top of page

ENERJİ ASTROLOJİSİ EĞİTİMİ 26 MART BAŞLIYOR

Enerji Astrolojisi Dersleri online işlenecek ve 26 Mart akşamı 20:30 da başlayacak.


10 enerji merkezi üzerinde 22 hafta çalışacağız. Ayda iki kere ders işlenecek.


Bu eğitimi alabilmek için Astrolojik Temel bilgilere sahip olmak gereklidir.


Eğitim ile ilgili materyaller ve ses kaydı ders sonrası öğrencilere gönderilecektir.


Derslerin içeriği : Kısaca özetlemek gerekirse her bir gezegen bir çakra merkezine denk gelmektedir ve bu merkezleri haritasında sorunlu olan veya yaşam teması olarak sıkıntı çeken danışanlara yönelik bir çalışmadır.


Astroloji bize bilinç-altı ve bilinç-üstü seviyede koşullandığımız konular hakkında bilgi verir ve bu yolla bizi bilinçlendirerek özgürleştirebilir. Hayatımızda var olan gerçekliğin aslında doğuştan benliğimizde ve dolayısıyla haritamızda kodlanmış olduğunu görmek oldukça hayret verici bir deneyim oluyor.


DOĞUM ANINDA OLUŞAN MANYETİK KODLAMA kişiyi yaşam boyu çakra adı verilen enerji merkezleri yoluyla etkiler. Çakralar bildiğiniz gibi sübtil enerji alanlarıdır ayrıca düşüncelerin ve duyguların yansıttığı enerjilerin maddeye dönüştüğü noktalardır ve birbirlerine sıkı sıkıya bağlı çalışırlar. Bu enerji alanları yani çakralar haritamızda yer alan gezegenlerle de temsil edilirler. 7 ana çakra merkezi, 7 gezegenle ilintilidir. Bir kişinin yaşam kalitesi direkt olarak her çakranın nasıl çalıştığı ile bağlantılıdır. Bu enerji merkezleri ile ilgili problem şifalandırılırsa bu problemden kaynaklanan psikolojik ve fizyolojik sorunlar da şifalanır. Çakraların birer fizyolojik kapı olduğu söylenebilir ve bu kapıdan giren enerji kalıpları bizim zihinsel, enerji ve duygusal gerçekliğimize göre hayatımıza yansıyan birer fiziksel gerçekliğe dönüşür. Her birimizin haritasında bu enerji merkezlerine karşılık gelen gezegen yerleşimlerinin potansiyeline bakarak temel zihin duygu ve enerji kalıpları belirlenir ve buna karşılık gelen enerji merkezleri üzerinde şifalandırıcı teknikler uygulanır ve denge yaratılabilir.


Sonuçta Enerji Astrolojisi doğum haritamıza yansıyan miras aldığımız enerji yapısını yansıttığı için bu enerji merkezlerinin harekete geçirilmesi ve birbirleri arasındaki enerji akışının düzeltilmesi yoluyla doğru kullanımına ulaşmak , paralelinde yaşadığımız dışsal tecrübelerin de farklılaştığına şahit olmak oldukça tatminkar bir süreç oluyor. Kanıksadığımız negatif yaşam kalıplarını değiştirebilmek için o davranış kalıbına karşılık gelen enerji sistemi ile çalıştığınızda fark yaratan değişimi görüyorsunuz.



Bitirme sertifikası bir danışana enerji haritasına yönelik bilgi verilerek ve uygun enerji merkezi çalışmasını tavsiye ettiğiniz bir ödev ardından başarılı öğrencilere verilecektir.



Sevgiler,

Naz Bayatlı

44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page