top of page

24 OCAK HAFTASI VE BURÇLAR

KOÇ: Bu hafta başında iş hayatınızda veya evliliğinizde ya da partnerinizle kurduğunuz ilişkilerde denge kurmak ve orta yolu bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Candan ve samimi davranmak önemli olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri maddi konuların ön plana çıktığı ödemelerin ticari atılımların yatırımların veya beklenen paraların ele alındığı bir iki gün olacak. Sezgilerinizi daha fazla kullandığınız ve varsa krizleri veya stresli durumları stratejik bir bakış açısıyla rahatlıkla çözüme kavuşturabileceğiniz bir enerji altındasınız. Perşembe ve Cuma günleri eğitimler yolculuklar akademik çalışmalar resmi işler veya sosyal medya mecralarında yapacağınız paylaşımlarla alakalı yaratıcı enerjinizin artacağı günlerde olacaksınız. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşmak sizin için önemli olacak. Hafta sonunda daha ciddi bir biçimde sorumluluklarınızı ele aldığınız ev aile veya ebeveynlerinizle ilgilendiğiniz bir zaman olabilir. İş ve kariyer konuları içerisinde alınması gereken önemli kararları düşünebilirsiniz. Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Mars burç değiştiriyor ve yüceldiği Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu geçişle birlikte kariyer alanında ulaşmak istediğiniz hedeflere varmak için daha atak ve enerjik olabileceksiniz. Hafta sonuna doğru yapmak istediğiniz atılımlar alanında ciddi ciddi düşünmeye ve plan yapmaya başlayabilirsiniz veya yaratmak istediğiniz projelerle ilgili hem maddi anlamda hem de kariyerinize destek olması bakımından nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda önemli kararlar alabilirsiniz.


BOĞA: Bu hafta başında iş ve çalışma alanınızda yapılması gereken işleri yoluna koymak bakımından daha dengeli bir plan yapmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Günlük hayat ritminizin sizi rahatlatacak bir tempoya girmesi sizin için önemli bir konu olabilir. Salı ve Çarşamba günleri ilişkiler alanınız canlanıyor ve ilişkilerde daha derin samimi ve karşılıklı birbirinizi daha iyi anlamaya çalıştığınız varsa problemleri ve krizleri çözmeye çalışabileceğiniz bir iki gün var önünüzde. İlişkilerde ketum davranmak ve gerçek duygularınızı hasıraltı etmek ilişkilere yaramayacaktır. Perşembe ve Cuma günleri maddi konuların ön plana çıktığı ödemelerin ticari atılımların yatırımların veya beklenen paraların ele alındığı bir iki gün olacak. Eğitsel konular yolculuklar gelecekte kazanç elde etmek istediğiniz konularla ilgili atılımlarınızı düşünebilirsiniz. Hafta sonunda eğitimler uzun yolculuklar basın yayın konuları sosyal medya mecralarında yapacağınız işler ve fikirlerinizi paylaşmak önemli olacak. etik ve ahlaki ilkelere önem verdiğiniz ve bu konularda fikirlerinizi dile getirdiğiniz paylaşımlar veya konuşmalar yapabilirsiniz. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna geçiş yapıyor. yeni bir yaşam trendi edinmek eğitimlere odaklanmak veya bir kültürün felsefenin veya bakış açısının sizin için önemli olduğu ve bunu savunarak insanların dikkatini çektiğiniz bir buçuk aylık bir döneme giriş yapıyorsunuz. Hakkınızı aramak hukuki ve resmi işlerin peşinde koşmak web siteleri ile ilgili çalışmak satış pazarlama kampanya ve promosyon işleri ile uğraşmak veya yurt dışı / şehir dışı yolculuklara çıkmak için enerjiniz olacaktır.


