top of page

MART AYI TÜM BURÇLAR


BURÇLAR İÇİN MART AYI


KOÇ:

Sevgili Koçlar profesyonel hayat ve kariyer işlerinde bu ay istim üstündesiniz. Aklınıza koyduklarınızı hayata geçirebileceğiniz ve hem ilişkilerde hem de yaratıcı anlamda kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz ve aklınızdakileri manifest edebileceğiniz bir aydasınız. Eğer kendi gerçekliğinizi ve size iyi gelen tempoyu belirleyip buna uyarsanız daha rahat ilerlersiniz özellikle ruh ve beden bütünlüğünüze özellikle önem vermeniz gereken bir ayda olduğunuzu düşünürsek kişisel ihtiyaçlarınız, enerjinizi nasıl kullandığınız ve neye dahil olup neyin dışında kalmak istediğinizi net belirtirseniz karmaşa ve çatışma yaşamaktan kurtulursunuz. Dış dünyada her şey yolundaymış gibi ilerlerken bu aybaşında gerçekleşecek Balık burcundaki yeniay sebebiyle içe dönmek kendinizle baş başa kalmak ve spiritüel anlamda size iyi gelecek şeylerle uğraşmak isteyeceksiniz. Kendinizi zorlamak gereksiz. Enerjinizin akışına kulak vermek ve sezgilerinizi dinlemek akıllıca olacaktır. Jüpiter bu yeniaya destek verdiği için ruhunuza dinginlik verecek ne varsa bunları yapmak zihninizin arka bahçelerini toparlamak ve ayın 18 inden sonra daha emin ve kararlı ilerlemek için size ihtiyacınız olan gücü ve enerjiyi getirecektir. Kişisel gelişim konuları tek başına yaratmak istediğiniz projelere yönelip ilhama açık olacaksınız. Sezgileriniz artacak rüyalarınız güçlenecek ve tanımadığınız insanların bile yardım ve sevgisini hissedeceksiniz.

Ayın 18 inde gerçekleşecek dolunay Neptün ile karşıt olacak ve sağlığınızı beslenme düzeninizi özenle ele almalısınız, siz de bağımlılık yaratmış konulara eğilmek ve gerekiyorsa detoks yapmak akıllıca olabilir ve zihinsel olarak sizi yoran konuları stresleri yumuşatacak ve sizi evrenin önünüze getirdiklerini kabule geçirecek etkiler var. Akışa bırakın kendinizi çok yarını düşünmeden plancı yanınızı gevşeten ve canınızın istediğini yapmaya sizi yönelten etkiler var. Hizmet konuları yardımlaşma destek vermek gerekenler ve evcil hayvanlarla ilgili işler bu ayın ikinci yarısında sizi meşgul eden konulardan olabilir.

10 Mart’ta Merkür burç değiştiriyor ve Kova burcuna geçiş yapıyor, ardından Venüs ve mars ta Kova’ya geçecek ve sosyal alanınızda bu 3 dinamik gezegenin yer alması sizi oldukça canlı bir sosyal yaşamın içine sokacak. Arkadaşlarla, topluluklarla ve içinde aktif olduğunuz gruplarla çok aktif olacağınız bilgi ve fikir paylaşacağınız ve geleceğe dair planlar yapıp arkadaşlarla ilişkileri sıkı tutacağınız bir ay olacak. eğitsel bilimsel teknik ve dijital işler bu dönemde dikkatinizi yönelttiğiniz konulardan olacak. online görüşmeler internet işleri ve web siteleri gibi mecralarda yaratıcı çalışmalar yapıp daha fazla ulaşma imkanı elde edebilirsiniz. Kalbi boş Koçlar bu süreçte sosyal medya veya internet alanından veya arkadaşlıklar alanında karşılaştıkları arkadaşlıkla başlayan ama daha sonra flörte dönebilecek ilişkiler kurabilirler.



BOĞA:

Sevgili Boğalar bu ay ufuklarınızı genişleteceğiniz ve günlük yaşamın sıkıcı rutinlerinden artık yavaş yavaş kurtulmak isteği ile hareket ederek kendinize yeni hevesler maceralar ve ilgi alanları bulmaya çalışacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız. Ay başında 2 Mart’ta Balık burcunda yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter ile yakın bir kontak içinde olacağından sosyal yaşamınızı oldukça canlandıracak. Topluluklarla yeni plan ve projeler içinde olabilir, dostlarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Yeni fikirlerle ileri atılabileceksiniz, kolektife yardım, spiritüel konular, yaratıcı olacağınız ve ilham alacağınız konularda aktif olabileceksiniz. Yeni insanlarla tanışmak yeni gruplara girmek ve bu esnada karşılıklı yardımlaşmak gelişmek ve büyümek için desteğiniz olacak. değişik çevrelere girip çıkacak ve belki bu alandan ilginizi çeken size iyi gelecek kişiler olacak hatta flört etmek imkanı da bulacaksınız.


