top of page

MADDİ -MANEVİ SPİRİTÜEL- KİŞİSEL GELİŞİM VE İYİ ŞANS GETİREN BİR DOLUNAY ZAMANI

29 DERECE KOVA’DA DOLUNAY/ 22 AĞUSTOS 2021 SAAT 15:02



Kova burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan bu dolunay şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter ile yakın açıda yer alıyor, bu yaz sezonunda iki Kova dolunayı yaşadık. 24 Temmuz’da 1 derece Kova’da bir dolunay daha yer almıştı, O günden bu güne hayatımızda yer alan bir konunun kapanış dokunuşlarını ele almak ve bir konuyu veya durumu sona erdirmek için şansımız olacak. İyi şans, neşe, gelişim ve atılım fırsatı, sosyalleşme ve zenginleşme fırsatları yakalamak adına önümüze kapılar açılabilir.

Bu dolunayda ilişkiler ve para gezegeni Venüs yönettiği Terazi burcunda yer alıyor ve dolunay günü kalıcılığı ve dayanıklılığı sembolize eden Satürn ile olumlu açı yapacak. Bu dolunay yakın ve özel ilişkiler kurmak bakımından bizlere şans getirecek. Sözleşmeler, anlaşmalar, hukuki işler ve ortaklıklar kurmak için bize güven verecek. Dolunay zaten hep ilişkiler temasıyla çok alakalıdır, bu dönemde kalıcı bir ilişki başlatmak veya var olan ilişkileri bir sonraki aşamaya taşımak için bize güç verecek. Ayrıca kariyer, eğitim ve yurtdışı konularını hayatımıza taşıyan bu konularda da bize başarı getirecek etkiler taşımakta.

Dolunay’ın bir diğer iyi açısı Mars ve Uranüs arasındaki olumlu açı. Güçlü bir itilimle peşinden koşmak istediğimiz ideallere koşmak için gücümüz olacak. Bir yandan da libidosu yüksek bir enerji hissedeceğiz. Tutku ve heyecan arayışı olacaktır. Eğlenceli heyecan arayan yanımızı harekete geçiren, diğer taraftan da aklı başında ve objektif bir planla hareket edeceğimiz etkiler altındayız.


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA DOLUNAYI


KOÇ: Arkadaşlardan ve topluluklardan gelecek fırsatlara , gruplarla yapılacak etkinliklerden yana şanslar elde edebileceğiniz bir dolunay zamanı. Bir gelecek planınız ve projeniz varsa bunu sonuçlandırmak veya ne yapmak istediğiniz ile ilgili somut kararlar alabileceğiniz bir zamandasınız. İş ve çalışma düzeniniz ile ilgili değişimler yapabilirsiniz, verimli çalışmak için enerjinizi yüksek olacak. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir veya kısa süreli bir flört heyecanı olabilir, aşk hayatınızın canlandığı ilişkilerin fırsatlara dönüştüğü isterseniz iş birlikleri ve iş ortaklıkları ile güçleneceğiniz bereketli bir dönemdesiniz.

BOĞA: Kariyer alanınızda gerçekleşecek bu dolunay sizlere iş ve kariyer planlarınız ile ilgili güzel fırsatların olacağına işarete ediyor. işle ilgili yeteneklerinizi ortaya koymak ve atılım yapmak veya emeklerinizin karşılığını almak için harekete geçebilirsiniz. İş ve çalışma alanınızda yer alan Venüs ile kariyer alanınızda duran Satürn arasındaki olumlu açı sayesinde işinizi güçlendirmek iş alanında güçlü bağlar kurmak veya iş kontaktları bulmak için size fırsat getirecek. Sağlık bakım ve özen göstermek için ruh ve beden bütünlüğünüzü ele alacağınız şanslı bir döneme giriş yapacaksınız. İş arayan ve başvuru yapmak isteyenleriniz varsa bu dönemde adım atmak için iyi bir zamandır. Aşk ve romantizm alanında yer alan Mars ve burcunuzdaki Uranüs olumlu açısı sayesinde sürpriz aşklar yaşanabilir.

