top of page

AKREP'TE GÜNEŞ TUTULMASI


25 EKİM 2022 SAAT:13:49 2 DERECE AKREP BURCUNDA VENÜSYEN KISMI TUTULMA

İLİŞKİLERDE MADDİ KONULARDA VE YAŞAM DÜZENİMİZDE EKSİKLERİ ve HATALARI GÖRMEMİZE YARAYACAK KRİZLERİ AÇIĞA ÇIKARACAK ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİM ZAMANINDAYIZ.


Bu tutulma ilişkileri nasıl yönettiğimizi, maddi dengemizi nasıl sağlayacağımızı ve krizlerimizi nasıl yöneteceğimizi düşünmemizi sağlayacak. Buna göre bir plan yapmaya yönleneceğiz. İlişkilerde Sahiplenme, birbirimizin üzerinde kontrol kurma ve değer verme değer bulma konusunda krizleri açığa çıkaracak. Değer yargılarımızın test edileceği bir dönemdeyiz. İlişkilerde maddi manevi krizleri ele almamız gerekebilir. Para konularında eşle aileyle iş ortakları ile paylaşımımızı ön plana getirecek bu tutulmada, nereye nasıl harcama yapmak istediğimizi ve ortak karar alırken nasıl bir yaklaşım içinde olacağımızı ve 6 aylık bir dönemde bütçemizi nasıl koruma altına almamız gerektiğini bizler için açığa çıkaracak.


Güneş tutulmaları oldukça güçlü başlangıç zamanlarıdır. Hele Akrep burcunda gerçekleştiği zamanlarda krizleri iyi yönetmek güç kazanmak için ayağa kalkmak ve fırtınanın gözüne cesaretle bakmak gerekir. Tutulma Güney ay düğümü tarafında gerçekleşeceği için bırakma ve arınma enerjisi aktif olacak. Duygusal anlamda korku duyduğumuz bir tema olabilir bu korkuyu içimizde tutarız belki dile getirmek bile istemeyebiliriz. Sanki dile getirsek başımıza gelebilir korkusunu taşıyabiliriz. Kaybetmekten veya bırakmaktan korktuğumuz şeyler içimizde su yüzüne çıkabilir. Gücümüzü elimizden alan ilişki kalıplarımız duygusal toksik durumlar hayatımızı zorlaştıran borçlar maddi koşullar alışkanlıklar bağımlılıklar hatta sağlık krizleri gibi temalar bu zamanda halledilmek üzere gündemimize oturabilir.


Hayatımızdaki önemli kişilerle yakın özel bağlarımız cinsel yaşamımız ve bu alandaki istek ve ihtiyaçlarımızın ne olduğu konusunda farkındalık yaşayabiliriz. Tatmin olmadığımız bir bağ varsa bu konuda kararlar alabiliriz. Bitmez dediğimiz ilişkiler bitebilir veya form değiştirebilir. Akrep bir bitiş, dönüşüm , yaprak dökme zamanı olduğu için ve bu bir tutulma zamanı olduğu için kişiliğimizi ortaya koymak isteyeceğiz ve YA BEN diyerek öz benliğimizi hiçe sayamayacağımız etkiler hissedeceğiz. Öyleyse bırakılması gereken neyse cesaretle adım atalım. Toksik olan ne varsa bedenimizde hayatımızda ve ilişkilerimizde bırakma harekatına başlayalım, iyileştirelim değiştirelim ve güçlenelim. Bağırsaklarımıza boşaltım sistemimize bizi yoran duygulara bizi zorlayan maddi konulara dair bir detoks yapma zamanıdır. Psikolojimizi güçlendirelim gerekiyorsa destek alalım.


