top of page

5 KASIM 2021 AKREP BURCUNDA URANÜSYEN YENİAY


5 Kasım saat 00:15 te 12 derece Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay bir dolunay kadar güçlü bir kutupluluğa sahip olacak çünkü tam karşısında karşı koyulması güç değişimleri ve ani ortaya çıkan durumları anlatan Uranüs ile karşıt açıda yer alacak. Hepimiz hızlı değişimlere ayak uydurmak için duygusal ve fiziksel dengemizi bulmaya çalışacağız. Hayatımızın bir alanında yer alacak hızlı değişimlere ve koşullara adapte olmak için çaba sarf edeceğiz. İleri atılmak istediğimiz hedeflerimizde kendi bireysel isteklerimizi yapmak için güçlü bir arzu duyacağız, başkalarının bize empoze ettiği hiçbir şeyi kabul etmek istemeyeceğiz. Yaratıcı ve bireysel yanımızı ortaya koymak önem kazanıyor. Bu dönemde, hepimizin ufukta başlangıç yapmayı beklediğimiz ya da umduğumuz bir yenilik olacaktır. Kendimizi heyecanlı biraz endişeli ve stresli hissedebiliriz. Çok hızlı düşünüp davranmak ve toparlanmak gerekecektir. Akrep burcu yeni başlangıçlarımızı yaparken hırslı rekabetçi kontrollü ve stratejik olmamız gerektiğini bize hatırlatıyor. Maddi konular, krediler borçlar vergi ve sigorta işleri tazminat ve bonus almak miras paylaşımı ve ticari atılımlar ve iş ortaklıklarındaki para paylaşımı bu dönemde ön planda olacak konulardan olabilir.

Yeniayın bir diğer göze çarpan açısı Merkür ve Venüs arasında yer alan sekstil açı. Her ikisi de bir burcun son derecelerinde yer alıyor. Sanat estetik kültür eğitsel konular kurslar ve kitaplarla alakalı işleriniz varsa bu dönemde yakın destek alabilirsiniz ve bir iş bitme aşamasına gelmiş olabilir son rötuşları atıp ortaya çıkmak için hazırlık yapabilirsiniz.

Yeniaya 12 derece Akrep burcunda yer alan iki sabit yıldız eşlik ediyor. Biri Alphecca onurlu davranmayı ve dürüst olmayı sembolize ediyor. Ani gelişen skandalları ve aşkta aldatılmayı anlatıyor. Diğeri ise Meken bilgelik, tıp sanat ve edebiyatla alakalı şanslı bir yıldız.

Burçlara göre Yeniay Etkileri

KOÇ:

Bu yeniay sizlerin maddi konuları sembolize eden alanda yer alacak. Bu süreçte burcunuzun yönetici gezegeni Mars ta Akrep burcunda yer aldığı için finansal işlerde atılım yapacağınız krediler borçlar ve vergi ödemek gibi konulara el atacağınız bir 15 gün lük dönem başlıyor. Güçlü bir biçimde bütçenizi dengelemek ve akıllı adımlar atmak için şansınız var. Aileniz, eşiniz veya iş ortağınızla para paylaşımı konularında oldukça mantıklı kararlar alabilirsiniz. Ticari atılımlar yapmak için uygun bir zamandır. Yeniaya Uranüs karşıt açı yapacağı için birikimlerinizi sağlama almak ve yeni yatırım yolları düşünmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda kendi yapmak istediğiniz şeylere kendi bütçenizi ayırıp istediğiniz gibi hareket etmek arzusu duyabilirsiniz.

BOĞA:

Bu yeniay sizlerin ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları alanınızda yer alıyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs te Merkür ile destekleyici bir açıda yer aldığı için, içinde iş ortaklıkları, maddi konular, ticari girişimler, sanat, estetik ve iş yatırımları olan konularda atılım başlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. İlişkiler bu hafta biraz daha temkinli ilerlemek te fayda var. Tek başınıza ve özgür hareket etmek istediğiniz gelecek planlarınız olabilir ancak bunu paylaşımlarla yapmak size daha fazla avantaj getirecektir. Eşinizin veya iş ortağınızın bir maddi planı veya yapmak istediği bir iş yatırımı olabilir bu konuda ona destek vermek ve yolunu açacak manevi yardımı yapmak size iyi gelecek. Mars’ta ilişkiler alanınızda 1,5 ay süreyle geçiş yapacağı için partnerinizle daha sakin ve kontrollü bir iletişim benimsemek ilişkiyi koruyacaktır. Uranüs burcunuzda geçiş yaptığı için bu dönemde hayatınızda hızlı ve düzeninizi değiştirecek bazı değişimler yer alabilir, stratejik bir planlamayla üstesinden gelebileceğinize eminim.

