top of page

BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI


28 EKİM 2023 SAAT: 23:24 5 DERECE BOĞA’DA


Ay tutulmaları duygu dünyamızda ve günlük yaşam tempomuzda yüksek enerjilerle karşılaştığımız güçlü istek ve arzu duyduğumuz zamanlardır. Sağlıktan tutun beslenmeye uyku düzenimize ve bedensel ritmimize değişimler getirebilecek bu güçlü lunasyon hepimiz için özel bir zamana işaret eder. Boğa burcunda gerçekleşecek kuzey ay düğümü tarafında yer alacak mevsimin bu son tutulması 18 aydır sürmekte olan Boğa Akrep aksındaki son tutulma olacak ve hepimiz için bir hasat zamanı. Huzur ve uyum yaratmak için bize bir fırsat sunan bu tutulma, Akrep sezonunda olduğumuz bu dönemde bize bir sakin liman yaratma fırsatı sunuyor.

Boğa’nın sade, basitlikten yana, karmaşık olmayan mizacını, Akrebin krizlere açık, yoğun ve tutkulu enerjisini dengelemek için kullanabiliriz. Günlük hayatın kaotik taraflarını zihnimizde ve bedenimizde dönüştürmek için bu dönemde kendimize zaman ayırıp ruh ve bedeni dinlendirmek ve uyumlanmak için bir şeyler yapmayı ihmal etmemeliyiz.

Elbette her tutulma döneminde olduğu gibi hayatımızı etkileyecek ve değiştirecek kararları almak için çaba göstereceğiz. Doğru adımların meyvelerini toplarken, hata yaptığımız alanlarda rotamızı yeniden oluşturmak üzere karar alacağız.

Zihninizi sadeleştirin, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi boşa harcadığınız alanları düzenleyin gerekiyorsa elimine edin ve açık bir zihinle tekrar başlayın.

Boğa burcunun etkisiyle Topraklanmak ve dramadan uzak kalmak hepimize iyi gelecek. Özellikle sizi kaosa çekmek isteyen dış dünya etkileri olsaa bile en azından bu hafta bunlara ara verip zihninizin karanlık odalarını kaygıdan endişeden ve takıntılardan arındıracak başka şeylerle ilgilenin. Boğa kendine iyi bakmayı bilen yiyen içen tatlara kokulara ve dokunuşlara hayran ve güzelliklerin tadını çıkaran bir burçtur, siz de bu enerjiyi yaşamınıza alabilir ve keyif aldığınız konulara odaklanabiliriniz. Stresler zaten hep hayatımızda, huzura giden bir yol aramak için iyi bir fırsat bu. Zira Tutulma Jüpiter’e yakın gerçekleşiyor ve bizi fırsatları yakalamaya hazır kılıyor.


Bu tutulma maddi alanda bütçenizde denge kurmanın ve planlarınızda sağlam temellere oturmanın zamanı geldiğine işaret ediyor. Birikimlerinizi tutun, değerlendirin, kendinize yatırım yapın, sağlığınıza bakın ve köklenmek istediğiniz ne varsa adım atın, pratik ve pragmatik davranma zamanındayız.

Tutulma esnasında, gökyüzünde Mars Jüpiter partil karşıtlığı var. Abartılı aşırı ve uçlarda davranılabilecek enerjiler bunlar. Para konuları yatırımlar ve güvende olma ihtiyacı çok yüksek. Tutkulu ve iştahlı bir modda elde etmek istediklerimizi peşinden koşabiliriz. Hırslar, rekabet, kıskançlık ve sahiplenme duygusunda artış olabilir. Kazanmak için oynayacağız. İnat etmek direnç göstermek mümkün ve hayatımızda esnemez bükülmez bir tavır yansıtan birileri olabilir. Arzular ve tutkular artış gösterecektir.


Merkür Mars Akrep burcunda kavuşumda ve derin düşüncelere belki biraz da karanlık düşüncelere kaygı ve endişeye düşebiliriz. Ketum olmak sır saklamak psikolojik analizler ve casusluk gizliden bilgi toplama gibi eylemler artabilir. Mali skandallar patlak verebilir. Sırlar kirli çamaşırlar ifşa olabilir. Dedektif ruhlu kişilere gün doğdu diyebiliriz.

