top of page

7 ŞUBAT HAFTASI BURÇLAR..Oldukça verimli ve ilişkilerde aklı başında bir haftaya giriş yapıyoruz.



KOÇ: Sevgili Koçlar bu hafta oldukça verimli olacağınız para konularında sağlam somut adımlar atacağız kendinizi kariyer konularında dinamik yaratıcı ve yeniliklere açık hissettiğiniz günlerde olacaksınız. Hafta başında özellikle maddi alanınız canlanıyor kariyerle ilgili sağlam elle tutulur kararları alacağınız ve aklınızda olan projeleri hayata geçirebileceğiniz enerjiler yanınızda olacak. Bu hafta mesleki konularda oldukça akıllı ve güçlü davranabildiğinizi göreceksiniz. Hafta ortasında iletişim bilgi paylaşımı eğitimler kurslar kısa yolculuklar alanında aktif olacaksınız. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşmak size şans getirecek özellikle içinde bulunduğunuz sosyal çevreler ve sosyal ağlarınız ekip grup ve topluluklarla yapacağınız çalışmalar size yeni açılımlar getirecek ve gelecekle ilgili aklınızda yeni fikirler oluşmasına yardımcı olacak. Yaratıcı projeleri hayata geçirecek girişimleri ve atılımları yapabilirsiniz. Hafta sonunda daha fazla eve aileye ve yuvaya dönük hissedebilirsiniz özel hayatınıza odaklanacağınız ve kendi alanınızda kalmak isteyeceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Hafta sonunda Ay’ın Neptün ve Ay düğümleri ile yapacağı olumlu açılar sayesinde geçmişten getirdiğiniz ilişki bağlarınızı daha duygusal kalp gözüyle ve yumuşak bir şekilde ele almak imkanı bulabilirsiniz, anıları düşünmek geçmiş zamanların size kattığı değerleri hatırlayarak aslında şu sıralar mutlu hissetmek için çok şeye sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars hafta boyunca göksel aşığı Venüs ile yakın bir kavuşumda ilerliyor olacak, kendinizi toplumsal alanda ifade ederken mesleki becerilerinizi ortaya koyarken herkesin dikkatini çekebileceksiniz, dolayısıyla bu hafta size çok daha fazla prestij kazandıracak mesleki görünürlük elde edebilirsiniz. Ayrıca bu hafta Mars'ın Uranüs ile yapacağı olumlu açı sayesinde hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri ele alabileceğiniz her zaman yaptığınız işlerin veya kazanç modellerinin yapısını biraz daha değiştirerek size daha fazla konfor huzur ve rahatlık getirecek bir bakış açısıyla ilerleyebilirsiniz.



BOĞA: Sevgili Boğalar bu hafta başında dış dünyadaki hedeflerinize oldukça verimli ve dinamik bir şekilde atılacak bol bol enerjiniz olacak. Hafta boyunca etkili olacak Gökyüzünde yer alan yoğun Toprak enerjisi burcunuza olumlu destek verecek. Güçlü, kararlı ve istediklerinizi harekete geçirmek için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Dış görünümünüzü sağlığınızı giyiminizi kuşamınızı beslenmenizi ele alabileceğiniz somut kararlar alıp istediğiniz değişiklikleri yapabileceğiniz enerjiniz olacak. İlişkilerde ne istediğinizi bilerek ve sağlam adımlar atarak gelecek planlarınıza artık odaklanabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs hafta boyunca Göksel aşığı Mars ile yakın bir kavuşumda ilerleyecek bu sebeple uzun yolculuklar planlamak hukuki ve resmi işleri halletmek eğitsel ve akademik çalışmalar yapmak için oldukça olumlu günlerdesiniz Ayrıca mesleki bilgilerinizi kullanmak Basın Yayın sosyal medya alanında yapmak istediğiniz atılımlar konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Hafta ortasında maddi konulara kazançlara bütçenizi düşünmeye daha fazla odaklanabilirsiniz. Zihinsel konulara eğitsel alana kitaplara kısa yolculuklara cep telefonları bilgisayarlar ve araçlara dair harcamalarınız olabilir. Resmi kurumlarla veya işlerle ilgili katılımlarınızı rahatlıkla ilerletebileceksiniz. Sosyal medya Web siteleri satış pazarlama işleri bilgi paylaşımı eğitsel konular uzaklarla kurulacak bağlar mesleki anlamda size güç kazandıracak bilgileri kullanmak size fırsatlar getirecektir. Hafta sonunda yakın çevre ile kurduğunuz bağlar ve iletişim oldukça canlı olacaktır Kardeşler yakın akrabalar komşular okul arkadaşları ve her gün sık görüştüğünüz insanlarla daha duygusal yakın ve candan bir iletişim kurma şansınız olacaktır. Yakın çevrenizin desteğini almak duygusal olarak Birbirinizin hissettiklerini anlamak ve birbirinize destek olmak için istekli olabilirsiniz. Merkür ile Plüton arasında yer alacak olumlu açı sayesinde sözleriniz ikna edici mantıklı ve kararlarınız profesyonelce olacaktır.