18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ayın ikinci yarısında becerilerinizi ve yaratıcı potansiyelinizi manifest ettireceğiniz ve somut adımlar atacağınıza işaret ediyor. Hobilerinizden elde ettiğiniz yetenekler ve el becerileriniz ile ortaya çıkabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi daha fedakar kılan ve sevdiğiniz kişiye harcadığınız emeğin karşılığını almanın mümkün olacağını söyleyebilirim. Kalbi boş olan Boğalar bu dönemde gerçekten ya platonik ya da tutku boyutu yüksek bir gönül meselesi yaşayabilirler.

Ayın başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin kariyer alanına geçiş yapacakları için iş hayatınız oldukça öne çıkıyor. Yenilikçi Fikirlerle eğitsel konularla ve geleceğe taşımak istediğiniz mesleki gelişmelerle sizi öne çıkaracak prestij kazanmak üzere harekete geçirecek. İlkeler prensipler saygınlık aynı fikirde olduğunuz kişilerin desteği ve başarı kazanmak sizin için önemli olacak. Bazı Boğalar bu dönemde farklı işlere de yönelmek isteyebilirler, bazı Boğalar ise networklere girebilirler, dijital işlerde yaratıcı olacaksınız ve teknik donanımınızı artırmak isteyeceksiniz ve sıra dışı projelerle öne çıkabileceksiniz.



İKİZLER

Sevgili İkizler bu ay başında kariyer alanınızda 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter gibi şans ve fırsatlarla alakalı bir gezegenle yakın olması sizleri sizi atılım yapmak istediğiniz kariyer hedeflerine ulaştıracaktır, en azından şanslı hissettiğiniz bir aya giriş yapacaksınız. Mesleki konularda kendinizi geliştirmek, becerilerinizi kullanacağınız yeni bir projeye başlamak, eğitimler, yolculuklar, spiritüel veya bilinçaltı ile ilgili konular ve bunun yanında finansla ilgili işlerinizi ele alacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız. İş değiştirmek yeni bir işe başlamak iş kurmak veya iş görüşmeleri yapmak için gökyüzü sizleri destekliyor. Yardım almak ve destek görmek istediğiniz konularda evren size fırsatları gönderecektir.

Ayın 2. Yarısında 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yer alacak ve bu dolunay bir nebze daha yorucu olabilir, çünkü dolunaya Neptün karşıtlık yapıyor somut kararlar almak için biraz daha fazla çaba göstermek zorunda hissedebilirsiniz. Ev aile yerleşiminizi ve ebeveynler ile ilişkileri sembolize eden alanda gerçekleşecek olması sebebiyle bu dönemde odak noktanızda ev ve aile yaşamınız ev düzeniniz ebeveynlerle ve aileyle ilgili el atılması gereken konular olabilir. Özel hayatınızı derlemek toparlamak isteyebilirsiniz. İş ve aile arasında bölünmek, her iki alana da eşit ilgi göstermek zorunda hissedebilirsiniz bunu yapamadığınız noktalarda bir iyileştirme yapmak gerekebilir. Temizlik sadeleşme ve arınma yapmak istediğiniz bir çok konu olabilir.

Aybaşında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacak bu transitler sizlere yeni hayat hedefleri ve yeni bakış açıları getirecek. Akademik eğitsel konular bilgi paylaşımı sosyal medya veya web siteleri ve internet ile ilgili her iş size bu ay fırsatlar getirecektir. Kişisel gelişiminize önem verdiğiniz ve ilkeleri prensipleri belirleyip bu ilkelere uygun davranmak isteyeceksiniz ve bu kurallara uyan birileri ile daha yakın olmak isteyeceksiniz. Hukuki ve resmi konular uzun yolculuklar yabancılarla iletişim veya uluslar arası ticaret veya işle ilgili konularınız varsa ayın ilk haftasından sonra gökyüzü size destek veriyor.



