top of page
  • Beyaz Facebook Simge
  • Beyaz YouTube Simgesi
  • Beyaz Instagram Simge
  • Beyaz Heyecan Simge
  • Beyaz Spotify Simgesi

KOVA BURCUNDA DOLUNAY 15 AĞUSTOS 2019

Güncelleme tarihi: 17 Ağu 2019

Yılın en güzel dolunayların dan birini yaşıyoruz. Venüs Aslan burcunda ve Güneş ile çok güzel bir kavuşum da, gökyüzündeki Aslan burcundaki bu gezegen yoğunluğu ve gezegenlerin ateş enerjisinde yer alan enerjileri hepimize sımsıcak yansıyacak. Bir çoğumuz içimizdeki yaratıcılığı, neşeyi, aşk duygularını, cömertliği, sevgiyi ve kalp enerjisini açığa çıkaracağız.


Aslan burcunda yer alan Güneş kendi yönettiği burçta ve Venüs’e öz güveni, romantizmi, aşk ateşini, yaratıcılığı, sanatçı perspektifini, ilişkilerde canlanmayı ve kendimize iyi gelecek şeyler yapma arzusunu taşıyor.


Her dolunay bir farkındalık zamanıdır. Kafamızdaki ikilemlere çözüm getirecek kararlar alma aşamasındayız. Ay’ın duygusal tarafımızı temsil eden prensip olması nedeniyle, Kova burcunda yer alan bu dolunayda duygularımıza, isteklerimize, gereksinimlerimize açıklık getirecek, daha net ve objektif bir biçimde gerçekten neye ihtiyaç duyduğumuzu görebilecek gerçekliğe sahip olacağız. Güneş’in irademizi, seçimlerimizi, bireysel yanımızı temsil eden birincil gezegen olması bize isteklerimizi hayata geçirme cesareti verecektir.


Kova –Aslan aksında meydana gelen dolunaylar, akıl ve duyguların dengede olması gerekliliğine işaret eder. Yeteneklerimizi ortaya koymak bunu yaparken şahsiyetimizi vurgulamak bizi biz yapan özümüze uygun karakterimizi yansıtan adımlar atmak seçimler yapmak için bize fırsat verir. Venüs’ün baş oyuncu olduğu bu dolunayda aşklar elbette ön planda olacak. Kalbimize ihanet etmeden, bizi mutlu edecek ilişki kalıplarına sahip olmak için derinden bir istek duyabiliriz. Ay Kova’da bunu iletmek, anlatmak, dostlarla paylaşmak, gelecek planları yapmak , umut etmek için hem çok şansımız var hem de fırsat yakalamak için potansiyel var.


Gökyüzündeki ateş üçgenleri harekete geçmek için ayrıca bize cesaret veriyor. Güneş ve Venüs Cor Leonis adı verilen Aslan’ın yelesini temsil eden bir sabit yıldızla yakın duruyor. Bizi oldukça güçlendirecek, girişimlerimizde bize başarı getirecek bir görünüm bu.

Dolunay derecesinin Sabian Sembolü; Oynaması için yere halı serilmiş ve üzerinde oyuncaklarını sergileyen bir küçük çocuğu içerir. Yeteneklerini yaratıcılığını sergilemek için bir oyun alanına sahip olmayı ifade eder. İçimizde sevdiklerimiz tarafından desteklenmenin güvenini hissederiz. Bu oyun alanında eğlenecek, keyifle oynayacak ve içimizden geleni bir çocuk gibi davranabileceğiz. Dolayısıyla bu dolunay da her birimiz bizi mutlu edecek neyse o alanda kendimizi serbest bırakıp hem eğlenebiliriz, hem içimizdeki çocuğu açığa çıkarıp bir çocuk gibi neşeli oyunlar oynayabiliriz.


Hepimiz için içindeki çocuğu yaşayabildiği, mutlu olduğumuz konularla ve insanlarla birlikte eğlenmeyi diliyorum. Buna hepimizin çok ihtiyacı var biliyorum.


