top of page

MARS KOÇ BURCUNDA


30 NİSAN- 9 HAZİRAN


SOL ŞERİDİ BOŞ BIRAKIN MARS GELİYOR!


Savaş ve mücadele gezegeni Mars burcuna geçiş yapıyor.  Hızlı ve öfkeli Mars Koç ile baltalar elimizde, bizleri sabırsız ve tahammülsüz yapabilir. Bir çocuk egosu modunda İstiyorum hemen şimdi, sizi bekleyemem tavrı atmosfere hakim oluyor. Haliyle Mars öfke kontrolümüzü etkileyecektir. İnsanlar daha ateşli olacak ona buna karşı çıkacak sinirlenecek tartışacak ve dürtüsel davranacak. Bana neden yan baktın yükselmeleri olacaktır. Yüksek tansiyonlu bir ay var önümüzde.

Başkasının fikrini hiç takmayan kendi bildiğini okuyan ve amaca giden her yolda kılıç havada ilerleyen Mars sembolizmi bizi bu anlamda isteklerimizin peşinde cesaretle ilerleme gücü verir. Ancak bir yandan da dürtüsel yanımızla acele kararlar alırsak anlamsız savaşların içine düşebiliriz. Gerçekten savaşacak anlamlı bir davanız varsa Mars’ın enerjinizi arkanıza almak avantajlıdır. Mücadeleden kaçmayan yanıyla Mars Koç burcundayken insanlar geri adım atmayacak bu sebeple barış yapmayı bilmiyorsanız ya da denemiyorsanız savaşmaya hazır olsun.

Asker polis gücü, ateş ve ateşli silahlar, ağır işlerde bedenleri ile çalışan kişiler atletler ve sporcular kas gücü gerektiren işler spor yapmak liderlik etmek girişimcilik atılım projeleri anahtar kelimelerimiz.

Liderlik etmek ve yol açmak başlatmak gidilmemiş yollar denemek için şahane. Gözü kara olmak mümkün. Eril canlar ve maçolar atakta olacak hazır olun. Etrafımızda bol bol kaslı six pack li insan görebiliriz ne sporcuyum ne atletiğim ne güçlüyüm ben beaa!  tipler de artacaktır. Hiç ilgilenmem glütene devam J


Naz Bayatlı


SAVAŞ VE MÜCADELE GEZEGENİ MARS KOÇ'TA 30 NİSAN-9 HAZİRAN
MARS KOÇ BURCUNDA

63 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page