top of page

5 EKİM HAFTASI GÖKYÜZÜ VE BURÇLAR


Oldukça yoğun bir haftadan çıktık, Mars Satürn karesi, Koç dolunayı derken bugünleri umarım olabildiğince iyi atlatmışsınızdır. İletişim mayınlarına basmadan bu günleri atlattıysanız kendinize bravo diyebilirsiniz.


Bu hafta gökyüzü hareketlerinin en önemlileri Merkür Uranüs karşıtlığı, Jüpiter Neptün sekstili, Mars Plüton karesi ve Venüs Uranüs üçgeni olacak. Bakalım ne konularda biz de gökyüzüyle eşzamanlılık yaşayacağız.


Haftaya Ay Boğa burcunda başlıyoruz, Pazar gününden başlayan ve devam eden bir yeme içme rehavet ve sakin kalma arzusu içinde olabiliriz. Hafta başında daha somut ve istikrarlı ilerleme fırsatı var. Salı Çarşamba günleri Ay İkizler burcunda ve çok fazla konuşma iletişim haberleşme ve yazışma yapabiliriz. Çözüm bulmak alternatif yaratmak için fırsatımız olacak. Perşembe ve Cuma günleri Ay yönettiği Yengeç burcunda ve daha çok evle, ailemizle sevdiklerimizle çocuklarımızla ilgilenme, vakit geçirme duygusal bağları güçlendirme zamanı. Yine yeme içme huzur ve güven bulmak isteyeceğiz. Cumartesi ve Pazar günü Ay neşeli romantik ve yaratıcı Aslan burcunda daha sosyal olabiliriz, dostlarla arkadaşlarla gruplarla bir arada olup, sevgilimizle flört edip romantik anlar yaşayabiliriz. Yaratıcı işler ve bizi mutlu eden işlere eğilmek için güzel bir hafta sonu olabilir.

Gelelim gökyüzü açılarına ;


Mars-Plüton Karesi: Bu haftaya damgasını vuran açı Mars Plüton karesi olacak. Oldukça zorlu bir kalıp, geçen hafta yer alan Mars Satürn karesinin bir devamı adeta. Plüton gibi üzerimizde baskı hissettiğimiz yaşam temalarını, korkuları güçlü ama derinden gelen değişimleri anlatan bir gezegenle , Mars gibi oldukça fiziksel olan ve kas gücünden enerjimize çatışma ve mücadeleden irade ve hırsa kadar bir çok konuyu yöneten bir gezegenle zorlu açı içerisinde olduğunda, içte ne varsa dışa çıkar. Dolayısıyla bu dönemde dip akıntılarında seyir eden korkular baskılar stresler su yüzüne çıkacaktır. Stresler korkular ve kaygılar birden üzerimize boca olabilir. Kendimizi daha daralmış ve stresli gergin hissedebiliriz. Mars Plüton karesi gerilim hattındaki enerjinin boşalması gibidir. Ruhumuzda sarsıntılar yaratabilir. Bu sebeple bu hafta ilişkiler kariyer hayatı maddi konular veya sağlık konuları üzerimizde çok fazla baskı yaratabilir. Kendimizi korumaya almalıyız. İçimizi rahatlatacak bizi sakinleştirecek konulara daha fazla yönelmeliyiz.

Merkür-Uranüs karşıtlığı: 6-7-8-9 Ekim tarihleri arasında gökyüzünde bu karşıtlık açısı yer alacak. İletişim bizler için hem hızlı olacak hem de çözmemiz gereken krizler yer alacak. Güven kaybı yaşamak durumu olabilir. Karşımızdaki kişilerin ne kadar doğru ve güvenilir olduğunu doğruyu yansıtıp yansıtmadığını sorgulayabiliriz. Daha fazla şüpheci, kaygılı ve iç sesimizin bize sürekli konuştuğu bizi uyardığı alarmda tuttuğu bir süreç olabilir. Bir yandan da elbette ilişkilerde maddi konularda evlilik ve iş ortaklıklarında bu birkaç gün daha stratejik temkinli parayı korumaya yönelik davranmak zorunluluğu var, ilişkilerin temelini oluşturan güven sadakat sahiplenme kalıcı ve dayanıklı ilişiler kurmak adına daha fazla düşünebilir bu konularda daha fazla konuşabiliriz. Özel hayatımızla veya maddi koşullarımızla ilgili çok konuşmak bahsetmek istemeyebiliriz en azından daha az bilgi vermek isteyeceğiz. Korunmak isteyebiliriz yabancı gözlerden saklanmak isteyebiliriz. Sözler kopartıcı olmasın diye elbette özenli davranmakta her zaman fayda var.