BURÇLARA GÖRE DOLUNAY ETKİLERİ


KOÇ: Arkadaşlar alanınızda yer alacak bu dolunay, sevdiğiniz arkadaşlarla, dostlarla bir arada keyifli zamanlar geçirmenize imkan verecek. Gelecek planlarınız olacaktır. Yeni projeler, arkadaşlarla yeni planlar, topluluklarla yapacağınız aktiviteler ve sosyal sorumluluk planlarınız olabilir. Diğer taraftan aşk alanınızda yer alan Güneş, Venüs kavuşumu sizi aşkta da oldukça şanslı kılıyor. Hayatınızda daha fazla sevgi aşk romantizm eğlence neşe hissetmemeniz mümkün değil. Yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyabileceksiniz, hobileriniz den daha fazla keyif alabilirsiniz veya hobilerle ilgili belki iş kurmak kazanç elde etmek veya yatırım yapmak için kararlar alabilirsiniz. Sizi oldukça çekici kılacak bu dolunay yetenekleriniz ile pırıl pırıl parlamanıza yardımcı olacak.


BOĞA: İş ve kariyer hedefleri alanınızda yer alan bu dolunay sizi işinizle ilgili daha net ve olgunlaşmış fikirlerle kararlar almaya ikna edebilir. Bazılarınız yeni bir işe geçmek isteyebilir, bazılarınız var olan işinde yeteneklerini ve yaratıcılığını daha fazla ortaya koyabilecekleri adımlar atmak için girişimde bulunabilir. Aileden, ebeveynlerden destek ve anlayış göreceksiniz. İşinizle ilgili gelecek planları yapmak, daha fazla kazanç elde etmek, kendinizi daha fazla tanıtmak veya terfi etmek için bu dolunay size ateş üçgenleri ile destek olacaktır. İş alanınızdaki Jüpiter’in direkt hareketine başlamış olması beklentilerinizin hızla gerçekleşebileceğine işaret ediyor. Evden çalışmak isteyen Boğalar içinde belki hem çalışarak, hem de daha fazla kendinize zaman ayırarak keyifle çalışabileceğiniz bir düzen kurma cesareti verecektir. Anne babayla ilgilenmek onları mutlu edecek birlikte zaman geçirmek ailenizle neşe içinde vakit geçirmek için fırsat yaratabileceksiniz.


İKİZLER: Uzaklar, uzun yolculuklar, yurt dışı , akademik konular, basın yayın işleri yabancı kültürler ve maceralar alanınızda yer alacak bu dolunay size tüm bu konularda oldukça keyifli zamanlar geçirmek için şans getirecektir. Eğitimler, yabancı ülkelere seyahatler, yabancı diller, yüksek öğrenim veya akademik alanda yapacağınız çalışmalar için kararlar alabilirsiniz. Sosyal medya alanında veya matbaa, baskılı işlerinde kendinizi öne çıkaracak veya yaratıcılığınızı ortaya koyacak çalışmalar yapabilirsiniz. Reklam, tanıtım, promosyonlar, ithalat ihracat işleri, web işleri ve internet üzerinden yapılacak işlerde yeni bir bakış açısıyla hareket edebilirsiniz. Kalbi boş olan İkizler için yolculuklarda, okullarda, gezilerde karşınıza çıkacak, yakın çevrenizde arkadaşlarınızın aracılığı ile tanışabileceğiniz kalbinizi hoplatacak birileri olabilir. Bu dönemde sevdiklerinizden çok daha fazla ilgi alaka görmeniz mümkün. Aşk dolu yazışmalar yapmak çok muhtemel.


YENGEÇ: Ortak para paylaşımı, krediler, borçlar, ticari kazançlar alanınızda yer alacak bu dolunay döneminde kazançlarınızı artıracak yeni atılımlar içinde olabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak yeteneklerinizi daha kendinize güvenli olarak ortaya koyma fırsatınız olacaktır. İş sözleşmeleri, ortaklıklar veya ortak çalışmalarla elde edilecek kazançlar fırsatı çıkabilir. Aile ile para paylaşımınızda ,miras işlerinde, vergi sigorta veya tazminat kredi borç gibi konularda girişimleriniz varsa bu konularda işleriniz tıkır tıkır işleyecektir. İş alanınızda yer alan Jüpiter’in direkt hareket başlaması nedeniyle iş hayatınız oldukça canlı ve hareketli bir dönemde olmalı. Kendinizi daha fazla mutlu etmek eğlenmek değerinizi ortaya koymak için yapılması gereken çok şey olabileceğinin farkına varacaksınız. Değerinizi bilin ve değer bilir insanları kendinize çekeceğinizden emin olun.


