top of page

27 EYLÜL-3 EKİM HAFTALIK BURÇLAR

KOÇ: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. İlişkiler, iş ortaklıkları ve sosyal konularda sizleri denge kurmaya ve orta yolu bulmaya odaklayacak. İlişkilerde iletişim zorlukları yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen problemler tekrar konuşulmak üzere su yüzüne çıkabilir veya geçmiş ilişkilerden haber alabilirsiniz. Adil olmak hak yememek ve hakkınızı aramak konusunda daha hassas olabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars hafta başında Satürn ile olumlu açı yapacağı için objektif ve mantıklı düşünmek ve diplomatik davranmak kolay olacak dengeleri iyi korumak ve tutturmak mümkün olacak. Salı akşam saatlerinde Ay Yengeç burcunda yer alacak ve Çarşamba ve Perşembe gününü de bu burçta geçirecek. Aile ve yuva konularına yeme içme ve midevi hazlara yönelebilirsiniz. Hafta ortasında Venüs ile Jüpiter arasında gerçekleşecek olan kare açı sebebiyle abartıya kaçacağınız bir takım konular olabilir. Arkadaşlarla eğlenmek , yemek içmek zevkleri abartmak olası ve paraya sevdiğiniz konulara kıyıp harcamak söz konusu olabilir veya bir ticari projeye yatırım atılım yapmak için kararlı olabilirsiniz. Hafta sonuna eğlenceli yaratıcı Ay Aslan burcunda giriş yapıyoruz. Cuma günü özellikle sözler etkili olabilir. İletişimsel krizleri yönetmek gerekebilir. Üzerinizde zihinsel bir baskı hissedebilirsiniz. Çekişmelerden veya manipülatif tavırlardan dolayı sıkıntı duyabilirsiniz. Cumartesi günü Venüs Plüton sekstili var ve hem tutkulu hem çekici hem de ikna edici olabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer konularında size güç kazandıracak etkiler olacak. Pazar günü Ay Başak’ta olacak derlenmek toparlanmak temizlik ve bakım konuları ön plana çıkıyor. Verimli bir gün geçirmek isteyeceksiniz.


BOĞA: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. İş çalışma günlük hayat ve beden sağlığınız ile alakalı alanda gerçekleşecek bu gerileme sizi işlerinizi yoluna koyma eksiklikleri tamamlama ve sağlığınıza ekstra özen gösterme konusuna odaklayacak. Özellikle iş alanında yer alan iletişim haberleşme yazışma ve yolculuklarda normalden bir tık daha fazla temkinli hareket etmekten bir zarar çıkmaz. Bu dönemde iş hayatı ile ilgili değişimler yapmak söz konusu olabilir ancak yeni başlangıçlar yapmak veya sözleşmeler yapmak için 19 Ekim sonrasını beklemekte fayda var. Ev aletlerinize ve evcil hayvanlarınıza da bu dönemde dikkat ve özen göstermelidir, aletlerin bakımını veya tamiratını yapmanız gerekebilir. Hafta ortasında daha çok yakın çevre ilişkileri ön planda. Yemek içmek gezmek sohbet etmek ve kendinizi sevdiğiniz insanlarla bir arada güvende hissetmek önemli olacak. Kardeşler yakın akrabalar ve komşularla daha çok iletişimde olabilirsiniz. Venüs Jüpiter karesi nedeniyle ilişkilerde krizleri yönetmek gerekebilir. Hafta sonunda ise Ay eğlenceli yaratıcı Aslan burcunda yer alıyor. Evde ailede ve özel hayatınızda daha canlı ve dinamik etkiler altındasınız. Kol kanaat gereceğiniz birileri olabilir. Merkür Plüton arasındaki kare sebebiyle uzun yolculuklarda, sosyal medya veya medya işlerinde akademik veya zihinsel çalışmalarda online işlerde zorluklar olabilir bir yandan da düşüncelerde yapılan planla ortaya çıkan iş arasında oldukça fark olabilir. Cumartesi günü Venüs ve Plüton arasında yer alan destekleyici açı sayesinde iradeli kararlı ve iş bitirici davranmak daha kolay olacak. Bir ihtimal eğer varsa bir gün öncenin stresini daha az hissediyor olacaksınız.