İKİZLER: Sevgili İkizler bu hafta başında ruh ve beden bütünlüğünüzü ön plana çıkarmak sizin için önemli olabilir. Planlarınız elde olmayan sebeplerden değişebilir ve siz aciliyeti olan işlere daha fazla enerji kanalize etmeyi daha gerekli bulabilirsiniz. Kendiniz için veya kendi özel alanınızda çalışmalar yapmak iş ve günlük hayatınızı planlayarak ilerlemek gerekebilir. Sağlığınıza bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek şeylere odaklanmak akıllıca olabilir. Hafta ortasında daha dışa dönük ve işle dış dünyayla daha fazla kontakta ve iletişimde olacaksınız. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için bol bol yazışma görüşme ve bilgi paylaşımı yapmak söz konusu olabilir. Ay’ın Satürn ve Güneş’e yapacağı olumlu açılar sayesinde kendinizi fikirlerinizi ve bilginizi paylaşmak konusunda daha güvenli hissedebileceksiniz ve zihinsel konularda daha objektif ve kararlı olabileceksiniz. Hafta sonunda maddi konular ev aile yuva il ilgili işler ön plana çıkıyor. Maddi anlamda kendinizi güvende hissetmek paranızı iyi kullanmak ve biriktirmek için istekli olabilirsiniz. Akılcı bir bütçe yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Eve ailenize veya çocuklarınıza yapacağınız harcamalar artabilir. Bu hafta Mars ve Uranüs arasında yer alan olumlu açı ile burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’ün Plüton ile yapacağı yakın kontakt sayesinde maddi konuların borçların ticari atılımların ve aile ile para paylaşımının yoğunlukla gündeminizde olacağı ve somut sonuçlar elde etmek için verimli adımlar atacağınıza işaret ediyor.



YENGEÇ: Sevgili Yengeçler bu hafta başında sosyal hayatınız arkadaşlarla iletişiminiz ve sosyal çevrenizle bağınız ön plana çıkıyor. Grup ekip faaliyetleri veya birlikte plan yaptığınız gelecek projeleri oldukça verimli bir biçimde ilerleyebilir. Arkadaşlarla veya size güzel gelecek planları vaat eden kişilerle oldukça başarılı işlere projelere veya etkinliklere dahil olabilirsiniz. Bu hafta boyunca ilişkiler alanınızda geçişini sürdüren göksel aşıklar Venüs ve Mars sayesinde duygusal ve ciddi bağlar gözle görülür biçimde size olumlu enerjiler yansıtmaya başlıyor. Hem mantıklı hem sağlam kararlarla ilişkilerin her türlüsünü efektif bir biçimde ele alabilirsiniz. İş ortaklıkları ve iş birlikleri size şans getirecektir. Kariyer alanında da arkadaşlar vasıtasıyla gelebilecek fırsatlar olabilir. Hafta ortasında daha içe dönük ve kendi özel alanınızda kalarak işlerinizi ele alabilirsiniz. Daha sakin ve dingin olmak isteyeceksiniz. Eldeki işlere odaklanmak ve ekstra iş yükünden kaçınmak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz geciken para veya işler konusunu ele almak ve halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Resmi evraklar veya işler için gereken belgeler varsa bunları halletmek daha kolay olacaktır. Hafta sonunda Ay burcunuzdan geçiş yapacak ve sizleri yapmak istediklerinize odaklayacak ister ailenize ister sağlığınıza veya dış görünümünüze dair yapmak istediklerinize adım atabilirsiniz. Canınızın istediğini yapmak sorumlulukların yükünü azaltmak özellikle Cumartesi günü önemli olabilir Ay Plüton Merkür Venüs ve Mars ile karşıtlık yapacağından kalbinizde olanla yapılması gereken arasında ikilem olabilir. Ruhunuzu besleyen şeyleri yapmak size iyi gelecektir.