5 derece Boğa 3. Ay Menziline düşüyor ve bu alan Al Sharatain yıldızı yönetiminde.

Mars Satürn karakterinde. Savaş ateş altında olmak yaralanma ve sarsıntılarla alakalı. Mali sıkıntıları mali yıkımı ve gereksiz risk almayı sembolize ediyor. Arkadan vurma düşmanlık ve intikam ateşi ile ilgili. Aşırılıklara düşebileceğimiz ifrat ile tefrit noktasına gelebilecek etkilere açık.

Yardımlaşma, iyilik bekleme ve yaratıcı kreatif işler için iyi. Yaratıcı işlerden gelir elde etmeye de işaret ediyor.




YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AY TUTULMASI YORUMU


KOÇ: Bu tutulma sizlerin maddi kaynakları sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Maddi konularda güç kazanmak ve güven içinde hissetmek bu dönemde sizler için önemli. Bütçenizi sağlam yapmak ve kazançları artırmak konusunda istekli olacaksınız. Dolayısıyla, Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter’e yakın gerçekleşecek olan bu tutulma sizlere kazançları artırmak daha fazla para kazanmak birikimleri daha iyi değerlendirmek ve sağlam yatırımlar yapmak adına destekleyici olacak. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın Jüpiter ile karşıt açı yapması sebebiyle bir yandan kazanç arttırıcı girişimler yaparken bir yandan da harcamaların artış göstermesi muhtemel. Ticari konuların hız kazandığı bir dönemdesiniz. Kredi vergi sigorta miras işleri ile uğraş verebilirsiniz. Psikolojik durumunuzu güçlendirmek, korku ve kaygıları yenmek size artık hizmet etmeyen duygu ve düşünceleri bırakmak için değişim başlatabilirsiniz. Zihinsel gezegen Merkür’ün de Akrep burcunda ve Mars ile kavuşum yapması sebebiyle sezgileriniz artış gösterirken, derin bir içsel yolculuk yapmak, ruhunuzun bırakmak istediklerini bırakmak, artık işe yaramayan paylaşımları ve aile ile kriz yaratan konuları yaprak dökümüne sokmak ve krizlerinizi aşmak adına konfor alanlarınızdan çıkmayı deneyimleyebilirsiniz.


BOĞA: Sevgili Boğalar, mevsimin son tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilerinizin, sosyal yaşamınızın ve sağlığın sizlerin odak noktanızda olacağı bir dönemdesiniz. Öncelikle, kendinize iyi bakmak ve sağlığınızı kollamak önem kazanıyor. Dengeli bir yeme içme düzeni tutturmak, sindirim, boşaltım ve üreme organlarına iyi bakmak gerekebilir. Bu tutulmada ilişkiler alanınızda yoğun gezegen açılarının olması sebebiyle ilişki dünyanız mercek altında. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs aşk ve romantizm alanınızda ilerliyor. Aşkta titiz detaycı mükemmeliyetçi olmak istemeniz normal karşılanmalı. Tatlı dilli bir Madam Rottenmeier modunda takılabilirsiniz. Gözünüz açık dikkatli eleştirel ama hizmet etmeye ve yardım eli uzatmaya hazırsınız. Sosyal etkinlikler artış gösterecektir. İnsanları etkilemek güven vermek ve ne kadar sağlam olduğunuzu göstermek isteyeceksiniz. Evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş birlikleri alanızda yer alan Mars Merkür Güneş sayesinde partnerin kaygı endişe ve sıkıntılarını anlamak ve destek olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Aynı şekilde siz de karşınızdaki kişiden krizlerinizi görmesini çözüm bulacak adımları atmanıza yardımcı olmasını bekleyebilirsiniz. Her ne olacaksa bunu en stratejik en akılcı ve itidalli planla yapmak iyi olacak. Konfor alanlarınızı test eden alışkanlıklarınızı ve düzeninizi korumak adına sizleri daha sahiplenici hissettirecek bir dönemdesiniz. Bir şeyler değişmek üzereyse en azından bunların artık işe yaramayan eskimiş ve artık hizmet etmeyen parçaların yaprak dökümü olarak nitelendirebilirsiniz.



