top of page

30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



KOÇ: Bu hafta başında çok yoğun iletişim içinde olarak ve bilgi paylaşımı yaparak başlayacak. Eğitim kurs kitap defter pc ve telefonlarla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde sık sık görüştüğünüz kişilerle iletişim içinde olacaksınız. Hafta ortasından itibaren ev aile yerleşim alanına geçecek olan Ay sizi özel yaşama odaklayacak, duygusal paylaşım yapmak duygularınızı ifade etmek ve ilgi ve sevgi görmek ihtiyacınız artacak. Ebeveyn ve çocuklarla daha fazla meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonunda Ay Eğlenceli Aslan burcuna geçiyor sizlerin aşk romantizm ve mutluluk alanınızdan geçiş yapacağı için sevdiğinizle iyi vakit geçirebilirsiniz. Kalbi boş olan Koçlar hoşlandıkları biriyle karşılaşabilirler. Hobilere ve sizleri mutlu eden uğraşlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla iyi vakit geçirmek ve onları eğlendirmek için planlar yapabilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sağlık temaları öne çıkabilir ve sağlığınızla ilgili risk alacak kararlar almamaya özen göstermeli, eldeki işleri tamamlarken biraz enerji ve motivasyon düşüklüğü olabilir.



30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR

BOĞA: Bu hafta başında maddi konulara odaklanacaksınız. Harcamalar ödemeler gelir gider hesabı ve bütçenizle ilgili işlere el atabilirsiniz. İşle ve maddi konularla alakalı konuşmalar yazışmalar yoğun olur. Hafta ortasından hafta sonuna kadar Ay Yengeç burcunda geçiş yapacak yakın çevreniz kardeşler ve arkadaşlarınız ile bol bol iletişim halinde olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgilenmek ve duygusal anlamda yakınlarınız ile birbirinize destek olmak için bu enerjiyi kullanabilirsiniz. Taşınma yer değiştirme eğitimler web siteleri veya geziler hakkında bilgi almak aktarmak ile meşgul olabilirsiniz. Hafta sonu Ay Aslan burcunda geçiş yapacak ve sizlerin ev ve aile alanında yer alacak; ev hayatınıza odaklanabilirsiniz, evle ve çocuklarla daha fazla ilgilenmek evde vakit geçirmek veya misafir ağırlamak mümkün. Evinizi güzelleştirmek için yaratıcı yanınızı açığa çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızın mutlu olacağı eğlenceli konulara odaklanabilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak, flörtünüzle sevgilinizle iletişimde net ve objektif konuşmalar yapmaya çalışmalı onun hayallerine destek verebilirsiniz sizin de hayalleriniz olabilir olmayacak duaya amin dememeli ve çok da gerçeklikten uzaklaşmamaya gayret etmeli.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



İKİZLER: Bu hafta başında Ay burcunuzda seyahat edecek kendinizle daha fazla ilgilenmek imkanı bulabilirsiniz. Bakım yaptırmanız ve fiziksel olarak kendinize özen göstermeniz mümkün. Dış dünyayla daha fazla iletişim halinde olmak ve bol bol konuşmak anlatmak yazmak gerekebilir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda olacağı için para konularına alış verişe gelirlere ve kaynakların yönetilmesine odaklanabilirsiniz. Ev, aile ve çocuklar için alış veriş yapmak gerekebilir. Gıda ve beslenme alışverişi yapmak mutfak sanatları ile ilgilenmek te olası. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda yer alacak ve sizlerin iletişimi zihinsel faaliyetleri ve yakın çevre ilişkilerinizi sembolize eden alana geçiş yapacağı için oldukça hareketli bir hafta sonu geçirebilir, çevrenizle yakın temas ve iletişimde bulunabilirsiniz. Yaratıcı yanınızı ortaya çıkarmanıza yarayacak ve eğlenceli vakit geçirmeniz için size enerji verecek. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak ev ve yerleşimle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir tadilat tamirat elektrikli elektronik aletlerle işleriniz olabilir ve aksaklıklar ortaya çıkabilir. Uzmanına baş vurmayı ihmal etmeyin.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR




YENGEÇ: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alıyor ve sizlerin ruhsal ve bilinç altı temalarınızı sembolize eden alana yerleşiyor bu sebeple hafta başında biraz enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Dinlenmek ve eldeki işlere odaklanmak ekstra iş yükü almamak akıllıca olabilir. Zihninizi boşaltacak size stres yaratmayacak konulara eğilmelidir. Hafta ortasında Ay burcunuza geçiş yapıyor ve size enerji yüklüyor. Kendinizle daha fazla ilgilenmek imkanı bulabilirsiniz. Bakım yaptırmanız ve fiziksel olarak kendinize özen göstermeniz mümkün. Dış dünyayla daha fazla iletişim halinde olmak ve bol bol konuşmak anlatmak yazmak gerekebilir. Sevdiklerinize daha fazla ilgi ve şefkat gösterebilir ve aynını onlardan bekleyebilirsiniz. Baş ve mide bölgesi daha hassas olabilir özen gösterirseniz iyi olur. Hafta sonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda olacağı için para konularına alış verişe gelirlere ve kaynakların yönetilmesine odaklanabilirsiniz. Diğer yandan, alışveriş yapmak, çocuklarınıza veya sizi mutlu eden şeylere para harcamak mümkün. Bu hafta Mars ve Neptün karşıtlığı aktif bu açıda iletişim ve ulaşımda akıl karışıklığı ve karmaşa yer alabilir. Alet ve edevatları araç ve gereçleri kullanırken ekstra dikkatli olmakta fayda var.



30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



ASLAN: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alacak ve sizlerin arkadaşlıkları ve sosyal faaliyetleri sembolize eden alanınızda geçiş yapacağı için sevdiklerinizle daha fazla sosyal olacağınız arkadaşlarla bol bol iletişim halinde olacağınız bir iki gün olacak. Zihinsel olarak sizi aktif kılacak bu geçiş yaratıcı gelecek projeleri ile ilgili fikirlerle de sizi destekleyebilir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizlerin ruhsal ve bilinç- altı temalarınızı sembolize eden alana yerleşiyor bu sebeple hafta ortasında biraz enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Dinlenmek ve eldeki işlere odaklanmak ekstra iş yükü almamak akıllıca olabilir. Zihninizi boşaltacak size stres yaratmayacak konulara eğilmelidir. Mide ve sindirim sistemine özen göstermek gerekebilir. Hafta sonunda Ay burcunuzda geçiş yapacak ve kendinizle daha fazla ilgilenmek imkanı bulabilirsiniz. Bakım yaptırmanız ve fiziksel olarak kendinize özen göstermeniz mümkün. Dış dünyayla daha fazla iletişim halinde olmak ve bol bol konuşmak anlatmak yazmak gerekebilir. Yaratıcı yanınızı rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz eğlenmek ve mutlu olmak için yenilikler yapabilirsiniz. Çocuklarınızla da ilgilenebilir onları mutlu etmek için eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sizlerin maddi kaynaklarınız alanında yer alacağı için ödemelerde para alıp verirken veya online siparişlerde ekstra dikkatli olmakta fayda var.

30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR




BAŞAK: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alacak ve sizlerin kariyer alanınızda yer alacak. İş konularına daha güçlü bir biçimde odaklanabileceksiniz. İşle ilgili konuşmalar görüşmeler yazışmalar yapmanız mümkün. Ticari ve eğitsel işler için de Ay bu burçta size destek vermektedir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcuna geçiş yapacak ve arkadaşlıkları sembolize eden alana yerleşecek. Arkadaşlarla, topluluklarla ve sevdiklerinizle daha fazla sosyal olacağınız arkadaşlarla bol bol iletişim halinde olacağınız bir iki gün olacak. Zihinsel olarak sizi aktif kılacak bu geçiş yaratıcı gelecek projeleri ile ilgili fikirlerle de sizi destekleyebilir. Ay hafta sonunda Ay Aslan burcuna geçiş yapacak ve sizlerin ruhsal ve bilinç altı temalarınızı sembolize eden alana yerleşiyor bu sebeple hafta başında biraz enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Dinlenmek ve eldeki işlere odaklanmak ekstra iş yükü almamak akıllıca olabilir. Zihninizi boşaltacak size stres yaratmayacak konulara eğilmelidir. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sizlerin duygusal bağlarda ve eşiniz veya iş ortağınız ile kurduğunuz ilişkilerde fazlasıyla fedakarlık yaptığınızı görebiliriz ve hem sizin hem onların hayallerini desteklemek için olmayacak duaya amin dememeli ve gerçekçi olmalı. İletişimde yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için açık ve net bir iletişim içinde olmalıdır.