ASLAN: Sevgili Aslanlar bu hafta başında Ay kariyer alanınızdan geçiş yapıyor olacak ve sizleri iş ve çalışma hedeflerinize olumlu bir enerji ile odaklayacak. İşlerinizi verimli ve somut bir biçimde ele almak için gökyüzü sizi destekliyor. Bu hafta boyunca iş çalışma sağlık ve günlük hayat alanınızda birçok gezegen yer alacak. Sorumluluklarınızı ve iş planlarınızı rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Profesyonel ve akılcı bir biçimde çalışacaksınız. Bu hafta birçok iş halledeceğinizi söyleyebilirim. Sağlık bakımından da kemiklere cilt ve dişlere estetik ve güzellik konusuna önem verebilirsiniz. Günlük hayat temponuzu planlarken zaman emek ve nakit dengesine özen gösteriniz. Çalışma hayatınızdaki veya günlük hayatta sık sık karşılaştığınız kişilerle iletişiminiz güçlü ve ikna kabiliyetiniz yüksek olacak. para kazanmak adına yapabileceğiniz birtakım projelerin bu haftadan sonra daha somut adımlarla ilerlediğini göreceksiniz. Hafta ortasında oldukça sosyal olabileceğiniz bir enerji altındasınız, arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal ağlarınızla daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. İnsanlarla bilgi paylaşımı ve gelecek planları ile beklenmedik fırsatlar elde edebilirsiniz. Hafta sonunda ise kafanızı dinlemek özel alanınızda kalarak eldeki işleri bitirmek için daha sakin ve dingin birkaç gün geçirebilirsiniz. Yapılması gereken işlerin sorumluluğunu üzerinizde hissetseniz bile bir es vermek size iyi gelebilir. Beslenmenize midenize ve genel olarak bedeninize özen gösterebilirsiniz. Bu sıralar tanımadığınız ama yavaştan tanımaya çalıştığınız biri ile ilişkiniz daha candan olmaya başlayabilir ve daha sık iletişimde olmaya başlayabilirsiniz.



BAŞAK: Sevgili Başaklar bu hafta gökyüzünde yer alan güçlü toprak enerjisi sizlere destek veriyor olacak ve birçok işi daha rahatlıkla halledebildiğinizi göreceksiniz. Hafta başında, uzaklarla kurulan bağlar yurt dışı veya şehir dışı kontaklar artabilir. Eğitsel zihinsel işler sosyal medya alanında veya satış pazarlama anlamında yapacağınız işler size fırsatlar getirebilir. Resmi kurumlarla veya hukuki zorunluluğu olan işlerle meşgul olabilirsiniz. Hafta boyunca burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’ün Plüton ile kuracağı yakın açı sebebiyle güçlü fikirlerle akılcı kararlarla ve ikna edici bir tarzla hareket edebilirsiniz. Etkilemek istediğiniz kişiler olabilir ve zihniniz kazanmak ve elde etmeye odaklı olacaktır. Hafta ortasında kariyer alanınız canlanıyor ve iş hayatında bol bol yazışma görüşme ve konuşma yer alacaktır. Ebeveynlerle ilgilenmek veya aile üyeleri ile yapılacak konuşmalar ön plana çıkabilir. Çözüm bulmakta ve alternatif seçenekler yaratmakta başarılı olabilirsiniz. Hafta sonunda sosyal alanınızdan geçiş yapacak Ay sayesinde arkadaşlara ekiplere ve grup faaliyetlerine odaklanacaksınız. Kalbi boş Başaklar için bu dönemde oldukça heyecan yaratan birisi hayatınıza girebilir. Çekici ciddi ve somut adımlar bekleyen biri olabilir ve gelecek planlarını kısa sürede ilerletebilirsiniz. Bu hafta iş alanında otorite figürleri ile iletişiminize dikkat etmeli ilke ve prensiplerinizi korumanız ifade etmeniz ve özgüveninizi toparlamanız gereken günlerdesiniz.



