top of page

HAYAL EDİN, PLAN YAPIN VE GERÇEK KILMAK İÇİN ŞANSINIZI YARATIN. JÜPİTER BALIK BURCUNDA.

14 Mayıs’ta Şans ve Fırsatlar Yıldızı Jüpiter Balık burcuna giriş yapıyor.


Jüpiter kendi yöneticisi olduğu Balık burcuna geçiyor. Kısa bir ziyaret olacak bu. Yine de Jüpiter’in bu burçta sembolize ettiği temaları yaşıyor olacağız. Balık duygularla aşk ve romantizm ile çok alakalıdır. 14 Haziran-29 Temmuz arasında hepimiz daha duygusal ve romantik hissedeceğiz. Ruhumuzu beslemek rahatlatmak isteyeceğiz ve bize iyi gelecek bizi hafifletecek şeylerle ilgilenmeye başlayacağız. Aşk buna dahil elbette. Spiritüel ve manevi konular, ilham ve yaratıcılık bu dönemde ilgi alanlarımız olacak. Yaratıcılık, sanat ve görsellik içeren her iş için harika etkisi olacaktır. Kozmetik, fotoğraf, dans, sinema, performans sanatları ve plastik sanatlar içeren her alan şanslı olacak.

İçinizde geleceğinizi şekillendireceğiniz bir gelecek vizyonu canlanacak ve hayallerinizi gerçek kılmak için harekete geçebileceksiniz. Dileklerinizi ve niyetlerinizi gerçekleştirmek için daha fazla şansınız olacak. Evrenin iyilik sağlık ve şifa kapıları açılacaktır Jüpiter Balık yardım eli uzatmak demektir.

Balık burcu sezgileri, merhamet, yardım ve şefkat duygularını sembolize umuyorum bu dönemde birbirimize daha yardım eden merhamet gösteren ve vicdan duygusunu ön plana çıkaran bir tutumla davranırız.

Jüpiter Balık’ta zayıf , çaresiz. Kurban edilmiş herkese her şeye karşı daha fazla ilgi duyacağız ve merhamet göstereceğiz. Bir yandan da dini ve manevi duygular artış gösterecektir. İçsel huzuru din, maneviyat ve spiritüel konularda bulabiliriz. Yoga meditasyon reiki enerji çalışmaları, bilinçaltını açmayı ve içsel gerçekliğe ulaşmayı daha rahat başaracağız. Rüyalar, hayaller ve sezgiler ön planda olacaktır. Öngörüm yapmak kehanet yapmak tarafı da oldukça destekleyici olacaktır.

Hem enerji enerji psikolojisi, hem karmik astroloji hem de spiritüel konularla çok ilgili ve bu alanda çalışmalar yapan biri olarak bu transiti dört gözle bekliyorum.

Jüpiter 20 Haziran’da 2 derece Balık burcundan durağan konuma geçecek, daha sonra 22 Haziran’da R yapacak. 29 Temmuz’da tekrar Kova burcuna dönecek. Retro hareketi 20 Ekim’de sona erecek. Yıl sonunda 29 Aralık’ta tekrar Balık burcuna geçecek. Aslında toplamda bakarsak Jüpiter’in Balık ziyareti kısa ve bölük pörçük olacak Retrolar sebebiyle ama Balık’ta kaldığı süreleri iyi değerlendirip hayallerimizi gerçek kılmak için şansımızı değerlendirebiliriz.


KOÇLAR hayallerini düşünmek, planlamak şifa bulmak ve ruhsal yanını güçlendirmek iyilik yardım ve kolektife hizmet ile topluluklardan destek almak için şans bulacak. İş ve çalışma hayatlarında çok daha fazla yardım ve destek görecekler.

BOĞALAR Gelecek planları yapacaklar, yenilikçi yaratıcı fikirlerle öne çıkacaklar. Yeni sosyal çevrelere girecekler. Arkadaşlıklar topluluklar ve birlikte yapılan işlerde şans elde edecekler.