İKİZLER:

Bu yeniay sizlerin iş çalışma günlük hayat ve sağlık alanınızda yer alacak. Bu dönemde yeni iş aramak, iş kurmak, var olan işinizdeki krizleri çözmek adına daha odaklı hareket edebilirsiniz. İş alanında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza yönelik adımlar atabilirsiniz. Sindirim boşaltım ve detoks gibi konularda kendinize daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Bu yeniaya Uranüs karşıt açı yaptığı için ruh beden ve zihin bütünlüğünüzü sağlama almak veya bu tür işlerle ilgilenmek için karar alabilirsiniz. Psikolojik, bilinçaltı ile alakalı, bedeni rahatlatmak ve sizi bilinçaltında korku veya endişere sevk eden durumlara karşı bir farkındalık yaratabilirsiniz ve kolektife yardım şifa konuları ile ilgilenebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu yeniayda Venüs ile destekleyici bir açı yapıyor, bu açı sayesinde ilişkilerde, sevdiğiniz kişiyle iletişimde daha tatlı ve uyumlu bir enerji yakalayıp birbirinize destek olabilirsiniz. Yaratıcı işler ve hobileriniz ile ilgili daha rahat enerjiler altındasınız. Sanat estetik ve yetenek gerektiren işlerde başarılı olacaksınız. Sözel anlamda kendinizi daha net ifade edebileceğinizi göreceksiniz.

YENGEÇ:

Bu yeniay sizlerin aşk romantizm ve çocuklar alanınızda yer alıyor. Bu dönemde kalbiniz boş ise yeni bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz. Genel olarak aşk alanında sevdiklerinize karşı daha tutkulu ve sahiplenici hissedeceksiniz. Mars bu alanda zaten 1,5 ay boyunca geçiş yapacak ve sizi ilişkilere odaklı kılacak. Kendinizi daha cazip ve seksi hissedebilirsiniz. Var olan ilişkilere de çeşni katacak bir yeniay zamanındasınız. Çocuklarla ilişkiler bu dönemde ön plana çıkacak. Onların da gelecek projeleri ve yeteneklerini geliştirmek için yapmak istedikleri değişik planlar olabilir ve bu konular aniden su yüzüne çıkıp şekillenebilir. Diğer taraftan, bu dönemde arkadaşlık ilişkilerinde bir nebze daha temkinli ilerlemekte fayda var. Arkadaş ortamınızda ani değişiklikler olabilir, birileri çevrenize girebilir birileri çıkabilir, siz değişik ve yeni çevrelere girmek için fırsat yakalayabilirsiniz. Gelecekle ilgili arkadaşlarla projeleriniz olabilir ve konuştuklarınız hızlı bir biçimde hayata geçebilir.

ASLAN:

Bu yeniay sizlerin ev aile ve yerleşim alanınızda gerçekleşecek. Ev almak satmak kiralamak taşınmazlara yatırım yapmak için adım atabilirsiniz. Ebeveynlerle ve ailenizle kurduğunuz iletişim ve ilişkiler bu dönemde ön plana çıkıyor. Ev alanında ve özel hayattaki krizleri, stresleri çözmek için el atabilirsiniz. Evden çalışanlarınız varsa bu dönemde yeni ve hızlı gelişen bir iş atılımı veya iş yükü üzerlerine alabilirler. Evde tadilat tamirat yapmak veya dekorasyon yapıp yenilemek istediğiniz birkaç şey olabilir. Anne babanın sağlığı ve psikolojisi ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendi başına eve çıkmak aile yanından ayrılmak veya kendini daha rahat ifade edebileceği ve özgür davranacağı bir işe geçmek ve iş kurmak isteyenleriniz de olabilir. Bireysel özgürlüklerin ve kendi yaratıcılığınızı ortaya koymanın önemli olacağı bir dönemdesiniz.