TERAZİ: Sevgili Teraziler bu hafta başında para konuları ile daha fazla ilgilendiğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Borçlar krediler vergi sigorta ticari kazançlar ve yatırımlar öne çıkıyor ve aile ile para paylaşımınızı dengeye oturtmak için düşünebilirsiniz. Maddi konularda daha fazla güvende hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Somut adımlar atmak ve dengeye oturmak arzusu içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında eğitsel akademik konular sınavlar uzun yolculuklar ve resmi işler ön plana çıkıyor. Bu konulardaki işlerinizi rahatlıkla akışta ilerletebileceğinizi görüyorum. Onay almak belge onaylatmak hukuki işleri halletmek ve ciddi konulara eğilmek için gökyüzü size enerji veriyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs göksel aşığı Mars ile tüm hafta boyunca yakın kavuşumda ilerleyecek aileye eve ve özel hayatınıza daha candan enerjiler getirebilir. Ev almak taşınmak taşınmazlara yatırım yapmak için güzel bir zaman içindesiniz. Evde aileyle olan iletişiminizde akılcı sorumlulukla ve kararlı hareket edeceğiniz günlerdesiniz ve ikna edici konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunda işle ve aileyle aynı anda meşgul olmak gerekebilir, hem eve çocuklara hem işe ve mesleki konulara odaklanarak enerjinizi ikiye bölmek gerekebilir. Duygusal olarak sizi neyin mutlu ve tatminkar hissettirdiğini bulmak için bu hafta düşünebilirsiniz. Evi daha huzurlu hale getirmek veya tam olarak nerede yaşamak istediğinize karar vermek ya da ailenizle maddi anlamda size gelecek güvencesi getirecek yatırımlar hakkında konuşmak mümkün.


AKREP: Sevgili Akrepler bu hafta başında ilişkiler alanınız canlanıyor, evlilikte uzun süreli ilişkilerde veya partnerinizle duygularınızı daha rahat ifade edip birbirinize güven verebileceksiniz. Maddi konularda somut ve sağlam adımlar atmak için akıllı davranabileceksiniz. Hafta ortasında, ticari işler, ortaklıklarla ilgili konular, yatırım fikirleri ve ödemelerle ilgili konular sizler için ön planda olacak. Krediler borçlar vergi sigorta hesap kitap ve banka işleriyle meşgul olmanız gerekebilir. Bu hafta burcunuzun yönetici gezegeni Mars ay boyunca göksel aşığı Venüs ile yakın kavuşumda ilerleyecek. İletişim eğitim yazışma görüşme kitaplar web siteleri satış ve pazarlama gibi konularda size verimli bir enerji verecek ve işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Kardeşler yakın akrabalar komşular ve her gün görüştüğünüz insanlarla iletişiminiz artacaktır ve iletişim daha anlayışlı ancak sınırları bilen ve sorumlulukların farkında olunduğu bir tonda gidebilir. Kısa yolculuklar planlamak, eğitsel işlerle uğraşmak, zihinsel yaratıcılığınızı aktarmak istediğiniz işlerde rahatlıkla ilerlemek imkanınız olacaktır. Hafta sonunda, fikirlerinizi paylaşmak, başkasının görüşlerini anlamaya çalışmak ve bulunduğunuz çevrelerde hayata bakış açınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Sosyal medya alanında ve fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz her ortamda etik ilkeli ve ahlaklı olmak konusunda konuşmalar yapabilir görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkmak uzaklarla bağ kurmak hatta online mecralardan hoşlandığınız birileri ile sohbet etmek ve duygusal yakınlık kurmak imkanınız olacaktır.