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TUTULMA TEMASI


KOÇ: Maddi konularda güç kazanma zamanındasınız. Vergi sigorta tazminat borçlar ve krediler alanında gerçekleşecek bu önemli tutulma sizleri para alanında krizleri çözmek adına harekete geçirecek. Dengeli bir harcama ve bütçe yapma konusunda eksiklerinizi fark edecek ve paranızı nasıl daha iyi koruyabileceğinizi düşüneceksiniz. Kazançları artırmak ve yeni girişimlerle desteklemek için adım atabilirsiniz. Bu esnada burcunuzun yönetici gezegeni Mars ta Retro olmaya hazırlanıyor. Zihinsel olarak derlenmek ve toparlanmak gerekecek. İşlerinizi iyi planlayın ve organize olun yapmanız gerekenlere daha iyi odaklanabilmek için gereksiz bilgi görüşme yazışma trafiğinizi azaltın. Ailenizle eşinizle iş ortaklarınızla müşterilerinizle maddi konularda net olmak ve sağlam bir duruşla kararlar almak gerekir. Başkalarının krizlerini üstlenmek istemeyeceğiniz ve kendinizi korumak için stratejik davranmak zorunda olduğunuz bir dönemdesiniz. Psikolojik olarak güçlü olmalısınız ruhunuzu ve bilinçaltınızı temizleyin zarar veren her şeyden arının ve toksik ilişkilere karşı mesafeli davranmaya niyet edin.


BOĞA: İkili ilişkiler alanında yaşayabileceğiniz durumları yönetme zamanındasınız. Bu dönemde bitişler veya başlangıçlar yapma enerjisi hepimiz için aktif olacak. Bu nedenle Hayatınızdaki özel kişinin hayatında şu sıralar mücadele ettiği krizleri korkuları veya başarı kazanmak için uğraş verdiği yeni girişimleri olabilir, bu konularda kendine güven duymakta zorlanıyor olabilir sizden destek bekleyecektir. Ya da siz ilişkinizde karşınızdakine güven duymak sahiplenmek ve sahiplenildiğinizi hissetmek ve karşınızdaki için değerli olmak isteyebilirsiniz, ilişkide değer yargılarınızı test eden ve hassas noktalarınızı kurcalayacak sizi tetikleyecek duygular deneyimleyebilirsiniz. İlişkideki duygusal tutumunuzu görecek ve karşınızdaki kişinin olayları ele alış biçimini daha net fark edebileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Siz stratejik sakin ve suskun kalarak ilişkiyi yönetmek isterken partneriniz eşiniz veya iş ortağınız duygusal krizlerini daha yoğun yaşayabilir ve çözüm bulmak için sizin aklı selim kalmanız gerekebilir. Ancak nasıl tepki verirseniz verin içinizin şişmeye başlayacağından eminim. Kontrol etmek isterken kontrolü kaybetme tehlikesi de var ve bu duygusal bagaj açığa çıkacaksa olması gerektiği konuda değil hiç alakasız bir yerde ve zamanda patlak verebilir, bu nedenle duygularınızı çok da hasır altı etmeyin. Gücünüzü karşı tarafa dengeler bozulmasın diye teslim etmek yerine krizlere neşter atın ayakları yere sağlam basan tarafınız size destek verecek ve somut çözümler bulan taraf olarak sorunların üstesinden gelebileceksiniz. İş ortaklıkları, iş birlikleri veya özel ilişkiler başlatacaksanız maddi manevi kendi çıkarınızı korumak ve dengeli bir paylaşım yaratmak akıllıca olacaktır. Hep bana veya hep sana olmaz iyi günde kötü günde beraberce el birliği ile bir şeyleri kotarmanın dinamiklerini oturtmalısınız.


İKİZLER: İş ve çalışma alanınızda krizleri stratejik bir tutumla yönetme zamanındasınız. Çalışma düzeninizde sizi yoran ve strese sokan ne varsa bunları fark edip dönüştürmelisiniz. Gerek iş arkadaşlarınızla veya günlük hayatta size destek ve hizmet veren kişilerle kurduğunuz iletişimde, gerek çalışma temponuzda sizi kısıtlayan ve engelleyen ne varsa bu konuda bir dışavurum yaşanabilir. Elbette sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu bir arınma ve detoks zamanıdır. Bağırsak boşaltım sindirim ve üreme organları hassas olabilir. Yararsız gördüğünüz alışkanlıklarınız varsa,Sağlığınıza negatif etki eden unsurları hayatınızdan elimine etmek için adım atabilirsiniz. İş değiştirmek ve yeni işlere baş vurmak isteyenleriniz de olabilir. İş alanında maddi konularda istediğinizi elde etmek kazancınızı artırmak ve yeni hedeflere girişmek için bu tutulma size enerji verebilir. Ev aile ve yerleşim alanındaki görev ve sorumluluklarınızın da ön planda olacağı bu süreçte verimli ve akılcı bir biçimde işlere sarılacaksınız. İnsan ilişkilerini yönetmek stratejik davranmak ve gözlerimi kaparım vazifemi yaparım tutumuyla davranırsanız bu tutulmayı pürüzsüz atlatabilirsiniz. Evcil hayvanlarla ilgili sağlık ve bakım konuları da gündeme gelebilir.


