top of page

ASLAN YENİAYI 28 TEMMUZ 2022


28 TEMMUZ ‘DA SAAT 20:54 DE ASLAN’IN 5 DERECESİNDE BİR YENİAY GERÇEKLEŞİYOR.

BU YENİAYDA KALBİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN. GÜCÜNÜZÜ ELE ALIN VE KENDİNİZİ DAHA MUTLU ETMENİN YOLLARINI ARAYIN.


GENEL YORUM


Aslan burcunda gerçekleşen bu Yeniay döneminde kalbimizi yeni olasılıklara açtığımız bir süreç başlıyor. Aşkı, kalp enerjisini, gönlümüzü romantizme açmayı, yaratıcılığı, çocuk ruhumuzu yaşamayı sembolize eden Aslan’daki bu yeniayda tüm bunları hayatımıza katabiliriz. Eğlenmek ve içimizdeki çocuğu açığa çıkarmak hepimize iyi gelecek, kalbinizi mutluluğa açıp onu iyileştirebilirsiniz, bunu yapabilmek için sıkıntılara, kırgınlıklara, monotonluklara dair kapana kısıldığınız temalara taze ve yeni bir nefes getirmek için tam zamanıdır. Kendine güven duymayı önemsemek gerekiyor.


Bu dönemde ilham perilerini kendinize çekebilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koymak istediğiniz tüm işlerde renkli, pırıltılı, dikkat çekici bir şeyler hazırlamak kolaylaşır. Sanat işleri, etkinlikler, reklam ve ürün tanıtımları yapmak ve dikkatleri üzerinize çekmek istediğiniz her konuda spot ışıklarından faydalanabilirsiniz.


Kendinize daha fazla özgüven duymak kendinizi sevmek ve beğenmek bu yeniayın temasıdır Yeniay’da dış görünümünüzü yenilemek ve daha çekici hale gelmek için elinizden geleni yapın. Saçınızı havalı yapın belki stilini veya rengini değiştirin süslenin takın takıştırın ya da her zamanki görünümünüzü değiştirecek ufak bir dokunuş yaparak tazelenin. Aynaya bakın kendinizi beğenin takdir ve teşekkür edin. Sizden bir tane daha yok bunu bir kere daha fark etmelisiniz.

Gökyüzünde yeniay zamanı gezegenlerin durumu ne diye bakarsak; yeniay anında Kova burcu yükseliyor, Kova’ya göre Aslan genel olarak ilişkileri veya uzun süreli ilişkileri sembolize eden alanda yer aldığı için bu dönem oldukça fazla ilişkileri evlilikleri ve geleceğe uzun vadeli adım atabileceğiniz ilişkileri ön plana çıkaracak etkiler yansıtıyor. Evliliğe adım atmak, evlilikle ilgili kararlar almak, uzun süreli ilişkiler başlatmak ve aşkı hayatımıza çekmek için bu dönem çok enerjik geçecek.


Yeniayın en sert açısı Merkür ve Uranüs arasında yer alan kare yani zorlayıcı açı. Yeniaya yakın duran Merkür de Aslan burcunda ve Uranüs ile yer alan kare açı sebebiyle kendimizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiz. Belki de ağzımızdan birden dökülecek sözler ortalığı biraz karıştırabilir ama bunlar kalbimizdekini ifade edeceğimiz sözler olacak. Belki karşımızdakine söylemek istediklerimizi söylemek ve düşüncelerimizde taşıdığımız, değiştiremediğimiz kalıpların yükü ile ilgili konuşmak isteği var. Bir yandan kalbimiz eğlenmek heyecan yaşamak mutlu olmak aşık olmak istiyor ama bir yandan da var olan düzeni alışkanlıkları maddi ve manevi koşulları korumayı düşünerek harekete geçip geçmemek konusunda kararsız hissediyoruz. Merkür aynı zamanda Satürn ile karşıtlık yapıyor. Bazılarımız ciddi konuşmalardan kaçmak ta isteyebiliriz, gerçekleri dile getirip düzeni bozacağımıza, düşüncelerimizi kendimize saklayıp sorumlu davranmak için kalbimizin sesini kısabiliriz. Mars ve Uranüs kavuşumu sayesinde değişmez kalıplarımızın farkına varmak mümkün. Mars Uranüs enerjisi sabit burçlarda yer aldığı için ani değişimler yerine sakin yavaş geçişleri istediğimize de işaret edebilir.


