top of page

2020 / AKREP BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrepler, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.


Bu yıl şans ve fırsatları eğitimler, geziler, iletişim, kardeş, yakın çevre komşular ve akrabalar alanında yakalayacaksınız. Kendinizi daha fazla yazarken dinlerken konuşurken bulacaksınız. Kitaplar okumak, yazmak, web siteleri, blog yazmak vb gibi konularla daha yakından ilgileneceksiniz. Kendinizi ifade etme çabanızın ve isteğinizin yüksek olduğu bir zamandasınız. Eğitimler almak, vermek, kurslara gitmek, bilgi dağarcığınızı geliştirmek için istekli olacaksınız. Bu süreçte araç ve gereçler, bilgisayarlar, cep telefonları, taşıtlar ile ilgili yenileme alım satım işleri yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak, yeni bir mahalleye geçiş yapmak söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ile daha yakından ilgilendiğiniz bir dönemdir, onların eğitimi ve sınavlarına destek olabilirsiniz, siz yetkinliğinizi artırmak için sınavlara girebilirsiniz. Daha fazla kültür turu gezileri yapabilir yakın çevrenizde arkadaşlıklar geliştirebilir komşularınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Zihinsel projelerin sizin için önemli olacağı bir yıldasınız. Bu yıl satış pazarlama gerektiren konularda da ticari bakımdan size şans getirebilecek bir dönem olacak. Ancak 14 Mayıs-12 Eylül tarihleri arasında şans ve fırsatlar yıldızı bu alanınızda geri harekette bulunacağı için gelişmeler yavaş ilerleyebilir, plan ve projelerde aksama ve gecikme meydana gelebilir.


2017 yılının sonundan itibaren aynı alanda geçişini sürdürmeye devam eden Satürn de bu yılın çoğunda Oğlak burcunda kalacak. Sizin için zihinsel eğitsel ve satış pazarlama ile ilgili konuları daha fazla sorumluluk alanınıza taşımakta. Zihninizi geliştirmek bir plana şablona ve metoda oturtmak için size destek vermekte. 2019 sonunda gerçekleşecek Oğlak burcundaki Güneş tutulması ile birlikte bu konularda yeni bir açılım yapabilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz fikir ve projeleri hayata geçirebilirsiniz. Satürn 11 Mayıs- 29 Eylül de Retro yapacak ve Oğlak burcuna geri dönecek . Önümüzdeki yıl sonuna kadar bu konular hayatınızı meşgul edecek daha sonra Satürn’ün burç değiştirmesi ile birlikte hayatınıza başka konular dahil oluyor olacak.


Bu yıl 23 Mart tarihinde Satürn Kova burcuna geçiş yapıyor, bu geçişle sizin ev aile özel hayat ebeveynlerle ilişkili alanınıza yerleşecek. Yavaş yavaş hayatınızda ev hayatınız sizi ne kadar mutlu ediyor yerleşiminizde mutlu musunuz ebeveynlerinizle yeteri kadar ilgileniyor musunuz aile içinde istikrar ve güven kalıcılık ve sağlamlık elde etmek için neler yapılabilir gibi konuları düşünmeye başlayacaksınız. Belki taşınmakla ev almakla satmakla ilgili fikirler oluşacak. Daha sonra bunları gündeme taşıyan durumlar Satürn tam anlamıyla 2020 sonunda tekrar Kova’ya geçmiş olacak ve yeni yaşam fazınız başlayacak.


İlişkiler ile ilgili sizi bekleyen olumlu zaman dilimleri 14 Ocak- 8 Şubat ile 5 Mart-4 Nisan tarihleri arasıdır. Bu tarih aralığında hayatınıza yeni biri girebilir, veya var olan ilişkinizde daha fazla sevgi aşk romantizm duyguları yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha çekici ve tutkulu hissedebilirsiniz. 22 Kasım- 16 Aralık tarihleri arasında ilişkilerde krizleri çözmek eskiden gelen sorunlara el atmak için deneyimler yaşayabilirsiniz.


YIL İÇİNDEKİ TUTULMALARDAN HANGİ ALANLARDA ETKİLENECEKSİNİZ.

Bu yıl tutulmalar sezonuna Ocak ayında yer alacak Yengeç burcundaki Ay tutulması ile başlıyoruz. Bu tutulma sizin uzaklarla bağlar, yurt dışı konuları, akademik çalışmalar basın yayın hukuki süreçler ve resmi devletle ilgili işler alanınızda yer alacak. Etkisi 2019 Aralık ayından itibaren hissedilecek bu tutulmalar Oğlak Yengeç aksındaki tutulmaların bir devamı olacak. Sizin için 2020 Haziran sonuna kadar sürecek bir yaşam temasını hayatınıza getirecek. Bu tutulma fikirleri nasıl paylaştığınızı zihninizi nasıl kullandığınızı, bireysel gelişiminiz için neler yaptığınızı sembolize eden alanlarda gerçekleşiyor. Yabancı kültürlerle haşır neşir olacaksınız belki uzun yolculuklara çıkmayı planlayacaksınız. Taşınmak, okumak için yurt dışına gitmek, akademik sınav veya eğitimle ilgili açılımlar yapmak, hayata bakışınızı geliştirecek işlerle veya yayınlarla uğraşmak, kültür edinmek hayat felsefenizi sorgulamak hayattan daha fazla tatmin olmak için size anlam katacak konularla ilgilenmek isteyeceksiniz.


