top of page

BİR YAY OLMANIN 10 TEMEL ÖZELLİĞİ

HAYAT YOLCULUĞUNDA BİLGELİKLE YAŞAMAK İÇİN YOLA ÇIKMIŞ YAYLAR

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN


· JÜPİTER’İN Çocukları Yay’lar gezmeyi eğlenmeyi keşfetmeyi öğrenmeyi seven meraklı iyimser bilgili Dünya vatandaşı kişilerdir.

· * Hayatın anlamını nereden gelip nereye gittiğimizi sorgularlar. Sizin de yaşama bakış açınızı öğrenmek isterler, hayata dair bir felsefesi ve duruşu olmayanları anlayamazlar.

· * İnançları güçlüdür, ya da inandıkları şey neyse ona karşı güçlü duygular beslerler, a ancak bir bilen olarak düşüncelerinde hep onlar haklıdır, doğrusunu öğrenmesi gereken sizsinizdir ve sizi doğru yola çekmek için dakikalarca konuşabilirler.

· *Yaşam Gurusu, trekking botlu, kovboy çizmeli, kare gömlekli, çingene ruhlu bu Rocker’lar kır kahvesinde de rahattır, caz barda da, diplomatik kokteyllerde de.

· *Yay kadınları da erkekleri de açık sözlüdür. Patavatsızlıkları ve sakarlıkları meşhur bu burçtan kişileri affetmek kolaydır. Tüm sevimlilikleri ile sizden af diledikleri zaman kasıtlı yapmadıklarına kani olursunuz.

· * Karşı cinsi elde edilmek isteyen bir Yay nişan alır, yayını gerer ve oku fırlatır. Eros’un okuyla pek karıştırmamalı zira Yay’lar asla aşk sarhoşu olup kulağınızın dibinde size şiirler fısıldayıp, Fransızca kur yapmaya kalkmazlar. Ama aşkın edebiyatını iyi bilirler. Size tarihteki ünlü aşkları anlatır nerdee o eski aşklar derler. Benden senin için ölmemi bekleme ama seninle Dünya’nın öbür ucuna giderim diyebilirler.

·* Şeytan tüylü, entelektüel, sapyo-seksüel, yeni trendleri bilir, renkli ve esprili, gözüpek ve macera sever kişilerdir. Kişinin önce aklını sevmelidir, hayattan konuşmak deneyimleri paylaşmak, sohbetten zevk almak isterler.

· * BİLGİ BİLGELİK VE RUHSAL GELİŞİM KONULARINA ÇOK İLGİ DUYDUKLARI İÇİN BU KONULARDA İYİ BİRER ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN YAZAR OKUR AKADEMİSYEN OLABİLİRLER. POLİTİKA FELSEFE DİN YABANCI KÜLTÜRLER İNANÇLAR FARKLI YAŞAM STİLLERİ GİBİ KONULAR İLGİLERİNİ ÇEKER BU KONULARDA SAATLERCE SOHBET EDEBİLİRSİNİZ.

· * YENİ DENEYİMLER YAŞAMAYA VE KEŞFETMEYE HEP AÇIK, HAYATA NATİONAL GEOGRAPHİC MANTIĞI İLE BAKAN. YENİ YERLER GÖRMEK AYAK DEĞMEMİŞ KIYILARA ÇIKMAK BİRLİKTE SIRT ÇANTANI KAPIP SEYAHATLERE GİTMEK İSTERSENİZ YANINIZA BU INDİANA JONES RUHLU KİŞİLERİ ALMAYI İHMAL ETMEYİN.


NAZ BAYATLI


68 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page