top of page

İKİZLER ZAMANI GELDİ


20 MAYIS 2022 GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA


Zeki, eğlenceli, şeytan tüylü, flörtçü ve sosyal becerileri yüksek İkizler burcuna geçecek olan Güneş sayesinde hepimizin odak noktası iletişim olacak. Konuşmak yazmak anlatmak öğrenmek ve bilgi paylaşmak için yoğun zihinsel enerji sarf ediyor olacağız.

Bu dönemde öne çıkan gökyüzü hareketlerinden sizlere bahsetmek istiyorum.

İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür ay sonunda R hareketine başlayacak. Geri hareketi esnasında, Merkür’ün oyuncu, muzır, muzip tarafı ortaya çıkacak. Merkür gerilemeye başladığında illüzyonlar ve yanılsamalar gezegeni Neptün ile kare açı içinde olacağı için bir iletişim kaosu bekliyorum açıkçası.




19 Mayıs’ta Venüs Satürn olumlu açısı var. İş ticaret ve somutlaştırmak istediğiniz her konuda pozitif etkiler var. Ciddiyet profesyonellik ve iletişimde netlik bize yarar getirecek.

21 Mayıs Güneş Jüpiter karesi olacak. Aşırılıklar abartılar iştah kabartan etkiler. Fırsatları göreceğiz ve bir an önce ele geçirmeye çalışacağız. Devasa bir iletişim bombardımanı altında kalabiliriz. Kendimizi kabul ettirmek ve yaratıcı ya


nımızı ortaya koymak için istekli olacağız.

20-22 Mayıs aralığında Merkür Neptün karesi olacağından attığımız adımlara verdiğimiz kararlara ve sözlere ekstra dikkat etmeliyiz. Birbirimizi yanlış anlamak, belirsizlik ve muallak cevaplar bizi yorabilir. Kaybetmek , unutmak, iletişimde zorluklar ve dijital ortamda yaşanacak yanıltıcı durumlar , dolandırıcılık ve hırsızlık gibi konular ön planda olabilir. Kendimizi korumaya alalım.

31 Mayıs’ta Mars ile Neptün olumlu açıda yer alacaklar. Umut ve beklentisi yüksek, tutku ile başladığımız yeni projeler olabilir. Hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren işlerde, spiritüel konularda ilhama açık olacağız. Bu açı tutkulu romantik ve çekim alanı yüksek bir enerji olduğu için aşk için de ilgi çekici olabilir. Eyleme geçme enerjisi ile hayaller ve idealler buluşuyor gibi düşünebilirsiniz.

2 Haziran’da Venüs ilişkiler gezegeni Yengeç burcuna geçiş yapacak ve kurduğumuz bağlar daha duygusal, güven arayan ve korunma arzusu ile h


areket ettiğimiz bir enerjiye bürünecek. Anne ruhunu yansıtan bu etki ile birbirimize daha fazla sarılmak ve güvenli limana demir atmak istey


eceğiz. Ev aile ve çocuklarla ilgili konulara odaklanıp bakım ve beslenme temaları da hayatımızda ön plana çıkacak.

3 Haziran’da Venüs şanslı Jüpiter ile olumlu açı içinde olacak ayın en şanslı görünümü sayılabilecek bu günde birbirimize sıcak davranıp , maddi manevi destek olabileceğimiz ve destek alabileceğimiz bir gün yaşayabiliriz. Bu zor zamanlarda akmasa da damlar mantığı ile bu şanslı enerjiyi değerlendirmek isteriz. Yanınızda cebinizde çantanızda pembe bir kristal taşımak kalp enerjinizi de güçlendirir ve bu yumuşak enerjiyi depolar.

3 Haziran Güneş Satürn olumlu açısı da var. Merkür R suna rağmen bu ayın en olumlu günlerinden biri olacak. Ciddi ve somut adımlar a


tmak ve ciddiye alınmak için işe yarayacak. Kendinize güven duymak için sağlamlaştırıcı bir etki.

4-7 Haziran tarihlerinde en zor günlerden olac


ak. Mars ve Plüton karşıtlığı oldukça kopartıcı enerjiler. Baskı ve manipülasyonun artacağı ve duyguların yükseleceği, toleransı düşük ve yıpratıcı bir enerji hissedeceğiz. Daralma sıkıntı ve krizlerle başa çıkmak gerekebilir.

5 Haziran’da Merkür Neptün karesi yine gerçekleşecek bu defa Merkür R olacağı için akıl tutulması beklenebilir. Kaotik bir iletişim trafi


ği bekliyorum.

10 Haziran’da Güneş Merkür kavuşumu var ve fikirlerin açıklığa kavuşması önünüzdeki yolun netleşmesi olarak görebiliriz, elbette Merkür R olacağı için geçmişten gelen zihinsel işleri ele almak ve bu konuda ilerleme kaydetmek de mümkün. Sözler çok önemli olacak ve neye söz verdiğinize veya ne konuda anlaşma yaptığınıza dikkat edilirse yararlı bir görünümdür. Nasıl iletişim kurduğunuz ile ilgili farkındalık yaşaya


bilirsiniz. Derslerinizi özümseyin ve önünüze bakın.

13 Haziran Güneş Neptün karesi olacak kendimizi ve tutumumuzu iyi değerlendirmeliyiz. Net ve objektif olmak zor olabilir. Hayal ettiklerimiz ile gerçekler uyuşmayabilir. Fazla idealist beklentiler içinde olmamaya gayret etmelidir.

14 -15 Haziran’da mendebur Satürn ile asi Uranüs karesi var . Bu yıl ikinci kez kare yapan bu iki ağır top düzen değiştiren etkiler yansıtıyor. Ani değişimleri sürpriz çıkışları ve kestirilemeyen kesip atmaları anlatan bu açı kontrol edemeyeceğimiz bizim dışımızda gelişen durumlar olabileceğine işaret ediyor. Sosyo-politik konularda toplumun dikkatini çekecek haberlerle karşılaşabiliriz.



26 Mayıs ve 10 Haziran’da yer alacak tutulma mevsimi ile ilgili Mayıs ayı burç yorumlarınızda ne gibi etkiler alacağınızı yazdım bloğumdan ulaşabilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçecek ve yaz gündönümünü yaşayacağız ve kuzey yarım kürede yaz mevsimi resmi olarak başlayacak. Işığın aydınlığın karanlığa karşı zaferini sembolize eden bu günün umutların ve yeni hedeflerin başlangıcı olması dileğiyle.

Naz Bayatlı













339 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page