top of page

KOVA DOLUNAYI 24 TEMMUZ 2021/Arkadaşlıklar ve Grup Faaliyetleri öne çıkıyor.

Güncelleme tarihi: 22 Tem 2021

KOVA DOLUNAYI 24 TEMMUZ 2021 05:37


Bir dolunay dönemine daha gelmiş bulunmaktayız. 1 derece Kova burcunda gerçekleşecek bu dolunay Kova enerjisinin hakim olacağı önemli bir sürece gireceğimize işaret ediyor çünkü 22 Ağustos’ta bir kez daha 29 derece Kova’da bir dolunay daha gerçekleşecek. BİRİ KOVA’NIN İLK DERECESİNDE, DİĞERİ SON DERECESİNDE OLACAK. BU DÖNEMDE ALDIĞIMIZ KARARLARIN NETİCESİNİ VEYA NİHAİ SONUCUNU 22 AĞUSTOS’A KADAR GÖRECEĞİZ.

Her dolunay bir farkındalık zamanıdır ve yeniay döneminde gereksinimini duymaya başladığımız duygusal temalar ve düşünceler dolunayda şekil bulur ve fiziksel planda manifest olur. Ne hissettiğimizle ve istediğimizle ,duygular ve ruh halimizle neye yönelmek istiyorsak , fiziksel gerçekliğimizin koşullarının uyumlu olup olmadığı test edilir dolunay kalbin ve zihnin uyumlanma dengelenme sürecidir.

Bu dolunay duygusal özgürlüğüne ve bireysel kararlarına düşkün Kova’da gerçekleştiği için duygu dünyanızda daha fazla ikilem ve karmaşa yer alabilir. Bir tarafınız rasyonel ve gerçekçi davranıp ve duyguların ihtiyaçlarının baskısından kurtulmak isterken bir tarafınız da ilişkileri mantıkla ve akılcı ele aldığınızda neleri eksik yaşayabileceğinize dair düşünceler taşımaktadır. Ne istediğinize tam karar verememek söz konusu olabilir.

Bu dolunaya Satürn yakın bir etkileşim yapıyor ve duyguların daha kalıplara gireceğini sert ve kuralcı bir tutumla ilişkilere bakacağımızı gösteriyor. Diğer yandan, Venüs’le yaptığı 150 lik açı ve Venüs’ün Jüpiter karşıtlığı bu dolunayı ilişkilerde var olan çekincelerimizi ve sorunlarımızı hemen halletmenin mümkün olamayacağına işaret ediyor. ilişkileri detaycı eleştirel mükemmeliyetçi bir bakış açısıyla inceleyeceğiz detaylarımızın farkındayız ancak boş yere kendimizi birine köle etmek istemeyeceğiz, bunun yerine akıllı entelektüel özgür ruhlu ve mesafeli cool takılmak bize daha doğru gelecek.

Bu dolunay arkadaşlıkları ön plana çıkarıyor. Grup faaliyetleri ve ekip çalışmaları, sosyal içerikli projeler, hümanist toplumcu ve çevreci yaklaşımlar önem kazanıyor. Bir idealimiz ve görüşümüz var ve bunu vurgulamak ilke ve prensiplerimizi belirlemek, sınırları gerekiyorsa çizmek ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek kendi klanımızla mutlu olmak isteyeceğiz. Bu dönemde fikir ayrılıkları çok olabilir. Eğer pozitif bir enerjiyle hareket etmek istersek bu entelektüel bilgili ve paylaşımcı enerji ile oldukça yaratıcı projelere planlara imza atabiliriz, eğer negatif tonda kullanırsak insanları ayrıştırır, gruplara ayırır ve benim fikrim senin fikrin çatışmasına girebiliriz.


BURÇLARA GÖRE KOVA DOLUNAYI ETKİLERİ


KOÇ: Sevgili Koçlar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor. 22 ağustosa kadar hayatınızda arkadaşlıkların önemi vurgulu bir şekilde ön plana çıkıyor. Grup ve ekip çalışmaları, bir grubun içerisinde kurduğunuz arkadaşlıklar, bir gruba düşüncelerinizle, ilke ve prensipleriniz ile uyum sağlamak bu dönemin başlıca temasını oluşturacaktır. Bir arkadaşla veya bir grupla yapmayı planladığınız bir gelecek projesi içerisinde olabilirsiniz. Zihninizi kullanmak bireysel yaratıcılığınızı ve orijinalliğinizi ortaya koymak için bu Dolunay size güçlü bir enerji yansıtıyor. Bilgi paylaşımı ve sosyal medya paylaşımları yapmak,internet bilgisayar elektrikli ve elektronik aletlerin alımı satımı ve kullanımı için somut kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde tekrar gözden geçirmek birbirinize ne kadar uyum sağladığını veya sağlamadığınız görme konusunda da düşünebilirsiniz ve gerekiyorsa ilkelerimiz ve prensiplerimiz doğrultusunda araya biraz mesafe koymak isteyebilirsiniz.


