top of page

27 NİSAN 2021 AKREP BURCUNDA DOLUNAY


SANKİ BİR HALOWEEN TEKRARI YAŞAYACAĞIZ.

DİKKAT İLİŞKİLER HASSAS KIRILABİLİR.


Merhabalar Herkese,


Şimdi Akrep arkadaşlar kızmasın ama bu dolunayda Akrebin krizli tarafı üzerimize boca olabilir. Sezonun bence en zor dolunaylarından birini yaşayacağız. Hem yeryüzüne çok yakın gerçekleşecek ve bu nedenle süper büyük ve parlak bir dolunay olacak hem de duygusal olarak hepimize biraz kurt kadın/kurt adam ruhu aşılayacak. Duygusal olarak normalden çok daha fazla hassas, kıskanç, şüpheci ve her şeyin altında bir bit yeniği arayan halde olabiliriz. Dolunay 7 derece Akrep’te gerçekleşecek ve bu dereceye Uranüs karşıtlık yapıyor. Venüs Merkür kavuşumda ilerlerken , dolunay haritasında Boğa yükseliyor. Maddi konular, borçlar, alacaklar, krediler, yatırım meseleleri, ticari atılımlar bu dolunayda bir krizleri pürüzleri çözme deneyimi yaşayacaktır. İlişkilerde değişmez olduğunu düşündüğünüz kalıplar yıkılabilir. İlişkisi güven merkezine oturmayanlarımız ilişkileri koparma eğiliminde olabilir. Ya da daha sağlam ve gelecek vaat eden kişilere yönelmek isteyeceğiz. Maddi olarak da bunu yapacağız. Sağlamcı davranma eğiliminde olacağız.


Haritanızın Boğa/Akrep hangi alanıysa bu aks üzerinde bir temizlik yapmanın zamanı gelmiş gibi duruyor. Dolayısıyla İlişkiler, para ve maddiyat, yatırımlar ve ilişkilerde güven duymak istediğimiz konular, değer duygumuz ve değer verdiklerimiz değişime uğrayabilir. Değişime uğratmak için güçlü bir duygusal gereksinim duyacağız. Kalıplarımızı kıracak ve daha önce belki yapamadığımız şeylere adım atmak için bize bu krizli stresli durumlar bir sıçrama yaşatacak. Güneş Koç’un kafasını ya da alın bölgesinde yer alan Hamal yıldızı ile kavuşuyor. Bu Satürn Mars karakterinde bir yıldız ve koçun boynuz atmasını sembolize ediyor. Ay’a yine karşıt yapan Phaeton/Fayton adlı asteroit var kendine aşırı güvenmekten kaynaklanan, bir durum olgunlaşmadan adım atılan ve gereksiz cesaret gösterdiğimiz çıkışları sembolize ediyor. Bana tüm bu semboller şunu gösteriyor ki, bu dolunay her bakımdan temkinli olmalıyız. Gaza gelip krizle korku ve endişe ile iyi düşünülmemiş adımlar atmamalıyız. İlişkilerde birbirimizi yıpratacak koşullar mutlaka ortaya çıkacaktır. Bunlara kendimizi kaptırıp ne boynuz atalım ne boynuz yiyelim. Maddi konularda ise yine ekstra stratejik davranalım hava atacağız diye dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım En azından aklı başında davranmamıza yardımcı olabilecek Venüs Merkür kavuşumu var. Dengeli ve sağlam davranırsak beğenileceğimizi ve somut sonuçlar elde edeceğimize işaret ediyor.


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AKREP DOLUNAY

Önce yükselen burcunuzu sonra Güneş burcunuzu okuyabilirsiniz.


KOÇ/ TERAZİ YÜKSELENLER: Mali konular, ticari yatırımlar, iş ortaklıkları, para paylaşımı, krediler ve borçlar, mali krizleri yönetmek ve bütçenizi sağlama almak için bu dolunay size akıllı adımlar atmanıza imkan verecek etkiler sunuyor. Maddi konularda yeni girişimlere veya size daha fazla gelir ve kazanç sağlayacak maddi araçlara yatırım yapmak için adım atmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle maddi konularda sorunlar varsa bunu yeni bir bakış açısı ile ele almak gerekebilir. Bu dönemde işle ilgili yapmış olduğunuz yatırımlarla ilgili nereye ne verdiğiniz neden verdiğiniz ile ilgili hesap kitap yapmak ve kontrolleri sıkılaştırarak sağlam bir bütçe yapmak yoluna gidebilirsiniz. mali işleriniz daha fazla düzene ve kontrole oturmak zorunda kalabilir. iş ortaklıkları ve bunun mali tarafı ile ilgili somut kararlar alabilirsiniz. bu dolunay size gerçekten neyin değerli ve öncelikli olması gerektiğini gösterebilir. Değerler sisteminiz değişeceği için ilişkilerde bu anlamda tavır değişikliği yapabilir, ilişkileri bu yeni tutuma göre ilerletmeye karar verebilirsiniz.


