top of page

2 KASIM HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR


Bu haftaya damgasını vuran iki önemli açı kalıbı var gökyüzünde. Merkür -Satürn karesi ve Jüpiter - Plüton kavuşumu. Merkür 5 Kasım Perşembe günü 26 derece Terazi burcundan ileri hareketine başlayacak ve Terazi burcunun bu derecesinden 26 derece Oğlak burcunda yer alan Satürn ile zorlu açı kuruyor olacak. Merkür iletişim haberleşme yolculuklar ulaşım ticaret eğitimler araç ve gereçleri sembolize eden gezegen olduğu için bu hafta bu konularda kısıtlanma ve engellenme söz konusu. Bu hafta iletişim konularında dikkatli ve hassas olmalıyız. Konuşmalarda denge bulmak adil çözümler yaratmak bir yandan da profesyonel bir tarz belirleyip işleri yoluna sokmak için uğraş verebiliriz. İş veya özel hayatta İletişim zorluklarının üstesinden gelmek üzere çaba sarf edeceğiz. Özellikle iş konularında daha gerçekçi, somut, ciddi ve sağlam kararlar alabilmek için dikkatli davranmak isteyeceğiz. Eğitimler dersler kitap ve yazılar plan bütçe ve kariyer hedefleri bu hafta bizler için önemli olacak. Araç gereçler bilgisayar cep telefonu veya ev aletleri bu süreçte elden geçirilmesi gereken sorunlara yol açabilir, geri hareketin bitmesiyle birlikte sorunlara daha elle tutulur sonuç üretebileceğiz. Merkür R hareketinin de 5 Kasım Perşembe günü bitecek olması nedeniyle artık bizi geride tuttuğunu düşündüğümüz sorunları aşıp işlerimizde ilerleme sağlayacak yeşil ışığı görüyor olacağız. Yarım kalmış veya üzerinde çalıştığımız projeler varsa bunlarla ilgili başlangıç yapabileceğimiz bir zamana giriş yapacağız.


Bu haftanın bir diğer önemli açısı Jüpiter Plüton kavuşumu olacak. Uzun bir süre 14 Kasım’a kadar yer alacak bu açı sebebiyle maddi konular ve bütçemizi düşünmek önem kazanıyor. İş ve kariyer alanında ulaşmak istediğimiz fırsatlar var. Bu fırsatlara ulaşabilmek için bir değişim ve dönüşümden geçmemiz gerekiyor olabilir. Bu belki iş yapma biçimimizdir, içinde bulunduğunuz iş yerinin kurumsal veya yönetsel değişimleri olabilir, iş sahibiyseniz iş yerinizi büyütmek ve daha iyi fırsatlara eriştirmek için planlar yapabilirsiniz. Maddi kaynakları iyi korumak ve yönetmek arzusu önde olacak ve yatırımları mutlaka iyi yönetmeli risk almaktan kaçınmalıdır.

Bu hafta Venüs yavaş yavaş Mars ile karşıt olmaya doğru ilerliyor, sonraki hafta birbirlerine karşıt yapacaklar. Demek ki bu haftadan başlayarak ilişkilerde zıtlaşmamaya dikkat etmeliyiz ki gelecek haftaya küslük çekişme olmasın. Aşkın sembolizmi Venüs medeni olmayı sembolize eden Terazi burcunda ve Savaşçı aşkı Mars’ta Koç’ta ve hala R harekette transit yapıyor, dediğim dedik çaldığım düdük diye davranmaktan geri adım atmamaktan muzdarip kişilerle dengeli bir ilişki kurmak zor olmaya başlayabilir.


Bu hafta Ay İkizler burcunda haftaya başlıyoruz. İletişim haberleşme ve gidiş gelişlerin zihinselliğin yazma okuma ve konuşmanın bol olacağı birkaç gün geçireceğiz. Hafta ortasında duygusal güven bulmak ailemizle ve evimizle uğraşmak duygusal stresleri çözmek söz konusu. Ay aylık Satürn Plüton karşıtlığını yapıyor olacak duygusal stresimiz daha fazla olabilir. Hafta sonunda ay Aslan burcunda olacak ve Mars ile olumlu açıda olacağı için daha enerjik hiperaktif ve yaratıcı bir zihinle kendimizi ifade ettiğimiz zamanlar olacaktır.