Jüpiter-Neptün Sekstili: Neredeyse 2 hafta gökyüzünde devam edecek bir açı bu ben severim genelde. Güç veren hem hayal gücünü hem ruh gücünü besleyen bir açı etkisidir. Hayal ettiklerimize kavuşmak için daha ilham ve yaratıcılık dolu olacağız. Yardımlaşma duygusu taşıyacağız. Merhametli ve empati kurmakla alakalıdır. Sanatçılar için oldukça işe yarar. Sezgiler ve ilham daha üst düzeyde yaşanır. Rüyalar artabilir. Spiritüel çalışmalar için harikadır. Görsel işitsel ve kareografi içeren işlerde destektir. Birbirimizin hayallerini desteklemek için el uzatabiliriz.

Venüs-Uranüs Üçgeni: Hafta sonu gerçekleşecek bu açı kalıbı ile ilişkilerde sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerde yaratıcı değişik sıra dışı kalıplarda davranabilir orijinal fikirlerle harekete geçebiliriz. Yaratıcılığınızın üst düzeyde olacağı bir süreç. Umulmadık değişiklikler ve yeniliklerle heyecan verici bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Ayrıca beklenmedik çabuk gelişen durumlarla maddi gelirler elde edebilir veya iş fırsatları yakalayabilirsiniz.

BURÇLARA GÖRE HAFTANIN GÖKYÜZÜ ETKİLERİ


KOÇ: Bu hafta kariyer hedefleri alanında yoğun etkiler altındasınız. Üzerinize eklenen sorumluluklar olacaktır, işleri halletmek adına daha fazla çaba ve enerji tüketmek zorunda olduğunuzu fark edeceksiniz. Hafta başında maddi konular ödemeler yatırım ve birikimlerle ilgili daha çok karar vermek durumundasınız. Haftanın çoğunda etki edecek Merkür Uranüs karşıtlığı nedeniyle krediler borçlar vergi ve sigortalar bütçenizi dengelemek yatırımlarınız varsa bunları daha akıllıca yönetmek konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Harcamalar artabilir ve bütçenizi dengelemek için somut adımlar atmaya niyetlenebilirsiniz. Harcamaları aile eş veya iş ortakları ile ortak para paylaşımını ticari atılımları ilgilendiren konularda dikkatli davranmalı bütçenizi zora sokacak açılımlardan kaçınmalısınız. Bu hafta Jüpiter Neptün arasında yer alan açı sayesinde hayal gücünüz ve yaratıcılığınız yüksek olabilir, eğitimler, sınavlar, kısa yolculuklar alanında hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yakın çevrenizden bu konuda destek alabilirsiniz. Kardeşler kuzenler komşular ve sürekli iletişimde olduğunuz kişilerle birbirinize yardım ve destek sağlayabilirsiniz. Zihinsel projeleriniz varsa yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz. Daha spiritüel manevi ve ilhama açık konulara eğilebilirsiniz. Hafta sonunda ise felsefeler kültürler yolculuklar eğlence mutluluk ve aşk alanında size olumlu enerjiler yardım edecektir. Sevdiklerinizle aileyle ve sevgilinizle sürpriz yaratılan anlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.


