gönül işleri canlanacaktır. Bir yandan flörtçü bir ruh halindeyken bir yandan da sınırlarınızı net çizen ve temkinli bir mesafede ilişkileri ele alabilirsiniz. Evlilik ve uzun süreli ilişkiler konusunda Mayıs’a kadar Zodyağın en şanslı burçlarından biri olduğunuzu unutmamak gerekir.


TERAZİ: Sevgili Teraziler bu hafta Çarşamba günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bu dolunay sizlerin sosyal alanınızda yer alacak. Bu dönemde daha fazla arkadaşla bir araya gelmek ve sosyal aktivitelerde bulunmanız mümkün. Ayrıca ekip ve grup çalışmaları ön plana çıkabilir ve arkadaşlarla birlikte planlayacağınız gelecek projeleriniz olabilir. Yaratıcı enerjinizin oldukça fazla olacağı bir zaman, bireysel olarak kendinizi ortaya koymak istediklerinizi bu dönemde harekete geçirebilirsiniz. Bu hafta Merkür sizlerin yaratıcı alanına geçiş yapacağı için bu durun daha fazla destekleniyor olacak. hobilerinize sizi mutlu edecek konulara ve yeteneklerinizi iyi kullanabileceğiniz koşullara ve ortamlara sizi taşıyacak bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kalbi boş olan Teraziler ilişkilerde daha fazla sohbet ederek yazışarak ve fikirleri paylaşarak bir aşk yaşama şansına sahip olacak. Konuşan sizi kazanır gibi bir durum yansıtıyor gökyüzü sizler için. Hafta ortasında daha fazla içe dönük olabilirsiniz. Özel alanınızda yapılması gereken işlere odaklanabilirsiniz. Hafa sonunda Ay burcunuzdan geçiş yapacağı için kendinize bakmak özen göstermek, fiziksel görünümünüze odaklanmak, sizi mutlu edecek şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs ve Mars ile yakın kavuşumda yer aldığı için bir çok bakımdan bu dönemde odak noktanız aileniz ve özel hayatınız olacaktır. Önce aileniz gelecek ve ondan sonra kendinizi rahat hissedip dış dünya hedeflerinize el atabileceksiniz.


AKREP: Sevgili Akrepler bu hafta Çarşamba günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve sizlerin kariyer yaşamınızı canlandıracak etkiler yansıtıyor. Bu dönemde mesleki konularda bir çıkış bir parlama yakalamak için oldukça elverişli enerjiler altındasınız. Kendinizi ön plana çıkarmak ve yaratıcı yanınızı kullanmak için bir fırsattır. İş değiştirmek il aramak isteyen Akrepler bu dönemde kendilerini dikkat çekici kılacak şansa sahipsiniz, ayrıca var olan işine yeni bir enerji ve dinamizm katmak veya işle ilgili projeleri öne çıkarmak için bu dolunayı kullanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu ay boyunca Venüs ile yakın kavuşumda kalacak ve bu geçiş sizi iletişim haberleşme eğitsel konular satış pazarlama veya tanıtım projeleri konusunda oldukça aktif kılacak. İnsanların dikkatini çekecek fikirlerle dolu olabilirsiniz. İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür bu hafta Kova burcuna geçiyor ve kendiniz daha gerçekçi gözlerle analiz etmek realist bir bakış açısıyla meseleleri ele almak bakımından sizi istekli kılacak. Evde tadilat tamirat internet elektrikli ve elektronik aletlerle ilgili işleri halletmek gerekebilir. Evden çalışan Akrepler için çok iş halledebileceğiniz ve aktif olacağınız bir dönem olacak. Aileyle ve aile üyeleri ile daha fazla fikir alışverişi yapabilirsiniz. Alınacak ortak kararlar olabilir. Taşınmak kiralamak satmak almak istediğiniz ev emlak konuları olabilir bunlarla ilgili uzmanlarla görüşmek isteyebilirsiniz. Kendi işini kurmak veya kendi işini ilerletmek başarı yakalamak isteyen Akrepler bu dolunay sizlere aradığınız fırsatı getirebilir.


YAY: Sevgili Yaylar bu hafta Çarşamba gün Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin eğitsel akademik çalışmalar yabancılarla ve uzaklarla ilişkiler basın yayın matbaa sosyal mecra alanında yer alacak bu dolunay sizleri bu konularda yapmak istediğiniz atılımlar veya değişiklikler varsa başarı yakalamanıza olanak verecektir. Fikirlerinizi paylaşmak yeni bir anlam arayışı bulmak ve felsefelerle kültürlerle kendinizi geliştirmek bakımından size heves katabilir. Gururlu dürüst yaratıcılığınızdan emin entelektüel olarak donanımlı bir görünümle hareket etmek isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Tanıtımlar kampanya ve reklam yapmak için ideal bir dönemdir. Sosyal mecra alanında kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren ay kariyer alanınızdan geçeceği için mesleki konulara odaklanacaksınız verimli çalışmak iş alanındaki yetenekleriniz sayesinde maddi anlamda güç kazanmak fırsatınız var veya yeteneklerinizle göz doldurmak ve takdir toplamak şansı elde edebilirsiniz. Maddi alanda akılcı kararlar alacaksınız ve planlı girişimlerde bulunacaksınız. Hafta sonunda sosyal alanınız canlanıyor gezmek eğlenmek arkadaşlarla görüşmek imkanınız var. Topluluklara yönelik ekip veya gruplarla yapmak istediğiniz projeler olabilir. Sosyal alandan, arkadaş ağlarından gelecek tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Merkür kova burcuna geçiyor ve bu geçiş sizlerin iletişim ve eğitsel alanınızda olacağı için oldukça zihinsel bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yeni fikirlerle dolu olup bol bol yazarak konuşarak ve anlatarak geçecektir. Kardeşler akrabalar ve yakın çevre iletişimi de bir o kadar canlanacaktır. Eğlenceli ve hareketli bir zamanda olacaksınız.