YAY: Sevgili Yaylar, bu hafta başında Ay iş çalışma günlük hayat ve sağlık alanınızdan geçiş yapmaya başlayacak ve size günlük işlerinizi halletmek için destek verecek. Beslenme ve bedeninize önem vereceğiniz birkaç gün yaşayabilirsiniz. İş alanındaki ilişkileri daha huzurlu ve somut bir dinamikle ele alma şansınız olacak. Keyiflerinizi ve konforunuzu ön plana çıkarmanız size iyi gelecektir. Hafta ortasında ilişkiler alanınız canlanıyor ve evlilikte uzun süreli ilişkilerde ve iş ortaklıklarında enerjinizi karşılıklı iletişim kurmaya odaklayabilirsiniz. İletişim kurmak, haberleşmek ve fikirlerinizi paylaşmak önemli olacaktır. Eğitsel konularla, web siteleriyle ve sosyal medya mecralarda daha fazla aktif olabilirsiniz. Hafta sonunda, duygusal yanınız daha ağır basacak ilişkilerde güven arayışınız artacak. Duygusal krizleri ve stresleri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Diğer yandan, maddi konularda aile ile para işlerinde ticari atılımlarda kendinizi güvende hissetmek ve geleceğe doğru yatırım yapmak için atılım yapabilirsiniz. Bu hafta boyunca enerji ve mücadele gezegeni Mars ile göksel aşığı Venüs yakın kavuşumda ilerleyecek ve para konularını sembolize eden alanınızdan geçiş yapacağı için maddi konularda daha akıllı planlı ve somut sonuçlar elde etmeye odaklı bir tutumla hareket edebilirsiniz. Mali durumunuzu rasyonel bir biçimde ele alıp kazançları artıracak girişimleri ele almak için harika bir fırsatınız olacak. ilişkiler bu hafta yakın ama yine de mesafeli bir tutumla ilerleyebilir bundan kastım sınırlarınızı çizmek isteyeceksiniz ama bir yandan da istikrarlı bir ilişki kurmak için böyle yapmak gerektiğini biliyorsunuz.



OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bu hafta sizler için ilişkiler alanı oldukça canlanıyor. Evlilik uzun süreli ilişkiler iş ortaklıkları yeni biriyle flört etmek gibi ilişki konularından hangisi sizin için geçerliyse bağlarınız güçlenecek sıcak ve candan olacak ve ne istediğinizi daha net bileceksiniz. İlişkilerde sınırları çizmek gerekiyorsa hayır demeniz gerekenlere hayır demek konusunda cesaretli olabileceksiniz. Bir yandan da sanat estetik güzellik dış görünümünüzü çekici kılmak konusunda oldukça verimli bir hafta olabilir. Kendinizi güzel çekici ve sosyalleşmeye hazır hissedebilirsiniz. Hafta başında, keyiflere size huzur ve mutluluk getiren konulara odaklanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar içinde olmak, kurduğunuz gönül bağları ve çocuklarla vakit geçirmek sizin için önemli olacak. Hafta ortasında, daha fazla çalışabilir, daha fazla konuşma görüşme ve yazışma yapmak zorunda kalabilirsiniz. İş alanında bol bol iletişim kuracağınız günlerde olacaksınız. Bir yandan da, iş alanında size daha fazla kazanç getirecek zihinsel projelere el atmak için yeterli enerjiniz olacak. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn ile yakın bir kavuşumda ilerleyecek olan Güneş ile bu hafta disiplinli sorumlu ve profesyonelce davranabilir otorite figürleri ile iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz. Ayrıca koymak istediğiniz sınır kural kaide vb varsa bunu ilkelerinizi göz önünde bulundurarak yapabileceğiniz ve ikna edici olabileceğiniz bir haftadasınız.


