top of page

ASLAN'DA YENİAY 8 AĞUSTOS 2021

8 Ağustos Pazar günü saat 16:49 da 16 derece Aslan burcunda güçlü bir yeniay gerçekleşiyor. Ateş enerjisi ile atmak istediğimiz adımları atacak enerjiyi bulacağımız bir 15 günlük süreç başlıyor. Aşk ve romantizm yaşama, yaratıcı, tasarlayan ve ifade eden tarafınızı ortaya koyma ve beğenilme arzunuzu açığa çıkaracak etkiler yer alıyor. Güzelleşmek bakım yapmak ve eğlenmek için bu yeniay size destek verecek. Yeniay esnasında Yay burcu yükselecek ve Merkür ile olumlu açı yapacak. Geziler yolculuklar basın yayın matbaa ve baskılı işler sosyal medya konuları ön plana çıkacak. Ticari konular akademik işler ve yabancılarla alakalı konularda aktif olabilirsiniz. Yaratıcılık ve sözel etki gerektiren işlerde ön plana çıkmak için çok güzel bir fırsat var. Kitap dergi sunum web siteleri ve yayınların her türlüsü için dikkat çekmenize yardımcı olacak. Maddi işlerde bir tık daha dikkatli olmakta fayda olacak, neden derseniz: Bu yeniayda Venüs Neptün karşıtlığı yer alıyor.


Hassasiyetlerimiz artacak. Özellikle eşimize sevgilimize ve sevdiklerimize karşı hassas davranmalıyız, bazı tavır ve davranışlar normalden daha fazla gözümüze çarpabilir. Hayatımızda daha fazla aşk romantizm parıltı lüks ve rahatlık aramaya başlayabiliriz. Aslan zaten Zodyak’ta bu konuları kapsayan bir burçtur. Bunları ulaşılabilir hale getirmek için neler yapabiliriz bunu düşünebiliriz. Venüs Neptün karşıtlığında partnerinizi memnun etmek için gerektiğinden çok daha fazla fedakarlıkta ve özveride bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı kişilerin daha fazla mutsuzluktan kullanılmış olmaktan ve verdiğinin karşılığını alamamaktan bahsettiğini duyabilirsiniz. Bu dönemde, bir kişiyi fazla idealize etmek veya ideal bir ilişki fantezisi yaşamak gibi bir eğilim içinde olabilirsiniz. Dikkatli olmakta gerçekçi bakmaya çalışmakta fayda var. Venüs aynı zamanda para ve finansla da ilgili bir gezegen olduğu için maddi konularda israf aşırılık veya kontrolsüz harcamalar ortaya çıkabilir. Özellikle bu dönemde bir alana yatırım yapılacaksa analitik bakış açısıyla mantıklı karar almaya çalışmak azami önem kazanır. İyilik edeceksiniz diye bilmediğiniz veya tecrübe etmediğiniz konulara dalmayın veya kişilere aşırı güven duymadan önce bir kere düşünün ve objektif bakmaya çalışın. Gökyüzünde bir diğer açı da Merkür Jüpiter arasında yer alan karşıtlık. Abartılı kararlar alınabilecek bir zamandayız. Olumlu tarafından bakarsak büyük planların ve değerli yaratıcı fikirleri de sembolize eder ancak tek sıkıntı risk faktörünü göz ardı etme eğilimidir. Projeleri ve fikirleri küçük adımlar halinde başlatıp parça parça ele almak akıllıca olacaktır. Her şeyi bir anda düşünmek veya başlatmaya çalışmak zor olacaktır ya da bir konuya aşırı dahil olma arzusu hissedebilirsiniz. Mesafe bırakmak ve sınır çizmek de gereklidir. Yeniaya Satürn uzak ta olsa karşıtlık yapıyor ve bu yeniay da bizi belli bir çizgiye çekip gereken mesafeyi ve tedbiri aldırabilecek mantıkta olmamız gerektiğine işaret ediyor.


YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE YENİAY ETKİLERİ


Koç burçları bu yeniayda aşk yaşamak aşık olmak ve hayattan daha fazla zevk almak için istekli olacaklar ve yaratıcı taraflarını ortaya koymak için enerjileri artıyor. Beden ve ruh arasında denge sağlamak isteyebilir, sağlığa özen göstermeliler ,başkalarının iyiliği ve rahatı için kendi refahlarından feragat edebilirler.

Boğa burçları bu yeniayda daha fazla aile ve evle anne baba ve çocuklarla ilgili konulara odaklanabilirler. Evde vakit geçirmek isteyebilir, kiralama taşınma vb gibi işler, evde tadilat tamirat ve dekorasyon yapmakla uğraşabilirler. Bu süreçte eve gelen giden daha çok olabilir, aile ile iletişimin yoğun geçeceği bir döneme adım atıyorlar.

İkizler burçları bu yeniayda iletişim eğitim kısa geziler yakın çevre ilişkilerine odaklanabilecekleri bir döneme başlıyorlar. Zihinleri oldukça yaratıcı çalışacak ve ifade güçleri artacak. Fikirler ile öne çıkmak beğenilmek eğlenmek ve projelere konsantre olmak için adım atacaklar. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinde daha gururlu ama dürüst olacaklar, insanlarla ilişkilerini yönetmek ve faaliyetleri organize etmek için güçleri olacak.

