top of page

ENERJİ VE YARATICILIK DOLU BİR YENİAY

Güncelleme tarihi: 24 Ağu 2020

ASLAN BURCUNDA YENİAY

19 Ağustos 2020 Çarşamba günü saat 05:41 de 26 derece Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Her yeniay döneminde olduğu gibi zihnimizde yeni kararlar şekilleniyor olacak.

Ay 15 günlük yeni bir döngüye başlarken, Aslan burcunun sembolize ettiği yaratıcılık gerektiren konularda, kendine güven duyarak hareket etmek, düşünceleri eğlenceli ve renkli bir biçimde ifade etmek, ilişkilerde samimi candan ve cömert davranmak için iyi enerjiler ortaya koymakta.

Bu yeniaya Regulus sabit Yıldızı ile kavuşumda olan zihin ve iletişim gezegeni Merkür de eşlik etmekte. Yaratıcı fikirlerle öne çıkmak ve ben buradayım demek için bize cesaret verecek. Yönetsel konular organizasyonlar ürün tanıtımları kampanya & promosyonlar ve ilk adımlar için oldukça canlı bir enerji var gökyüzünde zira Mars bu yeniaya olumlu açı yapıyor. Düğün dernek ve organizasyonlar için de bence yılın olabilecek en olumlu gökyüzünü görüyoruz. Bu zor yılda bir nebze kötünün iyisi enerjiler altındayız.

Aslan aynı zamanda, aşk, flört konularını da sembolize eder. Beğenmek, beğenilmek görünür olmak ve dikkat çekmek arzusu hepimiz için ön planda olacak. İlişkilerde daha sadık gururlu candan ve cömert davranmak isteyeceğiz. Sahiplenmek ve sahiplenilmek bizim için önemli olacak. Zenginleşmek ve güç kazanmak, değer bulmak isteyeceğiz. Merkür’ün Regulus gibi bir kraliyet yıldızı ile kavuşum yapması dikkat çekici olmayı getirecektir. Sözlerimiz ve düşüncelerimiz ile fark yaratmak isteği taşıyacağız. Güzelleşmek kendine bakmak ve özen göstermek takdir toplamak ve onaylanmak bizler için önemli olacak.

Mars bu yeniaya olumlu açı yapmakta olduğu için enerjimiz de yüksek olacak daha hareketli eğlenceli enerjik davranacağız. Kendini çok beğenen ve böbürlenen dediğim dedik çaldığım düdük tiplerin egosu da ayrıca şişkin olacaktır elbette bunu da eklemeli. İlişkilerde ılıman davranılmazsa inat ve ısrar, geri adım atmama da ortaya çıkabilir. Güç gösterileri beklenebilir. Kim daha iyi güçlü kaliteli ve sözü geçiyor bunu test etmek için ortalara dökülenler de olabilir. Sosyal medya basın yayın ve reklam işleri için ideal bir zaman.

Diğer yandan, üst planda bu enerjik aktiviteler yer alırken, dip akıntılarda başka gökyüzü enerjileri de söz konusu; özellikle Güneş ve Satürn arasında yer alan 150 derecelik açı ve Mars Satürn karesi öne çıkıyor. Güneş Satürn 150 lik açısı kendimizi bireysel olarak ifade etmekte irademizi ortaya koymakta özgürce hareket etmekte zorlanabileceğimiz sorumluluklarımız olabileceğine işaret ediyor. Sadece kendimizi düşünmek istesek te, kaale almak durumunda olduğumuz yüklerimizin de farkında olacağız. İlişkilerde veya mesleki konularda da bu etki hissedilecektir. Tek başına hareket etmek bir yandan çok istediğimiz bir şey olacak ama kalıpları sorumlulukları delip geçmek çok ha deyince yapabileceğimiz bir konu olmayacak. Özellikle kendimize güven duymak konusunda sağlam temellerin varlığını sorgulamak gerekecek.