KOVA: Sevgili Kovalar burcunuzda yer alan yeniayın ertesi gelen bu haftada şanslar yine sizin tarafınızda olmaya devam ediyor. Hafta boyunca burcunuzda geçişini sürdüren Güneş ve Satürn sayesinde gelecek hedeflerinize daha somut bir biçimde atılabileceksiniz. Sorumluluk alacak, istikrarlı ve sebatlı olmak için istekli olacaksınız. Hafta başında Ay, ev aile özel yaşam ve ebeveynlerle ilişkiler alanınızdan geçiş yapacağı için daha çok iç işlerinize odaklı olabilirsiniz, evin konforunda ve huzurunda kalmak isteyebilirsiniz. Evden çalışan Kovalar için iş ve para kazanma anlamında verimli gelebilir. Ev kiralamak, taşınmak veya tadilat tamirat gibi yerleşimle ilgili sorunlara el atmak olası. Ebeveynlerinizin ve ailenizin iyiliği sağlığı ile ilgilenebilir ayrıca nerede yaşamak ve mutlu olmak istediğinizle ilgili düşüncelere yer verebilirsiniz. Hafta ortasında Ay yaratıcı alanınızdan geçiş yapacak eğlenmek ve mutlu hissetmek için kendinize odaklanabilirsiniz. Flört etmek sevdiğinizle zaman geçirmek birlikte eğlenmek için planlar yapabilirsiniz. Hobilere el becerilerine ve zihinsel enerji gerektiren işlere rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Hafta sonunda iş çalışma ve günlük hayat alanınıza daha fazla enerji aktarabilirsiniz. İşlerinizi yerine getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Bu sanki biraz hem ağlarım hem giderim gibi bir ruh haline işaret ediyor. Canınız bazı şeyleri yapmak istemese de sorumluluk duygusu ile yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz. Mars ve Venüs bu hafta yakın kavuşumda ilerleyeceği için ilişkiler ve ilişkilerde arka planda çalışan belki bilinçaltında ama biraz da hazır altı edilmiş konularla alakalı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde sosyal alanda çok ortaya dökmek istemediğiniz veya size özel kalmasını istediğiniz bir ilişki yaşayabilirsiniz. Yahut ta platonik düşündüğünüz ve henüz şartların olgunlaşmadığı flört konuları da gündem de olabilir.



BALIK: Sevgili Balıklar bu hafta başında oldukça zihinselsiniz ve iletişim trafiği yoğun olabilir. Kardeşler yakın akrabalar komşular okul arkadaşları veya sık sık görüştüğünüz kişilerle daha fazla iletişimde olmak ve görüşmek mümkün. Eğitsel konular kurslar satış pazarlama planları web siteleri online mecralarda yapılacak işlerle kitaplarla bilgi alış verişi yaparak geçirebileceğiniz birkaç gün içinde olacaksınız. Hafta ortasında, eve aileye ve çocuklarla ilgili sorumluluklara daha çok odaklanacağınız görülmekte. Evden çalışan Balıklar ise bu zamanı oldukça verimli geçirebilir. Taşınmak yer değiştirmek evde yapacağınız derleme toparlanma ve kısa yolculuklarla ilgili konuşmalar yer alabilir. Ay bu günlerde burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter ile açı içinde olacağından iştah artabilir ve belki de iş yükünüz artabilir. Ya da yapabileceğinizden çok daha fazla iş yükü üstlenmek söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle ve aile üyelerinizle iletişim canlı olacaktır. Hafta sonunda, yaratıcı alanınız canlanıyor ve kalp enerjisi artıyor. Eğlenmek mutlu olmak ve size iyi gelecek şeylerle ilgilenmek için kendinize mutlaka vakit ayırın. Duygusal ilişkilerde yakın samimi ve paylaşımcı olma şansınız var. Duygularınızı iyi ifade edebileceksiniz merhametli ve hassas tarafınız harekete geçecek. Dolayısıyla hem ikili ilişkilerde duygusal anlamda hem de yaratıcı enerji beceri ve ilham gerektiren konularda destekleniyor olacaksınız. Hafta boyunca Venüs ve Mars oldukça yakın bir açıda ilerleyecek bu sizler için sosyal yaşamınızın canlanacağı anlamına geliyor. Arkadaşlarla içinde bulunduğunuz gruplarla ve ekip çalışmalarında aktif olacak ve size iyi gelecek verimli iş birlikleri ve gelecek planları projeleri içinde olacaksınız.


NAZ BAYATLI




246 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page