İKİZLER Kariyer hedeflerine ve hayallerine ulaşmak için adım atacaklar, şans ve fırsatlar iş hayatında ilerlemeleri için önlerine çıkacak.

YENGEÇLER Şanslar uzaklardan, yabancı ülkelerden gelecek. Resmi işler rahat hallolacak. Hukuki konular size fayda sağlayacak. Fikirler maneviyet kültürler felsefeler basın yayın ve baskılı işler tanınmak ve ortaya çıkmak için çok şanslı bir dönemdesiniz.

ASLANLAR Maddi kaynaklarını artıran iş veya çalışma ortaklığı kurabilecekleri, ticari girişimler yapabilecekleri, kredi ve borçlanma konusunda şansların onlara yardım edeceği bir dönemdeler. Aile veya eşle ortak para ve yatırım konuları fırsatlar yakalayabilecekleri alanlar. Gelirleri artıracak iş ortaklıları yapabilir veya çalışma iş birlikleri içinde olabilirler.

BAŞAKLAR İlişkiler evlilik ve iş ortaklıkları konusunda oldukça şanslı bir döneme giriş yapıyorlar. İlişkiler alanında bir çok şans ve fırsat elde edecekleri bir dönemde olacaklar. İlişkilerde aşk romantizm ve gönül bağlarının kurulacağı bir zaman olacak.

TERAZİLER Günlük hayatta , iş ve çalışma hayatında ve sağlık konularında bu dönemde şans ve fırsatlar yakalayacaklar. Kişisel Gelişim yapmak istedikleri alanlara rahatlıkla eğilebilecekler.

AKREPLER Aşk romantizm ve gönülden kurulacak bağlarda şanslı bir döneme giriyorlar. Flört etmek ve aşk yaşamak için oldukça istekli olacaklar ve bunu gerçekleştirmek için fırsatları da olacak. Yaratıcı işler ve çocuklar bakımından da şanslı olacaklardır.

YAYLAR Ev ve aile alanında ilişkilerin tatlı yumuşak ve gönülden olacağı bir dönem. Ev almak satmak kiralamak ve evde konfor yakalamak için oldukça şanslı bir dönemdeler. Ev hayatında rahat ve huzur elde etmek için desteklenecekler.

OĞLAKLAR Eğitsel konular, iletişim, kurslar, zihinsel projeler, satış pazarlama işleri, web siteleri ve sosyal medya alanında oldukça şansları artıyor. Sosyal medya ve dijital ortamlara çok daha fazla öne çıkmak mümkün olacaktır. Taşınmak yer değiştirmek mümkün. Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkiler oldukça sıcak ev yardım sever geçecektir.

KOVALAR Maddi konularda şans ve fırsatlara doğru atılım yaptıkları bir dönem içinde olacaklar. Para kaynaklarını artırmak , kazanç elde etmek ve para kazanmak için yeteneklerini geliştirmek konusunda gelişim içinde olacaklar. Aileye ve eşe daha fazla destek olabilirler. Gelirleri artıracak iş ortaklıları yapabilir veya çalışma iş birlikleri içinde olabilirler.

BALIKLAR BU TRANSİT TAMAMEN SİZİN İÇİN YENİLİKLER, ATILIMLAR, İLİŞKİLERDE FIRSATLAR VE İŞ ORTAKLILARI YAPMAK BAKIMINDAN OLDUKÇA BEREKETLİ OLACAKTIR. BOLLUK BEREKET ELDE ETMEK BAKIMINDAN EVRENDEN SİZE YARDIM DESTEK VE FIRSATLAR GELECEKTİR. YARATICI FİKİRLERİNİZ SAYESİNDE ÖNE ÇIKACAKSINIZ VE KENDİNİZE PRESTİJ VE YER EDİNMEK İÇİN JÜPİTER’İN ETKİSİNİ YARARINIZA KULLANABİLİRSİNİZ. ŞİFA BULMAK VE İYİLEŞMEK GEREKEN HER YAŞAM ALANINDA SİZE İYİ ENERJİLER AKACAKTIR.


NAZ BAYATLI




386 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page