BAŞAK:

Bu yeniay sizlerin iletişim eğitimler kurslar kardeşler ve yakın çevreyle iletişim alanınızda yer alacak. Öncelikle zihinsel olarak oldukça aktif ve bir konuya konsantre olmak için güzel bir enerji altındasınız. Eğitsel konular, satış pazarlama, web siteleri, yayınlar ve baskılı malzemeler konusunda çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Cep telefonu bilgisayar ve araçlarla ilgili alım satım yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili krizleri çözmek için stratejik davranabilirsiniz. Kardeşlerin ve yakın akrabaların endişe ve kaygılarını gidermek için destek olmak isteyebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu yeniayda Venüs ile destekleyici bir açıda yer aldığı için eve ait işlerde ve aileyle ilgili maddi konularda rahat enerjiler altındasınız, onlara ihtiyaçları konusunda destek olabileceksiniz. Eğitsel veya kültürel çalışmalarda yeni başlangıçlar yapmak için atılım yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

TERAZİ:

Bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı ve birikimlerinizi sembolize eden alanda yer alacak. Bu dönemde kaynaklarınızı artırmak veya birikimlerinizi iyi değerlendirmek için stratejik kararlar alabilirsiniz. İş kurmak ve ticari atılım yapmak için de uygun bir zamandasınız. Bu yeniay size maddi konularda daha akıllı olmak ve paranızı korumak ve güvene almak konusunda farkındalık yaratacaktır. Bu dönemde ani harcamalar da ortaya çıkabilir, ödemelerinizi yapmak bütçenizi dengelemek ve aileyle para paylaşımınızı dengeye oturtmak için çaba sarf edebilirsiniz. Ani iş fikirleri veya fırsatları da önünüze çıkabilir ve bunu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Merkür ile destekleyici bir açı yapacağından zihinsel konularda eğitimler kurslar kısa yolculuklar ve ticari işlerde size destek olacak etkiler yansıtıyor. Görüşmeler size fayda sağlayacak fırsatlara dönüşebilir. Yakın çevreniz ile iletişim kurmak ve fikirleri paylaşmak size maddi geri dönüşler getirebilir.

AKREP:

Burcunuzda gerçekleşecek olan bu yeniay sizlere yeni başlangıçlar yapma fırsatı getiriyor. Gelecek hedeflerinize hızla ve hırsla konsantre olabilirsiniz ve göreceksiniz ki dış dünyada başarı kazanma odaklı olacaksınız, aktif olarak harekete geçeceğiniz planlarınız ile atılım yapma enerjiniz artıyor. Siz kendi hedeflerinizde özgür biçimde ilerlemek isterken eşinizi partnerinizi veya iş ortağınızı da bu yapmak istediğiniz atılımlar konusunda ikna etmek isteyebilirsiniz. Hem sizin hem partnerinizin maddi konularda veya işle ilgili atılımlarda başka başka planları olabilir asıl mesele bu hedefleri hayatınızda somut kılmak için dengeli ve uyumlu bir biçimde harmanlamaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars Akrep’te yer aldığı için oldukça hareketli olacağınız ve tuttuğunuzu koparacağınız bir dönemdesiniz. Sadece baş bağırsak ve boyun bölgesine daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin. Venüs ile Merkür arasında yer alacak destekleyici açı sayesinde maddi konularda geciken gelmeyen veya ertelenen işlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

YAY:

Bu yeniay sizlerin bilinçaltını sembolize eden alanda yer alacağı için bu dönemde psikolojik olarak sizi rahatsız eden, ruh ve beden bütünlüğünüze zarar veren etkileri dönüştürmek için adım atabilirsiniz. Terapiler, meditasyon, spiritüel çalışmalar alanında size iyi gelecek başlangıçlar yapabilirsiniz. Şifa bulmak ve kolektife yardım konularında farkındalık yaratan çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde iş alanında hızlı ve günlük düzeninizi değiştirecek bir takım yeni durumlar ortaya çıkabilir, dolayısıyla bu yeniay sizler için aslında fiziksel olarak ve ruhen kendinizi günlük yaşam temponuza uyumlamak ve kaos içinden bir düzen yaratmaya çalışmayı sembolize edebilir. Sağlığınıza, bağırsak, sindirim ve boşaltım sisteminizi korumalı boyun bölgenize dikkat etmeli ve gerekiyorsa stresi aza indirecek hedefler koymalısınız. İş alanında değişiklik yapmak isteyenleriniz varsa bu dönemde çıkabilecek yeni fırsatlar olabilir. Burcunuzda yer alan Venüs ile Merkür arasında yer alan destekleyici açı sayesinde arkadaşlar ekip ve topluluklarla yapacağınız projelerde ve gelecek planlarında size destek olacak enerjiler altındasınız.