YENGEÇ: Aşk romantizm yaratıcı çalışmalar ve çocuklar alanınızda bu tutulmayı karşılıyorsunuz. Bu dönemde aşk hayatınızda daha fazla tutku ve sahiplenme duygu yaşamak için istekli olacaksınız. Duygular tutulma dönemlerinde normalden daha güçlü hissedilmeye başlar ve sizler bu konuda Zodyak burçları içinde yoğun duygular yaşayabilecek 2-3 burçtan birisiniz. Dolayısıyla hem sezgileriniz oldukça güçlü olacak hem de aşk ve romantizm alanında daha istekli ve hedefe odaklı olacaksınız. Yeni ilişkiler başlayabilir eski ilişkiler hatırlanabilir devam eden ilişkilerde birbirinizi nasıl sahiplendiğiniz ve birbirinizde nasıl güven bulduğunuz ile ilgili konular su yüzüne çıkabilir. Ne olursa olsun ilişkilerdeki krizlerin sizi yoran durumların ve artık bırakılması gereken ilişki kalıplarının farkına varabileceğiniz bir zamandasınız. Venüs bu tutulmaya kavuşum yaptığı ve ilişkiler gezegeninin aşk alanınızda geçiş yapması sebebiyle değer duygunuzu test edecek konular ortaya çıkabilir. Değerli olmak sahiplenildiğinizi hissetmek ve tutkulu bir aşk yaşamak için daha fazla istek duyacaksınız. Bu konularda partneriniz ile konuşmak gerekiyorsa konuşmalısınız çünkü biriktirip sakladığınız duygular varsa bu dönemde açığa çıkabilir ve duygusal patlamalar ilişkilere zarar verebilir. Kıskanmak ve şüphelenmek mümkün. En iyisi sakin stratejik ve cool bir tavırla meseleyi dile getirmektir. Çocukları olan sevgili Yengeçler de bu dönemde çocuklarının hedefleri krizleri ve stresleri ile meşgul olmak durumunda kalabilirler. Onların yeni başlangıçları para kazanma hedefleri veya yaratıcı yeteneklerinizi nasıl değerlendirdikleri ve mutlu olma yollarını bulma konusunda yardım etmek gerekebilir. Tutulmanın sizi aynı zamanda kendi yaratıcı yeteneklerinizi hobi veya projeleriniz yoluyla ortaya koyma, kendinizi ifade etmek istediğiniz ne varsa bunu karşı tarafa doğru biçimde aktarmak veya kazanç elde etmek istediğiniz bir girişiminiz varsa bunu hayata geçirmek konusunda harekete geçirebilir.


ASLAN: Eviniz aileniz ve özel yaşam alanınızda karşıladığınız bu tutulma size ev hayatında sizi mutlu eden veya etmeyen ne varsa bunu ortaya çıkarmak konusunda bir farkındalık getirebilir. Öncelikle aile içinde yerleşimle ilgili stresler yer almaktaysa bunların çözümü için ortak bir karar alıp bunu harekete geçirebilirsiniz. Aile içinde sağlık ve bakım konularıyla ilgili bir endişe yer alabilir. Alım satım yapmak kiralamak ve yer değiştirmek için planlar yapıyor olabilirsiniz. Evden çalışmak iş değiştirmek işle ev arasında bir denge oluşturmak için çaba sarf edenleriniz de olabilir. Evin içinde eskiyen çalışmayan size evdeki konforunuzu yaşamak adına engel olan ne varsa bu hususlara eğilmek ve dönüştürmek için adım atabilirsiniz. Bu açıkçası bir detoks zamanı ve özel yaşamınızda sizi yoran ve zorlayan ne varsa tespit edip güven ve konforunuzu sağlayacak ne varsa buna doğru stratejik ve sakin bir zihinle eyleme geçme zamanıdır. Memnun olmadığınız bir iş hayatı veya çalışma düzeni varsa bu sonbahar tüm bu temel sorunlara el atacağınız ve daha bütünsel bir bakışla hayatınızı iyileştirmeye yöneleceğiniz zamanlardasınız. Evlenmek yuva kurmak nerede yaşayacağına karar vermek isteyen Aslanlar bu dönemde aile kurma telaşları ile uğraşıyor olabilirler. Arkadaşlarla gruplarla planları veya maddi konularda kazanç için projeleri olan sevgili Aslanlar bu dönemde işler biraz yavaş ve zor ilerleyebilir telaş yok Aralık sonuna doğru işlerin daha hızlı ilerlediğini göreceksiniz.


