top of page

2020 / BOĞA BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.

Bu yıl şans ve fırsatları yabancılarla ilişkiler, yurt dışı yolculuklar, basın işleri, tanıtımlar, yayıncılık konuları, yayınlar, kitap ve dergiler, sosyal medya, sinema, TV , resmi işler devletle ilgili konular , hukuki süreçler ve akademik alanda yakalayacaksınız. Bu yıl yüksek öğretim , master , doktora vb konularda şanslısınız, yabancı ülkelerle ticari bağlar kurmak, ithalat , ihracat işleri, yeni kültürleri ve felsefeleri tanımak, tanıtmak için şansınız olacak.


2018 yılından beri görevlerimizi ve sorumluluklarımızı sembolize eden gezegen Satürn de bu alanda geçişini sürdürmeye devam ediyor. Önümüzdeki Mart ayına kadar hayata karşı kendinizi nasıl ifade ettiğiniz nasıl ne yolla kendinizi güçlü hissettiğinizi keşfetmeye devam edeceksiniz. Fikirler, ideolojiler, yabancı kültürler , inanç ve yaşam felsefeniz , hayatın anlamı ve sizin tüm bu konulara karşı bakış açınız nedir bunlarla ilgili bilgeleşmek yolundasınız. Diğer taraftan, Satürn akademik konular, hukuki işler, devletle işler, basın yayın işleri, yayıncılık, yolculuklar , ithalat ihracat, inançla ilgili ve spiritüel konularda sizi uzmanlaştırıyor, eğitiyor, güçlendiriyor ve bu konularla ilgili deneyimler kazandıkça, size mesleki anlamda da yararlı olacak adımları atıyorsunuz.


23 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor ve kariyer alanınıza yerleşiyor. Kariyerinizi yukarı çekecek, size tanınırlık getirecek atılımlarınız olacak, toplum önünde saygı görmek ve prestij kazanmak için yapacağınız şeyler size güç kazandıracak. Bu yıl isteyen Boğalar iş değiştirebilir, terfi edebilir, iş kurabilir ve uzmanlık alanlarında daha başarı kazanabilir. Ancak tüm bunlarla ilgili net adımları atmak değişim kararlarını hayata geçirmek için 11 Mayıs- 29 Eylül aralığında geri harekette bulunacağı için Satürn’ün geciktirmelerine maruz kalabilirsiniz. Yeniden yapılanma sürecinde olacak iş hayatınız ve kariyer hedefleriniz yüzünden bu dönemde gereken yapı taşlarını inşa etmekle meşgul olabilirsiniz. Ekim ayından itibaren artık Satürn 2,5-3 yıllığına Kova burcuna geçecek ve sizi hayat hedefleriniz ve kariyer planlarınız konusunda güçlendirmeye başlayacak. Geçtiğimiz Aralık ayından başlayarak, Ocak ayında özellikle iş hedeflerinde öne çıkacak bir ay işle ilgili topluluklarla ekip çalışmaları ile arkadaşlarla bir arada olacağınız kendinizi ifade edeceğiniz göstereceğiniz ve öne çıkacağınız bir ay olacak.


5 Mart- 3Nisan aralığında ilişkilerde ve dış dünyada oldukça aktif olacaksınız. Beğeneceksiniz beğenileceksiniz. Bu dönemde ilişkiler başlatmak, estetik ve güzellik konuları ile ilgilenmek kendinize özen göstermek isteyebilirsiniz kendinizi çekici hissedeceksiniz. 10 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor o tarihten sonra istediğiniz kozmetik değişimleri de yapmanız mümkün ancak her zaman ciddi kalıcı değişimler için astroloğunuza başvurmanız ve kendi doğum haritanız üzerinden onaylatmanız akıllıca olacaktır. Aşk ve flört alanında Ekim ayında hareketli günler sizi bekliyor, bu dönemde eski sevgililerden haber çıkabilir yeni ilişkiler başlatmak için fırsatlar olabilir ancak aynı dönemde Merkür ilişkiler ve evlilik alanınızda 15 Ekim’e kadar geri harekette kalacağından bu aralıkta dikkatli ilerlemekte fayda var.