İKİZLER: Bu hafta başında yaratıcı enerjinizin fazla olacağını söyleyebiliriz. Sanat estetik hobiler ve el becerilerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bir zamandasınız. İlişkiler ayrıca dengeli ve candan bir tutumla ele alınacaktır. Salı ve Çarşamba günleri sağlığınıza beslenmenize ve boşaltım sisteminize önem vermelisiniz. İş ve çalışma koşullarınızda çözmeniz gereken problemler yer alabilir. Analitik ve stratejik bir bakış açısıyla krizleri çözebileceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri odağınızda ilişkiler olacak birlikte daha fazla eğlenmek birlikte keşfetmek veya sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Hafta sonunda, maddi konuları ele almak gerekebilir. Bütçenizi dengelemek harcamalarınızı değerlendirmek ve akılcı bir bütçe yapmak isteyebilirsiniz. İş birlikleri iş ortaklıkları ve ticari kazanç sağlayacak atılımlar için kararlar alabilirsiniz. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularda sizi daha hırslı atılgan ve rekabetçi yapacak bir etkiye hazır olun. Yapmak istediğiniz atılımları ve kazanç artırmakla ilgili planlarınızı rahatlıkla eyleme dökebileceğiniz bir enerji altındasınız. Üzerinizde baskı kuran ödemeler krediler ve borçlar miras vergi sigorta ve aile ile para paylaşımı gibi konularda elinizi güçlendirecek bir destek yanınızda 1.5 ay boyunca Mart’a kadar var olacak.


YENGEÇ: Bu hafta başında enerjiniz evinize ailenize veya ebeveynlerinize odaklanacak. Yapılması gereken ailevi işleri halletmek için enerjik olacaksınız ve sizden çözmeniz beklenen konulara dengeli adil ve çözüm odaklı davranmanız daha kolay olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarınıza sevdiğiniz kişiye ve yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizin problemleri ve krizleri ile ilgilenebilir, sorunlara daha stratejik çözümler bularak sevdiklerinizi rahatlatabilirsiniz. İçinize çekilmek ruhunuza iyi gelen şeylerle meşgul olmak ta isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlıklı olmak ve günlük hayatta yaptığınız işleri halletmek konusu ön plana çıkabilir. Daha fazla hareketli olacaksınız veya egzersiz yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinde veya günlük hayatta halledilmesi gereken işlerde iş bitirici olmak ve hızlı hareket etmek mümkün olacak. Hafta sonunda özellikle ilişkilere, eşinize partnerinize veya sosyal hayat alanında çevrenize odaklı olacağınız birkaç gün olacak. İlişkilerde sorumlulukları yerine getirerek, somut kararlar almak bakımından eşinize ve yakın çevrenize destek olduğunuz bir zaman geçirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ayrıca mantıklı davranmak ve bir konuda akılcı seçimler yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler evlilik iş birlikleri alanınıza enerji ve mücadele gezegeni Mars geçiş yapıyor, dolayısıyla mart ayına kadar ilişkiler konusu gündeminizde olacağa benziyor. Mars yüceldiği Oğlak burcunda yer alacağından ilişkilerde güç kazanmak mantıklı olmak planlı davranmak ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmek için enerjiniz olacaktır.


ASLAN: Bu hafta başında yakın çevrenizle kardeşler akrabalar ve komşularınızla kurduğunuz iletişimde candan samimi dengeli ve adil davranmak için enerjiniz olacaktır. Konuşmaların ve sohbetlerin medeni geçeceğini söyleyebiliriz. Eğitsel konular sanat estetik ve güzellikle ilgili işler daha fazla gündeminizde olabilir. Salı ve Çarşamba günleri, evinize ailenize ve ebeveynlerinize odaklanabilirsiniz. Evle ve özel hayatla ilgili sorunlara veya konulara daha stratejik analitik bir bakış açısıyla iş bitirici bir tutumla el atabilirsiniz. İlişkilerde ketum ve kontrollü olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sizler için oldukça yaratıcı eğlenceli ve keyifli geçebilir. Sizi mutlu eden şeyleri yapmak isteyeceğiniz birkaç gün var önünüzde ayrıca sevdiğiniz kişiyle de gezmek eğlenmek için vakit yaratabilirsiniz. Hafta sonunda günlük işleri halletmek ve sağlığınızla ilgili konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Günlük işlerinizi yüksek sorumlulukla ele alacağınız beslenme iskelet cilt ve kemiklerle ilgili kendinize daha fazla özen göstermeye başlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz zira enerji ve mücadele gezegeni mars mart ayına kadar bu alanda geçiş yapacak. Çok çalıştığınız hedeflerinize varmak için çaba gösterdiğiniz planlı programlı mükemmeliyetçi bir biçimde işlere odaklandığınız bir süreç olacak önünüzde.