Venüs Yengeç burcunda bu dönemde ve ev aile çocuklar gibi duygusal anlamda ait olduklarımıza sadık kalmanın önemini ortaya koyuyor. Güvenlik alanında kalmak kendi alanımızı korumak ve aşina olduğumuz çevrede kalmak bize iyi gelecek.

Gökyüzünde birçok gezegen Retro, Jüpiter de durağan konumda olacak ve Kasım’a kadar Retro yapacak. Bu yıl birçok işimiz 2023 e kadar yavaş ilerleyecek bir hazırlık aşamasında kalacağız. Planlarımız var ama o bu şu sebeplerle ilerlememizin ağır adımlarla olacağı aşikar.


Şimdi burçlara göre Aslan Yeniayının etkilerinden bahsedelim.


KOÇ: Bu yeniay sizlerin aşk ve romantizm alanınızda gerçekleşiyor ve Zodyak burçları içerisinde yeniayı aşk enerjisiyle dolduracak çok güzel etkiler altındasınız. Kalbinizdeki aşık olma arzusunu ve tutkuyu açığa çıkaran bu yeniayda dileklerinizi gerçekleştirmek için güzel bir fırsatınız var. Yeni bir aşka yelken açmak, flört etmek ve eğlenmek için istekli olacaksınız. Var olan ilişkilere de enerji katacak size mutluluk getirecek ve yaşam enerjisini iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Çocuk tarafınızı yaşayın eğlenin gezin yaratıcılığınızı serbest bırakın. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu dönemde Uranüs ile kavuşumda ve maddi alanınızda yer alıyor. Harcama katsayısını bir tık artıracak bu geçiş sizleri paranızı korumak ve sağlamcı davranmaya davet ediyor. Bir yandan da keyiflere eğlenceye zevklere de para harcanması söz konusu olacaktır. Yaratıcı projeleriniz ve kazanç elde etmek istediğiniz yeni bir tasarınız varsa bunlarla ilgili start verebilirsiniz. Merkür’ün Uranüs ve Mars ile olan karesi sebebiyle düşüncelerinizi ve planlarınızı aktif etmek için istekli olacaksınız ve belki maddi olarak ne tutarsa tutsun kalbinizin isteğini gerçekleştirmek için bunu göze alabileceğinize işaret ediyor. Venüs Yengeç burcunda ve ev ve aile alanınızda geçiş yapacak, Mars ile de destekleyici bir açı yapacağından evinize yerleşiminize ve ailenize yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Ev hayatı size iyi gelecek ve sevdiklerinizle beraber ye iç eğlen modunda kalacağınızı söyleyebilirim. Sevdiklerinize daha sıkı sarıldığınız ve sağlam size güven veren bağları güçlü ilişkilerin tadını çıkardığınız bir süreçtesiniz.