Yengeç burçları bu yeniayda maddi konularla ilgili girişimler ve kazançları artıracak işlerle uğraşabilirler. Bir yandan da daha fazla harcama yapmaya başlayabilirler. Yaratıcı işler finansal yatırımlar ve kendilerini ön plana çıkaracak fikirlerle atılım başlatabilirler. Aile ve çocuklarla ilgili konulara el atıp bütçeyi dengelemek önem kazanıyor.

Aslan burçları bu yeniay sizlere güzel başlangıçlar getirecektir. Fiziksel görünümünüzü yenilemek sağlığınıza ve bakımınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Hayatınıza aşk romantizm ve eğlence katacak yeni birileri ile karşılaşabilirsiniz. Var olan ilişkilerde ise aşkı tazelemek ve hayalleri gerçekleştirmek için şansınız var. Kariyer alanında yaratıcı yanınızı ortaya koyacak ve yönetsel gücünüzü gösterip dikkat çeken işlere imza atabilirsiniz. Bu dönemde maddi olarak yanıltıcı kararlar almak veya fazla eli açık ve cömert davranmak da mümkün.

Başak burçları bu yeniayda el atamadığınız, size zor gelen işlere odaklanmak için zaman yaratabilirsiniz. Biraz geri planda kalıp aklınızı toparlamak bedeninizi dinlendirmek ve eldeki işleri bitirmek için fırsat bulabilirsiniz Sağlığınızı gözetmek ve bedeninizi dinlendirmek için bu 15 günü verimli kullanmak isteyebilirsiniz. Çevrenize iş arkadaşlarınıza ve bakım vermek gereken her şeye özen göstereceğiniz bir yeniay enerjisi geliyor.

Terazi burçları bu yeniayda arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanıyor. Topluluklar içinde pırıl pırıl parlayacağınız ve dikkat çekici olacağınız bir enerji var. Gelecek projeleri ortaya çıkacak ve gruplar ekipler ve organizasyonel işlerle ilgili faaliyetler içinde yer alabileceksiniz. Kalbi boş olan Teraziler sosyal alandan aşklar yaşayabilir arkadaşlıklar eğlenceli ve fikirler yaratıcı olacaktır.

Akrepler bu yeniayda kariyer konularında yeni başlangıçlara doğru ilerliyorlar. Kendinizi iyi temsil edebileceğiniz prestijinizi artıracak etkiler altındasınız. Kariyerle ilgili sizi öne çıkaracak fırsatınız olacak. Anne Baba ve aileyle ilgili konularda cömert sorumluluklarını iyi benimseyen ve yerine getiren bir tutum içinde olabilirsiniz. Patron veya otorite figürleri ile ilişkilerde kendinizi ortaya koymak için istekli olacak, topluluklar önünde dikkat çekecek ve beğenileceksiniz.

Yaylar bu yeniayda hayatın tadını çıkarmak için elinize fırsat geçeceğine eminim. İster zihinsel konular olsun ister ticari işleriniz olsun sizleri destekleyecek olumlu bir enerji altındasınız. Yolculuklar, akademik işler, yabancılarla veya uzaklarla bağlar, basın yayın sosyal medya işleri hukuki ve resmi işlerde olumlu verimli sonuçlar elde etmek ve pozitif başlangıçlar yapma fırsatınız olacak.

Oğlaklar bu yeniayda krediler borçlar ticari atılımlar ve iş ortaklıkları gibi finansal konuların ön plana çıkacağı bir 15 günlük döneme girmektesiniz. Bu dönemde ortaklı işlerden gelir elde etmek veya işle ilgili sizi ön plana çıkaracak yatırımlarla veya yaratıcı projelerle ilgili fikirlerle atılım yapma fırsatınız var. Harcamaların bir miktar artacağı ve size bütçe dengeleme yapma arzusu getirecek bir süreç olabilir. Psikoloji rehberlik metafizik içeren konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Kovalar bu yeniay evlilik ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerde yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Bekar Kovalar evlilik kararı alabilir veya ilişkileri bir sonraki seviyeye taşıyacak adımları atabilirler. İş ortaklıkları yapmak ve kariyerde atılım yapmak için istekli olabilirsiniz. Partnerinizle daha romantik eğlenceli neşeli vakit geçirebilirsiniz. Bu 15 gün içinde kendinize yeni hedefler koyabilir ve gelecek planlarınıza yönelik atılımlar yapabilirsiniz.

Balıklar bu yeniay iş ve çalışma ortamınızda gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak, iş aramak veya iş görüşmeleri yapmak için çok uygun bir zamandasınız. İş alanında yaratıcılığınızı ortaya koyabilecek girişimler yapabilirsiniz. Sağlık ve bakımınıza özen göstermek için kararlar alabilir yeni bir egzersiz veya diyet programına başlayabilirsiniz. Sırt omurga kalp ve damar alanında kendinize daha çok dikkat etmek isteyebilirsiniz. Doktor veya check -up konuları aklınızda olabilir.

Naz Bayatlı


291 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page