top of page

BURÇLARA GÖRE ŞUBAT AYI YILDIZLARINIZ


KOÇ: Bu ayın ilk yarısında arkadaşlıklarınız, grup çalışmaları, ekiplerle yapacağınız faaliyetler ön planda olacak. Bu ay network kurmak, iletişimi canlı tutmak, fikirleri paylaşmak ve işinizi kapsayan konularda son trendleri ve gelişmeleri takip etmek size iyi gelecek ve önünüze fırsatlar çıkmasına yardım edecek. Arkadaşlarınıza yardım etmek veya onların desteğini almanız gereken konularda yardım talep etmekten çekinmemelisiniz. Gelecek projeleri ile öne atılacağınız bir zamandasınız. Otorite figürleri ile iletişiminiz bu ay önem kazanıyor. Profesyonel anlamda destek alacağınız kişiler yanınızda olacaktır. Başarı kazanmak ve yeteneklerinizi sergilemek için bu ay fırsatlarınız olacak. Kariyer alanında çok daha fazla dikkat çekeceksiniz. Ayın ikinci yarısında yaratıcılığınızla pırıl pırıl parlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve başarı kazanmak açısından size destek olacak etkiler olacak. Aynı zamanda bu ayın ikinci yarısında aşk hayatınız da renklenecektir. Daha flörtçü aşk yaşamaya istekli ve tutkulu olacaksınız. İlişkiler alanında sizi mutlu edecek eğlendirecek hayattan keyif almanıza yardım edecek kişilerle bir arada olma fırsatınız olacak. Kalbi boş olan Koçlar bu ay sizleri etkileyecek ve dikkatinizi çekecek biri ile tanışmak mümkün veya bir ilişkiye yeşil ışık yakmak için 16 sında yer alacak dolunaydan faydalanabilirsiniz.


BOĞA: Bu ay hedeflerinizi iyi belirlemek ve bu hedeflere sizi ulaştıracak bir planla ilerlemek size iyi gelecek. Yılın geri kalanında size ışık tutacak çalışmaların startını bu aybaşında verebilirsiniz. Büyük resme odaklanıp yapılması gerekenleri ufak ufak hedeflerle ele alabilir ve istikrarlı adımlarla ilerleyebilirsiniz. Aklınızda ayın ilk yarısında kariyeriniz ve mesleki atılımlarınız olacak. Bu ay uzaklarla yolculuklarla eğitsel konularla fikirlerinizi paylaşarak eğitimlerinizin ve kazandığınız mesleki becerilerin hakkını vererek bir rutine oturmak için önemli adımlar atacağınız bir zaman olacak. Hayatınızı canlandıracak ve size kıvılcım katacak işlerle uğraşacağınız yeni bir maceraya atılmak isteyeceğiniz veya yeni bir yaşam stiline geçiş yapacağınız fırsatları yakalayabileceksiniz. Sanat içeren yaratıcı çalışmalar sahne basın yayın baskılı işler eğitsel konular veya danışmanlık rehberlik yapacağınız konular spiriütel veya ruhsal anlamda size iyi gelecek çalışmalar yapabileceksiniz. Ayın ikinci yarısında ailenizle evinizle ve özel yaşantınız ile daha fazla ilgilenmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi ev alanında mutlu edecek evinizde geçirdiğiniz zamanı daha verimli kılacak açılımlar yapabilirsiniz. Kendi işini kurmak isteyen veya evden çalışanlarınız için bu çalışmaları daha zevkli ve keyifli kılacak değişimleri yapmak adına enerjiniz olacak.