BOĞA: Bu Yeniay sizlerin ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Kalbiniz evinizle ailenizle çocuklarınızla çarpacak. Aslan yattığı yerden belli olur deyişi gibi siz de evinizin huzurlu ortamında olmak ev ahalisi ve aileyle iyi vakit geçirmek ve eğlenmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Evle ilgili işleri halletmek ve yerleşimle ilgili düşünceleriniz varsa bunları harekete geçirmek için bu yeniaydan faydalanabilirsiniz. Merkür’ün ev alanınızdan geçiş yapması sebebiyle aile içindeki iletişim haberleşme ve görüşmeler artacaktır. Evi derlemek toplamak ev değiştirmek taşınmak kiralamak alım satım yapmak ile alakalı işleriniz varsa bunları devreye sokabilirsiniz. Burcunuzda ilerlemeye devam eden Mars Uranüs ile kavuşumda olacak ve Merkür ile sert açı yapacağından dış dünyadaki işler de bir o kadar yoğun olacaktır. Dış dünyadaki hedeflerinizde ilerlemek, kariyer ve mesleki konuları ele almak ve düzeni ayakta tutmak için çaba sarf edebilirsiniz. Ebeveynlerinizi ve ailenizi mutlu etmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Kardeşlerin akrabaların ve çocuklarınızın istekleri ve kuracağınız iletişim bu dönemde sizler için önemli olacak. Venüs Yengeç burcundaki geçişini sizlerin iletişim yolculuklar zihinsel konular ve eğitsel işler alanınızda yapacağı için yakın çevre arkadaş yakın akrabalar ve komşularla ilişkilerinizde samimi sıcak ve destekleyici bir iletişim olacaktır. Yolculuklar kısa geziler planlayabilirsiniz. Zihinsel konularda web siteleri bloglar internet işleri ve sözlü yazılı tüm projelerinizde satış pazarlama ve eğitsel işlerinizde Venüs’ün yaratıcı enerjisini avantajınıza kullanabilirsiniz ve kontaklarınızdan faydalanabilirsiniz. İletişim kanallarınızı açık tutmak ve net work’ lerinizi iyi kullanmak size iyi gelecektir.



İKİZLER: Bu Yeniay sizlerin iletişim alanınızda yer alıyor. Yaratıcı zihninizi oldukça aktif kılacak bu dönemde yazılı veya sözlü projelerinizde oldukça başarılı kazanabileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek, kalbinizdeki duyguları ve zihninizdeki düşünceleri hayata geçirmek isteyeceksiniz. Anlattıklarınızla, sözlerinizle, tasarladıklarınızla parlamak, dikkat çekmek ve başarı kazanmak istiyorsunuz. Eğitsel alanda yeteneklerinizi açığa çıkaracak etkiler var. Kurs almak, dil öğrenmek, teatral ve drama yeteneklerinizi kullanmak, tarih, yazarlık, edebiyat, sanat ve kültür konularına yönelmek için harika bir zaman. Kısa yolculuklar, kültür turları ve yakın çevrenizle yapacağınız geziler size keyif verebilir. İletişim kurmak size iyi gelecek ve yakın çevre ile ilişkilerin bu dönemde artış göstereceği ve eğlenceli olacağı kesin. Araçlar cep telefonları ve bilgisayarlar ile ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Gecikmiş tamamlanmamış veya yapılışı ertelenmiş projelerin bu zamanda tekrar ele alınabileceğini söyleyebiliriz. Venüs bu süreçte sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alandan geçiş yapacağı için parayı korumak biriktirmek ve kendinizi maddi anlamda güvende hissetmek önemli olacak. Venüs bu alandan geçtiğinde elbette harcamalar bir miktar artış gösterecektir. Daha çok eve aileye yeme içmeye güzelliğe sanata ve etkinliklere yönelik harcamalar artabilir. Birikimlerinizi korumak ve yağmurlu günler için bir miktar kenara koymak veya elinizdeki parayı daha iyi idare etmek isteyeceksiniz. Bu dönemde Mars ve Uranüs kavuşumu sizlerin bilinçaltınızı sembolize eden alanda yer alacağı için günlük hayat ve çalışma kalıplarınızın değişmez düzenini bir miktar esnetmek isteyebilirsiniz ancak yapılacak değişimlerin sizin sakin huzurlu ve dingin bir ortamda olmanızı destekleyecek bir yönde olması gerekiyor. Tebdili mekanda ferahlık vardır diyorsunuz ama yine de nereye giderseniz gidin alışkanlıklarınızı tutmak ve ortamınızda sessizlik huzur ve sadelik elde etmek ön plana çıkacaktır. Spiritüel ve meditatif konularla ilgilenmek ruh ve beden bütünlüğüne önem vermek ve sağlığınızı kollamak bu dönemde sizler için önemli olacaktır.