İKİZLER: Bu tutulma sizlerin ruh ve beden bütünlüğü alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde sizi yoran ve bilinçaltınızı meşgul eden durumları ve konuları farkındalıkla ele almak ve günlük rutininizi gerekiyorsa daha sağlıklı bir düzene oturtmak için adım atacağınız bir zamandasınız. Çalışma düzeninizi iş yapma biçiminiz ve günlük yaşamda yapılacak işler sıralamasında önceliklerinizi gözden geçirmelisiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Mars ile birlikte Akrep burcunda çalışma alanınızda ilerliyor. Bu geçiş sizlerin atak ve hırsla işlere sarılmanıza yardımcı olurken bir yandan da elbette yorucu oluyordur. Sağlıklı ve dinamik olmak ve günlük yaşamdaki sorunları akıllıca çözmek stratejik biçimde krizleri ele almak için güçlüsünüz. Kaygı endişe ve negatif düşünceleri ruhunuzdan ve bedeninizden atmak için dinlenin meditasyon yapın masaj yaptırın doğaya çıkın sevdiğiniz şeylere zaman ayırın. İş değiştirmek veya iş alanına yenilikler eklemek isteyen İkizler için fırsatlar var. Jüpiter Mars karşıtlığı size iki alternatif sunuyor ki seçeneklerin bol olmasına bayıldığınızı biliyorum, kişisel gelişim psikoloji terapiler ve spiritüel alanda yenilikler yapabilirsiniz veya eğitsel işlerde yolculuklarda ve kolektife yönelik işlerde başarı yakalamak için kararlar alabilir eyleme geçebilirsiniz.



YENGEÇ: Bu tutulma sizlerin arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşiyor.Arkadaş ilişkilerinizin önem kazandığı bir dönemdesiniz. Sağlam arkadaşlıkları korumak konfor alanınızı yaratan arkadaşlara, sosyal topluluklara ve çevrelere sıkı sıkı tutunmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bir yandan da gelecek projelerinizi planlamak ve maddi manevi bu konularda sonuca gitmek kazanç sağlamak etki yaratmak vb ne ise amacınız bunu elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Geleceğinizi sizi daha mutlu rahat ve güvende hissettirecek bir adıma doğru ilerliyorsunuz vakit nakit emek bakımından geleceğinizi dengeli kılmak için yapmış olduğunuz planlar artık manifest olacaktır. Çevrenizde kimlere destek vereceğinizi veya kimlerden destek beklediğinizi daha net görerek ilerleyeceksiniz. Çocuklarınız varsa onların ihtiyaçları sorunları ve krizleri bu dönemde ön plana çıkabilir stratejik ve kalıcı çözümler bulmak üzere kararlar alabilecek kapasitedesiniz. Diğer yandan, sizin aşk ve romantizm alanında tutkulu ama sahiplenici tavrınız karşınızdaki kişilere oldukça çekici gelebilir. Ancak elbette bunu eleştirmeye kıskançlığa ve kurcalayıcı bir dedektifliğe dönüştürmezseniz daha iyi olacaktır. Bir aşk gönül meselesi veya flört konusunda nihai kararı alabileceğiniz günlerdesiniz. Yaratıcı çalışmalar zihinsel projeler ve yatırım planlarınızın ve kar getirecek atılımların artış göstereceği bir dönemdesiniz.



ASLAN: Bu tutulma sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Kariyer yolunuzda ve mesleki konularda gücünüzü test eden ve sizleri iş hayatınız ile ilgili değişimlere taşıyan neredeyse 2 yıl süren bir dönemin kapanışını bu ay tutulması ile yapıyorsunuz. Konfor alanlarınızı belirlediğiniz, kendinize güven duyduğunuz ve başarılı olmak için neler yapabileceğinizi gördüğünüz bir süreç geçirdiniz. Bir yandan da, aile ve ev hayatı içinde yer alan krizleri çözmek ebeveynlerle ilgilenmek ve yaşam alanınızı daha huzurlu ve stresten arınmış bir noktaya çekmek için çaba sarf ettiniz. Bu Ay tutulması yaşadığınız değişimlerin ve zor yoldan uğraş verdiğiniz özel hayat temalarının son aşaması ve bu tutulma ile birlikte bilinçli kararlarla geleceğinize adım atacaksınız. Kariyer alanında ve mesleki konularda sizi neyin mutlu ettiğini düşünüp sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Maddi manevi kendinizi koruma altına almalısınız. Konforlu bir çalışma düzeni oturtmak mümkün ve ev yaşamınızda sizi yoran ve krizlere taşıyan ailevi meseleler varsa bunları da artık pragmatik bir yoldan ele alarak stres azaltan adımlar atmak için artık hazırsınız. Eve arsaya veya taşınmazlara yatırım yapabileceğiniz, aile ile para paylaşımı miras kredi borçlar veya yatırım kararlarını ortak bir zeminde hareket edebileceğiniz stratejik ve ketum davranarak kazanacağınız bir dönemdesiniz.