İKİZLER: Bu aybaşında yönetici gezegeniniz Merkür R harekette bulunacağından temponuz biraz yavaşlayabilir ancak ilk haftadan sonra siz de ivme kazanarak işlerinizi daha rahat ele alabileceksiniz. Önümüzdeki yıla dair yapacaklarınızı listelemek iyi bir fikir olabilir ve bu yıl için kendinize bir gelecek vizyonu yaratacağınız ve gelecek projelerinizi ele alıp ne yapmak istediğinizi netleştireceğiniz günlerdesiniz. Akademik çalışmalar, eğitsel konular, hukuki ve resmi işler, yabancılarla kurulacak bağlar ve fikirlerinizi yazılı veya sözlü olarak paylaşmak sizin için önemli olacak ve yeni fırsatlara doğru ilerlemenize yardımcı olacak. Yeni bir yaşam trendine doğru ilerlemek için istekli olacaksınız. Hayatınızdan memnun olmak isteyeceksiniz ve yeni projelerle ilgilenmek için boş durmadan çalışacağınız görülmekte. Maddi konuların ele alındığı bütçenizin dengelendiği ve ticari atılımların yapıldığı bir ay içerisinde olabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında zihinsel projelerle pırıl pırıl parlayacağınız zamanlarda olacaksınız. Eğitimler satış pazarlama konuları web siteleri ve iletişimle alakalı her iş size şans getirecek. Yakın çevre ilişkilerinde daha sıcak samimi ve kalp enerjisi ile hareket edeceğiniz enerjiler size destek verecek. Kısa geziler, kültürel turlar gibi veya entelektüel olarak sizi besleyecek konulara daha fazla eğilebilir, keşfetmek istediğiniz alanlara doğru girişimde bulunabilirsiniz.


YENGEÇ: Sevgili Yengeç’ler son zamanlarda yaşamınızdaki döngülerin hep aynı minvalde gelip gittiği ile ilgili düşünceler içinde olmuş olabilirsiniz. Parasal konular eşle ve aileyle ilgili işler hep aynı seviyede hayatınızda önemli öncelikler olarak yerini almayı sürdürüyor. Geçen ay burcunuzda yer alan dolunayın ardından bu ay maddi konulara biraz daha odaklanacağınız bir süreç daha var önünüzde. Krediler borçlar tazminat vergi sigorta veya miras işlerinin hallolduğu bir 15 gün var önünüzde. İş ortaklıkları veya iş birlikleri başlatmak için de atılım yapabilirsiniz. Bütçenizi ele almak yatırımları düşünmek ve ek gelir getirebilecek alanları araştırmak için fırsatınız olacaktır. Eşinizle ortak bütçenize dair veya ailenizle paylaştığınız para işlerini ele almak gerekebilir. Harcamalarınız bir miktar artabilir bu ay maddi konuların daha yoğun bir gündem yaratacağı günlerdesiniz. Diğer yandan, bu ay ilişkiler alanınızda aklı başında hareket edeceğiniz aşikar ancak yine de gönül işlerinde içinizi ısıtacak duyguların yükselişte olacağı bir zaman var önünüzde. İlişkide daha tutkulu candan mükemmeliyetçi ama aynı zamanda flörtçü olacağınız görülmekte. Bu ay geziler yaratıcı çalışmalar uzaklarla bağlar hukuki ve resmi işler yabancılarla iletişim veya eğitsel işler ile ilgili olarak olumlu etkiler altında olacaksınız.


ASLAN: Bu ay sizler için ilişkiler evlilik flört ve aşkla ilgili olacak. Ayın ilk yarısında arkadaşlıkları sosyal birliktelikleri yeni ilişkileri tetikleyecek bir yeniay etkisi altındasınız. İlişkilerde iletişimin öne çıktığı networklerin çok işinize yarayacağı ve dostlukların size avantaj sağlayacağı bir dönemdesiniz. İş birlikleri yaratmak için fırsatınız olabilir. En güzeli de kalbi boş Aslanların bu dönemde yeni bir flört yaşama ihtimali var. Ayın ikinci yarısında pırıl pırıl parlamak için fırsatınız olacak. dış görünümünüze önem verebilir bakım yaptırabilir ve sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış dünyadaki hedeflerinize adım atabilmek yeni kararlar almak kariyer alanında veya ilişkiler konusunda gerçekçi ve dürüst kararlar almak fırsatınız olacak. Yaratıcı fikirlerle dolu olacaksınız. Dikkat çekici olmak için gökyüzü yanınızda olacak. Bu ay iş çalışma ve sağlık alanınızda yer alacak Venüs ve mars ikilisi sayesinde hem verimli bir çalışma temposuna sahip olacaksınız hem de iş hayatında başarılı olacaksınız. Diş, saç, cilt ve kemiklerle ilgili kendinize daha fazla bakım ve özen göstermek isteyebilirsiniz.