YENGEÇ: Bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacak. Kazancınızı artırmak, yeteneklerinizi başarı ile kullanmak ve yaptığınız işlerle göz doldurmak ve bu yolla gelirinizi artırmak için bu yeniay sizlere iyi gelecektir. Merkür’ün de bu alanda olması sebebiyle eğitsel konular, yolculuklar, ticaret, satış pazarlama ve yaratıcı düşünceleri hayata geçirmek bu yeniayda ön planda olan konulardan olabilir ve bu temalardan kazanç elde etmek ihtimaliniz de olacaktır. İlişkiler ve para gezegeni Venüs bu dönemde burcunuzda geçiş yapıyor. Aileyle sevdiklerinizle vakit geçirmek için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kendinize bakmak güzelleşmek ve ilişkileri korumak için size destek olacak. sevgi şefkat ve ilgi göreceğiniz aynı şekilde sizin için önemli olan kişilere de ilgi göstereceğiniz aşikar. Arkadaşlarla sosyal çevrenizle ve gruplarla bir arada olmak ve sizi iyi gelen huzur bulduğunuz ortamlarda olmak için plan yapabilirsiniz. Diğer yandan, para kazanmak istediğiniz bir gelecek projesi varsa ve içinde çevrenizi, grupları veya çalışma ekiplerini içeren çalışmalar varsa bu konularda planlarınızı harekete geçirebilirsiniz yine de bütçenizi iyi yapmak ve elinizdeki parayı korumak önemli bir husus olacak. Para konularında; yatırımları, beklenen paraları, ticari atılımları, kredi ve borçları, ödenmesi gereken paraları, vergi, tazminat sigorta veya her türlü finansal işlerle ile ilgili gelişmeleri ele alacağınız ve bu konularda adım atılabilecek bir zamandasınız.


ASLAN: Sevgili Aslan’lar Bu yeniay sizlerin burcunda gerçekleşiyor ve bu dönemde pırıl pırıl parlayacağınız başlangıçlar yapmak için tam zamanı. Fiziksel görünümünüzde, sağlığınızda ve kendinizi iyi hissedeceğiniz ne varsa değişiklikler yapmak isterseniz bu yeniay size enerji verebilir. Yaratıcılığınızı ve bireysel ifadenizi ortaya koyacağınız çalışmalara başlayabilirsiniz. Merkür de bu yeniayda burcunuzda yer alıyor, oldukça iletişimi yoğun ve dış dünyayla bağlarınızın artacağı ve yeni ilişkileri başlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kariyer konularında veya maddi anlamda sizi destekleyecek adımları atabilmek için bu yeniay sizleri motive edecektir. Kariyerinizi ve mesleki yeteneklerinizi sembolize eden alanda yer alan Mars ve Uranüs kavuşumu ile Merkür arasında yer alan kare açı sebebiyle, çalışma biçiminizde veya mesleki amaçlarınızda değişim yapmak için çaba gösteriyor olabilirsiniz. Bu dönemde mesleki veya aile yaşamı ve ebeveynlik ile ilgili kalıplarınızın ne olduğu konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz, ayrıca bu kalıplara ne tür yenilikler katabileceğiniz ile ilgili değişimler yapmak hatta belki daha çok hayattan zevk almak eğlenmek yaratıcı olmak için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazı Aslanlar bu dönemde kazançları daha arttırmak için artık geri planda durmamak kararı alabilirler, daha özgüvenli cesaretli ve imajları güçlü bir biçimde hareket etmek isteyebilirler. Venüs ilişkiler ve para gezegeni yengeç burcunda ve sizlerin ruh ve beden bütünlüğü alanınızda yer alıyor. Dinlenmek huzur bulmak sağlığınıza özen göstermek meditasyon yapmak kolektif enerjilerle çalışmak ve eğer kendi özel bir çalışmanız varsa bu konuya eğilmek kendi iç dünyanızda biraz kalmak için bu süreçte biraz es verebilirsiniz. 15 gün sürecek bu yeniay enerjisinin ardından gelecek Kova dolunayı sizlere projelerinizi açığa çıkarma fırsatı getirecektir.