BOĞA: Sevgili Boğalar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda İş kariyer ve Ailenizle ilgili konular aklınızı meşgul ediyor olacak. İş hayatınızda ekipleri grupları arkadaşlıkları bilgi paylaşımını bir ideali ön plana çıkaracak bir proje aşamasında olabilirsiniz. Bir bilgiyi bir fikri bir teknik uygulamayı kullanarak başarı kazanmak arzusu taşıyabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir gelecek projesini 22 ağustosa kadar üzerinde çalışıp detaylı bir şekilde planlayıp harekete geçirebilirsiniz. Aynı zamanda Annenizle babanızla veya kendi aileniz ile ilgili somut kararlar almak gerekiyorsa duygusallığı bir kenara bırakıp akılcı davranmak ve bir durumu net analiz ederek objektif karar alma zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Ev düzeniniz aile yaşamınız iş ve kariyer konularınız arasında bir denge oluşturmak zorunluluğunda hissedebilirsiniz gereken mesafeleri koymak için konuşmalar yapabilirsiniz.


İKİZLER: Sevgili ikizler Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda uzaklar yabancılar şehir dışı veya yurt dışı planları hukuki ve resmi işler Basın Yayın sosyal medya çalışmaları kampanyalar ve lansmanlar fikirlerinizi büyük bir kitle ile Paylaşmak akademik konular eğitimler ve sınavlarla ilgili temalara odaklanabilirsiniz. bu dönemde zihinsel çalışmaların ve projelerin ön planda olacağını söyleyebiliriz. Kardeşler yakın akrabalar ve komşularla kurduğunuz iletişimde dostane bir tavır takınmak yine de aradaki sınırı iyi çizmek Birbirinizin özgürlük alanlarına uyum sağlamak için çaba sarf edebilirsiniz. bilgisayarlar teknikkonular işinizde kullandığınız alet ve araçların yenilenmesi uyumlanması veya İşinize yarar bir hale getirilmesi için çaba sarf edebilirsiniz. internet konuları Web siteleri buralardaki satış ve pazarlama işleri ekip eğitimleri fikir paylaşımları iş alanınıza katmak istediğiniz yenilikler ve gelecek projeleri sizler için önem taşıyor olacak.


YENGEÇ: Sevgili Yengeçler Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda Para konuları krediler borçlar ödenmesi gereken faturalar kredi kartları ticari yatırımlar ve Müşterilerden gelen beklenen paralarla ilgili kazançlar ön plana çıkıyor. bu dönemde hem bütçenizi hem maddi durumunuzu hem de birikimlerinizi doğru yönetmek akıllı yatırımlar yapmak ve kendinizi istikrarlı bir maddi plana oturtmak için çaba sarf edebilirsiniz. iş ortaklıkları ve işbirlikleri özellikle arkadaşlarla veya bir grupla yapılacak çalışmalar sizi meşgul ediyor olabilir. aile ile para paylaşımı miras vergi ve sigorta işleri de öne çıkan Dolunay temalarından olabilir. maddi olarak kendinizi güvende ve sağlam hissetmek için tedbirli planlar yapmanız gerekmektedir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları teması güçlü bir biçimde ön plana çıkıyor. uzun süreli ilişkiler alanınızda gerçekleşecek olan iki kova dolunayı bu dönemde sizi elbette ilişkilere odaklı kılacak. yakın ilişkilerde Denge bulmak ve uyum sağlamak, ilke ve prensiplerinizi belirlemek, özgürlük alanlarınızı korumak, ve ilişkinize bakış açınızı gerçekçi bir gözle analiz etmek ihtiyacı ortaya çıkabilir. bu dönemde ayrıca kariyer alanında işbirlikleri ve iş ortaklıkları yapmak, yeni fikirlerle size katkı sağlayacak arkadaşlara veya gruplara Belki bir kuruma dair kararlar almak durumunda hissedebilirsiniz. Bu dolunaya kavuşum yapan Satürn gezegeni sayesinde ilişkiler alanında akılcı kararlar almak uzun süreli ve sağlam bir ilişkinin temellerini atmak ve sizi geleceğe taşıyacak ilişki ihtiyaçlarını belirlemek ve bu konuda karşınızdaki kişiyle konuşarak fikir birliğine varmak konusu önem kazanıyor.