ASLAN: İlişkiler, evlilik, sosyal yaşam alanınızda gerçekleşecek bu dolunay sizi ilişkilerde çok daha net mantıklı ama bir o kadar da romantik dikkat çekici kılıyor, ve isteklerinizin yerine gelmesi konusunda hem kendine güvenli, hem de olduğunuz kişiyi ortaya çıkarmak için size cesaret veriyor. İlişkiler ve sosyal yaşam bu dönemde odak noktanız, Venüs gibi güzellikle, aşkla mutlulukla sanatla yaratıcılıkla para ile alakalı bir gezegenin burcunuzda yer alması size şans getiriyor. Daha fazla eğlenmek, aşkla dolmak, güzelleşmek, gezmek eğlenmek, yaratıcılığınızı harekete geçirmek için harika bir fırsatınız var, bu enerjiyi aman kaçırmayın ve yararınıza kullanmayı ihmal etmeyin. Evlilik içinde eşinizden daha fazla sizle ilgilenmesini talep edebilirsiniz. Bireyselliğinizi açığa çıkarak yenilikler yapabilirsiniz. Sevgisini size göstermek için partneriniz yaratıcı fikirler ortaya koyabilir. İsteyin bu günlerde kalbinizdekini elde edin bunu hak ettiğinizi bilin.


BAŞAK: İş ve çalışma alanınızda gerçekleşecek bu dolunay size işle ilgili daha net ve mantıklı kararlar almanıza imkan verecektir. İşteki arkadaşlık ilişkileriniz, içinde bulunduğunuz net work size hak ettiğiniz üzerinde çok çalıştığınız fırsatları getirebilir. İletişim ve haberleşme bu dönem sizin için önemli, iş projelerinizde veya çalışma düzeninizde teknolojiyi, takımları, ekipleri, yenilikleri kullanmak size iyi gelecek. Yenilikler yapmak için kararlar alabilirsiniz. İş değiştirmek veya terfi almak isteyen Başaklar için bir fırsat var ama bireyselliğinizi yeteneklerinizi ortaya koymanız bunu özgüvenle, farklılığınızı ortaya koyarak yapmanız şart. İş alanından gizli ilişkilere dikkat etmek de yararlı olur, bu dönemde gönül ilişkileri yaşamak isteyebilirsiniz, yakın çevreden iş alanından veya çevresinden biriyle bunu yaşamak isteyebilirsiniz, bu anlamda eğer saklanması gereken bir tema varsa bunun ortaya çıkma ihtimali olabilir, çünkü dolunayın karşısında Mars ‘da gizli kapalı alanınızda yer alıyor. Netlikten ve objektif bakış açısından kopmadığınız sürece bu dönemi dertsiz atlatabilirsiniz. Sağlığa da dikkat etmek mide ve dolaşım sistemine özen göstermek gerekir.


TERAZİ: Dolunay sizin aşk ve romantik ilişkiler alanınızda yer alıyor. Bir aşk yaşamamak mümkün değil. Arkadaşlıklar, grup aktiviteleri, hayattan keyif almak eğlenmek hobilerinizle çocuklarınızla ilgilenmek için bu dolunay size güzel enerjiler yolluyor. Daha romantik, yaratıcı, bol bol iletişim kurarak, sevdiklerinizle, isteklerinizi gerçekleştirerek , gerçekten sizi neyin mutlu ettiğini bularak bu dolunayı avantajınıza çevirmek elinizde. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Aslan’da ve burcunuza güzel açı yapıyor. Gruplarla, arkadaşlarla, sosyal hayatta canlı neşeli dopdolu bir zaman geçirme şansınız var.


AKREP: Dolunay sizin ev aile yerleşim alanınızda yer alıyor, size yerleşiminiz ile ilgili daha net ve kendinden emin kararlar almanıza yardım edecektir. Bu belki yeni bir eve geçmek, ev almak veya taşınmak, veya yaşam alanınızda veya işinizde yeni bir dekorasyonla, yeni bir atmosferde yaşamak için size cesaretle karar almak fırsatı getirecektir. Ebeveynlerle ilgilenmek anne ve baba ile vakit geçirmek onların gereksinimlerine yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Evden çalışan Akrepler içinde bu dönemde düzeninizi daha net kurmak için kararlar alabilirsiniz. İş aramak veya yeni iş fikirleri ile dolu olarak yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koymak için atılım yapma planınız olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars da bu dönemde Aslan burcunda ve kariyer alanınızda duruyor, işte öne çıkmak atılım yapmak için harika bir dönemdesiniz.