BAŞAK: Yeniay sizlerin kolektif bilinç ruh ve beden bütünlüğü alanınızda yer alıyor. Belki uzun zamandır eğlenmek dinlenmek kendinize zaman ayırmak ruhunuzu dinlemek bedeninizi yenilemek ve dış görünümünüzü derlemek toparlamak için vakit veya fırsat bulamadınız, işte bu yeniay zamanı başlamak için güzel bir enerji sunuyor. Kalp enerjisini arttıran bu Aslan yeniayı sizleri sevdiğiniz konulara yöneltebilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir konunun artık oturup meyvelerini hasat etmek zamanı gelmiştir belki. Merkür bu alanda yer aldığı ve Mars ve Uranüs ile kare açı yaptığı için yabancılarla uzaklarla kurulan bağlar resmi işler veya hukuki işleriniz varsa biraz stresli gidebilir. İletişim konularının önemli olduğu ve kendinizi ifade ederken fikirlerde inat geri adım atmamak veya direnç gösteren birileri ve kurumsal yapılarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Venüs bu dönemde Yengeç burcunda ve sizlerin sosyal alanınızda yer alıyor. Arkadaşlarla gruplar ve ekiplerle ilişkiler daha yakın ve candan olacaktır. Bazılarınız için internet web siteleri bloglar ile uğraşmak veya ürünleri lanse etmek fikirlerinizi paylaşmak konusu Venüs desteği ile daha rahat akışta ilerleyebilir. Bazılarınız için gönül işleri bu dönemde aktif olabilir, sosyal medyadan veya uzaklarla kurulan bağlarla ön planda olabilir. Bazılarınız ise bir ilişkinin kalbinizde kıvılcım bulduğunu fark edebilirsiniz bir tık geri plandan kalıp ne olup biteceğini beklemek ve şimdilik daha sessiz ve derinden ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.


TERAZİ: Bu yeniay sizlerin sosyal alanınızda gerçekleşiyor. Aslanın kalpten sıcak samimi etkisi sizleri kavrayacaktır. Daha fazla eğleneceğiniz ve çocuksu yanınızı ortaya koyup hayattan keyif almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. İşinin içinde topluluklarla ekiplerle ve insanlarla çalışmak olan Teraziler varsa bu dönemde yaratıcı projelerin hayata geçtiğini görebilirler. Gelecek planlarının ve projelerinin sizi motive edeceği açık. İletişim ve zihinsel konuları sembolize eden Merkür de bu alanda geçişini sürdürdüğü için sosyal çevrenizle ve insanlarla çok daha fazla iletişim içinde olacaksınız. Yaratıcı ve bireysel tarafınızı açığa çıkaracağınız anlatacağınız kendinizi ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Sözlerinizde Özgüven var ve kendinize güven duyarak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ortak para paylaşımınızı kredi borç alacak verecek işlerinizi ticari atılımlarınızı ve girişimlerinizi sembolize eden alanda yer alan Mars ve Uranüs kavuşumu sebebiyle maddi konularda kendinizi daha fazla güvende hissetmek ihtiyacı ortaya çıkacaktır. Ödenmesi gerekenleri düşünerek bütçenizi dengede tutmak önemli olacak. bir gelecek projesine veya yatırıma karar vermek için düşünüyor olabilirsiniz. Güvende olmak ve maddi olanaklarınızı sizi güvende tutacak akışta tutmak bu dönemde önemli olacak. Sosyal çevrenizi genişletmek ve daha büyük bir kitleye ulaşmak için yeteneklerinizi ortaya koymak için çaba gösterebilirsiniz.