Mars Satürn karesi ise başlı başına zor bir etki. Kendi tecrübelerime dayanarak konuşursam genelde zamanlama problemleri ortaya çıkıyor. Ya çok olgunlaşmamış bir durum aceleyle yapılmak zorunda beklemek gerekse de beklenilemiyor, ya da bir iş gecikiyor ve bu gecikme telaş sabırsızlık ve tahammülsüzlük yaratıyor. Otorite figürleri ile de çatışma getirebilecek bir etki. Zıtlaşma ve kabalık getirebilir. Dolayısıyla bu duruma dönüşebilecek her duruma karşı sabırlı olmalı ve gereksiz telaş sinir ve hırstan kaçınmalıdır.

BURÇLARA GÖRE YENİAY

KOÇ: Bu yeniay sizlerin aşk romantizm eğlence yatırımlar çocuklar ve yaratıcılık alanızda yer alıyor. Kalbi boş olan Koçlar için bu dönemde beğendikleri biri ile karşılaşmak olası. İlişkilerde daha tutkulu sıcak ve candan bir etki altında olacaksınız. Sevmek ve sevilmek, beğenmek ve beğenilmek isteyeceksiniz. Yaratıcı konularda size enerji verecek ve öne çıkaracak bir yeniay olacak. Hobilere başlamak için harika bir zaman ve mesleki alanda sizi öne çıkaracak bireyselliğinizi artıracak ve ifade gücünüzü destekleyecek gökyüzü açıları altındasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın da bu yeniaya olumlu açı yaptığı için adımlarınız olumlu ilerleyecektir. Mars’ın Satürn ile yaptığı kare açı iş hayatında her ne kadar kadar bağımsız ve bireysel kararlar almak isteseniz de, sizi bağlayan bir kurum kuruluş yasa yönetmelik idareci veya zaman ile ilgili bir çaba mücadele olabileceğini gösteriyor. Kendinize güveninizi asla kaybetmeyin azmedin ve iradenizi doğru ortaya koyun gayenize ulaşacaksınız.

BOĞA: Bu yeniay sizlerin ev aile yaşamı ve yerleşim alanınızda gerçekleşiyor. Ev ve aile konuları ile ilgili başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ev almak satmak taşınmak tadilat ve tamirat ev dekore etmek gibi konularda Mars Ve Merkür size destek olacak. Yaratıcılığınızı daha fazla kullanabileceğiniz bir zamandasınız. Evden çalışmak veya evden halletmek istediğiniz işler varsa kendi alanınızda çalışmak için zaman ayırabilirsiniz. Diğer yandan burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Yengeç burcunda yer aldığı için burcunuza olumlu destek vermekte bu yeniayda geziler yolculuklarla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Ayrıca yazmak tasarlamak anlatmak zihninizi kullanmak için enerjik olacaksınız. Yakın çevrenizde yer alan kişilerle daha çok konuşmak ve iletişimde olmanız da mümkün. Satış pazarlama web siteleri eğitimler ve kitaplar gibi zihinsel konularda atılım yapabilir yeni kararlar alabilirsiniz. Mars koç geçişi arka planı bilinçaltını sembolize eden alanınızda yer aldığı için bu dönemde normalden çok daha fazla stresli bir koşturma veya çalışma düzeni içinde olabilirsiniz. Tatil yapmak, enerjinizi boşaltmak, zihninizi dinlendirmek ve ruhunuza iyi gelen işlerle uğraşmak için b yeniay ertesinde adım atabilirsiniz.

İKİZLER: Bu yeniay sizlerin iletişim eğitimler haberleşme zihinsel faaliyetler kardeşler ve yakın çevre ilişkileri alanınızda gerçekleşiyor. Aslan gibi yaratıcılığı ön plana çıkaran bir burçta yeniay gerçekleşince kişinin zihni haliyle kendini ifade etme düşüncelerini paylaşma ve yeteneklerini ortaya çıkarma konuları ile meşgul olacaktır. Bunun yanı sıra burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ‘de bu yeniayda Aslan burcunda yer almakta ve kraliyet yıldızı Regulus ile kavuşumda. Oldukça önemli bir noktada kavuşum yapan Merkür sayesinde fikirlerinizle ve yaratıcılığınızla ön planda ve dikkat çekici olacaksınız. Taşınmak, eğitimler, yolculuklar veya gezilerle alakalı başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla kalpten sıcak ve samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Daha fazla eğlenceli, dikkat çekici ve insanların sizi göz önünde tuttuğu önem verdiği bir sürecin içerisine girmektesiniz. Mars Koç burcundan size olumlu destek sağladığı için bu dönemde daha enerjik ve iş bitirici olabileceksiniz. Gruplar arkadaş çevreleri kurum ve kuruluşlarla ilgili gelecek planları içinde olabilirsiniz aynı idealleri paylaştığınız insanlarla bir arada hareket etmek için kararlar alıp harekete geçebilirsiniz.

