top of page

19 ARALIK 2021 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY - SEÇENEKLERİ DEĞERLENDİRMEK VE ALTERNATİF ÇÖZÜMLER BULMAK


Yılın bu son dolunayına gelmiş bulunmaktayız. Bu dolunay sürecinde mental enerji artıyor ve maruz kaldığımız bilgi akışı oldukça artış gösterecek. Bir çok farklı bilgi mesaj sohbet ve görüş arasında yolumuzu bulmaya çalışacağız. Ayrıca seçenekleri görmek ve farklı bakış açılarını da denemek ihtimalimiz artacak veya bir konuda başka bir perspektiften bakarak bir durumu bilgiyi ve bakış açısını değerlendirmek de mümkün. İlişkilerde esnek olmak ve uyum sağlamak bu dolunayda ön plana çıkıyor.

Dolunay elbette yüksek farkındalık zamanlarıdır ve bu dolunay 4 Aralık’ta gerçekleşen Yay burcundaki tutulmanın bir devamı niteliğinde diyebiliriz. Dolayısıyla yapmak istediğimiz değişimleri zihinsel olarak düşünmenin ve yeni yollar denemenin zamanıdır. Ocak ayında 2 ocak’ta gerçekleşecek yeniay bu planları daha somut bir biçimde hayata geçirmemiz için bize disiplin katacaktır.

Neptün dolunaya zorlayıcı açı yapıyor, burada bilgi karmaşası ve dağınık düşünceler veya tam anlamıyla konsantre olamama getirebilir. Hatta dolunayın yönetici gezegeni iletişim gezegeni Merkür Kiron karesi yer alacağından bizi yoran üzen veya hüzün taşıyan konuları da konuşacağımız kesin. Bilgi karmaşasından rahatsızlık duyabiliriz. Sadeleşmek ve dediğim gibi seçenekler belirlemek ve farklı alternatifler bulmak için çaba gösterebiliriz. Yine de Jüpiter destekleyici açıları var olacağı için networkler dijital işler ve internet alanında web siteleri teknolojik konular ve sosyal ağlar içinde çok fazla iletişim kuracağımız ve fikirlerle dolu olacağımız bir zaman dilimi olacak.


Venüs ilişkiler gezegeni Oğlak burcunda ve durağan konumda olacak ve geri hareketine başlamak üzere bekliyor. Bu konuda hazırladığım YOUTUBE @nazbayatlı kanalımdan videoyu izleyebilir ve etkilerini dinleyebilirsiniz.



Koç: iletişim canlanıyor haber bombardımanı ancak kendinizi eğlendirecek dostlarla yakın ilişkilerde bol bol sohbet edeceğiniz bir dolunay zamanı olacak. eğitsel konular ve sosyal medya ve internet mecralarında oldukça aktif olabilirsiniz. Çok daha fazla insana ulaşmak ve bilgi paylaşmak mümkün. Zihinsel işlerde size oldukça güç kazandıracaktır. Seçenekleriniz bol olacak veya farklı bakış açıları denemek için fırsatınız var.


Boğa: Maddi konular bu süreçte daha sık uğraştığınız bir alan olacak. bütçenizi iyi yapmak farklı kazanç yolları denemek veya yeteneklerinizi ortaya koymak için çeşitli fikirlerle dolu olabilirsiniz. Maddi alanda artık işe yaramayan size yük getiren harcamaları bırakmak, eğitsel ve zihinsel işleri elemek ve sadeleşmek isteyebilirsiniz. Eğitimler kurslar zihinsel konular kitaplar yazmak ve anlatmak insanlarla iletişim kurmak satış ve pazarlama işleri bu dönemde maddi kazanç elde etmekle ilgili atılım yapabileceğiniz fikirlere açık olduğunuza işaret edebilir.