BOĞA: Bu hafta ilişkiler alanında sizi güçlü etkiler altında bırakacak transitler yer alıyor. Haftanın çoğunda etkili olacak Merkür Uranüs karşıtlığı ilişkilerde iletişimde dikkatli olmak gerekliliğini vurguluyor. Karşınızdaki kişilerin ne kadar doğru güvenilir ve gerçekçi olduğuna dair konuşmalar yapabilirsiniz sezgileriniz güçlü olacağından içsesinizi dinlemeniz iyi olacaktır. İletişimde güven problemleri yaşanabilir. Ancak hafta sonunda yer alacak Venüs Uranüs olumlu açısı sayesinde ilişkilerde daha eğlenceli sürpriz gelişmeler olabilir. Yaratıcılığınız yetenekleriniz ve becerileriniz daha ön planda olacağı için hobiler çalışmalar ve zihinsel projeler başarılı olabilir. Bu haftanın en zor açısı Mars Plüton arasındaki zorlu kare eğitimler web siteleri yolculuklar sınav veya iletişimsel her konu kapsamında üzerinize fazla yük ve sorumluluk yüklenebilir. Resmi işler, hukuki konular basın yayın sosyal medya konuları fikirlerinizi aktarmak ve etik bakış açısına sahip olmak bakımından uğraş verebilirsiniz. Sorumluluk olarak yüklendiğiniz işler size zaman enerji ve çaba bakımından ekstra stres yükleyebilir. Jüpiter Neptün arasındaki iyi açı sayesinde, gruplar, arkadaşlıklar, dernek ve topluluklarla ilgili hayalleriniz veya idealleriniz, arkadaşlarla gelecek planlarınız varsa bu konularda size destek ve yardım getirecek etkiler altındasınız. Hafta başında daha maddi işlerle ilgileneceksiniz, para konularına odaklanacaksınız. Hafta ortası yine yakın çevre ilişkileri iletişim ve haberleşme araçlar ve gereç ve yazılı sözlü anlatım ve görüşmeler konusunda çok yoğun olabilirsiniz. Hafta sonunda ev aile ve yerleşim konularında sizin için daha keyif almaya yönelik iki gün yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Uranüs ile karşıt açı yapıyor olacak, dolayısıyla işle ve sağlıkla ilgili konularda daha çaba içinde olduğunuz bir döneme işaret etmekte. İş yerindeki iletişim çalışma düzeni sizin günlük işleriniz bakımından bu hafta düzenin kolay tutturulamadığı bir zaman dilimi olabilir. İşte çalışma hayatında çok fazla karar almak konuşmak yazmak anlatmak gerekecektir. Düzen ve kalıplarınızı değiştiren fikirlerle uğraşmak yenilikler getirmek için çabalamak gerekebilir. Bu haftanın en baskın gökyüzü açısı Mars Plüton arasında yer alan kare açısı, duygularda, düşüncelerde oldukça yıpratıcı streslere işarete edebilir. Arkadaşlarla iletişimde grup aktivitelerindeki faaliyetlerde veya ekipleri ve grupları ilgilendiren gelecek projelerinde uğraşabilir zamana emeğe ve nakde değer bir plan yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Zaman ya da nakit problemleri üzerinize baskı kurabilir, diğer yandan maddi planlamanıza ve bütçenize de daha sıkı bir kontrol yapmak isteyebilirsiniz. Haftanın iyi gördüğüm açısı Jüpiter Neptün arasında yer alan sekstil açı ve bu açı size işle ve yapmak istediğiniz mesleki hedeflerle ilgili ilhama açık hayalleri eyleme dönüştürecek adımları atma şansı veriyor. İlhama ve yaratıcılığa açık işlerde destek verecek size ve bir anlamda mesleki alandan veya iş /çalışma ortaklarınızdan yardım alabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Venüs Uranüs arasında yer alacak olumlu açı sayesinde aşk flört ve yaratıcılık içeren işlerde sürprizli beklenmedik size iyi gelen gelişmeler yaşayabilir, her zamankinden farklı eğlence veya ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Bedene sağlığa ve görünümünüze yönelik size iyi gelecek bakım ve beslenme seçenekleri ile ilgilenebilirsiniz.