YENGEÇ: Bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Yeniay enerjisi ile birlikte iş ve kariyer konularına destek olacak yeteneklerinizi geliştirmek maddi kaynaklarınızı ve gelirlerinizi artırmak adına yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir işe başlamak kariyerinizi destekleyecek iş fikirleri üretmek elinizdeki parayı doğru ve sağlam bir bakışla değerlendirmek isteyebilirsiniz. Merkür de para evinizde yer aldığı için hem yaratıcı ticari atılımlarla, hem yaratıcı fikirlerle sizi destekleyecek adımlar atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde aile ve aile ile para paylaşımı vergi sigorta krediler ve borçlar konuları da sizler için ön planda olabilir. Bu konularda yakınlarınızdan ailenizden ve sevdiklerinizde ilgi ve yardım görebilirsiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs artık burcunuza geçti ve bu geçişle birlikte ilişki alanınıza renk gelecektir. İlişkilerde daha candan sıcak samimi ve yakın bağlar kurmak mümkün olacaktır. Güzelleşmek kendinize ve sağlığınıza önem vermek arzusu duyabilirsiniz. Mars Koç geçişi kariyer evinizde geçişini yıl sonuna kadar sürdüreceği için mesleki konularda atılımlar yapmak olası ve çabanızı ve enerjinizi bu yıl kariyer ve çalışma konularına odaklayacağınızı söyleyebiliriz. Bu yeniay zamanı yer alacak Mars Satürn etkileşimi nedeniyle zaman emek ve nakit konularında daha gerçekçi ve dikkatli olmanız gerekecektir.

ASLAN: Bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Yeni hayat hedefleri ve gelecek planları içinde olabileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Bu süreçte çok daha fazla insanla iletişimde olabilirsiniz . sosyalleşmek eğlenmek ve sizi mutlu eden konularla ilgilenmek için fırsatınız olacak. Kendinizi daha yaratıcı, kendini ifade etmek isteyen ve dikkat çeken bir konumda bulacaksınız. Yaratıcı fikirlerle ön plana çıkacaksınız. Bu dönemde insanların çok daha fazla ilgisini çekeceğiniz görülmekte. ilişkilerde inisiyatif almak, yeni başlangıçlar yapmak, candan samimi sıcak ve neşeli ilişkiler kurmak için şansınız var. Ayrıca program yapan düzenleyen organize eden yanınızı da harekete geçirecek bir yeniay bu. Merkür’ün burcunuzda olması ve Mars ile destek bulması atak kendine güvenli ne istediğini bilen ve bunu ifade eden bir biçimde davranacağınızı göstermekte. Kalbi boş Aslanlar beğendikleri birini bulabilirler veya beğenildiklerini dikkat çektiklerini görebilirler. İlişkisi olan Aslanlar ise sevdikleri kişiden daha fazla ilgi ve alaka görmek fırsatı yakalayacaklar. İstediklerinizi gerçekleştirmek için çevrenizde sizi mutlu eden insanlar olacaktır. İş ve çalışma ortamında uzaklarla şehir dışı veya ülke dışı iş insanları ile iletişim kurmak yazışmak gelecek planları yapmak mümkün. Kemik saç ve cilt konusunda kendinize daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Yatırımlar ve zenginleşmek için kararlar alıp geleceğinize taşıyacağınız birikim fikirleriniz olabilir.