BAŞAK: Bu hafta başında, maddi kaynaklarınızı ele aldığınız gelir gider işlerini dengelemeye çalıştığınız bir gün olabilir. Salı ve Çarşamba günleri yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz kardeşler yakın akrabalar arkadaşlar veya komşularla ilgili konularda krizleri sorunları çözmek için uğraş verebilirsiniz. İletişimde ketum stratejik ve çözüm odaklı davranmak isteyebilirsiniz. Eğitsel konular satış pazarlama sınavlar yolculuklar ve elektronik aletlerle ilgili konular odak noktanızda olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ev aile ebeveynler ve yerleşim alanında daha fazla işle meşgul olmak söz konusu olabilir. Özel hayatınızla işlere daha enerjik bir biçimde odaklanabilirsiniz. Hafta sonunda yaratıcı işlerle hobilerle ve el becerisi gerektiren işlerle daha fazla haşır neşir olabilir çocuklarınızla ilgili sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Mart ayına kadar size yaratıcı yanınızı ortaya koymak için yapmak istediğiniz çalışmalarda enerji verebilir. Mutlu olmak eğlenmek ve hayatta keyif almak için daha fazla istek duyabilirsiniz. Flört etmek tensel anlamda kendinizi mutlu hissetmek ve aşka yelken açmak için tutkulu tarafınızı harekete geçirecek etkiler altındasınız. Diğer yandan, yeteneklerinizi kullanarak yapmak istediğiniz projelerle de sizi başarıya taşıyacak mars enerjisi yanınızda olacak. spekülatif ve risk içeren yatırımlara veya kazanç yollarına daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bunu risk faktörünü iyi hesaplayarak yapmanız akıllıca olacaktır.


TERAZİ: Bu hafta başında dış görünümünüzü ele almak güzelleşmek kendinizi fiziksel olarak sağlıklı ve zinde hissetmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Belki baş bölgenize daha fazla dikkat etmek gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri maddi konuları ele almak gerekebilir, ödemeler beklenen paralar ve harcamalarla ilgili işlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevre iletişiminin artacağı daha fazla yazacağınız konuşacağınız ve sohbet edeceğiniz günlerde olacaksınız. Eğitsel işler kısa yolculuklar kardeşler ve yakın çevre ile ilişkilerde daha meşgul olabilirsiniz. Zihinsel yanınız bu günlerde güçlü olacaktır. Hafta sonunda, eve aileye ebeveynlere yönelik sorumluluklarınızı ele almak gerekebilir. Ev içinde daha fazla yapacak işiniz olacaktır. Aile üyelerinin sorunlarına çare bulmak için onlara duygusal destek vermek gerekebilir. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Mart ayına kadar ev aile ve özel hayat alanında yer alacağı için aile içi ilişkilerde tartışmalara yol açabilir. Dikkatle ve mantıklı bir bakış açısıyla ele alınması gereken kararlar olabilir. Taşınmak yer değiştirmek alım satım yapmak emlak ve arsa konuları ile ilgilenmek gerekebilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs te bu alanda ay sonuna kadar geri harekette bulunacağı için aslında her türlü değişim yatırım veya aileyle ilgili önemli kararı şubat başına kadar ertelemek akıllıca olacaktır. İş kurmak veya evden çalışmak isteyen Teraziler bu dönemde sağlam temeller atmakla ilgili düşüncelerini somutlaştırmak için çaba sarf edebilirler.