YENGEÇ

Sevgili Yengeçler bu ay zihinsel olarak aktif yeni düşünceleri aklınızda şekillendirmeye başladığınız, kısa yolculuklar yaptığınız, hatta günlük işler için trafikte çok kaldığınız, eğitsel ticari satış pazarlama işleri veya yurt dışı konuları ile daha fazla ilgilendiğiniz günlerde olacaksınız. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve bu başlangıç zamanı sizlerin yaşam amaçları anlam arama ve yeni düşüncelere açık alanınızda yer alacağı için kendinizi yeni bir görüş düşünüş ve yaşam biçimine doğru yöneltmek istediğinizi söylenebilir. Bunun içinde yurt dışında yaşamak çalışmak, uzun yolculuklar yapmak, yabancılarla kontak kurmak, ticari bağlar kurmak veya akademik işlerle alakalı araştırmalar yapmak olabilir. Yeni bir bakış açısıyla kültürle felsefeyle işlerinizi çok daha kolaylıkla ele alabileceksiniz. Jüpiter’in de bu yeniaya eşlik ediyor olması sizi şanslı fırsatları yakalamaya hazır kılıyor. İyimser olacağınız ve pozitif bir düşünceyle işlere adım atacağınız günlerdesiniz. Hukuki ve resmi işleriniz yolunda gidecektir. Devlet mercileri ile işleriniz varsa rahatlıkla halletmek en azından başvurularınızda pürüzsüz ilerleme şansınız olacaktır.

Ayın 18 inde Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizlerin iletişim alanında yer alacak. Kardeşler yakın akrabalar ve yakın çevrenizde yer alan kişilerle daha sıkı bir iletişim içinde bulunmak gerekebilir. Sevdiklerinizin endişe ve kaygılarını gidermek için konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitsel işler sınavlar araç ve gereçler yakınların sağlık durumu ile ilgilenebilir, aynı şekilde siz de yazışmalar görüşmeler halledilmesi gereken gecikmiş işleri halletmek için enerjinizi toparlayabilirsiniz. Zihinsel anlamda yapılacak her iş için bu dolunay biraz daha dikkatli ve sıkı çalışmak gerekliliğini gösteriyor.

Aybaşında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor ve sizlerin mali işler alanınıza yerleşecek sırayla Satürn ile de kavuşumda olacak bu önemli gezegenler size eksik gedik tüm mali işleri tamamlamak için enerji verecek. Para paylaşımı ile krediler borçlar vergi sigorta miras tazminat bonus gibi konulara daha yoğun eğilebilirsiniz. Maddi olarak daha güvende hissetmek veya mali olarak daha dengeli olmak mümkün olacak. iş ortaklıkları ve iş birlikleri yapmak adına size güzel enerjiler verecek.


ASLAN

Sevgili Aslanlar ilişkiler alanında yoğun ve ön plana çıkacak bir aya giriş yaptığınızı söyleyebilirim. Aybaşında artarda Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve ilişkiler alanınıza yerleşiyor. Partnerinizle daha dostane neşeli ve zihinsel bir iletişim kuracağınıza işaret ediyor. İlişkilerin başlayacağı flört enerjisinin sizi sardığı bir ay olacak Mart. Bu arada kariyer anlamında da sözleşmeler iş birlikleri ve anlaşmalar söz konusu olabilir. İnternet ve sosyal medya mecraları dijital tasarım içeren ve teknik konularla ilgili işler bu dönemde size ilerleme fırsatı getirebilir. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay yer alacak ve sizlerin para paylaşımınızı kredileri borçları vergi ve sigorta tazminat ve nafaka gibi işleri sembolize eden alanda gerçekleşeceğinden ötürü bu ay bütçenizi gelir ve giderleri yapılması gereken ödemeleri ve size ödenmesi gereken paraları ele alabilirsiniz. Ailenizle ortak yatırım yapma fikirleri görüşülebilir. Ticarete atılmak isteyen Aslanlar için Jüpiter’in de bu alanda olması ve yeniaya eşlik etmesi bence olumlu bir gösterge ve size şans ve fırsatlar getirebilecek bir destek. Ailenizle eşinizle veya iş dünyasındaki iş birliklerinizin maddi yönden bu ay sizlere hem yardımlaşma destek olma hem de fırsatların peşinde koşma enerjisi getirecek. Ayrıca psikolojik alanda bilinçaltına inen şifa veya terapi almak veya vermek gibi konularda aktif olabilirsiniz.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizlerin para kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacağı ve dağıtan çözen karmaşıklaştıran Neptün ile karşıt duracağı için para işlerinde bir nebze dikkatli olmakta fayda var. Yardımlaşmak isteği ve merhametli olmak arzusu ile bütçenizi zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Kredi kart harcamaları veya ödemelerde gözünüzü dört açmayı ihmal etmeyin. Ya da gereksiz sonradan vaz geçeceğiniz harcamalarınız olabilir. Başak zaten muhasebe ile alakalı bir burçtur ve sizleri daha sıkı bir mali analize ve kontrol yapmaya taşıyacaktır. Sonuçta iş ve kariyer alanında mali işlerde ve yakın ilişkilerde zaman geçireceğiniz yoğun bir aya giriş yapmaktasınız.


