top of page

2020 / ASLAN BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslanlar, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.

Bu yıl şans ve fırsatları çalışma iş yeri günlük hayat ve sağlık konularında yakalayacaksınız. Çalışma hayatınız bu dönemde yeni fırsatlara açık olabilir. İş değiştirmek, işinizi geliştirmek, işle ilgili becerilerinizi arttırmak, yeni eğitimler almak veya daha kurumsal bir kimliğe sahip olmak için gerekenleri yapmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşe harcadığınız vakit emek ve karşılığını nasıl ne oranda aldığınız ile ilgili değerlendirme yaparak daha rasyonel bir çözüm bulmak için harekete geçebilirsiniz. İş yerini büyütmek, gerekiyorsa çalışan almak veya işe yaramayan çalışanları çıkarmak , günlük hayatınızı daha efektif bir biçimde ele almak için eleme yapmak gerekebilir. İş yerinde tecrübeye ve deneyime yönelik bir farkındalık geliştirebilirsiniz. İşinde Uzman olmak işinde uzman kişilerle çalışmak veya bir alanda siz de yeni bir uzmanlık geliştirerek çalışmak isteyebilirsiniz. 2018 yılından beri Satürn görev ve sorumlulukları sembolize eden gezegen de bu alanda transitini sürdürmeye devam ettiği için sizleri çalışma konusunda oldukça yoruyor ama güçlendiriyor. Çalışma disiplininiz takdire değer bir seviyede bulunuyor. Görev ve sorumluluklarınızı günlük hayat içerisinde yerine getirmek için çok çaba gösteriyorsunuz. Bu yıl kurmuş olduğunuz düzen işe yaramaya ve size fayda sağlamaya başlayacak. Sağlığınız özellikle dikkat edeceğiniz bir alan olacak kemikler dizler dişler cilt ve yeme içme düzeniniz derlenecek toparlanacak. Kilo almak ve vermekle ilgili sorunlara el atabilir egzersiz yapabilir ve diyet çözümleri uygulayabilirsiniz.


14 Mayıs-12 Eylül arası kilo vermek için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca işle ilgili kendinizi geliştirmek için planlarınız varsa uygulayabilir deneme yapma tecrübe kazanma için bilgi ve eğitimle kendinizi güçlendirebilir sonbahardan itibaren girişimlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.


YIL İÇİNDEKİ TUTULMALARDAN HANGİ ALANLARDA ETKİLENECEKSİNİZ.

Bu yıl Ocak ayının 10 ‘unda Yengeç burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Satürn Plüton gibi iki ağır gezegenle karşıtlık yapacak bu tutulma hem ruhsal bedensel anlamda sağlığınızı önemsemeniz gerektiğine işaret ediyor. Diğer yandan, bu dönemde elde olmayan nedenlerden sizle alakası olmayan sebeplerden dış dünyadan gelen etkilere maruz kalmak ve bunlarla başa çıkmak çabası içinde olabilirsiniz. İşte sizi yoran koşullar olabilir, evlilik veya özel hayatta sizi zora sokan duygusal konular olabilir başkalarının duygusal sıkıntılarını size boca etmesi nedeniyle empati kurmak zorunda kalırsınız , kendi kabuğunuza çekilmek kafanızı dinlemek isterken fazla hareketli günler geçirmek durumunda kalıp sıkılabilirsiniz. Bu dönemde gizli kapaklı işler yapmak pek akıllıca değildir, arkadan konuşulan onular su yüzüne çıkabilir.


Haziran sonu gerçekleşecek Yengeç’teki Güneş tutulması sürecinde bu Ocak’ta ortaya çıkan konuların bir kapanışı yaşanacak artık işe ve sağlık konularında günlük hayatınızı etkileyen durumlar hayatınızdan çıkıyor, işle ilgili ne yaptıysanız artık yaptınız ne yapamadıysanız yapamadınız bir kenara bırakın ve artık eğlenmeye hazırlanın, ay düğümleri aksları İkizler ve Yay’a kaydığı için artık aşk hayatınız yaratıcılığınız gelecek projeleriniz ve gireceğiniz yeni sosyal gruplar ve kuracağınız yeni arkadaşlıklar temaları hayatınıza giriş yapıyor ve 18 ay boyunca etkili olacak tutulmalarla hayatınızın ivmesi değişiyor.


Haziran başında gerçekleşecek Yay burcundaki Ay tutulması size bu dönemin işaretçisi olacak temayı hayatınıza getirecek. Bu bir aşk olabilir, yeni bir ilişki deneyiminin içinde olabilirsiniz. Aşkla flörtle ilgili yeni deneyimler yaşamak üzere 18 ay boyunca şansınız var. Hayattan daha fazla keyif almak için istek duyacaksınız. Yaratıcı yanınızı ortaya çıkaracak becerilerinizi sergileyebileceksiniz. Sanat resim müzik hobiler sahne sanatları hayal gücü ve tasarım gerektiren konularda öne çıkma şansınız var. Bu dönemde başlayacak plan ve projeler Kasım sonu ve Aralık aylarında gerçekleşecek tutulmalarla hayatınızda kalıcı bir olgu olarak yer almaya başlayacak. Gruplarla arkadaşlarla yeni çevrelerle topluluklara hitap edebileceğiniz işler içinde olacaksınız. Yeni idealler ve amaçlarla hedeflerinize odaklanacağınız anlatacağınız konuşacağınız bol bol iletişim kuracağınız bir döneme giriş yapacaksınız.


