top of page

2020 / İKİZLER BURCU İÇİN GENEL ETKİLER

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, yeni yılda sizi neler bekliyor, şanslarınız, fırsatlarınız nereden, güçlü olacağınız ve dikkat edilmesi gereken yaşam alanları neler aşağıda bulacaksınız.


Bu yıl şanslar ve fırsatlar size para paylaşımları alanından gelecek. Krediler almak, borcunuzu ödemek, aile ile para paylaşımında bütçenizi koruyan adımlar atmak, iş ortaklıkları yapmak, ticari yatırım ve girişimler yapmak, metafizik konulara ilgi duymak ve bilinçaltınızı güçlendirecek çalışmalara , terapilere katılmak konusunda fırsatlara açık olabileceksiniz. Bu konularda gelişim adımlarınızı Aralık 2019 dan başlayarak, Ocak 2020 başlarına kadar maddi konularda oldukça iş bitirici atılgan ve girişimci davranabileceksiniz. Kredi başvurularını, alım satım işlerini, ticari veya birikim ile ilgili yatırımlarınızı veya iş ortaklıkları ile ilgili açılımlarınızı 14 Mayıs- 12 Eylül arası yaparken daha özenli düşünerek ve rasyonel kararlarla hayata geçirmek daha akıllıca olacaktır. 14 Ocak-8 Şubat arası kariyer ve iş hayatınızla ilgili sizi öne çıkaracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha fazla görünürlük, tanınma ve prestij kazanmak için bu dönemden faydalanabilirsiniz.


Satürn 2018 yılının başından itibaren para ile ilgili alanınızda geçişini sürdürmeye devam ediyor bu geçiş size aileyle para paylaşımı yapmak ve ortak bir bütçeye sahip olmakla ilgili deneyimler yaşattı ve dersler aldırdı. Krediler borçlar vergi ve sigortalar ortaklı iş kurmak ticaret hayatı miras işleri ve eşle paylaşılan maddi konular alanında 2020 yılında da aktif bir biçimde çaba harcayacaksınız. Satürn 2020 Mart ayının sonunda Kova burcuna geçiş yapacak ve burcunuza olumlu açı yapmaya başlayacak ancak hemen ardından 11 Mayıs’ta geri harekete başlayacak ve Ekim başına kadar Retro kalacak. Bu dönemde yurt dışı konuları, ithalat ihracat işleri yenilikçi teknolojiler web siteleri veya internet üzerinden kurulacak ağlar gibi konularda yenilikçi fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bu konularla ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz ancak Satürn geri harekete başlayınca bu fikirleri yapılandırmak üzere üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu çalışmaların meyvesini Ekim ayından itibaren almaya başlayacaksınız hele yıl sonunda şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter Kova burcuna geçip Satürn ile kavuşum yaptığında eğitimler akademik çalışmalar yurt dışı yolculuklar yabancılarla iletişim basın yayın felsefeler ve kültürler bazında oldukça verimli bereketli günler yaşıyor olacaksınız. Hayatınızın amacı değişecek ve yeni ufuklara göz dikeceksiniz.


Bu yıl özellikle yaz başında ilişkiler alanında dikkatli olmanız gereken zamanlara giriyorsunuz. Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs bu yıl İkizler burcunda geri harekette bulunacak. 13 Mayıs-27 Haziran tarihleri arasında Retro yapacağı için ilişkilerde zorlanma yanlış anlaşılma çözümsüzlük söz konusu olabilir. Her şeyden önce İkizler esnek davranmayı yeni yollar bulmayı sembolize eden bir burç olduğu için bu dönemde ilişkilerde iş ortaklıklarında para ile ilgili meselelerde çıkar bir yol bulmak için çok daha fazla çaba harcayacağınızı söyleyebilirim. Diğer yandan elbette bu dönemde evlenmek nişanlanmak iş ortaklığı yapmak sözleşme imzalamak önemli alım satımlar yapmak estetik ve kozmetik içeren kalıcı değişimler yapmak için özellikle İkizler için Retro bitimini beklemek önem kazanıyor. Gönül işleri için; Haziran ayında gerçekleşecek Yay burcundaki Ay tutulması, 29 Ekim- 22 Kasım arasındaki günler ve 16 Aralık’tan başlayarak yıl sonuna kadar sizin için elverişli zamanlardır.


Mars bu yıl, yılın yarısına damgasını vuracak. Temmuz başı Koç burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta kalacak. Koç burcu sizin için arkadaşlıklar, içinde bulunduğunuz gruplar, sosyal çevreniz, faaliyet gösterdiğiniz ekipler takımlar dernek ve kurumlar alanında yer alıyor ve Mars’ın bu geçişi bu alanda sizi oldukça odaklı kılacak uğraştıracak hem zihinsel hem bedensel enerjinizi kanalize ettiğiniz bir dönem olacak. Yapılacak en iyi şey Mars’ın pozitif taraflarını almak negatif taraflarını bırakmaktır. Liderlik edecek, cesaretle girişim yapacak ve yaratıcı fikirlerle öne çıkacak etkilerini kendi tarafınıza alın, öfke, agresyon , sabırsızlık, kabalık, telaş ve acımasız rekabeti içinize almayın ve bırakın böyle davranan insanlarda yanınızdan geçsin gitsin. Özellikle Mars’ın Retro olacağı 9 Eylül-15 Kasım tarihleri arasında hayatınızdaki ilişkiler alanı daha fazla curcuna içerebilir ve kaotik olabilir gereksiz tartışmalardan kaçınmak ve sakin huzur dolu dingin bir tavırla çevrenizdekileri idare etmeye çalışmalısınız. Bu arada Retro zamanı dışındaki dönemde Mars Güneş’inize destekleyici açı yapacağı için yeni fikirler yenilikler ortaya çıkarma ve satış pazarlama ile insanlara ulaşma ve iletişim kurma yeteneklerinizi oldukça destekleyen bir görünüm sunmakta.