İkizler: İlişkiler ve gelecek planlarının oldukça yoğun bir biçimde gündeminizde olduğu bir dolunay zamanındasınız. İlişki kararları alınabilecek bir zaman olacaktır. İlişkilerde karşılıklı daha fazla konuşmak istediklerinizi dile getirmek ve ilişkiye yeni kan can motivasyon getirmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Daha fazla eğlenmek ve light konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünümünüzü yenilemek ve değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs R olmak üzere olduğundan iyi düşünmeden karar alıp harekete geçmeyiniz.


Yengeç: Zihinsel olarak sizi yoran işlerin artabileceği bir zamandır. Yapılacak işler veya birden fazla insanla bilgi akışıyla ve zihinsel işle uğraşmak sizi strese sokabilir. Kendinize zaman ayırmak ve zihinsel gerginliği bir nebze azaltmak için sadeleşmeye doğru plan yapabilirsiniz. İlişkiler alanında özellikle iş alanında ve yakın çevre ilişkilerinde esnek davranmak ve farklı bakış açılarını denemek veya değişmek gerektiren kalıpları değiştirmek için kararlar alabilirsiniz. Spiritüel konularla ilgilenmek daha fazla okumak yazmak ve anlatmak istediğiniz şeyler olduğunu keşfedebilirsiniz.


Aslan: Oldukça sosyal ve zihinsel olarak faal bir zamana giriş yapmaktasınız. Bu dönemde oldukça fazla arkadaşla etkileşim içerisinde olup birbirinizle fikirlerinizi paylaşmanız mümkündür. bu dönemde grupları büyük insan Ağlarını sosyal medyalar üzerinden yapabileceğiniz işleri planlayabilir bir gelecek projesine dair seçeneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve kurduğunuz iletişim de onları başka bir bakış açısı ile değerlendirmek gerekebilir Eğer çevrenizden sıkıldıysanız veya aktiviteleriniz monoton geliyorsa farklı bakış açılarını denemek ilişkileri canlandırabilir veya size daha eğlenceli seçenekler sunacak fikirlere doğru adım atabilirsiniz.


Başak: Bu Dolunay sizlerin mesleki konuları ve kariyer atılımlarını sembolize eden alanda yer alacak. dolayısı ile iş hayatında iletişim bakımından oldukça yoğun bir döneme giriş yapmaktasınız çok fazla insanla konuşmak Onları dinlemek ve zihinsel olarak bağ kurmak zorunda kalabilirsiniz. insanlarla kurduğunuz ilişkilerde bu dönemde daha esnek olmak farklı bakış açıları ile karşılaştığınızda Bu bakış açılarına tolerans göstermek veya işle ilgili konuları çözüm bulmak için farklı seçenekler denemek gerekebilir. Siz de kariyer hedeflerinizi daha ileriye taşımak için yeni bir bakış açısı geliştirmek veya farklı yeteneklerinizi geliştirerek mesleğinize katkıda bulunmak için kararlar olabilirsiniz.


Terazi: Bu Dolunay sizlerin inançlar felsefeler kültürler alanınızda yer alacağı için zihinsel olarak sizi meşgul edecek birçok bilgi mesaj haber arasında kalabilir bu karmaşanın içerisinde zihinsel olarak kendinizi biraz daha yorgun hissedebilirsiniz. Bu süreçte bağ kurduğunuz insanların inançları fikirleri ve bakış açıları size etkileyecektir. Siz de kendinizi ifade ederken perspektifin izi geniş tutarak fikirlerinizi daha eğlenceli karşıdakinin dikkatini çekecek onları canlandıracak ve zihinsel olarak motive edecek bir şekilde aktarma şansı elde edebilirsiniz. bu dönemde eğitsel konular yolculuklar sosyal medya mecraları internet işleri ve Web siteleri gibi konularda yoğun bir şekilde meşgul olacağınız işleriniz olacaktır.