İKİZLER: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Merkür’ün burcunuzun yönetici gezegeni olması sebebiyle sizler için etkilerini daha belirgin hissettiğiniz bir transit süreci olabilir. Bu gerileme sizlerin aşk romantizm flört yaratıcılık hobiler ve çocuklar alanınızda gerçekleşiyor. Eski aşklar sevgililer tekrar gündeme gelebilir ancak eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı diyelim ve hoş beş edelim ve sonraki gelsin diyelim. Var olan ilişkilerde elbette bu süreçte iletişim de kazalar olabilir özellikle yanlış anlama kararsızlık ve çekimser davranmak ilişkilere stres yükleyebilir. Bu dönemde hobilere kurslara veya yaratıcı süreçlere başlamamak akıllıca olur ancak elde tamamlanması gereken işler varsa bunları tamamlamak için de ideal dönemdir. Yeni ilişkilere bu dönemde başlama sorunsalı başa dert biliyorum ve nedense koca sene durup durup Merkür Retroyken ilginç birileriyle karşılaşıveriyorsunuz. Dikkatli ve dengeli ilerleyerek ne istediğiniz konusunda mantıklı ve objektif iletişimde bulunursanız neden olmasın diyorum. Hayalci davranmaktan ve çok beklentiye girmekten uzak durmalıdır. Hafta ortasında Venüs Jüpiter karesi var iş ve çalışma konuları resmi işler varsa hukuki süreçler akademik ve iletişim konular yoğunluklu olarak ön planda olabilir. Yolculuklarla ilgili işler , bir günlük düzene oturmak, beslenme ve sindirim konuları aklınızda olabilir. Hafta sonunda, Ay eğlenceli yaratıcı Aslan’da ve kendinizi gayet iyi canlı ve sıcak bir iletişim içinde bulacaksınız. Yaratıcı yanınız aktif olacak. ilişkilerde daha kontrollü gitmeli üzerinizde baskı yaratan konuşmalar ve düşünceler olabilir, ancak ikna edici tarafınız güçlü olacağı için istediğiniz kararları alabileceksiniz. Pazar Günü derlenme toparlanma temizlik ve kendinize bakım yapmak için güzel bir gün olacaktır.


YENGEÇ: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin ev aile ve özel hayat alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde aile içi iletişime yönelik olarak daha temkinli orta yolu bulacak ve adil çözümlerle ilerlemek daha doğru olacaktır. Evle ilgili yapılması gereken işler tamir veya tadilat işleri olabilir. Bu dönemde satın almak satmak kiralamak veya taşınmak gibi önemli işleri 19 Ekim’den sonraya bırakmak avantajlı olabilir. Hafta başında Ay Boğa’da olacak ve sizlerin sosyalleşme ve arkadaşlıklar alanınızda olacağı için keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hafta ortasında Venüs Jüpiter karesi var ve yaratıcı çalışmalarla hobiler veya ticari kazançlarla ilgili atılımlar söz konusu olabilir. Çocuklara zevklere ve sizi mutlu eden alanlara yönelik harcamalarınız artabilir. Hafta ortasında ayrıca Ay burcunuzda olacak duygusal tarafınız şefkatli yanınız ortaya çıkacaktır. Yemek içmek mutfakta vakit geçirmek veya yemeğe çıkmak konuları artar ev ve aileyle daha yakından zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda Ay yine maddi konuları sembolize eden alandan geçiş yapacağı için haftanın büyük bölümü harcama bütçe ve gelirleri artırmak konularına odaklanarak geçebilir.