AKREP: Yeniay sizlerin kariyer ve mesleki hedeflerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Aslan burcunun yaratıcı, özgüvenli, sahne ışıklarına hazır enerjisini mesleğine ve gelecek hedeflerinize yansıtmak için güzel bir zamandasınız. Bu dönemde yeni işlere başlayabileceğiniz, iş değiştirebileceğiniz ve imajınızı güçlendirmek için güvenli bir adım atabileceğiniz bir yeniay enerjisi etkisindesiniz. Merkür’ün de bu alanda geçiş yapması sebebiyle ticari konular satış pazarlama işleri kitaplar eğitsel işler sözel yaratıcılığınızı aktardığınız her konuda dinamik başlangıçlar yapabilirsiniz. Sözleşmeler anlaşmalar sosyal medya projeleri internet üzerinden yapılacak atılımlar için oldukça enerjik bir yeniay bu. Venüs bu dönemde Yengeç burcunda geçiş yapıyor, uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim kurmak, baskılı malzemeler, kitaplar, yaratıcılık ev sanatla ilgili planlar, resmi işleri halletmek hukuki süreçleri takip etmek ve onay beklediğiniz süreçler varsa bunlarla ilgili gelişmeleri almak için bu dönem olanak sunabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars Uranüs ile ilişkiler alanınızda geçiş yapıyor. bu alana güçlü bir enerji yansıtan Mars sizlere ilişkilerde hangi kalıplarla davrandığınız, ilişkilerde nasıl bir tutum benimsediğiniz konusunda yeni bir farkındalık getirebilir. Biraz daha inatçı geri adım atmaz ve sabit esnemez bir tutumla davranmak isteyebilirsiniz. İş ortaklıkları iş birlikleri ve kariyeriniz için atmak istediğiniz adımlarda yapmak istedikleriniz konusunda kendinizin ne düşündüğünü ve ne istediğini öncelikle ön plana alarak davranacaksınız. Bu hayır demeyi ve sınırlarınızı çizmeyi değişmek istemez bir bakış açısıyla işleri her zaman bildiğiniz ve yapmak istediğinize işaret etse de Mars Ve Merkür arasında yer alan sert açı sebebiyle koşulları esnetmek istemezseniz tartışmalara ve memnuniyetsizlere yol açabileceğinize işaret ediyor. Eski köye yeni hamam inşa etmek istemeyeceksiniz ancak bir şeylerin de değişmesi gerektiğini fark ediyorsunuz. Ne yapmanız gerektiğine karar vermek için bu yeniay sizi düşündürebilir. Bu aradığınız değişimin her zamankinden eğlenceli yaratıcı ve samimi olduğu sürece kendinizi iyi hissedeceğinizden eminim.


YAY: Bu yeniay sizlere yaşama bakış açınızı ve yaşam stilinizi tekrar gözden geçirmeyi getirebilir. Hayatınıza daha eğlenceli yaratıcı ve bilgiye açık olacağınız entelektüel fikirler ve kültürler ile daha fazla iç içe olmak isteyeceğiniz enerjiler getirecektir. Her şeyden evvel sahne ışıklarında olmayı ve kendinizi bireysel orijinal ve daha özgüvenli bir biçimde ifade etmeyi isteyeceksiniz. Uzun yolculuklar yapmak yeni fikirlerle kültürlerle macera yaşamak ve yeni şeyler keşfetmek isteyeceksiniz. Sosyal medya mecraları reklam satış pazarlama konuları kitaplar baskılı malzemeler sinema TV veya basın yayın alanındaki çalışmalar ile ilgili işler için güzel başlangıçlar elde edebilirsiniz. Akademik çalışmalarla, üniversiteler ve eğitimle ilgili konularla, yurt/şehir dışı bağlantılar kurmakla, hukuki ve resmi mercilerde işleriniz varsa bu yeniay ile start alabilir. Bazı zihinsel işleri somutlaştırmak için zamana ve daha planlı bir çalışma düzeni gerektiğine karar verebilirsiniz. Hem yaratıcı hem zeki hem de profesyonel olmak istiyorsunuz. Tüm bunları bir araya getirebilmek için yeniayda yer alan Merkür ve Mars arasındaki zorlayıcı açı sebebiyle düşünce kalıplarınızı ve alışkanlıklarınızı fark edip sizi hem güvenli alanda tutacak hem de yaratıcı yenilikleri hayatınıza katacak eylemlerin ne olabileceğini düşünmek zamanındasınız. Para ve ilişkiler gezegeni Venüs para ile ilgili alanınızda geçişini sürdürüyor ve çalışma alanınızda yer alan Mars ile destekleyici bir açı yapmaya doğru ilerliyor çalışıp kazanmak emeğinizi iyi değerlendirmek işe yatırım yapmak ve paranızı biriktirmek için bu açı size istediğiniz enerjiyi verecektir. En iyisi bu dönemde kendinize yatırım yapmak ve yeteneklerinizi iyi değerlendirmeye yönelmek.