4 Nisan’da Venüs para alanınıza geçiş yapıyor. Bu dönemde kazançlar ve harcamalar paralel artış gösterebilir. Daha fazla maddi konulara odaklı olacaksınız, biriktirmek, yatırım yapmak, yeteneklerinizden para kazanmak, kendinize yatırım yapmak üzere harekete geçeceksiniz. Ancak Venüs 13 Mayıs – 27 Haziran arası İkizler burcunda yani sizin para kaynakları alanınızda Retro harekette olacak bu dönemde alım satım yapmak iş yatırımları yapmak birikim yapmak pek kolay olmayabilir. Aldıklarınızı daha sonra beğenmeyip veya herhangi bir pürüz nedeniyle geri götürebilir ve aldığınız şey neyse stresli bir alışverişe dönüşeceği için itidalli gitmeli ve kendinden çok emin olmadan harekete geçmemeli.


Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter 14 Mayıs’ta geri harekete başlayacak 12 Eylüle kadar geri harekette kalacak. Bu dönemde yolculuklarınızı, akademik çalışmaları ve sınavları, hukuki süreçleri, basın yayın konularını planlarken ekstra özenli gitmekte fayda var şans ve fırsatlara ulaşırken birden fazla deneme yapma bir ileri bir geri gitme durumu söz konusu olabilir. Hedeflerinize ulaşırken daha görev odaklı ve sorumluluklarınızı ele alırken daha planlı ve mantıklı hareket etmekte fayda var.


YIL İÇİNDEKİ TUTULMALARDAN HANGİ ALANLARDA ETKİLENECEKSİNİZ.

Bu yıl tutulma mevsimi 10 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile başlıyor . Aralık ayında gerçekleşecek Oğlak’ta ki Güneş tutulmasının bir devamı olacak bu tutulma sizi etkileyecek, iletişim eğitimler yolculuklar geziler kardeş ve yakın çevre ilişkileri alanında gerçekleşecek bu tutulma ile kendinizi çok daha fazla ifade etmek isteyeceksiniz. İletişim haberleşme ve zihinsel projeler oldukça ön planda olacak. Ticari projelerin hayata geçirilmesi ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileri bu dönemde stresli olabilir fazla konuşma ama yüzeysel iletişim nedeniyle istediğiniz sonuca ulaşmak zor olsa da kendinizi ifade etmek adına oldukça istekli ve konuşkan olacaksınız. Pratik çözümler üretmek insanlara yazmak aktarmak anlatmak için becerilerinizi ortaya koyabileceksiniz.


Haziran başı Yay burcunda bir Ay tutulması yer alacak ve bu tutulma sizin ortak para paylaşımınızı, ailenizle para paylaşımınızı, kredi borç vergi sigorta tazminat ve miras işlerini sembolize eden alanda gerçekleşecek. Ticari girişimler yapmak yatırım yapmak ve maddi kaynaklarınızı güvene almak konusuna odaklı olacaksınız. Bütçenizi korumak ve sağlama almak adına harekete geçebilirsiniz. İş ortaklıkları yapmak ve iş ortaklıklarınızı değerlendirmek için kararlar alabilirsiniz.


Haziran sonu Yengeç burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek ve artık Yengeç-Oğlak aksındaki tutulmaların kapanışını bu dönemde yaşayacağız Ocak ayında başlayan iletişim haberleşme zihinsel konularla ticari fikirlerle ilgili konuların artık olgunlaşarak nihayete erdiği bir dönem olacak. Fikirlerinizi işe dönüştürmek ve artık para kazanabilmek veya daha farklı zihinsel projelere yönelmek için enerjinizi kullanacaksınız. Eğitimler ve kurslar öğrendiğiniz kişisel gelişim yetenekleri kullanmaya hazır hale gelecektir.