30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



TERAZİ: Bu hafta başında Ay ikizler burcunda yer alacak ve sizlerin uzakları uzun yolculukları devletle veya resmi kurumlarla ilgili işleri sembolize eden alanda geçiş yapacağı için bu iki gün yolculuklar akademik çalışmalar hukuki işler yabancılarla iletişim konusunda size destek verecek. Basın yayın kitaplar eğitsel konular ve sosyal medya ile ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta ortasında Ay Yengeç burcuna geçiyor ve sizlerin kariyer alanınızda yer alacak. İş konularına daha güçlü bir biçimde odaklanabileceksiniz. İşle ilgili konuşmalar görüşmeler yazışmalar yapmanız mümkün. Ticari ve eğitsel işler için de Ay bu burçta size destek vermektedir. Hafta sonunda Ay Aslan burcuna geçiyor ve sizlerin arkadaşlıkları sembolize eden alana yerleşecek. Arkadaşlarla, topluluklarla ve sevdiklerinizle daha fazla sosyal olacağınız arkadaşlarla bol bol iletişim halinde olacağınız bir iki gün olacak. Zihinsel olarak sizi aktif kılacak bu geçiş yaratıcı gelecek projeleri ile ilgili fikirlerle de sizi destekleyebilir. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak ruh ve beden bütünlüğünüze ve sağlığınıza özen göstermelidir. Sağlık temaları öne çıkabilir ve sağlığınızla ilgili risk alacak kararlar almamaya özen göstermeli, eldeki işleri tamamlarken biraz enerji ve motivasyon düşüklüğü olabilir.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



AKREP: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alıyor ve sizlerin maddi ve finansal işlerinizi sembolize eden alanda yer alacağı için bütçenizler ödemelerle kredi ve borçlarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aileyle para paylaşımı ticari atılımlar ve gelirinizi artıracak fikirler ön plana çıkabilir vergi sigorta tazminat ve miras işleri ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizlere yolculuklar akademik çalışmalar hukuki işler yabancılarla iletişim konusunda size destek verecek. Basın yayın kitaplar eğitsel konular ve sosyal medya ile ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda yer alacak ve sizlerin kariyer alanınızda yer alacak. İş konularına daha güçlü bir biçimde odaklanabileceksiniz. İşle ilgili konuşmalar görüşmeler yazışmalar yapmanız mümkün. Anne ve babanızla ev ve yerleşimle ilgili konulara odaklanabilir evden çalışma düzeniniz vara derlenmek toparlanmak için yaratıcı yanınızı aktive edebilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sizlerin duygusal bağlarda, arkadaşlarla ve çocuklarla kurduğunuz ilişkilerde fazlasıyla fedakarlık yaptığınızı görebiliriz ve hem sizin hem onların hayallerini desteklemek için olmayacak duaya amin dememeli ve gerçekçi olmalı.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



YAY: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alıyor ve sizlerin evlilik, iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda geçiş yapacak. Eşinize ve sevdiğinize odaklanabilir daha çok iletişimde kalabilir konuşmalar yaparak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İş ortaklıkları veya iş birlikleri ile ilgili konularda görüşmeler yer alabilir. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizlerin maddi ve finansal işlerinizi sembolize eden alanda yer alacağı için bütçenizler ödemelerle kredi ve borçlarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aileyle para paylaşımı ticari atılımlar ve gelirinizi artıracak fikirler ön plana çıkabilir vergi sigorta tazminat ve miras işleri ile ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve sizlerin uzakları uzun yolculukları devletle veya resmi kurumlarla ilgili işleri sembolize eden alanda geçiş yapacağı için bu iki gün yolculuklar akademik çalışmalar hukuki işler yabancılarla iletişim konusunda size destek verecek. Basın yayın kitaplar eğitsel konular ve sosyal medya ile ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak ev ve yerleşimle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir tadilat tamirat elektrikli elektronik aletlerle işleriniz olabilir ve aksaklıklar ortaya çıkabilir. Uzmanına başvurmayı ihmal etmeyin. Kariyer ve iş ortamında ve planlarınızda net ve objektif kararlar almak akıllıca olacaktır. Hayalci davranmamak en iyisi.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