OĞLAK: Sevgili Oğlaklar Çarşamba günü para alanınızda Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay gelir gider dengenizi daha iyi kurmak ve paranızı korumak için size yeni kararlar aldırabilir. İş ortaklıkları işbirlikleri ve ticari girişimler için size yeni güzel fırsatlar getirebilir. Ödemelerinizi zamanında yapmayı ihmal etmeyiniz. Bazı Oğlaklar bu dönemde yatırımlar planlayabilir krediler ve borçlarla ilgili kararlar alıp harekete geçebilir. Bir maddi düzenin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Diğer yandan, paranızın gücünü artırdığınız zihinsel projeler zamanındasınız diyebilirim çünkü bu hafta bir de Merkür ki ticaretin gezegenidir para evinize geçecek ve 3 hafta boyunca gelir kaynaklarınızı sembolize eden alanda kalacak. Para konularında verimli ve akıllı olmanız mümkün olacak. eğitsel konulara kitaplara yolculuklara ve kültürel faaliyetlere para harcayabilirsiniz. Ticari atılımlar yapmak için rasyonel düşünerek akıllı adımlar atabilirsiniz. Burcunuzda geçişini sürdüren Venüs ve Mars arasındaki yakın kavuşum bu ay sürecek ve sizi hem cazip hem çekici kılacak. İlişkilerde hem candan ama hem de gerektiğinde sınırlarınızı çizebildiğiniz dikkatli bir bakış açısıyla ilerlemenize yardımcı olacak. Hafta ortasında fikirleriniz inançlarınız ve entelektüel yanınızı ortaya koymak önemli olacak. eğitsel hukuki ve resmi işlerle uğraşabilirsiniz. Yolculuklar ve yabancılarla veya sosyal medya mecralarıyla alakalı konularda kuracağınız kontaklar öne çıkabilir. Hafta sonunda mesleki konularda öne çıkıyorsunuz. İnsan ilişkilerinde başarılısınız ayrıca ailenizle de daha fazla ilgilenmek ve ilişkileri diplomatik bir tavırla ele almak ve ilişkilerde adil kararlar almak sizin için önemli olacak.


KOVA: Sevgili Kovalar bu hafta Çarşamba günü evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları konusunda sizi canlandıracak bir Aslan dolunayı gerçekleşecek. Bu dönemde ilişkilerde candan gerçekçi ve dürüst davranmak isteyebilirsiniz ama karşı taraf biraz gururlu ve hatta çok ilgi alaka bekleyen bir tutum içerisinde olabilir. İlişkilerde karar alınabilecek enerjiler bunlar, ilişkide bazılarınız yeter bazılarınız devam diyebilir. İletişim gezegeni Merkür de bu hafta Kova burcuna geçiş yapacağı için ilişkilerde hem çok daha fazla konuşmak fikir alışverişinde bulunmak mümkün hem de karar konularında ipler sizin elinizde olabilir. İletişim kurmak analiz etmek sosyal ağlar ve ideallerinizi ortaya koymak ve gerçekleştirmek sizler için önemli olacak ve aradığınız fırsatlar bu dönemde ortaya çıkabilir. İş alanından veya çok ortaya çıkarmak istediğiniz daha özel alanınızda yaşadığınız bir ilişki söz konusu olabilir bu dönemde veya tam anlamıyla size ne kattığını veya neyin eksik kaldığını görmek için zamana ihtiyaç duyduğunuz bir ilişki içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında maddi konular önem kazanıyor harcamalar ödemeler ticari gelirler alanı canlanıyor. Hafta sonunda ise daha dışa dönük, bilgi paylaşımı yaparak, sosyal medyada aktif, uzaklarla, yabancılarla veya şehir dışı kontaklarla bağ kurup, eğitsel konularla meşgul olarak geçireceğiniz zihinsel olarak yoğun günlerde olacaksınız.


BALIK: Sevgili Balıklar bu hafta Çarşamba günü Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin iş çalışma günlük hayat ve sağlık alanında yer alacak. Bu dönemde elbette daha fazla sağlık konularına odaklı olmanız muhtemeldir. Özellikle sırt omurga dolaşım damar varis ayak bilekleri gözler ve kalp konularında kendinize daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Merkür de bu hafta burç değiştiriyor ve Kova burcuna geçerek bilinçaltı alanınıza yerleşiyor dolayısıyla ruh ve beden bütünlüğünüz oldukça önem kazanacak. Bu arada iş ve çalışma alanında işlerinizle ilgili gerçekçi bir bakış açısıyla enerjinizi doğru kullanmaya yönelmelisiniz. Hem günlük hayat hem çalışma temposu sizi enerji düzeyinde şu sıralar yoruyor olabilir. Yeni fırsatlar gördüğünüz bunlara ilerlemek için istekli olduğunuz ancak bedenin de buna hazır olması gereken bir durum söz konusu olabilir. Perşembe gününden itibaren ilişkilere evlilik ve iş ortaklıklarına odaklanabilirsiniz. Derlemek toplamak hizmet etmek ve düzeni korumak için uğraş verebilirsiniz. Hem kendinizin hem eşinizin sağlık ve bakım işleri ile uğraşabilirsiniz. Bu hafta birbirinize bakmak destek olmak ve moral vermek önemli olacak. Hafta sonundan itibaren iş kazanç ticari adımlar ödemeler ve bütçe konularına odaklanmaya başlayabilirsiniz.



Naz Bayatlı



277 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page