BAŞAK

Sevgili Başaklar bu ay sizin için en ön planda olan konu gelecek hedefleriniz, ilişkiler evlilik iş birlikleri ve sağlığınız olacak. Aybaşında 2 Mart’ta evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda Jüpiter etkili bir yeniay gerçekleşecek. Duygusal olarak partnerinizle kurduğunuz ilişkide yardım etme merhamet tolerans ve romantizmin enerjisinin artacağı günlerde olacaksınız. Yakın çevrenizden destek almak ve destek olmak istediğiniz kişilere el uzatacağınız bir yeniay olacak. İş birlikleri başlatmak ve işlerle ilgili yaratıcı yanınızı ortaya koymak için yeni girişimler yer alabilir. Aileyle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Aynı şekilde anne baba eşin ailesi ile ilgili konularda da yardım etmek istediğiniz işler olabilir. Ayın ilk yarısında burcunuzun yönetici gezegeni Merkür, ilişkiler gezegeni Venüs ve çaba gezegeni Mars ile birlikte sağlık günlük işler ve çalışma alanınıza geçiş yapacak ve tüm ay hemen hemen bu alanda yer alacakları için yoğun bir biçimde öncelikle sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

18 Mart’ta burcunuzda yer alacak dolunay ile birlikte sağlığınızı derlemek toparlamak fiziksel olarak sizi yoran stres yaratan konulara eğilmek mümkün olacak. hem gelecek hedeflerinizde ki bunun içinde iş ev çalışma planları ile ilgili kararlar da ele alınabilir ve somut sonuçlar almak için size destek geliyor. İş ve çalışma alanında yapmak istediklerinizi bu ay harekete geçirebilirsiniz. İş aramak iş görüşmeleri yapmak iş arkadaşları ve otorite figürleri ile iyi bir iletişim kanalı açmak için gökyüzü size fırsat verecektir. Yeni işlere başlamak için de atılım yapabileceksiniz arkadaşlar sosyal ağlar ve yakın çevrenizden yardım alacaksınız. İnternet web siteleri iletişim ve haberleşme, tasarım içeren dijital işler veya teknik teknolojik konularda iş yapabilirsiniz. Ekipleri grupları ve takım çalışmalarını destekleyen etkilerle bu ay zihinsel olarak aktif ve dinamik bir biçimde öne atılabileceksiniz. Dolunayda Neptün karşıtlığı da olacağı için sizi dağıtabilecek enerjiler de var çok hayalci davranmamak akıllıca olacaktır ama Plüton olumlu açısı ile derlenmek topraklanmak ve somut sonuçlar almak için iradenizi toplamak için yaratıcı yanınız becerileriniz ve sevdiklerinizin desteğini alabileceksiniz.


TERAZİ

Sevgili Teraziler bu ay sizler için sağlık iş ve çalışma alanında yapacağınız yenilikler ve değişimleri ele almak ön planda olacak ayrıca ayın genelinde aşk romantizm ve sosyal yaşamda sizi aktif kılacak etkiler olacak. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek iş hayatınızı ve kendinize göstereceğiniz bakım ve özeni ön plana çıkarıyor. Dolunay Neptün ile karşıtlık yapacağı için iş konusunda kafanız karışık veya tam anlamıyla somutlaştıramadığınız bir takım konulara işaret edebilir. Bu dönemde işinize daha fazla enerji sarf etmeniz gerekebilir. Derlenmek toparlanmak ve verimli bir çalışma koşuluna ve ortamına sahip olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İş ve günlük hayat düzeninizin ele alınması önemli olacaktır. Aynı zamanda sizi bedensel olarak yoran ve zihinsel olarak stres yükleyen bir takım konulardan arınmak sadeleşmek ve çalışma temponuzu size daha az stres yaratacak bir düzene çekmek akıllıca olabilir. Midenize sindirim sisteminize alerjilere ve bağışıklık sisteminize yönelik kendinize koruma veya vitamin takviyesi yapabilirsiniz.