YENGEÇ: Bu hafta gökyüzünde yine Mars başrolde ve Plüton karesi ile haftaya damgasını vuruyor. İşle ve mesleki konularla ilgili hedeflerinizde , iş ortaklıkları veya çalışma ortaklıklarınızda, hukuki ve resmi işlerde , kurumsal konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Eşinizin ve ev halkının da bu tür işleri olabilir ve siz bu konularda zamanında yetişmek vakti ve nakdi dengelemek için telaş edebilir strese girebilirsiniz. Bir işin sonuca varması halledilmesi olması gerekenden daha fazla uzun sürebilir ve sizi yorabilir. Bu hafta gökyüzünde Merkür ve Uranüs arasında karşıt açı var ve haftanın çoğunda bu açı aktif, çocuklarla ve onların gelecek projeleri ve arkadaşlarla, sosyal hayatı ile ilgili ve yaratıcı yeteneklerini ilgilendiren gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Flört eden Yengeçler bu hafta ilişkilerinde daha dikkatli kontrolcü ve karşısındakini araştıran sorgulayan bir tutum sergileyebilir. Sosyal alanınızdan bir çok kişiyle birlikte olmanız gerekebilir ve çevreye karşı daha ketum stratejik ve akıllıca davranmak isteyebilirsiniz. Yaratıcık içeren gelecek projeleriniz varsa bununla ilgili maddi manevi size getirilerini düşünmek akılcı bir gelecek yatırım planı yapmak isteyebilirsiniz. Devletle hukuki ve resmi işleriniz varsa yardım ve destek göreceksiniz işleriniz kolaylaşacak. Eşin de böyle bir durumu varsa o da rahat ilerleyecektir. Bu hafta sonuna doğru yakın çevre kardeşler veya yakın akrabalarla sık sık görüştüğünüz arkadaşlarla geziler yolculuklar kültürel veya eğitsel geziler planlayabilirsiniz. Web siteleri pazarlama reklam ve promosyonlarla ilgili işler ekipleri ve grupları ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz. Geçen haftaya nazaran daha kafanızın rahat ettiği bir hafta geçireceksiniz.


ASLAN: Bu haftaya damgasını vuran gökyüzü açısı Mars Plüton arasında yer alan kare açı. Bu zorlu açı sizlerin iş ve çalışma ortamını günlük yaşamdaki rutin işleri ve sağlıklı yaşam alanınızda yer alan Plüton ile, uzakları yabancıları hukuki ve resmi işleri akademik konuları basın yayın ve sosyal medya alanını sembolize eden evde yer alan Mars arasında gerçekleşecek. Bu dönemde idealize ettiğiniz çalışma prensiplerinizi günlük iş düzeninizi ve çalışma disiplininizi zorlayan stresli bir yoğunluk olabilir. Yaşamınızda her zaman yaptığınız işlerin yanı sıra yapmanız gereken veya sorumluluk yüklenmek istediğiniz ek konular çıkabilir ve bu işleri hakkıyla yerine getirmek için daha fazla çaba sarf etmek durumunda hissedebilirsiniz. Diğer yandan, elbette sağlığınıza da daha fazla önem göstermek kemikler dişler cilt ve genel olarak beslenme ve sindirim sisteminize dikkat etmek iyi gelecektir. Yapılması gereken devletle resmi kurumlarla veya yurt dışı şehir dışı vb gibi uzaklarla alakalı halletmeniz gereken işler olabilir. Bu işleri zamanında ve gerektiği gibi yapmak konusunda üzerinizde stres hissedebilirsiniz. Akademik çalışmalar sınavlar reklam ve tanıtımlar başarılı ve istediğiniz etkiyi bırakması bakımından aklınızı meşgul ediyor olabilir. Bu haftanın bir diğer önemli açısı Merkür Uranüs arasındaki karşıt açı olacak. Ev aile ve yerleşim konularında sizi uğraştırabilecek bir açı. Ev ve iş arasında, evden çalışan Aslanlar varsa, aile ve iş arasında kalıp yorulabilirsiniz. Her şeyden önce ailenin krizlerine yönetmek , bu sorunları halletmek ondan sonra işe odaklanmak isteyebilirsiniz ayrıca evde sizin üstesinden gelmeniz gereken işler de olacaktır. Ödemeler tadilat tamirat ailedeki sağlık problemleri varsa ailedeki gençlerin sorunlarına çözüm çocukların eğitim işleri ve eğitimle ilgili kararlar almak gerekebilir. Taşınmak yer değiştirmek ev almak satmak vb gibi konuları da düşünüyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, Venüs Uranüs arasında yer alan olumlu açı sizlerin maddi kaynaklar alanınızdan kariyer alanınızda uzanıyor. İş ve kazanç konularında size destek verecek açılımlar olabilir. Aileden ve mesleki alandan gelen desteklerle yapmak istediğiniz kazanç açılımlarına destek bulabilirsiniz.