Haziran ayında Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma Yay İkizler aksındaki 18 ay boyunca gerçekleşecek tutulmaların fragmanını oluşturacak. Maddi kaynaklarınızı para paylaşımınızı aile ve iş ortaklarınızla maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek olan bu tutulma sizi kazançlarınızı yeni hedeflere ve kaynaklara yönlendirmek konusunda hevesli kılacak. Bu dönemde başlayacağınız kazanç ve birikim adımlarının sonuçlarını yıl sonunda yer alacak Kasım sonu Aralık başında yer alacak diğer tutulma mevsiminde daha gözle görülür elle tutulur hale getirip meyvesini elde etmeye başlayacaksınız.


VENÜS GERİ HAREKETİ: Venüs ilişkiler ve para gezegeni sizin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda bu yıl 13 Mayıs-27 Haziran tarihlerinde geri harekette bulunacak. Bu dönemde kredi başvuruları yapmak için iyi bir zaman değildir. Maddi konularda ödemelerde, kredi kartlarıyla vergi ve sigortalarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Müşterilerden veya ticari yatırımlardan gelen parada aksamalar gecikmeler sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir. Ortaklı işlerde ortaklarla ilişkiler stresli geçebilir. Elbette bir yandan da zihinsel ve ruhsal sağlığınız ile ilgili kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Kafanızı rahatlatacak sizi dinlendirecek konularla ilgilenmelisiniz. Eşiniz veya partnerinizin de maddi koşulları bu dönemde inişli çıkışlı olabilir ona de destek vermek yardımcı olmak gerekebilir.


MARS GERİ HAREKETİ: Enerji mücadele ve savaş gezegeni Mars ki burcunuzun yönetici gezegeni olması nedeniyle sizin için transitleri önemli bir gezegendir, 9 Eylül- 15 Kasım tarihleri arasında geri harekette bulunacak. Yılın yarısını iş ve çalışma günlük işler ve sağlık alanınızda geçirecek olan Mars sizi hem çok çalıştıracak çok yoracak hem de iş alanında sabırsız agresif ve tahammülsüz kılacak ya da karşınıza çıkan kişiler size bu enerjiyi taşıyacak. İlişkilerde sizi hasta edecek temalar yer alabilir sabırsızlık göstermemek mümkün elde olmayacak tahammül gücünüzü artırmaya çalışmalısınız. 6 aylık bu dönemde gerçekten baş ve beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kas sağlığınızı korumalı bedeninize aşırı yük bindirecek durumlardan kaçınmalısınız. Yeme içme sindirim gibi konularda dikkat edeceksiniz kendinize midenize de özen göstermelisiniz.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR: Bu geri hareket sizin aşk romantizm hobiler yaratıcılığınızı kullanma alanınızda yer alacak. Öncelikle geçmişte kalan flörtlerden haberler çıkabilir. Bu dönemde ilişki başlatmamak akıllıca olacaktır. Retroda başlayan ilişkiler Retro bitiminde hayal kırıklığı ile bitiyor genelde ya da bir sonraki retroda işler sarpa sarıyor. Bu anlamda hobilere başlamak veya para yatırmak yaratıcı çalışmalara başlamak ürün çıkarmak tasarlamak veya yatırım araçlarına para aktarmak için elverişli bir zaman değildir. Var olan sevgiliniz ile iletişim karmaşası küskünlük kırgınlık yaşanabilir şefkat göstermek hassas ve duygusal olmak her iki taraf için oldukça mümkün olsa da gereksiz alınganlıklarla ilişkiler gölgelenebilir.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR : Bu Merkür retrosu sizin yabancılar uzak yolculuklar resmi ve hukuki işler alanınızda gerçekleşecek. Yabancı ülkelere veya uzaklara yolculuklar planlıyorsanız bunlarla ilgili vize konaklama bilet rezervasyon vb gibi planlarınızı daha önceden halletmenizi tavsiye edebilirim. Bavulunuza pasaportunuza biletinize sahip çıkınız. Hukuki dava süreçleri başlatmamak akıllıca olur. Basın yayın promosyon kampanya gibi konularda bu dönemde başlatılmamalıdır.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür retrosu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Temel ilişkiler ve hayat hedefleri alanınızda yer alacağı için bu dönemde elbette ilişkilerde iletişime kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Merkür yanlış anlaşılmanızı dolayısıyla iletişimde kopuklukları ortaya çıkarabilir. Başınızda bulunan organlarınıza da dikkat etmeli kulak burun boğaz göz ve ağız bölgesinde rahatsızlık hissi olabilir. Bu dönemde bir ilişkiye başlamamak akıllıca olacaktır. Geçmişten getirdiğiniz işlere odaklanmak ve tamamlamaya çalışmak en iyisidir.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

597 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page