OĞLAK:

Bu yeniay sizlerin arkadaşlıkları, grup aktivitelerini ve gelecek plan ve projelerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni bir çevre edinebilirsiniz. Bir arkadaşlık sizin için beklenmedik bir biçimde yeni bir anlam ifade etmeye başlayabilir ve bir flörte dönüşebilir. Bir arkadaşla birbirinize daha fazla güven duymak veya birbirinizi daha iyi anlamak için konuşmalar yapabilirsiniz. Yaratıcı bir çalışmayı, bir metafizik veya psikolojik konuyu bireysel yeteneklerinizi ortaya koyacak biçimde topluluklarla paylaşabilirsiniz. Mars ta arkadaşlıklar alanınızda 1,5 aylık bir geçiş yapacağı için arkadaşlarınıza odaklanacağınız ve arada denge kurmak için çaba harcayacağınız bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızda bu yeniayla birlikte tetiklenecek bir arayış başlayabilir. Daha fazla tutku paylaşım ve sahiplenme bekleyeceğiniz bir ruh halinde olabilirsiniz. Mutlu olmak için farklı yollar deneyecek ve ilişkide sosyal yaşamınızı destekleyecek bir takım yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Merkür ve Venüs arasında yer alan destekleyici açı sayesinde işle ilgili ilişkiler yaratıcı projeler eğitsel ve görsel işlerde sizi destekleyen başlangıçlar yapabilirsiniz.

KOVA:

Bu yeniay sizlerin mesleki konuları ve kariyer atılımlarını sembolize eden alanda yer alacağı için bu dönemde yapmak istediklerinize ve varmak istediğiniz hedeflere doğru atılım yapacağınız görülüyor. İş başvuruları yapmak iş değiştirmek terfi etmek ve kariyerde başarı kazanmak için daha istekli ve hırslı davranabilirsiniz. Ailenize ve ev düzeninize yönelik bu dönemde daha toparlayıcı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İşle ilgili düzen ve planlar ev yaşamınızı bir nebze etkileyebilir. Ailenize ve evinize daha fazla zaman ayırmak gerektiğini hissedebilirsiniz. Bir yandan da işinizle ilgili hedeflerinizin peşinden koşmak için güçlü bir itilim duyacaksınız. Anne baba sağlığı ile ilgili kararlar alabilir ve krizleri çözmek için akılcı adımlar atıp plan yapabilirsiniz. Evdeki konforunuzu ve düzeninizi etkileyen konularda hızlı ve kararlı adımlar atmanız gerekecektir. Gökyüzünde Merkür ve Venüs arasında yer alan destekleyici açı sayesinde zihinsel işlerde yaratıcılık ve sanat gerektiren konularda medya içeren veya akademik konularda işlerinizi rahatlıkla ilerletebilir arkadaşlardan ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili sizi destekleyecek bir arkadaş bir ekip veya bir kurum olacaktır.

BALIK:

Bu yeniay sizlerin uzakları, uzun yolculukları, akademik ve kültürel çalışmaları, basın yayın ve sosyal medya mecralarını hukuki ve resmi işlerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde bu konularla ilgili kararlar alabilir başlangıçlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak tanıtım veya kampanyalar yapmak yurt dışı seyahatler planlamak veya yabancılarla yapılacak işleriniz varsa bunlarla ilgili görüşmeler başlatabilirsiniz. Hukuki ve resmi süreçleri başlatmak ve harekete geçmek için acil eylem gerekebilir. Eğitsel konularda veya kurslarla ilgili planlarda ani değişiklikler olabilir. Kendinizi ifade ederken yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle iletişimde serinkanlı ve stratejik bir tutum benimsemelisiniz. Zihinsel konularda bu dönemde daha fazla konsantrasyon sağlamak gerekecektir. Somut verilerle ve bilgiyle hareket etmek avantajınıza olacaktır. Merkür ve Venüs arasında yer alan destekleyici açı sayesinde işle ilgili atılım ve yatırımlar yapmak bütçenizi dengelemek ve gelecek projelerinize para ayırmak için ailenizden ve eşinizden veya iş ortağınızdan destek almak isteyebilirsiniz.


NAZ BAYATLI





417 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page