18 Mart’ta gerçekleşecek Başak burcundaki dolunay ruh ve beden bütünlüğünüzü ele almak için size yeni başlangıçlar yapma şansı verecek. Spiritüel konularla bilinçaltını açığa çıkaracak terapilerle veya şifa getirecek her türlü tıbbi veya holistik yöntemle ilgilenebilirsiniz. Jüpiter destekli bir yeniay gerçekleşeceği için stresleri veya yorgunlukları giderebilecek olumlu bir enerji yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve ilhamınızı sezgilerinizi kullanarak özel çalışmalar yapabilirsiniz. Evrenden bol bol enerji çekebileceğiniz ve ihtiyacınız olduğu anda yardım ve destek alabileceğiniz günlerdesiniz. Yoga meditasyon veya size uygun olan enerji çalışmaları da yapabilirsiniz. İş alanında 2 Mart tarihinde yer alacak Balık yeniayı ve Ay başında Merkür Venüs ve Mars aşk romantizm ve yaratıcılık alanınıza geçiş yapacak ve ayın genelinde sizleri aşka ilişkilere ve yaratıcı çalışmalara odaklayacak. Gelecekte hayata geçirmek istediğiniz bir hobi mesleki beceri veya zihinsel çalışma varsa rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz. Flört aşk ve tutkulu ilişkiler için oldukça elverişli enerjiler altındasınız.



AKREP

Sevgili Akrepler bu ay sosyal hayatınızın ve yaratıcılığınızın ön planda olacağını söyleyebilirim. Hayattan keyif almak ve mutlu olmak için istekli olacaksınız. Aşk romantizm ve flört etmek için gökyüzü sizi bol bol destekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve Jüpiter destekli bu dönemde sezgileriniz ilhamınız ve romantik yanınız ortaya çıkıyor. Yaratıcılığı tasarımı sanatı ve sezgileri açığa çıkaran bu yeniayda bu yönde becerileriniz veya işleriniz varsa rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Bir hobi çalışmasına veya atölyelere katılabilirsiniz yeteneklerinizi değerlendirmek istediğini yaratıcı tasarım içeren çalışmalara girişim yapabilirsiniz ayrıca kişisel gelişim içeren her konuda eğitim almak vermek terapilere katılmak fırsatınız var. Kalbi boş olan Akrepler bu süreçte size duygusal anlamda romantizm yaşatacak bir kişiyle tanışabilirsiniz. Var olan ilişkiniz ile daha tensel tutkulu birbirinizi derinden anlayabileceğiniz günlerde olacaksınız.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin arkadaşlıklar ve sosyal faaliyetler alanınızda yer alacak, bu dönemde Başak enerjisi sayesinde gruplara ekiplere ve toplulukları içeren kurumlar içerisinde yapılacak işler varsa dağılmış derlenmesi toparlanması gereken eksikliklere yönelik tamamlama yapabilirsiniz. Ayrıca içinde hizmet yardımseverlik kolektife yönelik projeleriniz varsa bunlarla ilgili adımlarınızı netleştirebilirsiniz. Gelecekle ilgili projeleri konuşmak dikkatli ve detaylara önem veren planlama yapmak için oldukça faydalı olacaktır.

Ay başında Merkür Venüs Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve bu ay sizlerin ev aile yerleşim ve özel yaşam alanınızdan geçiş yapacaklar, bu sayede ev alanında ev alanında yapmak istediğiniz dekorasyon gibi değişiklikler varsa bunlara el atabilirsiniz. Elektrikle elektronikle teknik aletlerle veya internetle ilgili işler varsa yoluna koyabilirsiniz. Taşınmak kiralamak ev almak ve satmak isteyen Akrepler içinde bu amaçlarını somutlaştırabilecekleri bir dönemdir.


YAY

Sevgili Yaylar bu ay ev aile yerleşim ve özel hayat alanında daha fazla yapılacak iş olduğunu göreceksiniz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık burcundaki yeniay sayesinde ve Jüpiter’in de desteği ile aile içinde birbirinize daha fazla destek anlayış sevgi ve tolerans göstermek mümkün olabilir. Eve aileye çocuklara yönelik daha fazla yardım veya harcama yapmak mümkün. Diğer yandan burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in yakın etkileşimi olan bu yeniay sizi bir nebze içe eve özel hayata çekebilir. Duygularınızı ve sezgilerinizi dinlemek size iyi gelecektir. Evden çalışan veya kendine işle ilgili yeni açılımlar yapmak isteyen Yaylar için bu dönem bereketli olabilir. Ev yuva kurmak veya yerleşim değiştirmek isteyenleriniz varsa bu yeniay size aradığınız fırsatı getirebilir.