Kasım sonu İkizler burcunda ve Aralık ortası Yay burcunda birer tutulma daha gerçekleşecek. Bu tutulmalar ile para alanınız canlanacak. Daha fazla kazanmak için eğitimler basın yayın yolculuklar yeni fikirler kurslar eğitimler ithalat ihracat akademik konular ve çalışmalar hayatınızda önem kazanıyor ve yıl boyunca bu temalarla ilgili gelişeceğiniz öğreneceğiniz kazanacağınız ve yatırım yapacağınız günlerde olacaksınız.


Sağlık alanında bu yıl özellikle Mars’ın Koç burcundaki geçişi sizi bedenen yoracak bir transit olacak, Mars 29 Haziran’da Koç burcuna geçecek. Daha fazla enerji harcadığınız koşturduğunuz hızlı hareket etmek zorunda olduğunuz bir zaman olacak, stres iş ve çalışma alanından gelebilir. Yoğunluktan dinlenmeye fırsat bulamayabilirsiniz ve bu da içinizde kaygı ve endişelere yol açabilir, daha izole olmak sosyal hayattan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İş ilişkilerinizi çalışma alanındaki kişilerle tartışmaları ve maddi konularda harcamaları artıran bu Mars geçişinde dikkatli olmak hepimiz için önerilebilecek bir görünümdür. Özellikle Mars’ın 9 Eylül- 15 Kasım tarihlerinde yapacağı geri hareket esnasında kaslarınıza, baş ve yüz bölgesine gelebilecek etkilere karşı özenli hareket etmekte fayda var. Vücudunuzu fazla yormaktan ve ani çıkışlardan kaçınmalısınız.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR: Merkür bu geri hareketi sizin arkadaşlıklar grup projeleri ekip çalışmaları ve gelecek umutları alanınızda gerçekleştiriyor. Bu dönemde arkadaşlarla iletişimde ve ilişkilerde dikkatli ve özenli olmakta fayda var yanlış anlaşılmalar kırgınlık ve küskünlükler yer alabilir. Diğer taraftan arkadaşlarla veya bir ekiple yapmak üzere planladığınız bir gelecek projesi varsa aksaklıklar eksiklikler gündeme gelebilir. Arkadaşlar arasında gerginlik ortaya çıkarabilecek konulardan uzak durmakta fayda var.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR :

Merkür bu geri hareketi sizin kardeşler, yakın çevre iletişim ulaşım ve eğitimler alanınızda gerçekleştireceği için iletişim konuları oldukça vurgulu bir biçimde başınızı ağrıtan temalardan olabilir. Özellikle cep telefonları, bilgisayarlar, araçlar ve gereçler bu dönemde etki altında kalabilir. Yolculuklar ve geziler, kurslar veya eğitimlere başlamayı planlıyorsanız ekstra planlı ve dikkatli ilerlemekte fayda var. Yeni başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işleri bitirmek daha akıllıca olacaktır.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR:

Merkür bu geri hareketi sizin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleştirecek. Evlilikte ve ilişkilerde krizli konuşmalar yer alabilir ilişkide yanlış anlaşılma kıskançlık sahiplenme ve ketum davranmaktan kaynaklanan stresler ortaya çıkabilir. Dava işleri ve tartışmalı durumlar bu dönemde alevlenebilir. İş ortaklıkları veya kariyer adımları yapmak sözleşmeler imzalamak için uygun bir zaman değildir.

8 Ağustos -7 Eylül tarihleri arası yer değiştirebilir taşınabilir şehir değişikliği yapabilirsiniz. 8 Eylül’den başlayarak ay sonuna kadar ev ve yerleşimle ilgili yenileme değişimler tadilat dekorasyon işleri yapabilir ailenizle ilgilenebilir evinize sevdiğiniz eşyalar alabilir konforunuzu ve özel hayat alanınızı zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

366 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page