top of page

MARS OĞLAK GEÇİŞİ ÖNEMLİ GÜNLER




16 Şubat 2020 Pazar gününden başlayarak 30 Mart 2020 tarihine kadar MARS yüceldiği Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Mars bu burçta bir komutan edasıyla işleri halletmeyi sembolize eder ve özellikle iş dünyasında oldukça işe yarar. Plan program bütçe istikrarlı büyüme için bu burçta hepimize daha aklı başında gerçekçi ve objektif karar alma şansı getirecek. Diğer taraftan dişler, kemikler, cilt ve saçlarla ilgili bakım yaptırmak veya sağlığa özen göstermek gerekebilir. Maddi konularda bu dönemde kemer sıkmak ve bütçenizi kollamak arzusu hissedebilirsiniz. BU YILA DAMGASINI VURAN TEMA AĞIR İLERLEME VE BÜYÜME OLACAK.


Hızlı hareket etmek acele etmek ve bir an önce bitirmek istediğimiz işler olsa da bu yıl Jüpiter Oğlak sayesinde bir bakacağız işler kademeli olarak açılım gösterecek. Beklemeyi, sabır göstermeyi, zamanı iyi kullanmayı ve plana uygun hareket etmeyi öğrenmeliyiz.


· Mars 23 Şubat tarihine kadar Uranüs ile uyumlu üçgen açı yapacak. Daha enerjik ve parlak fikirlerle dolu olarak hedeflerimize doğru atılım yapabiliriz. Ancak Merkür geri hareketi de yer alacağından eskiden gelen işleri tamamlayıp işle ilgili girişimlerimizi daha net somutlaştırmak istersek 11 Marttan sonra daha rahat ilerleyebildiğimizi göreceğiz.

· 23 Şubat tarihinde aynı zamanda Balık burcunun 4 derecesinde bir yeniay yer alacak ve Mars ile uyumlu sekstil açı yapacak. Hayal gücümüzü, yaratıcı sezgilerimizi, görselliği ve sanatı içeren konularda başlangıçlar yapmak için yeni fikirlerle dolu olabiliriz. Spiritüel konular, meditatif , zihin rahatlatıcı işleri daha rahat ele alacağız. Esnemek yumuşamak için, sözümüzü tatlı sert bir edayla karşımızdakine aktarmak için fırsatımız olacak.

· 25 Şubat tarihinde Mars Güney Ay Düğümü ile kavuşum yapacak. Bu kavuşum maddi konularda bizi yoran, planlı gidemediğimiz, derlenip toparlanamadığımız , gerçekçi davranamadığımız, enerjimizi ve emeğimizi iyi yönlendiremediğimiz konularda bir farkındalık yaşatacaktır. Nerede hata yapıyoruz ve eylem planımızı ne konuda modifiye etmeliyiz bunu göreceğiz.

· 9 Mart tarihinde 19 derece Başak burcunda dolunay yer alacak ve Mars destekli olacak. İşler çalışma koşulları görev ve sorumluluklar gündemimizde olacak. Kariyer profesyonel bağlar ve iş ilişkileri bu dönemde mantıklı kararlar almamızı gerektiriyor. Sağlığımıza özen göstermek de önemli olacak.

· 14 Mart tarihinde Mars Neptün destekleyici açıda olacak ve bu konumda ilhama açık olacağız, estetik ve yaratıcı işlerde işimize yarayacak. Ruhsal konularda farkındalıklar yaşanabilir, beden ruh bilinç altı konularında dengelenmek için kullanabiliriz.

· 19 Mart tarihinde Mars şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter ile kavuşacak. İş fikirleri ve iş başlangıçları için oldukça etkin bir gün. Kişisel gelişim, yatırımlar ve kariyer açılımları için gücümüzü artıran bir görünüm var.

· 22 Mart tarihinde dikkat !!! Mars Plüton ile kavuşumda olacak. Bu maddi konularda ve bütçede zorlanma yaratacak bir etkileşim anlamına geliyor. Fiziksel gücümüzü çok fazla bedenimizi yormak derecesinde kullanmayalım. İlişkilerde de baskıcı empoze eden ve mecbur bırakan tavırlar ortaya çıkabilir. Karşımızdaki kişiler daha emreden zorlayan kuralcı katı ve toleranssız olabilir. Esneyemediğimiz durumlarda kırılma tehlikesi var.

· 27 Mart tarihinde Venüs Jüpiter olumlu açısı var Mars da bu ikiliye destek bu gün hem ilişkilerde somut kararlar almak hem iş ve kariyer konularında sağlam adım atmak için gayet uygun.

BURÇLARA GÖRE

· Koçlar bu geçişi kariyer evinde yaşayacağı için iş hayatında oldukça enerjik hırslı ve hedefe odaklı ilerleyeceksiniz. Toplum önünde daha fazla göründüğünüz statü ve prestij kazanmak adına fırsatlar elde ettiğiniz bir dönemde olacaksınız.

· Boğalar bu geçişi uzaklar yabancılarla ilişkiler hukuki konular ve sosyal medya basın yayın iletişim eğitimler alanında yaşayacağı için bu türden konularda oldukça enerjik olacaksınız sağlam temeller atmak ve iş fırsatları yakalamak isteyeceksiniz.