BAŞAK: Sevgili Başaklar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda iş ve çalışma düzenini sağlığınız ve günlük hayat ritmini ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. çalışma hayatı içindeyseniz, İşyerindeki dostluklar arkadaşlıklar ekipler çalışanlarla bir arada yapılacak olan faaliyetler vurgulu bir biçimde ön plana çıkıyor. Grup içerisindeki kişilerin birbirleri ile uyumu iş yerinde istenen koşullar veya işyeri kurallarına Entegre olmak uyum sağlamak Fikir Birliği içerisinde olmak ilke ve prensipleri belirlemek oldukça önem kazanıyor. Ayrıca bu dönemde sağlığınıza da Özen göstermeniz akıllıca olacaktır. kalp damar omurga ve varislerle ilgili sorununuz varsa bedeninize daha fazla önem göstermeniz gerekebilir. yeni bir iş planı yapmak işinizi gelecek de sizin için daha özgür bağımsızlık duygunuzu hitabeden yaratıcılığınızı ve bireyselliğinizi daha fazla ortaya koyabileceğiniz bir işe doğru evrilmek için de çaba sarf edebilirsiniz.


TERAZİ: Sevgili Teraziler Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda Aşk romantizm eğlenmek mutlu olmak çocuklu tarafınızı yaşamak hobilerinizi odaklanmak ve çocuklarınızla ilgilenmek için vaktiniz olacak. bu dönemde hayatınızda duygusal anlamda kurduğunuz bağların inceleneceği ve analiz edileceği bir dönem. bir kişiyle mutlu olmak için gerçekten neye ihtiyaç duyduğunuzu düşünebilirsiniz. ilişkiniz içerisinde kurduğunuz Bağlar'da ilke ve prensiplerini belirlemek Birbirinizin fikirlerini ve gereksinimlerine uyum sağlamak ilişkideki özgürlük alanlarını belirlemek ve iki tarafın da kabul edebileceği sınırlamalar koymak konusunda konuşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca hobilerinizi içeren bir konu varsa bu alanda sizi geleceğe taşıyacak yaratıcı ve bireysel yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir iş projesi içerisinde olabilirsiniz. çocuklarınızın da zihinsel becerilerini ve yeteneklerini geliştirmek üzere plan ve projeleriniz olabilir. Bir grup faaliyeti içerisinde yer alsanız bile o grup içerisinde bireysel kimliğinizi yaratıcı fikirlerinizi ve ideallerinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak ve bu anlamda öne çıkmak isteyebilirsiniz. arkadaşlıklar ve ekip çalışmaları bu dönemde önem kazanmakta ve sizi mutlu eden topluluklar ve arkadaşlıklar içerisinde olma arzunuzu güçlendiren bir Dolunay döneminde siniz.


AKREP: Sevgili Akrepler Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda ev aile yerleşim ve çocuklar konusu ön planda olacak. Evinizde yerleşim alanınızda aile içi düzenini de kendinizi mutlu ve özgür Hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ailenizle kurduğunuz ilişkilerde bu dönemde gerçekçi bir bakış açısı edinmek işinize yarayacaktır. Kendi ihtiyaçlarınızı belirlemek ve özgürlük alanınızı yaratmak ve ev içerisinde fikirleriniz ile birbirinize uyum sağlamak için Bu dolunayda konuşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ev almak satmak yeni bir yere taşınmak veya evinizi tekrar düzenlemek için adım atabilirsiniz. Kariyer alanınızda yer alan Güneş sayesinde bu dönemde kariyerle ilgili adımlarda başarı kazanmak yaratıcı fikirlerle ön plana çıkmak oldukça mümkün, Diğer taraftan ev ve kariyer yaşamı arasında dengeli Bir uyum sağlamak için de koşullarınızı düşünmek ve ele almak gerekebilir. İş hayatınıza ve Özel hayatınıza harcadığınız enerji arasında bir denge oluşturmak da önem kazanabilir.