YIL İÇİNDEKİ TUTULMALARDAN HANGİ ALANLARDA ETKİLENECEKSİNİZ.

Bu yılın hemen başında 10 Ocak tarihinde para evinizde bir Ay tutulması gerçekleşecek. Yengeç burcundaki bu tutulma size maddi konularda gelirinizi korumak para biriktirmek yatırım yapmak ev ve aileyle ilgilenmek ev almak ve satmak gibi konularda kararlar almanıza yardımcı olacak. Ailenizi evinizi ve ortak para paylaşımlarınızı ön plana çıkartan konular ortaya çıkacaktır.

Haziran başında Yay burcunda bir Ay tutulması daha gerçekleşecek bu tutulma sizin ilişkiler evlilik iş ortaklıkları alanınızda yer alacağı için bu dönemde ilişkilerde kurduğunuz duygusal bağlarla ilgili açığa çıkacak durumlar olabilir. İlişkiniz ne kadar anlamlı, sizi ne kadar mutlu ediyor , yaşam hedeflerinize bu kişi uygun mu gibi sorgulama içine girebilirsiniz. Diğer yandan, iş ortaklıklarınız varsa aynı temayı bu durum için de düşünebilirsiniz. Bu tutulma kurduğunuz duygusal bağların sizin için ne kadar tatmin edici olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacak.

Haziran sonu Yengeç burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma artık Yengeç-Oğlak aksındaki son tutulma olacak , bu tutulma ile birlikte artık maddi konulardaki çabanız sona eriyor ev aile ve yerleşimle ilgili hayatınıza giren emek ve çaba gösterdiğiniz durumlar yerini ilişkiler alanına bırakıyor.


Kasım ayı yer alacak ard arda İkizler ve Yay tutulmaları ile ilişkiler alanınız hareketlenecek. Hayatınızda eğer kalbiniz boşsa bu dönemde yeni birileri gelecektir. Evli İkizler ise birlikteliklerine daha fazla iletişim anlam hedef ve iyimserlik katmak için çaba gösterebilir. Hayatınıza yeni deneyimler katmak için birlikte neler yapabilirsiniz bunu düşünerek kararlar alabilirsiniz.


2020 Mayıs ayından itibaren burç değiştirecek olan Ay düğümleri İkizler Yay aksına geçiş yapacak ve bu durumda 18 ay boyunca sizin dış dünyayla bağ kurduğunuz ilişkilerinizi yönettiğiniz gönül bağlarını sürdürdüğünüz alanda gerçekleşecek tutulmalarla hayatınız bu temalarda değişimlere uğrayacaktır. Bazılarınız evlenecek bazılarınız ilişkilerinden vaz geçecek bazılarınız iş ortaklıkları yapacak bazılarınız boşanma kararı alacak ancak her ne olacaksa hayrınıza ve istediğiniz yönde gelişmesini dilerim.


MERKÜR RETRO TARİHLERİ VE HANGİ KONULARDA DİKKATLİ OLMALISINIZ:

17 ŞUBAT MERKÜR BALIK ‘TA RETRO – 10 MART’DA DÜZELİYOR:

Merkür burcunuzun yönetici gezegeni olması nedeniyle, sizi özellikle Retro dönemleri daha fazla etkiliyor olabilir. Merkür bu dönemde kariyer alanınızda geri harekette bulunacak. İş değiştirmek iş mülakatları yapmak iş hedefleri belirlemek değil de harekete geçmek için elverişli bir zaman değil. Anne baba ilişkileri bu dönemde özen gösterilmesi gereken bir zaman dilimidir. Çalışma alanınızdaki önemli kişilere hassasiyet göstermeli, sınırları çizmeyi bilmeli, dalgınlık veya akıl karışıklığından ötürü ortaya çıkabilecek karmaşaya karşı önlem almaya çalışmalı.


18 HAZİRAN MERKÜR YENGEÇ’TE RETRO- 12 TEMMUZ’DA DÜZELİYOR :

Bu Merkür geri hareketi sizin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Maddi konularda ekstra dikkatli olmalı. Alım satım yaparken fiyatlandırmaya ürüne ve ulaştırmaya özen göstermeli. Size bu dönemde harcama yaparken iki kere düşünerek bunu yapmanızı tavsiye ederim. Aile ile para paylaşımı ve bütçenizde unutkanlıktan ödemelerde gecikmeler olabilir. Kredi kartlarınızı ve cüzdanınızı sağlama alınız. Para transferlerini yaparken işlemlere dikkat etmeyi unutmayınız.


14 EKİM MERKÜR AKREP’TE RETRO- 3 KASIM’DA DÜZELİYOR:

Bu Merkür gerilemesi iş ve çalışma alanınızda yer alacak. Çalışanlarla iş ortamında ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir. İşle ilgili plan ve girişimlerinizi Retro bitimine bırakmanız iyi olacak. Sağlığınıza da bu dönemde özen göstermelisiniz bağırsak sindirim ve üreme organları ile ilgili sorunlar varsa bu dönemde size daha fazla stres yaratan etkiler altında olabilirsiniz. Evcil hayvanlar ve ev eşyaları ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ev aletlerin tamiri veya yenilenmesini gerektiren durumlar söz konusu olabilir.


MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YENİ YIL DİLERİM

NAZ BAYATLI

380 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page