· İkizler bu geçişi para kaynakları alanında yaşayacak. Maddi durumunuzu dengelemek, krediler , borçlar varsa almak veya ödemek için çaba harcayacaksınız. İş girişimlerinizi yoluna koymak için biraz daha fazla çaba sarf etmeniz mümkün. Korkuları ve bilinç altı konuları dönüştürmek için şansınız var. Aileyle eşle veya ortaklarla maddi konularda sorumluluk yüklenmek, ticari yatırımlar yapmak için istekli olabilirsiniz.

· Yengeçler bu geçişi ilişkiler evlilik ve iş ortaklıkları alanında yaşayacak. İlişkilerde daha enerjik olabilirsiniz iş ortaklıkları yapmak ve kariyer hedeflerine odaklanmak için gayet olumlu olsa da yakın ilişkilerde öfke sabırsızlık tahammülsüzlük size iyi gelmeyecektir. Partneriniz ile ilişkiniz zedelenmemesi için ekstra çaba harcamalısınız.

· Aslanlar bu geçişi iş ve çalışma alanlarında yaşayacaklar iş alanında daha fazla mücadele etmek söz konusu olabilir. İş arkadaşları ile ilişkilerde daha çetrefilli olabilir. Diğer yandan , sağlığınızı korumak diş kemik cilt ve saçlarla ilgili özen göstermeniz gerekebilir. Günlük hayat içerisindeki işlerinizi daha çabalı fiziksel olarak yorularak yaptığınız bir süreç olabilir.

· Başaklar bu geçişi aşk ve romantizm alanında yaşayacaklar ve libidonun yüksek olduğu bir dönem olabilir. Aşk hayatında daha aktif tuttuğunu koparan ne istediğini bilen bir tarzda hareket edebilirsiniz. Aşk hayatında ve flört ile yukarıda verdiğim zor tarihlerde ilişkide dikkatli olmak gerekir. Çocuklarınız varsa onlar da bu dönemde daha aktif ancak bir o kadar da hırçınlık yapabilirler. Spor hobi veya yaratıcı işlerde uğraşmak enerji sarf etmek rekabetçi davranmak mümkün. Hobilerinizi işe dönüştürmek için yine yukarıdaki tarihlere dikkat etmelisiniz

· Teraziler bu geçişi ev ve aile alanında karşılayacaklar , ev yaşamı bu dönemde olduğundan daha fazla hareketli ve yorucu olabilir. Evde tadilat tamirat türü işler çıkabilir. Aile içinde anlaşmazlıklar yer alabilir esnek olmalı ve objektif kalarak agresif tutumlardan kaçınmalısınız.

· Akrepler bu geçişi iletişim haberleşme eğitimler ve kısa yolculuklar alanında yaşayacak. Yakın çevre ilişkilerinde, kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla iletişimde öfkelenmek ve sertleşmek mümkün. Geziler , trafikte ve kısa yolculuklarda daha fazla yorulabilir ve stres yaşayabilirsiniz. İletişimde agresyon mümkün olduğu için elinizden geldiği kadar sakin mantıklı ve objektif kalmaya çalışınız. Zihinsel konularda sizi oldukça aktif kılacak bu transit ile yaratıcı enerjiniz konuşma ve ikna etme yeteneğiniz artacaktır.

· Yaylar bu geçişi maddi kaynaklar alanında yaşayacak. Bu dönemde daha fazla harcama yapmak mümkün. Bu durum sebebiyle paranızı daha dikkatli harcamak isteyebilirsiniz. kazancı artırmak ve işle ilgili yeteneklerinizi geliştirecek alanlara para yatırmak söz konusu olabilir. İş ortaklıkları, aileyle paylaşılan para ve bütçenizi korumak bu dönemde odak noktanızda olacaktır.

· Oğlaklar bu geçişi özel olarak kendilerini direkt etkileyecek bir konumda yaşayacaklar. Öncelikle sağlığınızı, baş ve yüz alanında korumak önemli, diş, cilt, iskelet ve saçlara özen göstereceğiniz bir dönem olacaktır. Cilt daha fazla kuruyabilir ve çatlayabilir. Soğuk algınlığı ve nezle söz konusu olabilir. Diğer taraftan, gelecek hedeflerinize odaklı, enerjik ve hırslı bir biçimde işlere el atmak için enerjiniz olacak. İkna eden, yöneten ve sözünüzü dinleten bir dönem içinde olacaksınız.

· Kovalar bu geçişi bilinç altı alanında yaşayacak zihinsel streslere daha fazla girebilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınızı korumak birincil önemde. Kendinizi her zamankinden daha fazla yorgun hissedebilirsiniz. İş yerinde veya iş arkadaşları ile ilişkilerde rahat olamadığınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Pasif agresif tavırlar zarar getirecektir buna karşı dikkatli olmak gerekir.

· Balıklar bu geçişi arkadaşlıklar sosyal çevreler gelecek projeleri alanında yaşayacak. Arkadaşlarla bir gelecek planının içinde yer alabilirsiniz. Kendinizi ekipler gruplar veya sosyal ağlar içinde daha aktif ve enerjik bulacaksınız. Rekabet etmek hedeflere odaklanmak ve kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarla ilişkilerde daha kararlı net belki biraz katı ama mantıklı davranmak isteyeceksiniz. Sınırları çizmek gerekliliği ortaya çıkabilir. Öfkeli agresif ve tahammülsüz kişilere haddini bildirmek sizi rahatlatacaktır.

Naz Bayatlı

699 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page