OĞLAK: Bu yeniay sizlerin para paylaşımınızı, vergi sigorta kredi borç ve ticari atılımlarınızı sembolize eden alanda yer alıyor. Maddi konularda bu dönemde daha yaratıcı çözümler bulmak sizi mutlu eden konulara yönelmek ve maddi alanda güçlü adımlar atmak için bu yeniay size enerji verecektir. Eğlenceye keyiflere ve belki de kendinizi daha fazla geliştirmeye yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, vergi sigorta krediler borçlar ve miras işleri ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Mars ve Merkür arasında yer alan kare açı sebebiyle bu dönemde risk alan yatırımlar yapmamak akıllıca olacaktır. Risk almadan maddi birikimlerinizi ve yatırımlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bir yandan da gelecekte size kazanç getirecek ticari girişimleri planlamak için kararlar alabilirsiniz. Hobiler yetenekler ve bireysel yaratıcılığınızı güçlü bir biçimde ortaya dökmek için bu yeniay güzel bir zaman olacak. aşk ve flört alanınızda yer alan Mars ve Uranüs kavuşumu ile bu dönemde genel olarak özel ilişkiler ile ilgili kalıplarınızı tutkularınızı ve kendinizi ilişkilerde nasıl güvende ve rahat hissettiğinizi düşüneceksiniz. Venüs yengeç burcunda ilişkiler alanınızda yer aldığı için bu süreç açıkça ilişkileri güçlü bir biçimde ön plana çıkarıyor. Güvenlik alanınızda kalmak sizin için önemli aşina olduğunuz bilindik ilişki kalıplarınızı sürdürmek isteyeceksiniz. Biraz daha heyecan tutku eğlence ve tempo katmak için hayatınıza fırsatınız var ama sakin huzurlu ve dingin bir ilişkinin kanatlarının altında olmak çılgınca davranmaktan daha önemli olacak. Sevdiğiniz kişinin size şefkat ilgi ve candan davranması gönülden gelen jestler ve ilgi alaka sizler için en mutluluk verecek şey olacaktır. İçinizden yükselen aşk arzusu kıvılcımlarını yadsıyamazsınız ama kalıcılık ve güven getirmiyorsa pas geçeceğinize eminim.