BAŞAK: Bu haftanın en zor açılarından olan Mars ve Plüton arasında yer alan kare açı olacak. Maddi konularla yaratıcı çalışmalarla hobilerinden ve ikincil işlerden para kazanan Başaklar için bu işlerin zorluk yaratabileceği bir hafta olacak. Spekülatif yatırımlar veya risk içeren yatırımlara çok dikkatli yaklaşmak gerekir. Diğer yandan, aşk ve romantizm alanında size baskı yaratan durumlarda olabilir. Üzerinizde sorumlulukları taşımaktan kaynaklanan baskı ve stres hissedebilirsiniz. İlişkiler alanı sizin için bu hafta bir soğuma uzaklaşma sabırsızlık ya da stres hissettiğiniz bir dönemde olabilir. Diğer yandan, VENÜS burcunuzda size destek veriyor. Hayat hedeflerinizde ve yapmak istediğiniz projelerde size çalışma verimli olma arzusu veriyor. Bu hafta sonuna doğru, Devletle resmi kurumlarla hukuki veya akademik işleriniz varsa bu hafta rahat ilerleyeceksiniz. Yolculuklar yapabilir uzaklarla bağlar kurabilirsiniz. Bazı başaklar bu hafta uzaklardan birileri ile görüşmek ilişki başlatmak veya haber almak fırsatı elde edebilirler. Bu haftanın bir diğer uzun süreli açısı Merkür ve Uranüs arasında yer alan karşıt açı, bu açı sebebiyle konuşmalar görüşmeler yazışmalar normalden daha zor ilerleyebilir, kendinizi ifade ederken akıllı ve stratejik davranmak isteyebilirsiniz. Konuşmalarda güven doğruluk ikna olmak ve gerçeğin söylenip söylenmediği ile ilgili temalar ortaya çıkabilir. Kardeşler yakın çevre ve komşularla hatta iş görüşmeleri varsa bunlarda mantıklı ve gerçekçi olmaya çalışabilirsiniz. Güven sarsıcı konuşmalar görüşmeler yer alabilir. Her halükarda bu hafta yapacağınız işler ve konuşmalar sizi Merkür retrosuna doğru götürecek temaları taşıyacağı için burcunuzun yönetici gezegeni geri harekete başlamadan önce aklınızı işlerinizi ve planlarınızı toparlamanızı hararetle önerebilirim.


TERAZİ: Haftanın en zorlu açısı Mars’ın hala sahnede olduğu bu hafta Plüton ile yapacağı kare açısı olacak. Mars’ın uzun zamandır ilişkiler alanınızdan geçiyor olması sizi mutlaka normalden daha fazla eşle özel hayatla ve iş/çalışma ortakları ile davalar veya resmi işlerle uğraştırıyor. Bu hafta sonunda burcunuzun Yönetici gezegeni Venüs Uranüs ile olumlu açı içerisinde yer alacak. Kendinizi daha fazla içte bütün ve mutlu hissetmek zihninizi dinlendirmek ve bilinçaltınızı rahatlatmak için daha sakin ve huzurlu bir zaman geçirmek için planlar yapabilir gezilere çıkabilir tatil yapabilir eğitim veya destek alabilirsiniz. İlişkilerde bu hafta arka planda gelişen çok fazla açık etmek istemediğiniz bekleyip görmek istediğiniz bir takım durumlar söz konusu olabilir. Ekim sonuna kadar aslında ilişkilerde ve gelecek hedeflerinizde daha itidalli ve bekleyen bir tutum sergileyebilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasında yer alan karşıt açı bu hafta uzun sürüyor ve dikkat edilmesi gereken bir görünüm sergiliyor, dolayısıyla maddi konularda ve harcamalarda bu hafta normalden daha fazla zorlandığınız bir dönemde olabilirsiniz. Bir yandan dikkatli bir bütçe yapıp birikimleri veya yatırımları korumak isteyen harcamaları kısarak bütçeyi akıllıca yapmak isteyen bir tutum sergileyebilirsiniz. Haftaya Merkür para alanınızda geri harekette olacağı için alım satım ve harcamalar krediler ve borçlarla ilgili konuları bu haftadan dikkatli ve akılcı bir biçimde ele almaya başlamakta fayda var.