AKREP: Bu hafta başında dinlenmek kafanızı derlemek toparlamak ve yarım kalmış işlere el atmak için bir plan yapmak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sakin birkaç gün geçirmek akıllıca olabilir. Salı ve Çarşamba günleri gelecek hedeflerinize adım atmak için istekli olacaksınız. Baş bölgenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Alacağınız kararlarda stratejik davranmak ve iletişimde ketum ve kontrollü olmak işinize yarayabilir. Perşembe ve Cuma günleri maddi konuları ele aldığınız kazançlar birikimler beklenen paralar veya kaynakları daha iyi değerlendirmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Hafta sonunda iletişim haberleşme ve kısa yolculuklar alanında oldukça aktif olacağınız görülüyor. Yakın çevrenizle ve kardeşlerle sorumluluklar ve alınması gereken önemli kararlarla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitsel işler web siteleri satış pazarlama ve zihinsel projeler için kararlı bir biçimde ilerleme şansınız olacak. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu hafta Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve Mart ayına kadar sizlerin zihinsel konuları sembolize eden alanınızda kalacak. Bilgi alışverişi yapmak eğitsel konular ve zihinsel projeler güç kazanmak istediğiniz konulardan olabilir ve bu alanda atılım yapmak kendinize hedefler koymak için size enerji verecek. Tartışmacı bir üsluptan ve aşırı rekabetçi bir tutumla hareket etmekten uzak durursanız ilişkileriniz de hasar almadan rahat ilerleyecektir.


YAY: Bu hafta başında arkadaşlarla içinde aktif olduğunuz gruplar ve ekiplerle iletişim daha yoğun geçebilir, ilişkilerde denge kurmak ve orta yolu bulmak önem kazanacaktır. Salı ve Çarşamba günleri kendi alanınızda kalmak, kafanızı dinlemek ruh ve bedeninize iyi gelecek şeylerle meşgul olmak isteyebilirsiniz. İçinizin derinliklerine inip son zamanlarda sizi strese sokan konularla ilgili objektif bir bakış elde etmek için ruhunuzun sesini dinlemelisiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünümünüze güzelleşmeye ve kendiniz bedenen daha sağlıklı hissetmek için ne yapmak istediğinize odaklanabilirsiniz. Baş bölgenize ekstra özen göstermek gerekebilir. Hafta sonunda maddi konulara odaklanabilirsiniz. Kaynakların kullanımı yatırımlar ödemeler beklenen paralar ve harcamalarla ilgili işlere daha fazla zaman sarf edebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için ne gibi atılımlar yapmak gerekliliğini düşünebilirsiniz. Enerji ve mücadele gezegeni Mars bu hafta Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Mart ayının başına kadar sizlerin para alanınızdan geçiş yapacağı için bu dönemde bir miktar harcamalar artış gösterebilir. Bir yandan da daha fazla kazanmak ve maddi anlamda güç kazanmak için hırslı olabilirsiniz. İş hayatında daha fazla profesyonelce davranmak ve uzmanlık konularınızı nakde çevirecek fikirlerle plan yapmanız veya yeni bir projeye başlamanız mümkün olacaktır. İş ortaklıkları iş birlikleri veya aile ile para konularında bu dönemde artış beklenebilir somut akıllı ve gelece vaat eden yatırımlar içinde olmak isteyebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.


OĞLAK: Bu hafta başında işle meslekle ve kariyerle ilgili konulara odaklandığınız ve iş alanındaki ilişkilerde medeni adil ve çözüm odaklı davranacağınız görülmekte. İlişkilerde daha candan ve dengeli bir tutumla hareket edeceksiniz. Salı ve Çarşamba günleri oldukça sosyal ve canlı geçebilir. Arkadaşlarla içinde bulunduğunuz gruplarla daha fazla etkileşim içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızın dertlerine ve sorunlarına destek olmak ve stratejik çözümler bulmak adına onlara yardımcı olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri içe çekilmek ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelebilir, enerjinizi doğru kullanmak kendinizi çok yormamak akıllıca olabilir. Ruh ve beden bütünlüğüne yönelik veya spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda dış görünümünüze estetik anlamda güzelleşmeye ve prezentabl olmaya doğru yeni kararlar alabilirsiniz. Daha iyi görünmek ve dikkat çekici olmak için daha istekli olabilirsiniz. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Mart ayına kadar burcunuzda kalacak ve size enerji verecek. Dış dünyadaki hedeflerinize planlı hırslı ve sebatlı bir biçimde atılım yapabilirsiniz. Baş bölgesi sağlığınıza ayrıca önem vermeli ve özen göstermeyi de ihmal etmemelisiniz. İlişkilerde daha sorumlu aklı başında ve otoriter bir tutumla davranacağınız için başarı elde etmemek mümkün olmayacaktır ancak elbette ilişkilerde katı esnemez ve tartışmacı bir tutumla davranmazsanız ilişkileriniz daha rahat bir akış içerisinde ilerleyecektir.