İlişkilerde ve arkadaşlıklarda kim yüzeysel kim arkadaş olarak sizin için anlam ifade ediyor bunu net görme fırsatınız olacak. Belki siz bazı arkadaşları ayırıp onlarla genel olarak çok derin ilişkiler olmadan sosyal amaçlar için bir arada olmayı tercih edeceksiniz. Aşk ve flört edeceğiniz birini bu gruplar içinden bulabilirsiniz. Yolculuklar, klüpler, dernekler, ekip ve takım çalışmaları içinden dikkatinizi çekecek birileri olacaktır. Daha zihinsel ve entelektüel düzlemde sizi mutlu edecek kişilere çekileceksiniz. Bu yıl hobiler önem kazanıyor becerilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak iş yapabilir freelance çalışabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların da yeteneklerini geliştirmek becerilerini artırmak için destek olacaksınız ve bu anlamda oldukça verimli bir yıl olacak. Spekülatif yatırımlar yaparak aracılık komisyonculuk ve danışmanlık yaparak maddi gelir elde edebilirsiniz.


VENÜS GERİ HAREKETİ: Venüs bu yıl İkizler burcunda sizin arkadaşlıklar grup faaliyetleri gelecek projeleri alanınızda 13 Mayıs- 27 Haziran tarihleri arasında geri harekette bulunacak. Bu süreçte arkadaş çevrenizde yakın arkadaşlarla arada stresli durumlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde bir arkadaşla veya bir grupla gelecek projesi içindeyseniz arada pürüz çıkabilir. Maddi konularda yatırımlarda kariyerle ilgili projelerde iş ortaklıklarında sıkıntılar beklenebilir. Araçlar gereçler ve maddi değeri yüksek olan değerli eşyalarınızı koruma altına alınız. Yeni alım yapacaksanız özenle düşünerek karar veriniz.


MARS GERİ HAREKETİ : Mars bu yıl 29 Haziran’da Koç burcuna geçiş yapacak ve burcunuza destek vermeye başlayacak. Yılın son yarısını Koç burcunda geçirecek olan Mars 9 Eylül- 15 Kasım tarihlerinde geri hareket yapacak. Bu tarihlerde akademik çalışmalar yurt dışı seyahatleri hukuki ve resmi işler basın yayın iletişim ve haberleşme konuları bilgi paylaşımı ve eğitimler konusu sıkıntılı olacaktır. Majör kararları veya adımları bu dönemde atmamak akıllıca olur. İlişkilerin zorlaşacağı kaosa döneceği bir döneme gireceğiz. Bunun dışında Eylül ayına kadar bu yukarıda belirttiğim konulara enerjinizi kanalize edebilir emek ve çaba harcayabilirsiniz. Cesaretle yaratıcılıkla inisiyatif alarak ve başı çekerek ilerleyebileceksiniz.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür geri hareketi sizin para işlerinizi sembolize eden alanda yer alacak. Ödemeler, beklenen paralar gecikebilir, vergi sigorta kredi kartı ödemeleri para transferleri gibi konularda azami dikkatli olmak gerekir. Ticari iş ortaklıkları, yatırımlar, ortaklık kurmakla ilgili anlaşmalar sözleşmeler bu tarih aralığı öncesinde veya sonrasında yapılmalıdır. Eşinizin ailenizin veya iş ortaklığı yaptığınız kişinin maddi krizleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer yandan, bu Retro spiritüel, bilinç altı, ruhsal ve metafizik konularla ilgilenmek şifa bulmak için işe yarar.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR : Bu Merkür geri hareketi elde olmayan durumları sembolize eden alanınızda yer alacak. İş hayatındaki ilişkiler iş başvuruları çalışanlarla iletişim bu dönemde stresli geçebilir daha fazla içe kapanmak duygusal ve hassas hissetmek mümkün. Ruh ve beden bütünlüğünü sağlayıcı çalışmalar yapmak içinse harika bir zamandır. Yoga meditasyon manevi konular bilinç altı temizleyici çalışmalar yapabilirsiniz. Tek başına tatile gitmek veya daha izole olacağınız kalabalıklarla bir arada olmayacağınız sakin mekanlara kaçmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz, yine de planınızı retrodan önce yapmakta fayda var. Cep telefonları elektronik aletler ve araçlar bu konumda başınıza daha fazla dert çıkarabilir hazırlıklı olmakta fayda olacaktır.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR: Bu Merkür Retro sizin ev aile yerleşimi ebeveynlerle ilişkileri sembolize eden alanda yer alacak. Bu konumda evde tadilat tamirat işleri söz konusu olabilir. Yerleşim değiştirmek ev kiralamak alım satım yapmakla ilgili konular ortaya çıkabilir. Bu dönemde değil de Retro bitince sözleşmeleri yapmak akıllıca olacaktır. Aile üyeleri ile iletişimde krizler ortaya çıkabilir daha ketum kalmak öfkeyi göstermemek ve stratejik davranmak şart olacak.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

1.001 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page