2 KASIM HAFTASI BURÇLAR


KOÇ: Bu hafta iş konularınızı veya kariyer hedeflerinizi daha somut ve ciddi bir biçimde ele almaya başlayacaksınız. 5 Kasım’dan sonra beklemeye aldığınız yarım kalan tamamlayamadığınız işlerin başlangıcını yapabilirsiniz. Grup faaliyetleri arkadaşlarla gelecek projeleri veya topluluklarla yapacağınız çalışmalar için güçlü adımlar atabileceğiniz süreç başlayacak. İş ve kariyer alanında yer alacak Jüpiter/Plüton kavuşumunun size güç ve zenginlik fırsatları getirme ihtimali oldukça fazla. Güç elde edeceğiniz bir iş veya yatırım fikri aklınızda olabilir. Bu dönemde ilişkiler alanınızda yer alan Venüs Terazi geçişi sayesinde ilişkiler sizin için çok daha medeni anlayışlı fedakar ve karşınızdakine samimiyet göstereceksiniz. Kalbi boş olan Koçlar bu dönemde karşılarına beğendikleri birilerinin çıktığı ve beğenildikleri bir dönemde olacaklar. Bu haftanın genelinde Ay geçişlerine bakarsak hafta başında oldukça çok konuşacağınız yazacağınız ve iletişim kuracağınız bir zamanda olacaksınız. Hafta ortasında ev aile ev içi işler ve çocuklarla ilgili görevler odak noktanızda olabilir. Duygularınızı ifade ederken daha duygusal ama sevdiklerinizi koruyan bir tutum benimseyebilirsiniz. Hafta sonunda aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konularda aktif heyecanlı ve hevesli olabilirsiniz.


BOĞA: Bu hafta çalışma alanınızda Merkür ileri hareketine başlayacak ve yarım kalan işlerinizi bitirmek için veya başlayamadığınız projeleri tamamlamak için şansınız olacak. İçinde iletişim estetik halka ilişkiler ve insan yönetimi olan işlerde somut adımlar atabilmek için ciddi ve sorumlu davranacaksınız. Plan ve bütçe yapmak iş ilişkilerinde adil olmak ve denge kurmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Boğa dolunayının ardından ilişkilerde ani çıkışlar yaptığınız veya kestirip attığınız keskin bir tutum içinde olmadıysanız kendinize bir aferin diyebilirsiniz. Diğer yandan, ilişkilerde aşk ve güven isteyen aşk ve ilişki konularında kalıpları kıran farkındalıklar yaşadığınız günlerdesiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs de Terazi burcunda ve çalışma alanınızda yer aldığı için iş hayatında ilişkileri dengeli ve adil koşullarda sürdürmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza bakmak, güzelleşmek, estetik konularla ilgilenmek isteyeceksiniz, yine de tüm adımları Merkür’ün düzeleceği 5 Kasım’dan sonraya bırakmak doğru olacaktır. Jüpiter ve Plüton arasında yer alan açı sayesinde yabancılarla uzaklarla akademik konularla hukuki ve resmi işlerle uzun yolculuklarla basın yayın ve baskılı malzemeli işlerle reklam tanıtım promosyon veya lansmanlarla uğraşabilirsiniz ve güç elde etmek, zengin olmak, size güçlü bir gelecek vaat eden projelerin içinde yer alabilirsiniz. Hafta başında daha çok maddi konularla bütçe ve harcamalarla uğraşıp gelir ve giderlerle ilgili düşünebilirsiniz. Hafta ortası iletişim kardeşlerle ilgili konular eğitimler zihinsel projeler ve kısa yolculuklar ön planda olurken hafta sonu ev ve aile alanında zaman geçirmek ve evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.


