top of page

24-30 AĞUSTOS HAFTASI GENEL GÖKYÜZÜ

Sevgili arkadaşlar sizlere 24 - 30 Ağustos haftası gökyüzü ve burçlardan bahsedeceğim.

Bu haftanın en önemli gökyüzü değişimlerinin başında güneşin Başak burcuna geçişi var.


Detaylara odaklı derleyen toparlayan titiz ve mükemmeliyetçi bir kontrol mekanizması ile hareket edeceğimiz günlerdeyiz. Bu duruma başak burcunun yönetici gezegeni Merkür'ün başak burcunda olması katkıda bulunuyor.


Verimli dikkatli iş odaklı ve akıllıca davranıp işlerimizi zamanında halletmeye bakacağız, sağlıklı yaşam, diyet, detoks, check-up, spor, sindirim ve beslenme konularında daha fazla karar ve aksiyon alabileceğimiz bir zamandayız. Bu hafta gökyüzünde ağırlıklı olarak Toprak elementi yer alıyor Güneş, Merkür, Jüpiter, Satürn ve Plüton ile önümüzdeki günlerde olumlu açılar yapacak.


Dolayısıyla somutlaştırmak istediğimiz her konuda bize pozitif destek veriyor olacak, iş ve kariyer konuları, kazançlı yatırımlar ve uzun soluklu planlar içinde oldukça planlı ve gerçekçi bir bakış açısıyla ilerleme şansımız var, para ve ilişkiler gezegeni Venüs'ün de yengeç burcunda yer alması nedeniyle bu gezegenlere destek veriyor olması işimize yarayacak, ev aile, yerleşim, taşıma, tadilat, tamirat, derlenme, toparlanma, temizlik işlerinde rahat edebileceğiz, ilişkilerde de daha ayakları yere sağlam basar iyi değerlendiren farkında olan bir bakışla kararları alıp ilerleyeceğiz. Karşımızdaki herkese eleştirel ve keskin bir dille değerlendirmekte olası çünkü Başak dikkatli ve eleştirel bir burçtur, yani pek hayal kurmaya müsait bir gökyüzü yok.


Bu haftanın en sert açısı Mars ile Satürn arasında yer alan zorlu kare, zamanlama problemlerinin yer alabileceği çaba ve enerji göstererek ilerleyebileceğimiz enerjiler altındayız .Ayrıca bu dönemde mars , satürn karesi ile birlikte cilt,dişler kemikler, iskelet ve saçlarla ilgili kendimize daha fazla özen göstermek zorunda kalabiliriz.


Otorite figürleri ve resmi kurumlarla ilişkilerde gerilimli bir süreç olabilir , sert tepkiler ve cevaplar alabileceğimiz etkiler bunlar. Bu haftaya ay akrep burcunda başlıyoruz ve hem maddi konularda stratejik davranmak mümkün hemde ilişkilerde kılı kırk yaracağımız her şeyi kafaya takıp takıntı yapabileceğimiz bir hafta başı olacak.


Ancak Salı akşam saatlerinden itibaren ay yay burcuna geçecek ve daha iyimser bir ruh haline bürüneceğiz, perşembe akşamına kadar ay yay burcunda kalacak ve yolculuklar , zihinsel konular yabancılarla ilgili işler , gezmek eğlenmek ve akademik konular ön planda olacak.


Basın yayın , internet siteleri bizim için merak kaynağı olacak , yeni fikirler ve yaşam biçimleri, idealler hakkında konuşacağız.


Cuma ve Cumartesi ay oğlak burcunda daha ciddi ve sorumlu görünümü ortaya koyacak

çok keyifli olmasa da iş ve görev odaklı olacağız. Ay Plüton ve Satürn İle kavuşacağı için

üzerimizde yapılacak işlerin sorumluluğunu ve baskısını hissedebiliriz.


Böyle bir hafta geçireceğiz sevgili arkadaşlar , arzu ederseniz yükselen burcunuza göre haftalık yorumlarınızı da dinleyebilirsiniz.


24 - 30 Ağustos Haftası Gökyüzünün Burçlara Etkilerini aşağıdaki linklerden herhangi birine tıklayarak dinleye bilirsiniz.






Naz Bayatlı .

285 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page