BAŞAK: Bu yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızın karşısında saklı ve arka planda kalan bir alanınızda gerçekleşiyor. Ruhunuzda olanla dışınızdan görünen şey aynı olmayabilir. İçsel olarak daha fazla dinlenmek kendinize önem vermek isteyebilirsiniz. Arka planda kendi alanınızda çalıştığınız bir yaratıcılık planı gelecek projesi üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Daha fazla dinlenmek ve kafanızı dinlemek içi bu dönemde istek duyabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’de yeniay ile kavuşum halinde yer aldığı için aklınızda eyleme geçirmek üzere tuttuğunuz yaratıcı fikirleriniz olabilir. Maddi konuları krediler borçlar ve yatırımları sembolize eden alanınızda yer alan Mars geçişi sayesinde bu yıl sonuna kadar mali profilinizi güçlü tutmak için düşünecekseniz ve plan yapacaksınız. Gelirlerin artması gerekecektir. Diğer yandan geliri artırmak için bu Aslan yeniayı sayesinde yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız kesin. Bir yandan da sağlığınıza özen göstereceğiniz aşikar ve sizi geride tutan streslere karşı kendinizi korumak adına da yeni kararlar alabilir neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

TERAZİ: Bu yeniay sizlerin sosyal alanınızda yer alıyor. Arkadaşlarınızı grup çalışmalarını klüpleri dernek ve benzeri kurum ve kuruluşları sembolize eden alanınızda yer alacak bu yeniay sayesinde gruplarla fikirsel bazlı yeni gelecek planları içerisinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve kendinize güveninizi ön plana çıkaracak organizasyonlar planlıyor olabilirsiniz. Arkadaşlık ve gruplarla ilişkilerinizin ön planda olduğu ve önem kazandığı bir dönemdesiniz. Candan, sıcak, samimi ilişkiler kurmak sizin için önem arz ediyor. Bir yandan da öne çıkmak ve dikkat çekmek te istemektesiniz bunu yapabilmek için de gökyüzü size oldukça fazla destek veriyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Yengeç burcunda seyir ediyor ve bu kariyer alanınızı sembolize eden evde durduğu için de sizi toplumsal alanda ve mesleki konularda destekleyecek ve ön plana çıkaracak. Diğer yandan bu süreçte ev ve aile alanındaki problemlerle ilgilenmek dış dünyada bu kadar sosyal ve aktifken arka bahçenizdeki stresli durumlar varsa onlarla da ilgilenmek ve halletmek durumunda olduğunuzu göreceksiniz. Zaman nakit ve emek düzleminde gerçekçi ve olgun tercihler yapmak ve zamana önem vermek durumundasınız.

AKREP: Bu yeniay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşecek ve sizleri mesleki alanda yeni atılımların eşiğine getirecek. Bu dönemde isteyen Akrepler iş değiştirebilir, iş başvuruları yapabilir, meslekle ilgili yetenekleri geliştiren konulara el atabilir. Kendinizi daha fazla ön plana çıkarmak yaratıcılığınızı ortaya koymak için istekli olacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars yıl sonuna kadar Koç burcunda kalacak ve iş ve çalışma alanınızda transit geçişini sürdürecek. İş konularında daha fazla enerjik atak ve mücadeleci olacaksınız. Rekabet etmek isteyecek ve başarı hırsı ile dolu olacaksınız. Bir yandan da günlük düzeniniz oldukça yoğun olacaktır. Sağlığınıza özen göstermelisiniz belki diyet spor ve hareket ile bedeninizi destekleyebilirsiniz yine de çok yorucu sert spor veya hareketlerden kaçınmakta fayda var. İlişkiler gezegeni Venüs Yengeç burcunda ve burcunuza olumlu açı yapıyor. Eğitimler basın yayın ve yolculuklar yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler devlet katında veya resmi işleriniz varsa hızlı bir biçimde ilerlemeniz ve yeni başlangıçlar yapmanız mümkün olacak.