AKREP: Bu hafta Mars hala zorlu açılar yapmaya devam ediyor, Plüton ile yapacağı zorlu kare açısı sebebiyle bu dönemde sağlığınıza, günlük hayat düzeninize, iş ve çalışma arkadaşları ile kurduğunuz iletişime dair daha dikkatli olmakta yarar var. İş ve çalışma ortamında bitirilmesi yetiştirilmesi ve organize edilmesi gereken işler olabilir ve bu işler size ekstra sorumluluk yüklüyor olabilir. Ayrıca elbette genel olarak enerjinizi de iyi ve güçlü tutmak için normalden daha fazla çaba göstermek gerekebilir. Yorucu bir tempoda çalışmak ve günlük işleri halletmek için koşturmak gerekecektir. İletişimde problemler çıkabilir veya çok fazla kişi ile yazmaktan konuşmaktan ve görüşmekten ötürü kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Merkür burcunuzdaki geçişine devam ediyor ve bu hafta Uranüs ile ilişkiler alanınızda karşıt durumda yer alıyor. Bu elbette ilişkiler açısından iletişimde yine stresler olabileceğine işaret ediyor. Öncelikle karşınızdaki kişilerin ne kadar doğru dürüst gerçekçi ve güvenilir olduğunu tartmak ve çözmek isteyebilirsiniz. Korkularınız endişeleriniz ve güven-güvensizlik temaları tetiklenebilir. Merkür burcunuzda haftaya geri harekette yer alacağı için bu hafta konuşulanlar gelecekle ilgili planlar ve ilişkilerde ne yapmak istediğinizle ilgili konularda biraz daha uzun bir planlama bekleme veya düşünme süreci yer alabilir. Hafta sonunda yer alacak Venüs Uranüs arasındaki olumlu açı sayesinde arkadaşlık akanında ekipler gruplar ve gelecek projeleri içeren planlarda oldukça sağlam somut verimli adımlar atmak isteyebilir bilinçli sağlıklı hizmet odaklı ve çevrenize yardım eden bir görünüm sergileyebilirsiniz. Kalbi boş Akrepler için bu hafta sonu arkadaş ortamlarından veya sosyal alanlardan karşınıza çıkacak bir flörtün hayatınıza girebileceğini sembolize edebilir.


YAY: Bu hafta maddi konularda harcamalarda ve hobilere yönelik yatırımlarda aşırıya kaçmak söz konusu olabilir. Eğitimler için, yaratıcılık alanında, sizi mutlu eden konulara yönelik neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz veya kendinizi geliştireceğini düşündüğünüz becerileri elde etmek için gelecek planları yapabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek harcamaları kontrol altına almak ve paranızı daha akıllıca kullanarak iş veya kazanç kaynaklarını geliştirici alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde size değer vermeyen veya ciddi sorumluluk üstlenmeyecek kişilerle kurduğunuz bağları gözden geçirebilir, böyle insanlarla maddi manevi ilişkileri yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu hafta zamanınızı iyi değerlendirmek vakit ve nakit dengesini iyi kurmak gerekliliğini göreceksiniz. Merkür ve Uranüs arasında yer alan karşıtlık iş ve çalışma alanınızda yer alacağı için bu hafta özellikle iş konularında yapacağınız görüşmelerde dikkatli olmalıdır. Güven ortamı oluşturmak biraz daha zor olabilir. Sözlerin arkasında bir şeyler aramak isteyebileceğiniz bir haftadasınız. Hatta Merkür gelecek haftaya geri harekette olacağı için bu haftadan vereceğiniz kararlarda ve sözlerde temkinli olmakta yarar var. Yine de hafta sonunda yer alacak Venüs ve Uranüs olumlu açısı sayesinde işle ve çalışma düzeninizle ilgili size olumlu fırsatlar ve çalışma imkanı geliyor. Kendinizi yaptığınız işlerde daha fazla öne çıkarma şansınız olacak. Tanınmak tanıtım reklam ve promosyonlar yapmak daha verimli bir günlük iş planına geçmek için pozitif adımlar atabileceksiniz.