İKİZLER: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Merkür 5 Kasım Perşembe günü ileri hareketine başlıyor. Aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızdan ileri hareketine başlayacağı için bu alanda tekleyen yolunda gitmeyen geçmişten gelen sorunlar veya stresler olduğu için ilerlemeyen ilişkiler, yaratıcı konular, hobiler veya çocuklarla ilgili konular hayatınızda daha hızlı bir biçimde aktif olmaya başlayabilir. Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs te artık Terazi burcunda ve sizlerin aşk flört romantizm alanında yer aldığı için bu dönemde aşk hayatınız canlanabilir, beğendiğiniz ve beğenildiğiniz bir 3 hafta içerisinde olabilirsiniz. İçinde sanat estetik yaratıcı konular ve hobilerle ilgili işlerde yeteneklerinizi daha kolay sergileyebilirsiniz. Bu konularda para kazanmak veya kazançlarınızı artırmak için ciddi gerçekçi planlar yapabilir somut adımlar atmak için Jüpiter Plüton kavuşumunun maddi kaynaklar alanınızda yer aldığı bu hafta fırsatlar yakalamak için ileri adım atabilirsiniz. Hafta başında ay burcunuzda geçiş yapacağı için oldukça hareketli iletişimi ve konuşması bol birkaç gün geçireceksiniz, hafta ortası maddi konular gelir ve kazançları öne çıkaracak işlerle uğraşacaksınız. Hafta sonunda ise daha yakın çevre iletişimi kardeşler komşular ile iletişim haberleşme artış gösterebilir, zihinsel ve yaratıcı konular projeler web siteleri satış ve pazarlama işleri veya eğitimler ile meşgul olabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu hafta 5 Kasım Perşembe günü ev aile yerleşim konuları ile ilgili alanınızda Merkür ileri hareketine başlıyor ev ve yerleşim alanınızda yeni düzenlemeler yapmak tadilat tamirat veya dekoratif işleriniz varsa ileri adım atabilirsiniz. Venüs te yönetici olduğu Terazi burcunda bu alanınızda 3 hafta boyunca 22 Kasım tarihine kadar kalacağı için ev ve aile içi ilişkilerde daha dengeli, sıcak ve samimi bir tutum benimsemek mümkün. Ev almak satmak kiralamak veya taşınmak için olumlu gelişmeler yer alabilir. Aile üyelerinizle daha medeni adil ve fedakar bir iletişim kurmakta başarılı olabilirsiniz. Stresli sıkıntılı durumlar varsa bu konuda orta yolu bulup barış sağlamak ta mümkün olabilir. Mahkemeler davalar resmi işler veya iş ortaklığı ile ilgili konular varsa bu hafta ciddi ve kararlı olmak somut adımlar atmak için plan yapabilirsiniz. Çalışma ortaklığı yapmak kariyer hedeflerinde sizi daha fazla gelir veya kazanca ulaştıracak bir plan yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta başında yapılacak işler varken siz kendinizi daha bedenen yorgun ve dinlenmeye ihtiyaç duyarak kendi alanınızda çalışarak vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İş alanındaki ilişkileri yönetmek gerekecektir. Hafta ortasında çok daha dış dünyayla ilgili işlere ve hedeflere odaklanacaksınız ve sevdiklerinize daha yakın bir iletişim kurmak isteyeceksiniz. Hafta sonunda ise maddi konuları gelir ve kazançları öne çıkaracak işlerle uğraşacaksınız.


ASLAN: Bu hafta Merkür 5 Kasım’dan itibaren ileri harekete başlayacak. İletişim haberleşme ulaşım eğitimler zihinsel projeler kardeşler ve yakın çevre ilişkileri alanınızda ileri harekete geçecek olan Merkür sayesinde bu konularda yarım kalmış ilerleyemediğiniz işler varsa artık harekete geçebilirsiniz. Venüs’ün de burada 22 Kasım’a kadar kalacak olması sayesinde yakın çevre ilişkilerinde, içinde sanat estetik ve yaratıcılık olan işlerde pozitif etkiler altında olacaksınız. Araba, bilgisayar, cep telefonu gibi araç ve gereçlerle ilgili alım satım işlerinizi yerine getirebilirsiniz. Kardeşler kuzenler komşular ile daha fazla iletişimde olmak isteyebilirsiniz. Web siteleri, satış pazarlama veya halkla ilişkiler reklam tanıtım vb gibi işlerde olumlu olacak bu görünüm zihinsel yaratıcılığınızı artıracaktır. İş ve çalışma alanınızda yer alan Jüpiter ve Plüton kavuşumu size işle ilgili hedeflerde büyümek ve fırsatları yakalamak için atılım arzusu verebilir. Elbette sağlığınıza da özen göstermek ve kemik diş cilt saç ve beslenme konularında size stres yaratan durumlar varsa bunlara iyi gelecek fikirleri araştırabilirsiniz. Konsantrasyonunuzun fazla olacağı bir dönemdesiniz. Yoğun çalışmak ve üretmek isteyebilirsiniz. Hafta başında arkadaşlarla sosyal çevre ve gruplarınızla çok daha fazla iletişim içinde olacaksınız. Hafta ortasında ise kafanızı dinlemek yaratıcılığınızı artıracak yaratıcı fikirler üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda Ay burcunuzda olacak ve daha hareketli eğlenceli ve keyif alanlarınıza yönelik kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış dünyayla daha fazla ilgilendiğiniz birkaç gün olacak, ayrıca Güzellik ve estetik konularına eğilebilirsiniz.