KOVA: Yeniay sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. Zodyak burçları içinde yeni ilişkiler başlatmak için en şanslı burçlardan birisiniz. Aşk yaşamak flört etmek veya uzun sürecek kalıcı ilişkilere başlamak için bu yeniayın enerjisi size iyi gelebilir. Hayattan daha fazla keyif almak yaratıcı yanınızı açığa çıkarmak eğlenceli konulara dalmak ve kalbinizdekini dile getirmek için bu yeniayda fırsatınız var. iş ortaklıkları yapmak veya ortak çalışmalara girişmek için de Aslan yeniayı size fırsatlar taşıyabilir. Ne yaparsanız yapın eğlenmek bireysel yaratıcılığınızı ortaya koymak onaylanmak ve ilgiyi üzerinize çekmek isteyeceksiniz. Size gönülden ilgi ve alaka gösterecek ihtiyaçlarınızı anlayacak ve size sadık kalacak bir ilişkinin ihtiyacını hissettiğinize eminim. Bu kişi eş sevgili veya yeni tanıştığınız biri formunda hayatınıza girebilir. Kalıcı sözler almak veya ilişkinin uzun vadeli olması için karşınızdaki kişinin neler vaat ettiği ile ilgili netlik elde etmek arzusunda olabilirsiniz. Eğer bu samimi adımları göremezseniz yavaşlamak hız düşürmek ve mantıklı davranmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile alanınızda yer alan Mars ve Uranüs kavuşumu sebebiyle yerleşimde aile arasında ve evle ilgili konularda maddi manevi sizi daha konforlu kılacak ve ev hayatında ve evlilikte bütçenizi iyi idare edebileceğiniz koşullara taşıyacak düzen değişikliğini yapmak için planlar yapabilirsiniz. Aileyle bir arada eğlenmek gezmek ve keşfetmek isteyen Kovalar da olabilir. Gökyüzünde oldukça güçlü sabit burçlarda yer alan gezegen enerjileri yer aldığı için bir taraftan değişime açık olduğunuz bir taraftan da var olan düzeni sürdürmek isteyen bir alışkanlıkla hareket ettiğinizi söyleyebiliriz. Yer değiştirmek taşınmak veya evden uzak vakit geçirmek isteyenleriniz olabilir düşüncede ve ruhta böyle hissetseniz de var olan düzeni değiştirmek te zorlanabilirsiniz. Aşina olduğunuz ortamda çalışmak iş yapmak projeleri değerlendirmek günün sonunda size daha elverişli gelecektir. Olsun düşüncede heyecan yapmak geleceği planlamak zihinde de olsa size harika gelecek. 15 gün sonra gerçekleşecek Kovca dolunayında çok daha kararlı ve farkındalıkla ilerleyebilirsiniz şimdilik eğlencenin ve ilişki ihtimallerinin keyfini çıkarmalısınız.



BALIK: Yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Çalışma alanınızın yönetici gezegeni Güneş’in bu evde yer alması ve yeniay fazında olması bir çoğunuz için yeni bir iş veya çalışma düzenine geçişi sembolize edebilir. İş değiştirmek veya iş alanında yaratıcı yeteneklerini daha fazla ortaya koymak isteyenleriniz için bu fırsat kaçmaz. İş görüşmeleri yapmak, iş projeleri geliştirmek ve başarı kazanmak için Aslan’ın dinamik eğlenceli, yaratıcı ve özgüvenli enerjisinden faydalanabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yapmak ve bunu yaparken yeteneklerinizi başarıyla ortaya koymak ve sahne ışıkları altında olmak için avantajlısınız. Aynı zamanda beslenme yeme içme düzeniniz sırt ve kalp sağlığınız için de pozitif adımlar atabilirsiniz. Genel olarak ruh ve beden bütünlüğünüzü göz önüne alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Zihinsel projeler internet işleri eğitsel konular günlük hayat temponuz ve yaptığınız işlere yönelik yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Daha önce başlanmış tamamlanmamış yarım kalmış veya ertelemiş olduğunuz plan ve projeleriniz varsa yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Venüs bu dönemde yengeç burcunda ilerliyor ve ilişkilerin sizler için şefkat sevgi samimiyet içerdiği günlerdesiniz. Sevdiklerinizle yakınlarınızla çocuklar ve kardeşlerle birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz ve iyi vakit geçirmeye dinlenmeye yönelik aktiviteler yapabileceğiniz bir zamandasınız. Hobiler yaratıcı çalışmalar sanat kültür edebiyat veya eğitsel işlerde zihninizdekileri ortaya koyabilir ve planlarınızı somutlaştırabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevresinden internet ortamından veya arkadaşlıklar alanında yeni flörtler başlatabilecek kalbi boş Balıklar da olabilir. İlgi alaka ve samimiyet görmek sizlerin önceliği ve sizi sarıp sarmalayacak bu anlamda sizi romantik duygulara taşıyacak biri ile karşılaşmak olasılığından da bahsetmeliyiz. İlhamı spiritüel konuları duyguları ve aşk duygusunu harekete geçirecek bu yeniayda siz de kalbinizin sesini dinleyerek sizi mutlu edecek kişilere ilişkilere iş ve mesleki konulara dair başlangıçlarınızı yapabilirsiniz.


NAZ BAYATLI




396 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page