BAŞAK: Bu tutulmayı iletişim ve yakın çevre alanında karşılıyorsunuz. İletişim kurarken kendi kalıplarınızın fark edebileceğiniz önemli bir zamandasınız. Kardeşler yakın akrabalar komşular ve her gün görüştüğünüz insanlar ile kurduğunuz iletişimde krizleri yönetmek adına uğraş verebilirsiniz. Ketum olmak stratejik düşünmek ve stresli olabilecek kişilere karşı sakin olmak konusu sizler için önem kazanıyor. Sözler duygu yüklü ve keskin olabilir. Zihinsel işlerin eğitimlerin satış pazarlama ve lojistik planlama gerektiren işlerin hayatınızda yoğun olduğu bir dönemde olabilirsiniz. Akıllı planlama yapmak ve kontakları iyi değerlendirmek ve kendinizi iyi ifade etmek gerekebilir. Eğitimler kurslar sınavlar veya tamamlanması gereken zihinsel projeler sizi meşgul edebilir. Kısa geziler planlayabilir merak ettiğiniz konularda derinleşebilir metafizik okült psikolojik ve bilinçaltı içeren temalarda kişisel gelişim alanına odaklanabilirsiniz. Yazmak anlatmak ve tasarlamak isteyeceğiniz zihninizin derinliklerini sezgilerinizi kullanmak isteyerek bilginizi ortaya koyabileceksiniz. Taşınmak yer değiştirmek trafikte çok kalmak kısa mesafeli gidiş gelişlerin yoğun olacağı komşuluk ve yakın çevreyle ilişkilerin sıklaşacağı bir sürece giriş yapmaktasınız. Araç ve gereçlerin araba bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili eskileri yenileme gereksinimi tamiri onarımı ve bakımı gibi konularda ortaya çıkabilir. Zihninizi boşaltmak size stres yükleyen konulardan arınmak sizi krize sokan konuları ele almak ve çözüm yaratmak için bu tutulmanın enerjisinden faydalanabilirsiniz.


TERAZİ: Para kaynaklarınız alanında gerçekleşecek bu tutulma döneminde bütçenizi iyi dengelemek için bir plan yapmak isteyebilirsiniz. Maddi anlamda sizi daha güçlendirecek yeni bir bakış açısı kazanmak gerekebilir. Kazançlarınızı artırmak ve yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Bütçenizi yoran ve sizi güvende hissetmekten alıkoyan harcamalara dair bir netlik kazanmak ve bunları kesmek azaltmak veya para biriktirmek üzere kararlar alabilirsiniz. Kendinizi nasıl değerli gördüğünüz önem kazanırken maddi anlamda güçlü olmak sizin için önemli olacak. Aile, eş veya iş ortakları ile maddi paylaşımların, vergi, sigorta, krediler, tazminat, miras vb ve ödemelerin öne çıkacağı bu dönemde akıllı bir finansal plan yapmak ve buna sadık kalmak gerekebilir. Stratejik planlama yapmak bütçeyi aşmamak ve sizi maddi anlamda daha güvende hissettirecek işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Ticari girişimler iş ortaklıkları iş birliği içeren işler veya iş kurmak gibi temaların aktif olabileceği bir dönemdesiniz. Başkalarından bağımsız kendi paranızı sevdiğiniz yollarla kimseye hesap vermeden kazanmak konusunda bir karar alabilir veya farkındalık yaşayabilirsiniz.