BAŞAK: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Merkür 5 Kasım Perşembe günü geri hareketini bitirip ileri hareketine başlayacak. Maddi konuları sembolize eden alanda yer alacağı ve yanında maddi konularla ilgili gezegen Venüs te yer alacağı için hafta başında maddi konularda çok daha fazla şanslı olacaksınız. Kaynaklarınızı geliştiren gelişmeler olabilir. 3 hafta boyunca 22 Kasım’a kadar kazançlarınızı artıracak etkiler olacak. Yaratıcılık güzellik estetik ve insan ilişkilerini içeren işlerde başarılı olmak mümkün Bir yandan da alışveriş ve harcamalar da artabilir. Kendinize yatırım yapmak istediğiniz gelişim alanları olabilir. Güzelleşmek daha bakımlı ve prezantabl olmak için para harcayabilirsiniz. Maddi konularda iş ortaklıklarında ve aile ile para paylaşımında karşınızdaki kişi/kişileri düşünen adil çözümler bulan ilişkilerde denge sağlayan kişi rolünde olabilirsiniz. Bu dönemde insan ilişkilerini ne kadar iyi tutarsanız önünüze gelirle ilgili gelişmeler veya fırsatlar çıkabilir. Çocuklarınızın yaratıcı becerilerini artırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatında güç kazanmak sevgiliniz ile daha tutkulu olabileceğiniz ilişkinize derinlik kazandıracak somut bir atılım yapmak için istekli olabilirsiniz. Hobilerinden para kazanmak isteyen Başaklar için bu dönemde düşünceleri fırsata dönüştürecek etkiler var biraz mücadele etmeniz gerekebilir ama uğraş vermeye değer olacaktır. Hafta başında iş ve kariyer konularına odaklı ve çok konuşup anlattığınız veya yazdığınız bir iki gün olabilir. Hafta ortası arkadaşlar sosyal gruplar ekipler ve topluluklarla kuracağınız iletişim ve bağlar öne çıkıyor. Hafta sonunda ise ruhen ve bedenen dinlenip zihninizi dinlendirdiğiniz bir zaman geçirebilirsiniz. Yorgunluk çıkarmak için iyi gelecektir.


TERAZİ: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Venüs 3 hafta boyunca geçiş yapmak üzere burcunuza yerleşti. 22 Kasım’a kadar size ilişkilerde, estetik ve güzellik konularında, sosyal hayat ve gelecek hedeflerinde pozitif gelişmeler vaat ediyor. 5 Kasım’da Merkür geri hareketi bitiyor ve sonlanmasıyla birlikte ilişkilerde iş ortaklıklarında evlilik ve ikili ilişkilerde daha rahat ilerleyeceğiniz bir zamana giriş yapmaktasınız. Beğenilip beğeneceğiniz dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Evlilik ve iş ortaklıkları alanında gerçi Mars hala 15 kasım tarihine kadar R yapmaya devam edeceği için karşınızdaki özel kişinin hırçınlıklarına karşın siz medeni adil ve affedici bir tavır sergileyebilirsiniz. Sadece hukuki süreçler veya resmi sözleşmeler varsa elbette bu tip konularda ileri adım atmak için 15 Kasımı beklemeli. Ev aile ve yerleşimle ilgili konularda çok daha fazla sorumluluk alacağınız bir hafta olacak. Dış dünyadaki hedeflerinize odaklanmadan önce ev ve aile meselelerine odaklanmanız gerekecektir. Bu hafta başında uzaklar akademik konular eğitimler yurt dışı ve yabancılarla ilgili haberleşme ve iletişim basın yayın sosyal medya işleri öne çıkacak. Hafta ortasında iş ve kariyer hedefleri ve işinizi daha severek yapmak imkanı bulacaksınız ve ailenize duygu ve sevgi göstereceksiniz. Hafta sonunda ise arkadaşlıklar sosyal gruplar ve topluluklarla ilgili gelişmeler olabilir.