BAŞAK: Bu tutulma sizlerin yaşama bakış açınızı sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde, uzun yolculuklarla , yurt/şehir dışı, tanıtım ve kampanyalarla, sosyal medya veya baskılı malzemelerle ilgili işleriniz de artış olabilir. Resmi ve hukuki işleri halletmek ve onay beklenen ne gibi belge varsa bunlarla ilgili son aşamaya gelmiş olabilirsiniz. Akademik çalışmaları tamamlamak veya tekrar başlatmaya karar vermek mümkün, eğitiminizi eksik bıraktığınız konularda adım atabilirsiniz. Bilginizi ve becerilerinizi kullanmak ortaya sermek sizler için önemli olacak. Fikirler yabancı kültürler felsefi konular politika ve sosyoloji güçlü yanınız haline geliyor. Jüpiter’in bu alanda kendi evinde geçiş yapması sizlere zihinsel konularda yaratıcı akılla destek oluyor. Entelektüel yanınızı beslemek sizi geliştirmek ve hayatta sizi ne mutlu ediyorsa bu konulara yönelmek için güçlü bir istek duyacağınız bir zamandasınız. Kardeşler yakın akrabalar komşular ve yakın çevrenizde yer alan kişilerle ortaya çıkabilecek duygusal krizleri iyi yönetmeniz gerekiyor. Dedikodu yapmak sır paylaşmak veya saklanan şeyleri ortaya çıkarmaya çalışmak birilerinin gündemde olabilir ve sizleri de dahil etmek isteyebilir. Dedektif zihniniz çalışmaya başlıyor. İletişimde ilişkilerde ve görüşmelerde soğukkanlı Ketum ve kurnaz davranmak önem kazanıyor. Ticari atılımların öne çıktığı satış pazarlama konularınız varsa aktif olduğunuz ancak emek ve nakit dengenize dikkat etmeniz bir dönem vaktinizi alan ıvır zıvır işlere sınırlarınızı çizin. Yollarda trafikte veya aletleri kullanırken odaklanmayı ihmal etmeyin.


TERAZİ: Bu tutulma sizlerin finansal ve para paylaşımı alanınızda gerçekleşiyor. Maddi konularda sağlam akılcı pragmatik kararlar almak ve birikimlerinizi güvende tutmak önceliğiniz olabilir. 18 aydır gerçekleşmekte olan Boğa-Akrep aksındaki tutulmaların sonuncusuna geldik ve finansal konulardaki değişiminizin son aşamasına geldik. Maddi gelirlerinizi arttırmanın çabasını gösterdiğiniz ve kendinize konfor alanlarınızı koruyacak bir gelir modeli yaratmak adına yapmış olduğunuz atılımların meyvelerini toplama zamanındasınız. İster ticari ister aile ile mal varlığı veya bütçe paylaşımı konusu olsun artık kendinizi daha güvende hissetmek bakımından çok yol kat ettiniz. Bazı Teraziler iş kurdular, gelir getirecek yatırımlar yaptılar, iş ortaklıkları kurdular veya miras işlerini hallettiler. Şimdi kurduğunuz maddi düzeni güvenle sürdürme zamanındasınız. Bu alanda önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar geçişini sürdürecek Jüpiter sayesinde maddi fırsatlara koşmaya devam edeceksiniz. Şansınızı kendiniz yaratabilir veya iş birlikleri ile büyüyebilirsiniz. Aile desteği de alacaksınız elbette. Para kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alan Merkür ve Mars sayesinde oldukça stratejik ve akıllı davranarak maddi konulara el atabilirsiniz ve kendinize yatırım yapabilirsiniz. Kredi borç vergi sigorta vb gibi konularda krizleri çözmek için adım atabilirsiniz. Kendi değerinizi düşürmeden emeklerinizin karşılığını almak adına gerekiyorsa mücadelenizi vermelisiniz.