Akrep: Bu Dolunay sizlerin gelir gider dengenizi harcamalarınızı ve para paylaşımınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor Dolayısıyla bu dönemde maddi konulara daha fazla odaklı olabileceğiniz bir zaman içerisindesiniz. gelir gider dengenizi daha iyi ele almak farklı ticari fikirler ile Atılım yapma artık bütçenize yük bindiren harcamaları elemek kredileri borçları vergi sigorta işlerini halletmek ve aile ile para paylaşımı ile ilgili durumları daha iyi ele almak para konusunda yeni seçenekler ve farklı bakış açıları geliştirmek için bu Dolunay size gereken zihinsel enerjiyi sağlayacaktır.


Yay: Bu Dolunay sizlerin evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli beraberlikler alanınızda gerçekleşiyor. bu dolunayda sevdiğiniz kişiyle kurduğunuz Bağları daha iyi ele almak ilişkiyi canlandırmak birbirinizle konuşması gereken şeyleri görmek ve sorunlara esnek bir bakış açısıyla alternatif çözümler bulmak için oldukça faydalı bir dönem olacaktır. ilişkide olduğunuz kişiyle daha ver birbirinizle konuşamadığımız yada birbirinizle daha farkındalıkla anlaşamadığınız temaları el atabilir bu konularda açıklık elde edebilirsiniz birlikte daha fazla eğlenmek meraklar edinmek keşif edilecek yeni mecralar bulmak üzere fikirler üretebilirsiniz. Aynı zamanda iş ortaklıkları veya iş birlikleri içerisinde bulunan Sevgili yaylar bu dönemde bu Bağları yeni bir bakış açısı ile ele almak değişmesi gereken artık işe yaramayan zihinsel durumları değiştirmek üzere kararlar alabilirler.


Oğlak: Bu Dolunay sizlerin iş ve çalışma günlük hayat ve sağlık alanınızda yer alacak. Dolayısıyla bu dolunayda zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir dönemdesiniz. iş alanında veya mesleki konularda daha fazla insanla iletişim içerisinde olacaksınız daha fazla konuşmak yazmak anlatmak zihinsel konuları planlamak gerekecektir. Bu bir miktar sizi zihinsel olarak yorabilir ve yoğun bilgi akışında Mental olarak daha stresli hissedebilirsiniz. ancak işinizi yapmanın farklı yollarını keşfedebilir edeceğiniz zihinsel olarak size iş alanında yardım edecek araç ve gereçleri bulmanız bir işe yaramayan iletişim kalıplarını ve düşünce kalıplarını değiştirmek için adım atabilirsiniz. sağlık alanında kulak burun boğaz ellerinize ve kollarınıza daha fazla dikkat etmek gerekebilir.


Kova: bu Dolunay sizlerin aşk ve ilişkiler alanınızda yer alacak Dolayısıyla romantik dünyanızın oldukça canlanınca bir dönemdesiniz. sevdiğiniz kişiyle daha fazla iletişim kurmak eğlenmek sizi mutlu edecek şeylerden konuşmak birlikte yaratıcı hobilere kurslara eğlence veya değişik keşif alanlarına doğru yönelmek şansınız var. ilişkinizi canlandırmak için yeni fikirler üretebilirsiniz. Ayrıca kendi yaratıcılığınızı ortaya koymak zihinsel olarak yeni düşünceler fikirler ve bakış açıları elde etmek Için bu Dolunay sizlere enerji verecektir.


Balık : bu Dolunay sizlerin ev yaşamı aile üyeleri ve ebeveynler ile kurduğunuz ilişkiler alanında gerçekleşiyor. bu dönemde evde oldukça Fazla hareketlilik bekleyebilirsiniz Belki daha fazla gelen gideniniz veya Misafiriniz olacaktır. aile üyeleri ile daha fazla fikir Paylaştığınız haberleri mesajları veya evde yapılması gereken işleri odaklandığınız bir süreç olabilir. Ev yaşamınızı sizin için daha canlandıracak ve eğlenceli kılacak bir dolunay bu. evden çalışmak okumak yazmak eğitsel işler satış pazarlama ve ticari konularla ilgili seçeneklerinizi de değerlendirebileceğiniz aynı zamanda ev taşımak kiralamak kontrat ve sözleşmeler imzalamak için de kararlar alabilirsiniz.





210 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page