AKREP: Sevgili Akrepler tutulma burcunuzda gerçekleşiyor ve bu güçlü başlangıçları sembolize eden GÜNEŞ tutulması sürecinde yeni başlangıçlar yaparak hayat hedeflerinizin peşinden gitmek üzere istekli olacaksınız. Kariyer ilişkiler kendinize bakış açınız ve geleceğe ne taşımak istediğiniz gibi konular bu tutulma döneminin temalarından olabilir. Sağlığınıza özen göstermeli bırakılması gerekenler bırakılmalı. Detoks ve arınma dönemindesiniz. Size iyi gelen ve gelmeyen şeylerin farkına vararak bunları dönüştürmek elinizde. Kendinize güvenmek kendinizi değerli hissetmek ve kendinizle ilgili başarmak istediklerinizi başarmak üzere bu tutulma size enerji verecek. İlişkiler arenasında stratejik ketum ve sakin davranmak gerekebilir. Bir konuda endişeleriniz kaygılarınız veya korkularınızın da tetiklenebileceği bu dönemde psikolojik anlamda kendinizi güçlendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bilinçaltı kapılarının hepimiz için açılacağı aşikar sezgilerinize güvenmeli ve zodyağın bu konuda en güçlü olan burçlarından biri olarak iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemeli. Yeni ilişkiler başlatabileceğiniz karizmanız ve derin bakış açınız ile insanları etkileyebileceğinizi bir dönemdesiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs bu tutulmaya kavuşum yapacağı için ilişkileri ve para konularını iyi yönetmeli, değerinizi kendinize güveninizi ve maddi anlamda hakkınızı korumak için akıllı ve öngörülü davranmayı ihmal etmemelisiniz. Evlilik uzun süreli ilişkiler iş birlikleri alanında gücünüzü ele almalı ve çözüm bulan tarafınızı ortaya koymak konusunda kararlı davranmalısınız.


YAY: Bu tutulma sizlerin bilinçaltınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Psikolojik spiritüel ve ruhsal alanla ilgili çalışmalar yapabilir terapiler ve şifa çalışmaları ile ruh ve beden bütünlüğünüzü dengelemek için adım atabilirsiniz. Bu dönemde sizi gerek iş hayatında gerek günlük yaşam alanında yoran geride tutan stres yükleyen konuların su yüzüne çıkması ve farkındalık yaratması mümkün. Kolektif alanda yer alan duygu ve düşüncelerden etkilenebilir, bilinçaltınızda daha fazla duygu ve sezgi birikimi taşıyabilirsiniz. Sizden kaynaklanmayan durumların etkisi altında kalabileceğiniz ve kendinizi stres altında hissedebileceğiniz bir dönem bu. Sağlık konuları ve iyileşme süreçleri ile ilgilenmek durumunda olduğunuz durumlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma alanınızda daha fazla çalışmak hırsla rekabetçi bir tutumla işleri ele almak için harekete geçebilirsiniz. Venüs’ün bu tutulmaya kavuşum yapması ve zorlandığı Akrep burcunda yer alması aslında hepimiz için ilişkilerin krizli yanlarını açığa çıkaran bir etki yansıtıyor. Endişe ve kaygı alanınızda yer aldığı için siz de bu dönemde üzerinde kontrol sağlayamadığınız ilişki veya sağlık konuları ile kaygılanmakta olabilirsiniz. Kaybetme korkusu veya dönüştüremediğiniz duygulara dair hissettiğiniz sıkışıklık normal kabul edilebilir. O nedenle biraz daha sakinlik huzur ve netlik kazanmak için içe dönmek meditatif işlerle uğraşmak ve rahatlamak için bedeninize izin vermelisiniz. İlişki problemleriniz varsa bunu sakin ve stratejik bir tutumla ele almak çok avantajınıza olacaktır.