ASLAN: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin iletişim ulaşım zihinsel işler eğitsel konular ve kısa geziler alanınızda gerçekleşeceği için bu konularda temkinli itidalli ilerlemekte fayda var. Aletler, araçlar ,telefon ve bilgisayarlar ekstra özen gerektirir. Yeni alımlar yapmak gerekiyorsa bunu 22 Ekim’den sonraya bırakmakta fayda var. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde toleranslı ve objektif bir tutum benimsemek işe yarar. Eğitsel konularda veya yolculuklarla ilgili başlangıçlar veya planlar yapmak söz konusu ise bunu dikkatli ele almak gerekir. Özellikle satış pazarlama web siteleri veya projeler ile ilgili önemli değişiklikleri bu tarihlerde yapmamak akıllıca olacaktır. Hafta başında Mars Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı sayesinde zihinsel işlerde ve sözleşmeler gibi resmi işlerde işler kolay ilerleyebilir. En azından en geç pazartesi bunları halletmek gerekir. Hafta ortasında Venüs ile Jüpiter arasında yer alacak kare açı sebebiyle ev ve yerleşim ile ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Yatırım alım satım işleri olabilir veya aileyle/eşle önemli finansal değerlendirmeler yapmak gerekebilir. Acele etmeyin Merkür R bitince el atın. Hafta sonunda Ay burcunuzda geçiş yapacak ve sizler için kendinize özen göstereceğiniz enerjik hissedeceğiniz ve eğlenmek isteyeceğiniz birkaç gün olabilir. Bir çok işi halletmek için de istekli olabilirsiniz. Merkür Plüton karesi nedeniyle günlük işler de yoğun geçebilir. Çok fazla konuşma koşturma ve konsantrasyon gerektiren işler söz konusu olabilir. İkna edilmeniz gereken bir takım düşünceler yakın çevrenizde konuşulabilir. Merkür’ün durağan olduğunu düşünerek sakin karar almakta fayda var.


BAŞAK: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek. Bütçenizi korumak maddi planları iyi yapmak ve harcamaları dengelemek gerekebilir. Bu dönemde alım satım işleri pek akıllıca olmaz hatta bu konuda birine kesin söz vermek te bu dönemde çok avantajlı sayılmaz. Kredi kartları para transferleri krediler borçlar vergi ve sigorta işleri ticari yatırımlar ve aileyle para paylaşımı veya genel harcamalarla ilgili daha temkinli ve dikkatli olmak ve işlerinizin detaylarını gözleyerek takip etmek akıllıca olacaktır. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda olacak ve sizlerin sosyalleşme ve arkadaşlıkları sembolize eden alanınızda yer alacağı için daha hareketli iletişimi bol bir iki gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarla varsa gelecek plan ve projelerinizle alakalı konuşmalar yapabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter arasında kare açı yer alacağından iş alanında iletişim yoğun olacaktır. Kriz ve problemleri çözecek konuşmalar yapabilirsiniz. Satış pazarlama web siteleri ve eğitsel işlerde çaba sarf edebilirsiniz. Kardeş veya yakın akrabaların sağlık konuları da gündeme gelebilir. Hafta sonunda Ay eğlenceli Aslan burcunda olacak ve sizin bilinçaltı alanınızda bulunacağı için zihni ve bedeni dinlendirmek isteyebilirsiniz. Kendi başınıza kalmak ve işlerinizi halletmek bu iki gün sakin geçirmek akıllıca olabilir.


TERAZİ: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin burcunda gerçekleşeceği için iletişimde, ilişkilerde ve gelecek planlarınızda daha temkinli ilerlemenize fayda olacaktır. 22 Ekim’e kadar kendinizi ifade ederken daha net olmaya çalışın, önemli konularda karar alacaksanız ince eleyip sık dokumayı ihmal etmeyin zaten sizler bunu rahatlıkla yapacak bir yapıdasınız, kararlarınızı kolay almazsınız. Bu dönemde ilişkilerde daha fazla denge bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Adil ve hakkaniyetli bir tutum benimseyeceğiniz için karşınızdakilerden de bunu bekleyeceksiniz. Eş iş ortağı veya partnerinizin beklentileri bu dönemde fazla olabilir uyum sağlamak ve özveride bulunmak gerekebilir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda olacak ve kariyer alanınızda yer alacağı için mesleki konular ebeveynler ve aileyle ilgili konular ön plana çıkabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Jüpiter ile kare açı içerisinde yer alacağı için Çarşamba ve Perşembe keyiflere hobilere ve çocuklara dair harcamalarınız artabilir ve risk içeren yatırımlardan bu dönem içerisinde kaçınmak akıllıca olur. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda yer alacak ve sizlerin sosyalleşme ve arkadaşlık alanınızda geçiş yapacağı için keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu sizleri bekliyor. Pazar günü Ay Başaktayken dinlenmek kendinize özen göstermek için vakit ayırabilirsiniz.