OĞLAK: Bu hafta sizle için yine geçen hafta olduğu gibi yoğun ve koşturmalı geçecektir. Üzerinizde yapılması gereken işlere yönelik baskı ve stres hissedebilirsiniz. Daha fazla yoğunluk yaşayacağınız için planlı ve disiplinli ilerlemek isteyeceksiniz. İlişkilerde özellikle bu hafta daha hırçın davranabilirsiniz. Ev aile ve iş arkadaşlarınızla ilişkileri ve iletişimi yönetmek için çaba serf edebilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasında yer alan karşıt açı bu hafta sosyal hayatın hem çok canlı hem de krizleri stresleri olan bir alan olmasına yol açıyor. Arkadaşlıklar arasında güven problemi çıkmaması açısından sözlere dikkat etmeli şüphe ve kaygıya yer verecek düşüncelere kapılmamalı. Aşk ve flört alanında da bu aynen böyle olacaktır. Karşınızdaki kişiye veya kişilere tam anlamında güvenemediğiniz bir konu olabilir, ketum kalmak ve stratejik davranmak isteyeceksiniz. Diğer taraftan, yaratıcılık içeren işlerde ve grupları ekipleri içeren çalışmalarda sezgilerinizi kullanarak somutlaştırmak istediğiniz işlerde becerilerinizi rahatlıkla aktive edebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerde ve iletişimde sezgilerinizi içsesinizi dinlemeyi asla ihmal etmeyin sizi her türlü ilişki alanında doğru yönlendirecektir. Hafta sonuna doğru Venüs Uranüs olumlu açısı ile uzaklarla yabancılarla bağlarda, akademik çalışmalarda resmi ve hukuki işlerde tanıtım reklam ve promosyonlarda verimli olabileceğiniz istediklerinizi elde edebileceğiniz bir dönem.


KOVA: Bu hafta zihinsel konular , sınavlar, gezi ve yolculuk planları, kardeşler ve yakın çevre iletişimi size daha stresli ve zor gelebilir. Ciddi ve sorumlu olmanız gerektiğinin farkındasınız ancak bir sorumluluğu veya yükü taşımak bu hafta normalden daha yorucu gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinde geçmişten gelen stresleri sorunları ve sorumlulukları konuşmak ele almak çözüm bulmaya çalışmak size sıkıcı ve üzerinizde baskı kuran bir konu olarak hissettirebilir. Merkür Uranüs karşıtlığı ev ve aile yaşamı ile kariyer hedefleri alanınızda olduğu için, bir yandan da işle ilgili somutlaştırmak istediğiniz hedefleriniz olabilir, konuşmalar, görüşmeler daha yoğun olacaktır ancak bu hafta karşınızda normalden daha fazla krizli, şüpheci ve kaygılı kişiler olabilir. Aile ile olan iletişiminizde güven veren ayakları yere sağlam basan bir tutum benimsemek gerekebilir. Krediler borçlar mali paylaşımlar alım satım ve miras işleri işle ilgili krediler almak ya da almayı planlamak bu dönemde öne çıkan düşünceler olabilir. Belki evde veya iş yerinde eskileri tamir ettirmek gereksizleri atmak ve aslında bir bahar detoksu yapmak iyi bir fikir olabilir.


BALIK: Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter ile Neptün arasında yer alan destekleyici sekstil açı sayesinde zihinsel faaliyetlerde hayal edip te gerçekleştirmek istediğiniz projelerde destek görme imkanınız var, hayal gücünüz geniş ilhama açıksınız ve pozitif ilerleme kaydedebilirsiniz. Arkadaşlar gruplar ekipler ve düşünce birliği ettiğiniz kişilerle aranızda yardımsever etkiler var. Haftanın en zor açısı Mars ve Plüton arasındaki kare açı ve bu konumda öncelikle maddi kaynaklarınızı ve gelirlerinizi sembolize eden alanda Mars geçişini yaşadığınız için harcamalar bu dönemde oldukça fazla olabilir. Biriktirmek ve kaynakları doğru kullanmak kazançları artırmak için çaba gösterebilirsiniz. Özellikle bu hafta gelecek planlarınızı ve finansınızı düşünerek kaygı endişe ve stres hissedebilirsiniz. Hafta sonunda Venüs ile Uranüs arasında yer alan olumlu açı sayesinde ilişkiler ve iletişim sizin yararınıza olacak. İlişkiler şenlenecek fedakarlık ve özverili olacak bir yandan da para getirecek yetenekler ve beceriler alanında bereketli ve verimli enerjiler altında olacaksınız. Eş partner veya iş ortağınızla daha kolay anlayışlı ve pratik bir şekilde anlaşabileceksiniz.



Mutlu bir hafta dilerim,

Naz Bayatlı

437 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page