BOĞA/ AKREP YÜKSELENLER: İlişkiler evlilik iş ortaklıkları alanınızda kolay olmayan bir dolunay gerçekleşiyor olacak. Her şeyden evvel ilişkinizde bir somut kararlar almak, değişime açık veya kapalı olduğunuz neler var bunları görmek ve aşina olduğunuz bilindik kalıplar dışına çıkma zorunluluğu ile kendinizi güvende hissetmek arzusu içinde kalabilirsiniz. İlişkileri kalıcı gelecek vaat eden ve güvenilir kılmak için daha fazla somut çaba göstermek zorunda kaldığınız bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde ilişkilerde maddi konular, krediler ,borçlar ödemeler yatırımlar veya ortaklıklarla konuları ön plana çıkacaktır. İş veya çalışma ortaklığı işbirliği vb içinde bulunduğunuz kişi veya kurumlarla çalışmaya devam etmekle etmemek arasında bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. İlişkileri stabil kılmak bu dönemde zor olabilir ancak biraz esneyerek ve özgürlük anlayışı getirerek veya ilişkide değiştirmek istediğiniz düzen ve kalıplara dair konuşmalar yaparak ilişkileri yıpranmaktan koruyabilirsiniz.


İKİZLER/YAY YÜKSELENLER: İş ve çalışma ortamınızla ilgili değişimler arifesinde olduğunuz bir süreçte olabilirsiniz. İş alanında güvende ve konforlu hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. İşle veya çalışma ortamınızla ilgili belirli kalıpların değişmesi gerektiğine karar verip bunların ne olabileceği ile ilgili somut kararlar almak ve adımlar atmak için bu dolunay sizi aydınlatacak. Emek vakit nakit dengesini sağlamak ve emeğinizin karşılığını almak bu kadar önemli olmamıştı belki de bu konuda içsel olarak kendinizi akıllı adımlarla koruma altına almak istiyor olabilirsiniz. Diğer yandan elbette iş alanında para paylaşımı ve yatırımların size nasıl geri döndüğü ile ilgili konulara eğilmek varsa krizleri çözmek için istekli olacaksınız. Sağlık ve beslenme konularına daha fazla önem verip ,günlük ritminiz içerisinde artık size hizmet etmeyen alışkanlıklar tutum ve davranışlar varsa bunları bırakmak için harekete geçebilirsiniz. Detoks yapmak, kilo vermek ve bırakmak istediğiniz ne alışkanlık varsa bırakmak için bu dolunaydan faydalanabilirsiniz.


YENGEÇ/ OĞLAK YÜKSELENLER: Aşk hayatınız canlandıracak ve romantik ihtiyaçlarınızı artıracak bir dolunaya doğru ilerliyorsunuz. İlişkilerde somut kararlar almak sizi yoran krizlere el atmak ve gerekiyorsa artık işe yaramayan ilişki kalıplarını geride bırakmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde bu dönemde krizli konular su yüzüne çıkabilir ancak bu krizleri yapıcı bir biçimde yeni bir strateji ile ilişkinizi istediğiniz yöne çevirmek için fırsatta var. Gerçekçi, aklı başında kalıp, gereksiz krizler yaratıp ilişkileri riske atacak tavırlar içine girmezseniz bir iki trip ile ilişki yıkımlarından korunabilirsiniz. Aynı şey arkadaşlıklar ve çocuklarla kurduğunuz bağlar için de geçerlidir. Sanat yaratıcılık estetik ve hobileri içeren konularda çözümler bulmak kazançlarla ilgili stratejik plan yapmak mümkün. Yatırımların krizli taraflarına somut adımlar atarak stabil kalarak ve akılcı davranarak statükonuzu sağlama alabilirsiniz.


ASLAN/KOVA YÜKSELENLER: Ev ve aile yaşamında ilişkileri mercek altına alabilecek güçlü bir dolunaya doğru ilerliyoruz. Ev içinde ve yerleşiminizle ilgili eksik gedik ne varsa bunu fark etmek krizleri çözmek için karar alabileceğiniz günlerdesiniz. Ailenin sağlığı bakımı ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Ev almak satmak miras konuları yer değiştirmek veya tadilat temaları ortaya çıkabilir. İş hayatında sizi öne çıkarak yeni kaynak yaratacak ve işleri büyütecek atılımlar yapmak istediğiniz görülüyor, bu genişleme planları ile ilgili nerede daha başarılısınız nerede hatalısınız nereden para gelip nereye para gidiyor bu konulara eğilmek isteyeceksiniz. Evlenmek aile kurmak için karar alacaklarınız da olacaktır, ya da hayatınızda bu anlamda size sağlam ve güvenli bir gelecek getirecek bir eşe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunuz ve duygusal olarak kendinizi artık hazır hissettiğiniz bir zaman diliminde olabilirsiniz. Seneye tutulmalar bu alanda olacağı için bu konuda değişimler yaşamak için çok fırsatınız olacaktır.


BALIK/BAŞAK YÜKSELENLER: İletişim ulaşım haberleşme ve eğitimleri sembolize eden konularda bu dönemde normalden daha fazla aktif olacağınız görülüyor. Bilgi paylaşımı yaparken, bilginizi kullanırken, sınavlarda ve eğitim hayatında krizli durumları ele almak gerekebilir. Sözlere ve iletişim tarzınıza dikkat etmeniz gereken bir dolunay bu. iletişim araçlarının ve arabaların bilgisayarların alımı satımı gibi konularda yapılması gereken işler ortaya çıkabilir ve siz maddi olarak neyin daha iyi ve verimli olduğunu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Kardeşler ve yakın akrabalarla iletişimin ve ilişkilerin dikkatli ele alınması gereken bir zaman. Uzaklarla kurulan bağlar yabancılar, yabancı ülkeler resmi ve hukuki işler bu dönemde el atmanız ve akılcı davranmanız ve somut kararlar almanızı gerektiren işlerden olacaktır. Yollarda ve yolculuklarda azami dikkat göstermelidir.


Sevgilerimle,

Naz Bayatlı



1.691 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page