AKREP: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin bilinçaltınızı ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize eden alanda gerçekleşeceği için 22 Ekim’e kadar zihninizi toparlamak, bilinçaltınızı deşifre etmek, rüyalar, ve işlerinize odaklanmak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Spiritüel konularla ilgilenebilir ve özel bir çalışmanız yarım kalmış tamamlanmamış bir projeniz varsa el atabilirsiniz. Kolektife hizmet eden yardımlaşma konularına el atabilir, gizemler metafizik konular terapiler veya danışmanlıklarla ilgilenebilirsiniz. İş alanında ortaklı işbirliği yaptığınız çalışmalar varsa buradaki eksiklikleri tamamlamak için çalışma yapabilirsiniz. İş yerindeki iletişime dikkat etmek gerekebilir. Ortaya çıkabilecek sorunlara adil çözüm aramak isteyeceğiniz görülüyor. Hafta Başında Ay Yengeç burcunda olacak uzaklar yolculuklar eğitsel konular basın yayın sosyal medya veya resmi işler alanı canlanıyor. Hafta ortasında, burcunuzda yer alan Venüs Jüpiter ile kare açı yapacak, ev aile ve ebeveynlerle ilgili maddi konulara et atabilir, evle ilgili işlere odaklanabilirsiniz veya evle ilgili harcamalarda artış olabilir. Hafta sonunda, Ay Aslan burcunda olacak ve kendinizi ortaya koymak yaratıcılığınızı yansıtmak mesleki konularda öne çıkmak için dinamik olacaksınız. Ebeveynlerle de ilgilenmek ve onlara destek olmak gerekebilir. Özellikle Cuma günü her duyduğunuza inanmayın arkadan yapılan konuşmalar dedikodu veya yanlış bilgi aktaran birileri dikkatinizi çekebilir. Yakın çevrenizde İkna etmeye uğraşacağınız birileri olabilir.


YAY: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin sosyal alanınızda yer alacak. Arkadaşlarla kurduğunuz iletişime bir tık dikkat etmekte fayda var. Grup, ekip faaliyetlerinde gecikme ertelenme veya iptaller olabilir. Arkadaşlarla dengeli ve uyumlu ilişkiler kurmak adına özverili davranmanız gerekebilir. Hafta başında Ay İkizler ve Yengeç burcunda kalacak ilişkiler iş ortaklıkları ve sizlerin maddi konuları sembolize eden alanda yer alacağı için bütçe harcamalar ve kazançlar ön planda olabilir. Aileyle para paylaşımı veya maddi yardımlaşma olabilir. Krediler borçlar kredi kartları sigorta ve vergi işleri ile meşgul olabilirsiniz. İş ortaklıklarının maddi yanı konuşulabilir. Hafta ortasında Venüs Jüpiter karesi yer alacak ve kardeşler yakın çevre ilişkileri ve zihinsel konularda kriz yönetimi yapmak gerekebilir. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda ve sizlerin uzakları yabancıları sosyal medya eğitsel konular ve resmi işleri sembolize eden alanda yer alacağı için bu günlerde bilgi paylaşımı düşünceleri aktarmak zihninizi meşgul edecek konularla ilgilenmek mümkün uzun yolculuklara çıkmak da olası. Yabancılar ve uzaklarla iletişim kurulabilir. Ay Aslan’da eğlenin güzel vakit geçirmeyi deneyin.


OĞLAK: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin iş ve kariyer alanınızda yer alacak. Mesleki konularda işlerinizi hallederken gecikmelere uğrayabilirsiniz. İş alanında değişimler gerçekleşebilir. Bu dönemde yeni bir işe başlamak gerekiyorsa ve sorularınız varsa net ve objektif bir iletişim kurmakta fayda var. İşle ilgili kararları temkinli ve itidalli davranmak akıllıca olur. Hafta başında, Venüs Jüpiter karesi yer alacak, eğlence veya sosyal planlar sebebiyle harcamalarınız artabilir, arkadaşlarla veya gruplarla yapacağınız sosyal etkinlikler olabilir veya bir projenin maddi profilini, bütçesini düşünebilirsiniz. Hafta başında, Ay İkizler’de olacak sağlık konuları spor beslenme ve çalışma düzeniniz ön planda olacak. Bol iletişim kuracağınız konuşacağınız ve işle ilgili yazışmalar yapabileceğiniz bir gün olabilir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda olacak ve ilişkiler alanınız canlanıyor. Duygusal bağlarınız ön plana çıkıyor. İlişkilerde şefkatli ve sahiplenici davranmak daha kolay olacak. Venüs Jüpiter karesi maddi konuları ifade eden alanla arkadaşlıkları sembolize eden alan arasında yer alacağı için harcamalar artabilir, sosyal etkinliklerle ve arkadaşlarla birlikte yapacağınız etkinliklerde bütçenizi aşabilirsiniz. Hafta sonunda, Ay Aslan burcunda yer alacak ve kredileri ticari yatırımları ve aileyle para paylaşımını ifade eden alanda yer alacak. Ticari konular ve yatırımlar la ilgili işler iş ortaklıkları ile ilgili temalar ön planda olabilir. Psikolojik metafizik ve bilinçaltı farkındalık vb gibi konulara eğilebilirsiniz.