YAY: Sevgili Yaylar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerjisi taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda zihinsel konular eğitimler okullar kurslar sınavlar kardeşler akrabalar ve yakın çevre ilişkileri yolculuklar ve taşınma planları öne çıkabilir. bu Dolunay sürecinde yakın çevreniz ile kurduğunuz iletişim de gerçekçi ve mantıklı olmak avantajınız olacaktır. Yakın ilişkilerinizde kararları Duygusal bir bakış açısıyla almak istemeyeceksiniz tam tersine duygusal inişleri ve çıkışları krizli bulacaksınız mantıklı ve aklı başında bir iletişim tarzı benimsemek isteyeceksiniz. Diğer taraftan bu Dolunay zihinsel projeler eğitsel konular Web siteleri satış pazarlama ve kurslarla ilgili temalarda oldukça destekleyici bir enerji taşıyor. yaratıcı fikirlerle ve projelerle öne çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Taşımak yer değiştirmek araba almak satmak bilgisayar ve cep telefonu gibi elektronik aletler ile alakalı kararlar alabilirsiniz.


OĞLAK: Sevgili oğlaklar Hepinize iyi bayramlar diliyorum 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay güçlü bir kova enerji taşıyor 22 ağustosa kadar hayatınızda maddi konular kazançlar ve birikimlerin ön plana çıkacağı bir dönemde olacaksınız. bu Dolunay sürecinde kazançlarınızı arttırmak daha fazla kazanmak için ne yapabileceğinizi düşünmek veya size kazanç getirecek İş projelerinize odaklanmak mümkün. Size maddi kazanç getirecek işbirlikleri veya iş ortaklıkları yapmak üzere de harekete geçebilirsiniz. Yine de ne olursa olsun işin içerisinde maddi konular içeren iş birlikleriniz varsa bireyselliğinizi korumak ilke ve prensiplerinizi belirlemek ve bağımsızlığımızı koruyacak sınırları çizmek ve mesafeyi koymak önem kazanıyor.Diğer taraftan para konularında daha akılcı davranmak masrafları kısmak ve bütçenizi dengeli bir şekilde yapmak akıllıca olacaktır.


KOVA: Sevgili kovalar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay burcunuzda Yer alıyor ve 22 Ağustos’'a kadar hayatınızda siz ve hedefleriniz ve bu hedeflere nasıl ulaşmak istediğiniz önem kazanıyor. Bu süreçte hayatınızda almak zorunda hissettiğiniz önemli bir ilişki teması ön planda olabilir. ilişkilerde Tamam mı devam mı kararını almak için düşünebilirsiniz. kalbiniz başka şey zihniniz başka şey söylüyor olabilir. Dolayısıyla gerçekten Ne istediğinizi objektif bir şekilde görmek için duygu ve düşüncelerinizi iyi analiz etmelisiniz. ilişkilerle ilgili karar alırken ilke ve prensiplerinizi göz önünde bulundurmalı özgürlük ve bağımsızlığınıza değer vermeli ve karşınızdaki kişilerle bu konuda gerçekçi konuşmalar yapmalısınız bunun sonucunda gerekiyorsa kurallarınızı belirleyen sınırlarınızı çizen mesafeyi koymaktan kaçırmamalısınız. işbirlikleri iş ortaklıkları ve ekip çalışmaları da bu dönemde ön planda olabilir bir grubun içerisine uyum sağlamak ve entegre olmak için çaba sarf edebilirsiniz yaratıcı tarafınızla ve bireysel yeteneklerinizle dikkat çekmek için bu dolunayda fikirlerinizi paylaşmanız avantajınız olacaktır.


BALIK: Sevgili balıklar Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 24 Temmuz'da gerçekleşecek olan bu Dolunay 22 ağustosa kadar hayatınızda ruh ve beden bütünlüğünüzü dengeye oturtmak için zaman harcamanız gerekliliğine işaret ediyor. arka planda çalışan bilinçaltınızda var olan size güçlük ve stres yaratan konuların düşünülüp gerçekçi bir şekilde masaya yatırılması ve farkına varılması için bu dolunaydan faydalanabilirsiniz. iş ve çalışma koşullarınızla veya günlük hayat ritminizle ile ilgili Gerçekten ne yapmak istediğinizi bu Dolunay sürecinde belirleyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza Özen göstermek isteyebilirsiniz,mide beslenme omurga ve Kalp sağlığı ile ilgili konulara eğilebilirsiniz. iş değiştirmek veya kendi işini kurmak isteyen Balıklariçin bu Dolunay ihtiyacınız olan kararları almak adına size enerji verebilir.

NAZ BAYATLI










416 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page