KOVA: Bu hafta başında akademik ve eğitsel konular basın yayın sosyal medya mecralarında yapacağınız çalışmalar yolculuklar ve uzaklarla kurulacak bağlar resmi veya hukuki işler gündeminizde olabilir. İlişkileri medeni ve ortak noktaları öne çıkaracak diplomatik bir dille kurmak akıllıca olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri iş kariyer ve mesleki konulara odaklanacaksınız. İş alanındaki hedeflerinize stratejik ve çözüm odaklı bir bakışla ulaşabilirsiniz. Anne baba veya aileyle ilgili konulara da destek olmak gerekebilir. Perşembe ve Cuma günleri arkadaşlıklar grup faaliyetleri ve gelecek projeleri ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz, gelecekte yapmak istediklerinizle ilgili konuşmalar yapmanız mümkün hafta sonunda ruh haliniz açısından yapılması gereken işlerin mecburiyetleri üzerinizde baskı kurabilir. Ciddi ve planlı davranmak zorunda hissedebilirsiniz. Özel alanınızda kalmak ve sorumlulukları yerine getirmek söz konusu olabilir. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars Oğlak burcuna geçiyor ve Mart ayına kadar ruh ve beden bütünlüğünüzü korumanın önemli olduğunu size hissettirecek. Fiziksel olarak enerjinizi doğru kullanmanız gereken ve aşırı bedensel ve zihinsel yorgunluklardan uzak durmak isteyebileceğiniz bir dönem olacak. Sağlığınıza özellikle kemik ve iskelet yapınıza dişler ve cildinize özen göstermek iyi olabilir. Güneş bu ay artık burcunuzda geçiş yapıyor ve bu vesileyle hepinizin doğum günlerini en candan dileklerle kutlarım. Bu hafta sonuna doğru Güneş Uranüs arasında sert açı olacak, kendinizde veya çevrenizde değiştirmek istediğiniz maddi manevi bir düzen varsa bunu ele almak için çaba göstermeye hazır hissedebilirsiniz.


BALIK: Bu hafta başında maddi konularla ilgilenerek haftaya giriş yapabilirsiniz. İş ortaklıkları iş birliği yaptığınız kişiler veya ailenizle maddi konularda konuşmalar yapabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek ve harcanması gereken paraların planını yapmak önemli olabilir. Salı ve Çarşamba günleri yolculuklar eğitsel konular basın yayın sosyal medya işleri bilgi paylaşımı uzaklarla kurulacak bağlar yabancılarla görüşmek veya resmi hukuki işleriniz varsa ele alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş hayatı ve kariyer hedeflerinizle ilgili konular ilgi alanınızda olabilir. Kendinizi doğru ifade etmek ve bilgiyi doğru aktarmak önemli olacaktır. Anne baba ve aileyle ilgilenmek ve onların sorunlarına destek olmak ta isteyebilirsiniz. Hafta sonunda arkadaşlarla sosyalleşebileceğiniz ve yakın çevrenizle daha fazla iletişim içinde olacağınız görülüyor. Gelecekte yapacağınız işlerle veya kariyerinize katkı sağlayacak atılımlarla ilgili düşünebilir ve plan yapabilirsiniz. Grup etkinlikleri ve çalışmaları ön plana çıkacaktır. Bu hafta enerji ve mücadele gezegeni Mars burç değiştiriyor ve Mart ayına kadar Oğlak burcunda geçiş yapacak. Bu geçişle birlikte siz de sosyal yaşamınızda daha aktif olmaya başlayabilirsiniz. Arkadaşlara öncülük etmek ve onları motive etmek isteyebilirsiniz. Gruplarla ekiplerle bir arada yapılacak işlerde planlayıcı ve aktive edici bir rol üstlenebilirsiniz. Daha hırslı ve rekabetçi olacağınız gözünüzü diktiğiniz hedeflere daha enerjik el atacağınız günlerde olacaksınız.

NAZ BAYATLI



35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page