KOVA: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin yurt dışı ve yabancılar alanını, akademik işlerinizi basın yayın sosyal medya ve hukuki ve resmi konuları sembolize eden alanda yer alacak. Bu dönemde web siteleri online işler akademik çalışmalar ve yurt dışına yolculuk ve resmi işlerle ilgili başlangıçları yapmak için çok avantajlı değildir. 22 Ekim’e kadar yapmak zorunda kalırsanız oldukça dikkatli ilerlemekte fayda var. Hafta başında Mars ve Satürn arasında yer alacak olumlu açı sizlere enerji verecektir. Verimli çalışmanıza ve kendinize somut hedefler koymanıza yardımcı olacak. Hafta ortasında, Venüs Jüpiter arasında yer alacak kare açıda sebebiyle, kariyer konularında ve mesleki işlerde yoğunluk yaşamanız beklenebilir. İş alanında ilişkilerde kuracağınız iletişimde kriz yönetimi yapmak gerekebilir. Maddi konularda da harcamalar artabilir. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda ilişkiler alanınızda yer alacak eğlenceli yaratıcı ve flörtçü olmak için iki gününüz var sevdiğiniz kişiyle ve sosyalleşeceğiniz kişilerle güzel vakit geçirebilirsiniz. Merkür Plüton arasındaki kare açı olacağı için fikirler inançlar ve hayat stilleri ile ilgili gereksiz tartışmalara girmemek akıllıca olabilir. Manipülatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.


BALIK: Bu hafta başında iletişim ve yolculukları sembolize eden Merkür geri gitmek üzere durağan konuma geçiyor ve Salı günü Retro olacak. Bu gerileme hareketi sizlerin krediler borçlar aileyle para paylaşımı iş ortaklıkları ve ticari atılım ve gelirleri alanınızda yer alacak. 22 Ekim’e kadar ödemeler alanında dikkatli ve planlı ilerlemeniz akıllıca olabilir. İş ortaklıkları kurmak iş kurmak bütçenizi aşacak krediler almak veya riskli yatırım yapmaktan kaçınmak avantajınıza olacak. Ay bu hafta Yengeç burcunda yer alacak ve sizlerin aşk ve romantizm alanınızda geçiş yapacağı için hem sevdiğiniz kişiyle hem flörtünüzle hem de çocuklarınızla uyumlu vakit geçirmek için gökyüzü yanınızda olacak. yaratıcı çalışmalara hobilere ve yapmaktan zevk aldığınız konulara eğilebilirsiniz. Hafta ortasında Venüs ve Jüpiter arasında yer alacak kare açı sebebiyle, maddi konulara yönelik harcamalar artabilir eğitsel ve ticari alandaki finansal konularda uğraş verebilirsiniz bir yandan da bütçenizi düşünmek önemli olacak. Gelirinizi artıracak fikirleriniz olabilir ancak hayata geçirmek için acele etmemek gerekir. Plan yapmak ve detaylandırmak eksiklikleri tamamlamak için bu Retro döneminden faydalanabilirsiniz. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda ve Cuma Cumartesi günleri evle işlerle , çalışarak ve sağlık beslenme egzersiz konularına eğilebilirsiniz. Pazar günü Ay evlilik ve uzun süreli ilişkiler alanınıza geçiş yapacağı için sevdiğinizle veya eşinizle vakit geçirmek için harika bir gün olabilir.


Naz Bayatlı

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page