AKREP: Bu hafta iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür 5 Kasım günü R hareketini sonlandıracak ve gelecek hedeflerinizde çok daha fazla odaklanacağınız ve adımlarınızı daha somut attığınızı göreceğiniz bir dönem başlıyor olacak, burcunuzun yönetici gezegeni Mars iş ve çalışma alanınızda R harekete devam ettiği için işle ilgili kararları ve adımları 15 Kasım’dan sonraya bırakmakta fayda olacaktır. En azından Merkür’ün geri hareketini sonlandırması sebebiyle hafta sonundan itibaren duygu ve düşüncelerde daha kendinizden emin daha az endişeli ele almak olası. Merkür 11 Kasım’dan itibaren burcunuza tekrar geçiş yapacak ve o tarihten itibaren daha akıllı ve stratejik davranabilirsiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs 3 hafta boyunca yönetici olduğu Terazi burcunda kalacak ve 22 Kasım’a kadar sizi ruh ve beden bütünlüğü spiritüel konular kendi alanınızda yapacağınız çalışmalar ve yaratıcı konulara odaklayacaktır. İlişkilerde daha saklı ve geri planda duran bir tutum benimseyebilirsiniz. İş alanında kuracağınız ilişkilerde iletişimde ve sosyalleşme faaliyetlerinde bu hafta daha dikkatli ilerlemek te fayda var. Eğitimler, zihinsel projeler web siteleri satış pazarlama işleriniz varsa bu hafta Merkür Satürn karesi nedeniyle engellenerek ilerleyebilir zamanlama problemleri çıkabilir. Ciddi ve somut davranmalı planlamayı iyi yapmalısınız. Kardeşler ve yakın akraba ilişkilerinde de iletişim görev odaklı ve daha ciddi resmi bir tona bürünebilir. Anlaşmalar veya sözleşmeler varsa iş planı veya bütçesi yapmak için oldukça stratejik zamanlardasınız. Bu hafta daha çok maddi konular ödemeler vergi ve sigortalar kredi ve borçlar gibi para işleri ticari atılımlarla ilgilendiğiniz bir hafta başı yaşayacaksınız. Hafta ortasında zihinsel konular medya işleri veya basın yayın işleri eğitimler ve uzaklarla kurulan bağlarla ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz. Kanuni ve resmi işleri halletmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda oldukça dikkat çekici olacaksınız. Bir yandan da aile ve çocuklara kaşı daha yönetsel yardımcı ve yol gösterici bir rol üstlenebilirsiniz.


YAY: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda Plüton ile kavuşuyor. Maddi konularda güç kazanmak becerilerinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymak maddi kazanca dönüşebilecek yeteneklerinizi ortaya çıkarmak veya geliştirmek istediğiniz becerileri elde etmek için ne yönde hareket etmek istediğinizi düşünebilirsiniz. Maddi kaygılarınızı artıracak durumlar da yer alabilir ancak bir yandan da gelecek projelerinizi düşünerek bunlarla ilgili nasıl kaynak yaratabileceğinizi veya içinde grupları dostları toplulukları ilgilendiren projeleriniz varsa bunlarla ilgili yapmak ve bu konuda maddi koşullarım nasıl olur diye düşünebilirsiniz. Merkür 5 Kasım’da ileri hareketine başlıyor. Arkadaşlıklar sosyal aktiviteler ve grup faaliyetleri öne çıkıyor. Ruh ve beden bütünlüğünüze iyi gelecek spiritüel çalışmalar veya kolektife hizmet gibi konularda çalışmalar yapabilirsiniz. İş alanında iletişime dikkat etmek ve ilişkilerde daha dengeli ve rasyonel davranmak gerekebilir. Hafta başında ilişkiler ve iş ortaklığı öne çıkıyor çok daha fazla iletişimsel olacaksınız. Hafta ortasında ise krediler borçlar aile ile para paylaşımı ticari ödemeler gelir giderler önem kazanıyor. Hafta sonunda hayattan keyif almak öğrenmek ve zihni geliştirmek için daha fazla istekli olacaksınız.