YAY: Bu yeni ay sizlerin yurt dışı akademik konular yolculuklar basın yayın yabancılarla alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Mars da burcunuza destek verdiği için yaratıcı yanınız oldukça aktif ve yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz. Kendinizi zihnen geliştirmek eğitimler almak hobilerinize odaklanmak yaratıcı yanınızı ortaya koyacak çalışmalar yapmak için enerjiniz var. Resmi veya onay gerektiren işleriniz varsa bu süreçte hızlı bir biçimde ilerleyebilir. Sınavlar yolculuklar ve eğitsel işler, baskılı işler, yayınlar, reklam ve tanıtım çalışmaları sizler için bu süreçte ön planda yer alan konulardan olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter maddi kaynakları sembolize eden alanınızda yer aldığı için bu dönemde yetenekleri geliştirmeye eğlenceye sizi mutlu eden faaliyetlere çocuklara veya hobinize daha fazla para harcama durumu yaratabilir ancak bir yandan da gelirlerinizi artırmak için yeteneklerinizi geliştirmek veya daha iyi sergilemek için çaba gösterebilirsiniz. Kalbi boş olan Yaylar uzaklarla bağ kurarak hayatlarına yabancı veya başka kültürlerden farklı hayat görüşlerinden yeni insanlar çekebilirler.

OĞLAK: Bu yeniay sizlerin aile ile para paylaşımı krediler borçlar vergi sigorta iş ortaklıkları ve ticari yatırımlar alanınızda gerçekleşiyor. İşlerinizi büyütmek veya ailenizi desteklemek adına yeni bir kredi almak, borçlarınızı kapatmak veya vergi sigorta miras işleri gibi konularda adım atmak ve işleri halletmek için adım atabilirsiniz. Birikimlerinizi daha doğru değerlendirmek için bu yeniay size enerji verecektir. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn hala geri harekette ve mesleki konularda, ilişkilerde geçmişten gelen sorunları çözmek ve yeniden yapılandırmak için sizi uğraştırıyor. Eski köye yeni hamam yapmak istemeseniz de eskilerin değerini bilmek konusunda akıllıca ve gerçekçi davranmayı benimseyebilirsiniz. Marsın bu yeniaya olumlu açı yapması sayesinde evde ve işyerinde işleri profesyonel ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilirsiniz. İlişkiler gezegeni Venüs evlilik ve uzun süreli ilişkiler alanınızda yer aldığı için bu dönemde ilişkiler daha yakın ve sıcak geçecektir. Birlikte olduğunuz kişi ile daha şefkatli ve somut bir iletişim kurmanız mümkün olacaktır.

KOVA: Bu yeniay sizlerin ilişkiler evlilik alanında gerçekleşiyor. Yeniayın enerjisi ile hayatınıza yeni bir ilişki almak için istekli olabilirsiniz. Beğenilen ve göze çarpan kişilerle daha fazla birlikte olup sosyal hayatınızın da canlanma ihtimali var. Bu dönemde daha çok eğlenmek beğenmek ve beğenilmek isteyeceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatında güçlü kişilerle iş birlikleri yapmak ta mümkün ortaklıklar veya ortak işler başlatabilirsiniz. Venüs ilişkiler gezegeni iş ve çalışma alanınızda yer aldığı için iş ortamınızda daha yakın bir iletişim kurmak ve iş arkadaşları ile sosyalleşmek mümkün. Daha fazla yeme içme düzeninizi düşündüğünüz sağlığınıza baktığınız bir zaman dilimi olabilir. Yeni bir iş projesine başlamak içinde kadınların olduğu işlerle daha fazla meşgul olmak mümkün işe alım yapmak çalışanlarla görüşmek ve evcil hayvanlarınızla ilgilenmek te olası.

BALIK: Bu yeni ay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak iş mülakatları yapmak iş yeri açmak ve çalışanlarla iyi iletişim kurmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Aslanın öne çıkaran yönetici etkileri ile güçlü bir başlangıç imkanınız var. Yaratıcı yanınızı çalıştıran organizasyon yeteneğinizi artıran tanıtım ve reklam işleri için fırsatlarla dolu bir 15 güne giriş yapmaktasınız. İlişkiler gezegeni Venüs aşk romantizm hobiler ve çocuklar alanınızda yer alıyor. Aşkta şanslı ilişkilerde yakın ve bağları güçlü bir süreçtesiniz. Çocuklarla ilgili konulara hobilere ve kendinizi ön plana çıkaracak işlere odaklanacağınız şanslı günlerdesiniz. Kalbi boş olan balıklar için bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak, karşılıklı beğenmek ve beğenilmek mümkün olacaktır.

Mutlu başlangıçlar dilerim.

Naz Bayatlı


642 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page