İKİZLER: Uzun yolculuklar, yabancılarla alakalı işler, akademik çalışmalar, sosyal medya mecraları, web siteleri, hukuki işler, basın yayın ve baskılı malzemelerle ilgili işler bu dönemde gündeminizde yer alabilir. Aşk ve romantizm alanınızdaki Venüs size gönül işlerinde fırsatlar ve şans getirecektir. Hobilerinize eğilmek isteyebilirsiniz ve yaratıcı konularla alakalı işleriniz de Venüs geçişinden olumlu etkiler alacaksınız. Kalıcı ilişkiler kurmak, çocuklarla ilgili uzun vadeli kararlar almak, yeteneklerinizden para kazanmak ve flörtler yaşamak için verimli bir zamandasınız.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşen bu dolunay sayesinde gelirinizi artırmak için daha açık bir plan yapabileceksiniz. Krediler borçlar tazminat miras vergi ve sigorta işleriniz varsa bu dönemde aktif işlerden olabilir. Ticari atılım yapmak veya bütçenizi dengelemek için bu dolunay size net karar aldıracak. Ev veya bir taşınmaza yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kiralamak veya kira geliri almakla ilgili de gündeminiz de olabilir. Ailenizle ortak maddi kararlar alabileceğiniz , para konularını öncelikli kılacak bir zaman dilimi. Bereketli ve verimli kazançlar elde edebileceğiniz fikirler ve fırsatlar önünüze çıkabilir.

ASLAN: Uzun süreli ilişkiler, evlilik veya iş ortaklıkları ile alakalı alanınızda gerçekleşecek bu dolunay döneminde ilişkilere odaklı olacaksınız. Kalıcı ilişkiler kurmak, sözleşmeler, anlaşmalar yapmak veya bir gelecek projesi için somut kararlar alıp harekete geçmek için bu dolunay size güç verecek. Yakın ilişkilerin ön plana çıktığını ve iletişimin sizin için önemli olduğunu göreceksiniz. Kardeşler, akrabalar ve komşularınızla daha sıcak bağlar geliştirebilirsiniz. Fikirleri ve becerileri öne çıkaracağınız ve bu yetenekleri maddiyata dönüştürebileceğiniz bir etki var. Güzel konuşmak anlatmak sunum yapmak tasarlamak dizayn etmek satış pazarlama ve web siteleri gibi işlerde oldukça olumlu kararlar alacaksınız. Taşınmak veya gezilere çıkmak için harekete geçmek isterseniz tam zamanıdır.

BAŞAK: İş ve çalışma koşullarınızı ve günlük hayat işlerinizi sembolize eden alanda gerçekleşen bu dolunay döneminde işlerinize, çalışma hayatınıza daha fazla odaklandığınızı göreceksiniz. Çalışma düzeninizi mantıklı bir biçimde düzenleyeceğiniz ve iş alanındaki ilişkilerinizi mercek altına alan ve nasıl iletişim kurduğunuzu ele alacağınız bir etki var. Bilgi paylaşımı yapmak, ekiplerin ve çalışma arkadaşlarının birbirine uyumunu dengelemek önem kazanıyor. Teknik ve teknolojik işlerle ilgilenebilir, web siteleri bilgisayarlar networkler ve gelecekte ne yapmak istediğiniz gibi konularda atılım yapabilir net ve objektif planlarla hareket etmek üzere karar alabilirsiniz. Maddi konularda yaptığınız işlerden gelir elde etmek için yeni atılımlar yapmak ve kazanç fırsatları yaratmak için harika bir fırsatınız var. Sağlığınızı yeme içme düzeninizi ruh ve beden bütünlüğünüzü ve ev hayvanlarınızın sağlık ve bakımını da gözetmek bu dolunayda öne çıkan işlerden olabilir.

TERAZİ: Aşk, evlilik ve uzun süreli ilişkiler konusunda bu dolunayda en şanslı burç Terazi. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Terazi’ye geçti ve aşk alanınızda da Kova dolunayı gerçekleşiyor. Dolayısı ile gönül işleri ön planda olacak , flört ve ilişkilerde yeni şans ve fırsatlara gidebileceğiniz görülüyor. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyebileceğiniz yaratıcılığınızı artıran ve size yaratıcı enerji verecek bu dolunayda hobilerinize yönelebilir ve bu alandan gelir elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların da yetenekleri ve ilgi alanlarını destekleyebilirsiniz. Bedensel hazlara ve mutluluğa yöneleceğiniz güzel bir dolunay dönemindesiniz. Güzelleşmek ve fiziksel olarak daha estetik ve çarpıcı görünmek için gereken değişimleri yapmak için karar alabilirsiniz.

AKREP: Bu dolunay sizlerin ev aile ve yerleşiminizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Evlenmek ev almak evden çalışmak kendine iş kurmak veya yer değiştirmekle ilgili kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Nerede yaşamak veya nasıl çalışmak istediğinizi düşüneceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Evden çalışmak veya kendi iş kurmak isteyen Akrepler varsa bu dolunay sizlere gerekli yaratıcı fikirleri ve iş kontaktlarını sağlayacaktır. Bu dolunayda ailenizle anne babanızla ve çocuklarınızla ilgili konulara eğilmek durumundasınız. İlişkiler ve para gezegeni Venüs’ün de yönettiği Terazi burcuna geçmesi nedeniyle ilişkiler de ılıman ve barışçıl olacak ve iletişimde ortak noktaları bulmaya odaklı bir tutum benimseyeceğinizi söyleyebilirim. Aile ile maddi konular ev ve arsa işleri taşınmak veya yerleşimle alakalı kararlar almak için uygun bir dönem.