OĞLAK: Bu hafta burcunuzda yer alan Jüpiter ve Plüton kavuşum açısı içinde bulunacak. Gelecek hedeflerinizde ve evlilik iş ortaklıkları ve ilişkilerde daha fazla etkili olacak kararlar alacaksınız. Güç ve para kazanmak için yeni projeler hedefleyebilirsiniz. İletişiminiz güçlenecek ve karizmanız artacak. İş ve kariyer hedeflerinize sizi öne çıkaracak adımlar atmak için daha ciddi sorumlu ve prestij kazanmaya yönelik davranabilirsiniz. İş ilişkilerinde denge kurmaya çalışacaksınız. İçinde yaratıcılık estetik tasarım dekorasyon veya güzellik olan işlerde bu hafta somut başarı elde etmek için odaklı hareket edeceksiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs Terazi burcunda ve 3 hafta boyunca kariyer alanınızda kalarak sizi desteklemeye devam edecek. Aile ve sevdiklerinizle daha candan samimi ve dengeli bir iletişim kurma şansınız var. Bu hafta başında iş alanınızda ve günlük hayatta çok fazla iletişim kuracaksınız ve düşüncelerinizi aktaracaksınız, hafta ortasında ilişkiler alabildiğince ön planda olacak ve duygu düşünceler partnere veya iş ortağınıza odaklı olacak. Hafta sonunda özel hayat ve ilişkiler daha yakın ve tutkulu geçebilir. Maddi konularda, finans veya yatırım konularında, yaratıcı çalışmaların maddi tarafını düşünen verimli bir açılım yaşayabilirsiniz.


KOVA: Bu hafta Merkür geri hareketini sonlandırıyor ve eğer eğitimler akademik çalışmalar resmi ve kurumlarla ilgili işler, hukuki işleriniz varsa bunlarla ilgili pozitif adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler daha sıcak ve candan geçecektir. Venüs’ün de bu alanda 22 Kasım’a kadar kalacak olması sebebiyle yurt dışı bağlantıları kuracağınız yabancılarla iletişimde olacağınız adaletle adil olmakla hukuki süreçlerle ilgili işlerde şanslı olacağınız bir dönemde olacaksınız. Sanatla estetikle tasarım veya sosyal medya ile ilgili işleriniz varsa yaratıcılığınız dikkat çekici olacaktır. Kendinizi güzel ifade etmek için etkili iletişim kurmak için şansınız var. Bu hafta uzaklarla kurulan bağlar etkili olabilir. Hafta başında daha fazla aşk ve flört alanında aktif olabilirsiniz. Hayattan keyif almak için zihinsel faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Hafta ortasında çok çalışma imkanı var ve işteki kişilerle daha güven odaklı ve duygusal bir bağ ile yakınlık kurabilirsiniz. Sağlığınıza beslenmenize ve midenize önem vermek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda ilişkilere evliliğe ve iş ortaklığına odaklanacağınız günlerde olacaksınız.

BALIK: Bu hafta sizler için maddi kaynakların paylaşımı önemli olacak, yatırımlarınızı paranızı nasıl değerlendirdiğiniz nasıl ailede dengeli veya adil bir biçimde paylaştığınız kullandığınız veya harcadığınız sizin için düşünme konusu olabilir. B dönemde ticari yatırım ve atılımlarla ilgili konularındaki isteğiniz ve faaliyetleriniz artabilir. Arkadaşlarla gruplarla ekiplerle gelecek faaliyetleri ile gelecek projeleri ilgili konuşmalar yapılabilir. İçinde bulunduğunuz gruplarda güç kazanmak ve etkili olmak için fırsatınız var. Maddi yatırımların size kar getireceği olasılıkları düşünebilirsiniz. Krediler borçlar vergi sigorta ve miras konuları ile ilgili olumlu olabilecek gelişmeler yer alacaktır. Aile ile para paylaşımı eşin yatırımları ve bütçesi ile ilgili ele almanız gereken ailevi meseleler olabilir. Bu hafta başında aile ve ev içi işlerle daha fazla ilgileneceksiniz. Ailenizle daha çok iletişimde olabilirsiniz. Hafta ortasında aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konularda sevecen duygusal ve hassas olacaksınız. Yaratıcı sezgilerin de ön planda olacağı bu zamanda beceriler göz doldurabilir. Hafta sonunda ise Sağlık güzellik estetik veya sanat yaratıcılık içeren konularında planlar yapabilirsiniz, ancak Merkür’ün geri hareketini sonlandıracağı 5 Kasım’dan sonra somut adımlar atmakta fayda var.11 Kasım’dan itibaren Merkür Akrep burcuna geçince burcunuza çok daha fazla olumlu destek vermeye başlayacak ve işler daha hızlı ilerleyecek.


Mutlu bir hafta dilerim,

Naz Bayatlı


673 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page