BAŞAK: Sevgili Başaklar Şubat ayı sizler için günlük işleri halletmek için gücünüzü toplama ve doğru kullanma fırsatı getirecek. Hem sağlığınıza hem günlük ritminizde yer alan işlere daha gerçekçi ve objektif bir yaklaşım göstereceğiniz günlerdesiniz. İş alanında networkler kurmak veya var olan kontaktlardan gelecek fırsatlara açık bir aydasınız. Ekip çalışmaları grup aktiviteleri bir grubun birbirine entegre olabilmesi bir arada çalışma ve yaşamanın kuralları gibi konularda düşünebilirsiniz. Dolayısıyla bu ay organize olmak derlenmek ve toparlanmak için güzel bir dönem olacak. Doktor veya check up işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Beslenme veya diyet konularına el atabilirsiniz. Evcil hayvanların bakımı ve sağlığı ile ilgilenmek de söz konusu olabilir. Bilgisayarınız cep telefonunuz veya işte ve günlük hayatta kullandığınız araç ve gereçleri elden geçirmek gerekebilir. Ayın ikinci yarısında, ruh ve beden bütünlüğünüze önem verdiğiniz belki özel alanınızda kalıp kendi işlerinize salim bir kafayla odaklandığınız bir süreç olabilir. İşte veya özel hayatta sizi geride tutan işlerinizi aksatan konulara el atabilirsiniz. Ana tema bu ay görüleceği üzere ruhu dinlendirmek bedeni korumak ve günlük hayata düzen getirmek. Gizli saklı işlere girmeden dürüstlükten fedakarlık etmeden görüşlerinizi açıklamak gerekebilir. Ayın genelinde aşk alanınızda Venüs ve Mars geçiş yapacağı için flörtöz olacağınızı ve aşka dair tutkulu davranacağınızı söyleyebiliriz.


TERAZİ:

Bu ay aşk romantizm ve yaratıcı işler alanınız aktif oluyor ve aşkı arayan kalbiniz canlanacak. Dostluklar sosyal aktiviteler ve grup faaliyetleri odak noktanızda olacak. artistik tarafınız yaratıcı ilhamla beslenecek ve el işleri güzelleşme ve estetik içeren işlere dikkatiniz yönelecek. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Bu arada kalbi boş olan Teraziler bu ayın ilk yarısında gönül işlerine el atabilirsiniz. Flörtleşmek yazışmak konuşmak tanışmak ve çekici taraflarınızı ortaya koyma imkanınız olacak. Çocuklarınızın da yaratıcı becerileri ile meşgul olarak onları da motive edebilir birlikte zaman geçirerek eğlenebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında sosyal hayatınız bayağı canlanıyor, gezmek eğlenmek ve arkadaşlarla dostlarla bir arada olmak için fırsat yaratabilirsiniz. Size heyecan veren dikkat çekebileceğiniz gruplarla paylaşacağınız bir projeyi hayata geçirmek için son rötuşları atabilirsiniz. Bu ay hayal gücünüzü kullanın sosyal çevrenizde aktif olun gelecekte sizi mutlu edecek ne projeniz varsa bunları hayata geçirmek için enerjinizi kullanın yılın geneline yayılacak işle ilgili atılımların da aktif olacağı bir aydasınız. Ailenizle ilgili sorumlulukları yerine getirmek için çaba sarf edebilirsiniz tüm ay boyunca Venüs Mars ikilisi aile alanınızda kalacak. İlişkileri yoluna koymak isteyenler için işe yarayacaktır.