AKREP: Bu tutulma sizlerin ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Geçtiğimiz bahardan beridir gerçekleşen ilişkiler aksınızdaki Ay tutulmalarının sonuncusuna geldik. Ay tutulmaları duygusal anlamda güçlenme ve bizi etkileyen duygu ve ruh durumlarının farkında olma zamanlarıdır. Sizler için bu farkındalık ilişkiler ve hayatınızdaki özel insan/insanlar katmanında gerçekleşti. Özel hayatınızda, evliliğinizde veya iş ortaklıklarınızda güven sağlamlık kalıcılık gibi temalar içerisinde ilişkileri test eden tutulmalardı bunlar. Maddi manevi karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebildiğiniz veya var olan düzeni daha sağlam ve kopmaz yapabilmek için neler yapabileceğinizi düşündünüz. İlişki içerisindeki düzen alışkanlıklar ve konfor alanlarının korunması bu dönemde de elbette önemli olacaktır ancak bu tutulma daha fazla huzur ve uyum yakalama konusunda sizleri istekli kılacak. Bazı Akrepler bu tutulma zamanında duygusal kararlar alıp ilişkilerine daha sıkı sarılabilirler. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars burcunuzda geçişine başladı ve sizleri hem çok enerjik ve dinamik kılıyor hem de atak ve hırslı yapıyor. Rekabetçi, geleceğe odaklı ve stratejik ilerleme yapacağınız bir zamandasınız. Aşırılıklara kaçmadan, kıskançlık yapmadan öfkenizi kontrol ederek ilerleyin, ilişkiler alanınızda karşıtlık yapan Mars ve Jüpiter sebebiyle taşkın isteklere ve duygusal patlamalara sebebiyet vermemek yerinde olur. Sakin ve kararlı olmalı ve eşten sevgiliden veya özel kişilerden destek alarak kendi alanınızı koruma altına almalı ve sizi strese sokabilecek kişi ve durumlara karşı sınır koymalısınız. Ayrıca bu sonbahar oldukça sosyal ve faal olacaksınız, etkinlikler, sosyal faaliyetler ve gruplarla aktiviteler sizi meşgul edecek. Baş bölgenize bağırsaklarınıza sindirim sisteminize ve üreme organlarına dikkat etmek önem kazanıyor.


YAY: Bu tutulma sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Ruh ve beden bütünlüğünüz, psikolojiniz ve sağlığınız önem kazanıyor. Günlük hayatta yapmanız gerekenlerle, çalışma alanınız arasında yapmak zorunda olduklarınız arasında bir denge kurmak şart gibi duruyor. Günlük hayatı sizin için stresi azaltan sağlığınızı koruyan ve enerjinizi dağıtmayacak biçimde yeniden düzenlemeniz akıllıca olabilir. Bu dönemde iş hayatınızı daha fazla önemseyeceksiniz ve bunu başarabilmek için hem kendinize iyi bakmanız hem de sağlam bir rutine oturtmak sizler için gerekli olacak. Daha fazla çalışma enerjisi ile dolusunuz elbette ancak aşırılıklara da kaçabileceğiniz aşikar. Bu sebeple, planlı, itidalli ve istikrarlı ilerlemek için çaba göstermelisiniz. Bilinçaltı alanınızda geçiş yapan Merkür ve Mars sebebiyle düşünceler daha karanlık, endişe veya kaygı dolu olabilir. İçten içe sır gibi sakladığınız veya pasif bir öfke ile içinizde taşıdığınız iş hayatı veya özel hayat stresleri olabilir. Bunları yatıştırmak için zihninizin arka odalarını toparlayacak aktiviteler yapmak yoga meditasyon masaj ve içsel yolculuğa yönelmek size iyi gelebilir.