YAY: Dolunay sizin iletişim kardeşler geziler zihinsel projeler alanınızda yer alacak. Bu dönemde yolculuklar , eğitimler, fikirlerinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koymak sizin için oldukça önemli olabilir. Kardeşlerle yakın akrabalarla komşularla daha yakın sıcak ilişkiler kurmak mümkün. Konuşmak , anlatmak, kendinizi net ve rasyonel bir biçimde ifade etmek için bu dolunay size cesaret verecek. Anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in de direkt hareketine başlaması sayesinde size çok güzel destek vererek girişimlerinizde size şans getirecektir.


OĞLAK: Dolunay sizin para kaynakları alanınızda yer alacak. Bu dönemde maddi konularda harcamalar bakımından cebinizden bol para çıkmak durumunda olabilir, ancak bir yandan da gelirinizi artırmak bakımından yeni fikirlerle, yaratıcı fikirlerle dopdolu olabilirsiniz. Para kaynaklarınızı artıracak girişimlerde bulunacağınız bu dönemde Jüpiter’de kaynaklarınıza destek verecek güzel enerjiler gönderiyor. Bireyselliğinizi daha fazla ortaya koyabileceksiniz. Yaratıcı yanınızı farklı bir yolla, yenilikçi bir bakış açısıyla harekete geçirebilirsiniz. Ortak çalışmalar, ortaklıklar, ticari yenilikler size şans getirecektir.


KOVA: Sevgili Kovalar bu dolunay burcunuzda yer alıyor. Pırıl pırıl parlamak için oldukça fazla şansınız var. Kendinizi daha fazla ortaya koymak, güzelleşmek, bakım yapmak, dikkat çekmek, ilişkilerde adımlar atmak, kararlar almak adına bu dolunay size ışığını sunuyor. Hayata daha net ve objektif bakmak, gelecekle, ilgili planlar yapmak, yenilikler denemek, bağımsız ve bireysel bir iradeyle hedeflerinize odaklanmak için şansınız var. Dolunay önünüzü aydınlatıyor ve gitmek istediğiniz yolu gayet net görebiliyorsunuz. Evlilik ve uzun süreli birliktelikler alanınızda yer alan Venüs sayesinde daha fazla aşk beklemek sevgi eğlence keyif yaşamak imkanınız var. Beklentilerinizi dile getirmek ve karşınızdaki kişiden karşılık beklemek hakkınız ve bunu dile getirmek için istek duyuyorsanız iletişim kurmak konuşmak için sevgi dolu bir tutum benimsemek için uygun zamandasınız.


BALIK : Dolunay sizin zihninizin arka odasını temsil eden bilinç altı alanınızda gerçekleşiyor. Ruhunuza iyi gelecek sizi zihinsel ve içsel olarak rahatlatacak bir kafa tatili yapmak şart gibi duruyor. Bireysel olarak çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemse eğer bunu yapabilecek fırsatınız olacaktır. İş hayatında sizi yoran veya çok çalışmanız gereken bir dönem olabilir. bireyselliğinizi ve yaratıcılığınızı ortaya koymak için bu dolunay size şans verecek. İş yerinizde iletişiminizi güçlü kılmak sesinizi duyurmak fikirlerinizi ortaya koymak için cesaretiniz olacak. İş hayatında oldukça sosyal bir etki altındasınız Aslan’da yer alan gezegen toplaşması kendinizi öz güvenle ifade etmenize yardımcı olacak. Sağlığınıza bakmak, günlük hayatınıza daha fazla neşe eğlence keyif katmak için yapabileceklerinizin net bir şekilde farkında olabilirsiniz. Gerekli adımları rahatlıkla atabileceğinizi söyleyebilirim çünkü burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter direkt harekete başladı ve kariyer alanınızdan size destek veriyor. İş değiştirmek yeni bir iş projesiyle ilgili girişimler yapmak adına kararlar alabilirsiniz.



786 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page