OĞLAK: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alacak ve sizlerin iş çalışma ve sağlık konularını sembolize eden alanınızda yer alacak. İletişimin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz işle ilgili konuşmalar, görüşmeler, eğitsel ve yazınsal işlerin aktif olacağı bir iki gün olacak. Ruh ve beden sağlığınızla veya evcil hayvanlarınızın sağlığı ile de ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin evlilik, iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda geçiş yapacak. Eşinize ve sevdiğinize odaklanabilir duygusal paylaşımlar yapabilir, daha çok iletişimde kalabilir konuşmalar yaparak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İş ortaklıkları veya iş birlikleri ile ilgili konularda görüşmeler yer alabilir. Hafta sonunda Ay Aslan burcunda yer alacak ve sizlerin maddi ve finansal işlerinizi sembolize eden alanda yer alacağı için bütçenizler ödemelerle kredi ve borçlarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aileyle para paylaşımı ticari atılımlar ve gelirinizi artıracak fikirler ön plana çıkabilir vergi sigorta tazminat ve miras işleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Mars ve Neptün karşıtlığı aktif bu açıda iletişim ve ulaşımda akıl karışıklığı ve karmaşa yer alabilir. Alet ve edevatları araç ve gereçleri kullanırken ekstra dikkatli olmakta fayda var.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



KOVA :Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alacak ve sizlerin aşk romantizm çocuklar ve yaratıcı çalışmalar alanınızda kalacak. Bu iki gün, sevdiğiniz kişiyle, partnerinizle ve çocuklarla karşılıklı olarak ne düşündüğünüzü konuşmak ve planlarınızdan bahsetmek isteyebilirsiniz. Eğitsel konular fikirler ve satış pazarlama gerektiren işlerle meşgul olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerin ön planda olacağını göreceksiniz. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizlerin iş çalışma ve sağlık konularını sembolize eden alanınızda yer alacak. İletişimin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz işle ilgili konuşmalar, görüşmeler, eğitsel ve yazınsal işlerin aktif olacağı bir iki gün olacak. Ruh ve beden sağlığınızla veya evcil hayvanlarınızın sağlığı ile de ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda Ay eğlenceli Aslan burcuna geçecek ve sizlerin evlilik, iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda geçiş yapacak. Eşinize ve sevdiğinize odaklanabilir duygusal paylaşımlar yapabilir, daha çok iletişimde kalabilir konuşmalar yaparak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İş ortaklıkları veya iş birlikleri ile ilgili konularda görüşmeler yer alabilir. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sizlerin maddi kaynaklarınız alanında yer alacağı için ödemelerde para alıp verirken veya online siparişlerde ekstra dikkatli olmakta fayda var.


30 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



BALIK: Bu hafta başında Ay İkizler burcunda yer alacak ve sizlerin ev aile yerleşim alanına geçecek olan Ay sizi özel yaşama odaklayacak, duygusal paylaşım yapmak duygularınızı ifade etmek ve ilgi ve sevgi görmek ihtiyacınız artacak. Ebeveyn ve çocuklarla daha fazla meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizlerin aşk romantizm çocuklar ve yaratıcı çalışmalar alanınızda kalacak. Bu iki gün, sevdiğiniz kişiyle, partnerinizle ve çocuklarla karşılıklı olarak ne düşündüğünüzü konuşmak ve duygularınızdan ve planlarınızdan bahsetmek isteyebilirsiniz. Kalpten gelen bir şefkat duygusuyla sevdiklerinizi sarmalamak isteyebilirsiniz siz de ilgi ve alaka bekleyeceksiniz. Eğitsel konular fikirler ve satış pazarlama gerektiren işlerle meşgul olabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerin ön planda olacağını göreceksiniz. Hafta sonunda Ay eğlenceli Aslan burcuna geçecek ve sizlerin iş çalışma ve sağlık konularını sembolize eden alanınızda yer alacak. İletişimin yoğun olduğu bir hafta sonuna başlıyorsunuz işle ilgili konuşmalar, görüşmeler, eğitsel ve yazınsal işlerin aktif olacağı bir iki gün olacak. Ruh ve beden sağlığınızla veya evcil hayvanlarınızın sağlığı ile de ilgilenebilirsiniz. Kalp ve omurga damar ve tansiyon vb dolaşım sistemi ile ilgili sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Bu hafta Mars Neptün karşıtlığı aktif olacak sizlerin duygusal bağlarda ve eşiniz veya iş ortağınız ile kurduğunuz ilişkilerde fazlasıyla fedakarlık yaptığınızı görebiliriz ve hem sizin hem onların hayallerini desteklemek için olmayacak duaya amin dememeli ve gerçekçi olmalı. İletişimde yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için açık ve net bir iletişim içinde olmalıdır.


NAZ BAYATLI

303 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page