OĞLAK: Bu tutulma sizlerin aşk ve yaratıcılık alanınızda gerçekleşiyor. Arkadaşlıklar ve grup etkinlikleri bu dönemde oldukça aktif olacağınız bir başka alan. Gelecek projelerinize odaklanacaksınız, tutku ve enerji ile atılım yaptığınız bazı projeleriniz olacak. Gelecek projelerinize, etkinliklere veya sosyal alandan elde edilecek gelirlere yönelik harcama ve yatırım yapabilirsiniz. Aşk alanınızda geçiş yapan Jüpiter ile bir arada bulunan Ay sayesinde mutlu olmak, kendinizi mutlu etmek, sevdiğinizle veya çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirmek oldukça iyi bir zamandasınız. Yaratıcı enerjiniz yüksek olacağı için hobilere el becerilerine sanata ve güzelliklere zaman ayırabilirsiniz. Yılın bu son tutulmasında 18 aydır sizi meşgul eden yaratıcı çalışmaların ve gelecek projelerinin sonuçlarını elde etmek ve meyvesini toplamak için iyi bir dönem. Aşkla ilgili kararlarınız konfor alanınızı korumakla alakalı olacak, aşina olduğunuz düzeni sürdürmek önemli ve size güven verecek ilişkilerde ancak mutlu ve tam olacağınızı bilerek seçimlerinizi yapmak da akıllıca olacaktır. Maddi konularda ve yatırımlarda oldukça mantıklı bütçenizi koruyan ve sağlam adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz.


KOVA: Bu tutulma sizlerin ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Ailenize, çocuklarınıza ve ebeveynlerinize daha fazla vakit ayırmak ve duygusal bağlarınızı sağlamlaştırmak için önemli bir zamandasınız. Son 18 aydır gerek iş hayatınız, gerek ev yaşamınız ve özel hayatınız içerisinde yer alan değişimlerin son aşamasına gelmiş bulunmaktasınız. Belki yer değiştirdiniz, yerleşim alanınızı değişime taşıdınız, nerede yaşamak istediğinize karar verdiniz, belki de işinizi kurdunuz ve sağlamlaştırmak için çaba gösterdiniz. Ebeveynlerinizin iyiliği ve sağlığı için çaba gösterdiniz artık yaptıklarınızın meyvesini elde etmek ve kurduğunuz düzeni sağlamlaştırmak için şansınız var. Ev yaşamı ve özel hayat konforlu olmalı ve size sağlam temeller sunmalı buna karar verdiğiniz bu dönemde bu tutulma ile sahip olduklarınızın değerini daha iyi fark edeceksiniz. Kariyer alanında yapmak istediğiniz atılımlar için bu alandan geçen Mars ve Merkür’ün desteği ile daha odaklı rekabetçi hırslı stratejik ve başarılı olmak için güçlüsünüz. İş alanında ortaya çıkabilecek yoğun gündeme karşı hazırlıklı olun ketum planlı sakin ve pragmatik davranırsanız başarı elde etmemeniz mümkün değil.



BALIK: Bu tutulma sizlerin iletişim alanınızda gerçekleşiyor. Yakın çevre, komşular, kardeş ve akrabalarla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olacağı günlerdesiniz. Bağlarınızı güçlendirmek ve yakınlarınızla sıkı ve güven dolu ilişkiler kurmak için harika bir zamandasınız. Zihinsel projeler eğitimler kurslar ve geziler bu dönemde odak noktanızda olabilir. Kısa ve uzun yolculuklar size keyif verecek. Uzaklarla bağlarınızı kurabilir görüşmeler ve yazışmalar yapabilirsiniz. Akademik çalışmalarınız, başvurularınız onay beklediğiniz evraklarınız, resmi ve hukuki işleriniz varsa hız kazanacaktır. İlişkiler alanınızda geçiş yapan Venüs sayesinde ilişkinizde daha sıcak yakın yardım sever ve özverili davranabileceğiniz günlerdesiniz ve karşınızdaki özel kişiden de aynısı beklemek hakkınız. Partnerinizin iyiliği sağlığı ve konforu için hassas olacaksınız ve uzattığınız el karşılıksız kalmayacak, eğer iş ortaklıkları veya iş birliği içeren çalışmalarınız varsa bunlarda daha rahat ilerleyeceksiniz.


NAZ BAYATLI




Sonbahar Döneminin son tutulması gerçekleşiyor. Duygusal kararlar almak zamanındayız.
Boğa Burcunda Ay Tutulması 28 Ekim 2023

143 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page