OĞLAK: Bu tutulma sizlerin sosyal yaşam alanınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlıkları grup aktivitelerini ve sosyal yaşamınızı sembolize eden bu alanda yer alan tutulma enerjisi ile güçlü başlangıçlar yapma şansınız olacaktır. Her şeyden evvel sosyal bağlarınızı daha sıkı kurduğunuz arkadaşlıklarınızı sahiplendiğiniz ve iyi günde kötü günde yanınızda olan kişileri daha net fark ettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Krizleri stresleri olan arkadaşlara yakın durmak gerekebilir. Sezgileriniz artacağı için insanlarım kaygılarını ve endişelerini daha net hissedebilirsiniz. Bu dönemde gelecekle ilgili sizin de kaygı ve stresleriniz olabilir. Bir proje bir plan yapma aşamasındaysanız gerek maddi gerek destek almak gerekse ilişkilerin yapısı bakımından sizi zorlayan faktörler yer alabilir , bu sebeple her işin önce maddi yönünü sonra ne kadar emek sarf etmeniz gerektiğini netleştirmeden harekete geçmeyin. Ayrıca herhangi bir yaratıcı proje açısından zaman emek veya nakit ayırmak konusunda stratejik plan yapmak çok faydalı olacaktır. Yaratıcı yanınızı açığa çıkarmak ve somut adımlar atmak adına bu tutulma sizleri düşündürmeye başlayacak ve önümüzdeki süreçte yapmak istedikleriniz yavaş yavaş netleşmeye başlayacak. Arkadaş ve sosyal yaşam ilişkilerinizde sakin ketum ve cool kalmak çok avantajınıza olabilir. Çevrenizdeki insanların kriz ve stres katsayısı fazla olacağından bu durum size de yansıyabilir. Sosyal yaşam alanından veya arkadaşlarla yaptığınız aktiviteler alanından kalbi boş Oğlaklar için dikkat çekici karizmatik ve çekici birileri ile karşılaşmak oldukça mümkün.


KOVA: Bu tutulma sizlerin kariyer alanınızda yer alıyor. İş ve kariyer hedeflerinizle ilgili başlangıç adımları atmak adına öne çıkan bir dönemdesiniz. Bazılarınız iş hayatında sizleri strese sokan ve yoran temaların ne olduğuna dair bu dönemde daha derinden bir farkındalık elde edebilir. İş değiştirmek yeni bir iş hedefine doğru ilerlemek üzere istek duyabilirsiniz. İş kararlarını alırken ne olursa olsun ketum planlı ve stratejik davranmak önem kazanıyor. Venüs bu tutulmaya kavuşum yapıyor ve ilişkiler ve para gezegeni olması sembolüyle sizi iş konularında hem iş bağlarınız hem kazançlarınız ve finansal durumunuz ile ilgili problemler varsa bunları çözecek planlara odaklanmaya davet ediyor. Toplumsal duruşunuz prestijiniz ve statünüzü düşünmek bu imajı daha güçlendirmek ve iş hayatında sizi krize sokan yoran ve artık size hizmet etmeyen konuları tutum ve davranışları elimine etmek için fırsat getiriyor. İş hayatınızı dönüştürmek size gerçekten tutkuyla yapacağınız ve sizi maddi anlamda rahata kavuşturacak bir yapıya geçmek üzere isterseniz harekete geçebilirsiniz. Anne baba ve aileyle özel yaşamınızı ve iş hayatınızı dengeye oturtmak her iki tarafa da kaliteli zaman ayırmak için kolları sıvayabilirsiniz. Ebeveynlerin sağlık ve refah konuları ile ilgilenmek gerekebilir.


BALIK: Bu tutulma sizlerin hayata bakış açınızı ve düşünce yapınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde zihinsel olarak size daha uygun ve mutlu edecek bir yaşam stilini bulmak üzere arayış içinde olabilirsiniz. İnsanlarla kurduğunuz iletişimde eğitimlerinizin ve bilgi birikiminizin daha iyi ortaya koyulması için çalışmalar yapabilirsiniz. Sosyal medya veya hangi mecrada paylaşım yapacaksanız bunlarla ilgili akılcı bir plan yapmak gerekebilir. Diğer yandan uzaklarla ilgili konular da gündeminizde olabilir yer değiştirmek taşınmak şehir veya ülke değiştirmek isteyebilirsiniz. Akademik çalışmalar araştırmalar geziler kültürel faaliyetler daha fazla ilginizi çekebilir. Hukuki ve resmi süreçlerde kriz yaşadığınız konular varsa bunlara sakin ve stratejik bir biçimde el atabilirsiniz. Kitaplar baskılı malzemeler tanıtım ve promosyonlar eğitsel işlerin ön planda olabileceği günlerdesiniz. Tutulmanın yönetici gezegeni Mars aile ve yerleşim alanınızda yer aldığı ve bu alanda da geri harekette bulunacağı için özel yaşamınızı düzenlemek yapılması gerekenleri ertelemeden ekim ayı sonuna kadar halletmek avantajınıza olabilir.



NAZ BAYATLI





148 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page