AKREP:

Bu ayın ilk yarısında evle aileyle özel hayatla ve konfor alanlarınızla ilgili yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Yerleşimle ilgili değişimler yapabilirsiniz taşınmak ve yer değiştirmek için karar alabilirsiniz. Aileyle birlikte yeni projeler içinde olabilirsiniz. Evden çalışmak isteyen işle ilgili atılımlar yapmak isteyen veya iş kuran sevgili Akrepler için 5 Şubattan sonrası elverişli enerjiler sunuyor. Ayın ikinci yarısında kariyer alanınızı canlandıracak etkiler altındasınız. Yaratıcı yanınızı hayal gücünüzü ve organizasyon yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İş hayatında sizi geride tutan konulara daha objektif bir bakış açısıyla el atabilir veya çıkış yapmak göz doldurmak istediğiniz konulara yönelik akılcı adımlar atabilirsiniz. Ay boyunca Venüs ve Mars iletişim alanınızdan geçiş yapacak. Yazışmak konuşmak anlatmak zihinsel projelere odaklanmak size fırsatlar getirecek ve işlerinizi rahatlıkla yoluna koyma konusunda size destek olacaktır. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişiminizde daha ne istediğini bilen ve profesyonelce davranabileceksiniz.


YAY: Bu ay maddi konular ön planda olacak. kazanmak, biriktirmek, mesleki yeteneklerinizi hakkıyla ortaya koymak ve sizi mutlu edecek konulara harcama yapmak isteyebilirsiniz. Yeni atılımlar yaparak kazanç kaynaklarınızı artırmak için hevesli olabilirsiniz. Bu ay zihinsel projeler, eğitimler, kurslar, web siteleri veya sosyal mecra alanlarında oldukça aktif olacaksınız. Sosyal ağlarınızda ve sıklıkla iletişimde olduğunuz insanlarla paylaşımlarınız artabilir, yakın çevrenizle arkadaşlarla kardeş veya yakın akrabalarla planlarınız olabilir. Ayın ikinci yarısında, yaşam trendinizi değiştirmek veya hayatınıza daha anlam katacağını düşündüğünüz konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Fikirleri paylaşmak ve entelektüel konularla ilgilenmek için zihinsel enerjiniz artacaktır. İlkelerinizi ve prensiplerinizi belirlemek ve gerekiyorsa insan ilişkilerinde yeni sınırlar çizmek isteyebilirsiniz. Kendi duygusal ve fiziksel iyiliğinizi düşüneceğiniz ve buna yönelik sizi koruyacak kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.


OĞLAK: Sevgili Oğlaklar maddi konularda sahip olduğunuz matematiksel becerileriniz yadsınamaz biçimde bu ay güçleniyor. Detaylara göstereceğiniz özen ve mükemmeliyetçi tarafınız bu ay aktif oluyor, dolayısıyla maddi anlamda güç kazanacağınız ve akıllı yatırım veya girişimlerle kazançlarınızı artırabileceğiniz enerjiler altındasınız. Bütçenizi dengelemek harcama alışkanlıklarınızı tekrar değerlendirmek ve yılın geri kalanı için kazanma ve harcama düzeninizi yeniden ele almak için fırsatınız olacak. Yılın başından beri hem gelecek planlarınızda hem de özel hayat düzeninizde bir takım değişimler yapmak ve yeniliklere adım atmak için harekete geçmiş olabilirsiniz. Para önemli elbette ancak bu yılbaşından itibaren siz biraz da hayattan keyif almak ve kendinize önem vermek için daha istekli olabilirsiniz. Ay boyunca burcunuzdan geçiş yapacak Venüs ve Mars sayesinde kendinize önem vereceksiniz. Güzelleşmek estetik anlamda yenilenmek ve ilişkilerde sizi mutlu eden ne varsa bunlarla ilgili derin bir farkındalık elde etme şansı elde edeceksiniz. Burcunuzda gerileme hareketinde bulunan Venüs sayesinde neredeyse 1,5 aydır kendinizi ele aldınız ve ön plana koydunuz. Hayatınızdan elemek istediğiniz ne varsa ay sonuna kadar bunu halledip, Şubat ayından itibaren yeni bir sayfa açmak için evren size destek olacak.