YAY: Bu dolunay zamanı sizler için iletişimi haberleşmeyi kendinizi doğru ifade etmeyi bilgi toplamayı ve bilgi paylaşımını eğitimleri ve zihinsel konuları ön plana çıkarıyor. Geziler ve kültür turu yapmak isteyebilirsiniz. Kardeşler, yakın çevre ve komşularla daha yakın iletişim içinde bulunabilirsiniz. Fikirler web siteleri satış pazarlama ve teknolojik konular bu dönemde verimli olabilir. Sosyal yaşamınızda ve arkadaşlarla ilişkilerinizde daha ılıman sıcak samimi etkiler altındasınız. Arkadaşlarla bu dönemde sosyal etkinlikler ve gelecekle ilgili projeler yapabilirsiniz geleceğe dair umutların ve ideallerin verimli ve bereketli olacağı bir dönemdesiniz. Araçlar, bilgisayarlar ve cep telefonları ile ilgili alım satım veya onarım ile uğraşabilirsiniz.

OĞLAK: Bu dolunay zamanı maddi konuların kazançların ve gelir kaynaklarının artırılması gibi konuların ön plana çıkacağı bir zamandayız. Harcamaların artabileceği ve bütçenizi korumak için akıllı bir plan yapmanız gereken bir dönemdesiniz. İş ve kariyer konularına odaklanarak atılımlar yapabileceğiniz ve önceki girişimlerin meyvelerini vereceğini görebilirsiniz. Gelirinizi artıracak yeni yetenekler ve kaynaklarınızı artırmak ve fikirler geliştirmek ile ilgili verimli ve bereketli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle para paylaşımını ön plana çıkarabilecek, birbirinize maddi manevi destek olmak adına el uzatabilecek bir dönemdesiniz.

KOVA: Bu dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve oldukça bereketli bir zamanda olduğunuza işaret ediyor. Öncelikle yaşam hedeflerinize fırsatlara koşmak ve verimli planlarla ilerlemek için bu dönem oldukça güçlü dinamik etkiler taşıyor. Kariyer ve ilişkiler alanında size şans getirecek bir dolunay enerjisi altındasınız. İlişkilerde kalıcılık ve sağlamlık elde etmek için şansınız var. İş ortaklıkları ve iş birlikleri yapmak, fiziksel görünümünüzü değiştirmek ve sevdiğiniz kişilerle daha net bir iletişim içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk ve para gezegeni Venüs yönettiği Terazi burcunda yer alıyor artık ve sizlerin uzun yolculukları akademik çalışmaları ve yabancılarla ilişkileri sembolize eden alanınızda yer alıyor. Bu dönemde uzak yolculuklar planlayabilir siniz, uzaklarla kurduğunuz bağlardan gönül işleri de nasibini alabilir ve bir flört imkanı çıkabilir, hukuki veya uluslararası işleriniz varsa bununla ilgili pozitif gelişmeler bekleyebilirsiniz. Resmi işler, devlet kurumlarıyla ilgili konular, basın yayın veya baskılı malzemelerle ilgili işleriniz varsa bu dolunay ile verimli gelişmeler bekleyebilirsiniz.

BALIK: Bu dolunay döneminde, ruh ve beden bütünlüğünüzü sizin için önemli kılan etkiler var. Sağlığınıza özen göstermek ve moralinizi yükseltmek için yapılması gerekenleri düşünebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızı düzeltmek, yeni bir çalışma düzeni denemek veya tek başınıza bir konuya odaklanıp yapmak istediğiniz bir çalışma için ilham ve enerji yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk ve para gezegeni Venüs yönettiği Terazi burcunda geçişine başladı ve sizlerin para paylaşımınızı kredi borç ve ticari yatırımlarınızı sembolize eden alanda geçişini sürdürüyor. Borçları ödemek veya krediler ile ilgili işleriniz varsa bu dönemde verimli adımlar atabilirsiniz. İşle ilgili yeni yatırımlar yapmak gelirleri artırmak ve bütçenizi iyi yönetmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni bir işe veya ticari bir atılıma yönelik fırsatlara doğru adım atacağınız fırsatlar çıkacaktır. Ev hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı da önem kazanıyor. Yanınızda çalışanlar hizmetlilerin çalışma koşulları veya iş yeri koşullarınızın iyileştirilmesi ve daha iyi şartlara kavuşturulması bakımından değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.


Naz Bayatlı


































































































532 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page