KOVA: Sevgili Kovalar bu ay burcunuzda aybaşında gerçekleşecek yeniay enerjisi ile yepyeni hedeflere adım atabileceğiniz görülüyor. 5 Şubat’ ta Merkür’ün de gerileme hareketini bitirecek olmasıyla iletişim alanında güç kazanacaksınız. Bu ay göze çarpacak ve göz dolduracaksınız. Bireysel niteliklerinizi ilkelerinizi ve prensiplerinizi daha rahat ortaya koyabileceksiniz. Kişisel görünümünüze, kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz, hatta başkalarının de hedeflerinde kolaylıkla ilerlemesi için çevrenize motivasyon sağlayabilirsiniz. Başkaları ile İşbirliği yapmak ve dış dünyadaki hedeflerinize sosyal ağlarınız yardımıyla ulaşmak için fırsatınız olacaktır. Ayın ikinci yarısında ilişkiler alanınız canlanıyor ve ilişkilerde daha dürüst candan ve kalp enerjisini açığa çıkaran bir tutumla davranabileceksiniz. İlişkiler evlilik ve iş ortaklıkları ile ilgili kararlar alabileceksiniz öncelikle kendinize karşı dürüst olmalı ve sizi mutlu edecek eğlendirecek sevildiğinizi hissettirecek bir yolla özel ilişkileri değerlendireceğinizi düşünüyorum. Eğer doğru bakış açısıyla ilişkilerinizi ve sosyal çevrenizi değerlendirebilirseniz büyük gelişmeler yaşayabileceğinizi söyleyebilirim yılın geri kalanı için bu ay atacağınız adımlar oldukça önemli olabilir.


BALIK: Sevgili Balıklar Şubat ayı iç sesinizi dinlemek ve ruhunuzu dinlendirmek için size sakin sular vaat eden bir yeniay ile başlıyor. Ruh ve beden bütünlüğünüzü ön plana alabilir önce kendinizi düşünmeye karar verebilirsiniz. Kolektife hizmet, şifa, spiritüel çalışmalar, ilhama açık olmak ve sezgilerinizi iyi kullanmak adına içinizden ne geliyorsa ona yönelebilirsiniz. Sizi yoran ve stres yaratan ne varsa bu aybaşında dümeni sakin sulara kırmak için kendinize zaman tanıyın ve pillerinizi şarj edin. Ayın ikinci yarısında, bu enerjiyle günlük hayata dair işlere daha kolaylıkla el atabilirsiniz. Çalışma düzeninizi ve temponuzu canlandıracak bir dolunay yaşayacaksınız. Sağlığınızı bedeninizi beslenme şeklinizi ve günlük rutin işlerinizi ele alacağınız bir ay içinde olacaksınız. Çalışma hayatınızı sizi mutlu edecek keyif verecek bir tempoya çekmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür gerilemesi 5 Şubat’ta sona eriyor, zihninizi daha rahat toparlayıp yapmak istediğiniz özel çalışmalara devam edebilirsiniz. Ay boyunca Venüs ve Mars Oğlak burcunda yan yana hareket ediyor olacak sosyal yaşamınızın canlanacağı kesin. Sosyal hayat içerisinde arkadaşlarla birlikte yapacağınız aktivitelerde artış olabilir, kalbi boş olan Balıklar için hatta yeni bir flört şansı çıkabilir. Yaratıcı çalışmalar ve işbirlikleri size dinamizm katacaktır.


NAZ BAYATLI



344 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page