18 Mart tarihinde gerçekleşecek Başak burcundaki dolunay sizlerin kariyer alanında yer alacak ve bu süreçte mesleki konularda ve kariyer hedeflerinizde sizleri ileri taşıyacak fikirler ve fırsatlar somutlaşabilir. Yine de bu dolunaya Neptün karşıtlık yaptığı için dağılan parçaların toparlanması, net bir derlenme toparlanma gerekebilir. Verimli çalışabilmek için belki biraz sadeleşmek gerekebilir. Özel hayata ve işe ayırdığınız zaman emek ve nakit konuları dengelenmelidir.

Ay başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacaklar ve sizlerin iletiş haberleşme ulaşım kısa geziler yakın çevre ilişkileri alanınıza yerleşecekler bu güçlü zihinsel enerji ile tüm projelere yeşil ışık yakacak etkiler altındasınız. Yazmak anlatmak konuşmak internet ve dijital işler sosyal ağlar ve sosyal medya mecralarında aktif olmanız için fırsatlarla dolu günlerde olacaksınız. Araçlar cep telefonu ve bilgisayarlarla ilgili işleriniz varsa bunları da rahatlıkla halledebileceksiniz. Eğitimler sınavlar ve kurslar alanı size yeni şans ve fırsatlar getirecek yaratıcılığınızı istediğiniz gibi aktarabileceksiniz. Kardeşler ve yakın akrabalarla da yakın bir iletişimde olacaksınız.


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar bu ay zihinsel yanınız oldukça aktif. İletişim haberleşme eğitsel işler akademik konular sınavlar ve yabancılarla uzaklarla bağlarınız oldukça güçlü bir biçimde hayatınızda ön plana çıkmaya başlıyor. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter bu yeniaya güzel bir destek vereceği için her şeyden evvel yaratıcı zihniniz aktif oluyor. Hayallerinizi gerçekleştirme aşamasındasınız. Düşüncelerinizin daha ilhamla dolu olup sezgisel yanınız sizi yolunuzda doğru yönlendirecektir. İletişimde daha yumuşak toleranslı ve yardım sever bir tutum benimseyebilirsiniz. Ayın ilk haftası burcunuzda yer alan Venüs ve Mars Plüton ile kavuşuma doğru ilerlediği için hem ilişkilerde hem de kariyer ve mesleki konularda size güç kazandıracak. İkna etme ve etkileme kabiliyetiniz güçlü olacak. internet online web siteleri sosyal medya mecraları üzerinde yaptığınız işler size bereketli gelecek ve sizi yeni fırsatlara taşıyacaktır. Kitaplar baskılı malzemeler sınavlar eğitsel konular rahatlıkla ilerleyecektir. Satış pazarlama işleri tasarım içeren yaratıcı çalışmalar estetik sanat ve ilham içeren tüm işlerde rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde sizi gelecekte meşgul edecek birkaç projeye adım atabilirsiniz. İletişim kurmak size avantajların kapısını açacaktır.

18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sizi hayat amacınızı gerçekleştirmek için motive edebilir. Spiritüel manevi felsefi ve kültürel alanda sizi meşgul edecek konulara eğilmek, kendinizi geliştirmek ve entelektüel yanınızı beslemek bakımından size enerji verecek. Bilginizi fikirlerinizi hayata bakış açınızı ifade etmek ve dünyayla paylaşmak isteyeceksiniz. Eğitimler akademik çalışmalar baskılı işler hukuki ve resmi niteliği olan her konuda işleri tamamlamak için bu dolunay uygun bir zamandır. Uzaklarla yabancılarla veya kurumlarla olan işlerinizden nihai sonuçları alabileceğiniz bir dönemdir.

Aybaşında Merkür Venüs ve Mars artarda Kova burcuna geçiş yapacak ve sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınıza yerleşeceği için kaynaklarınızı artıracak projeler ile ilgilenmeniz mümkün. Teknik yanınızı geliştirebileceğiniz tasarım dijital işler veya net work ler kurarak çalışmalarınızı geliştirebilirsiniz.


KOVA

Sevgili Kovalar bu ay sahne sizin ayın başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor ve hemen hemen ay genelinde burcunuzda vakit geçirecekler bu gezegen toplaşmasının avantajlarından faydalanacağınıza eminim. İlişkiler daha sıcak iletişim yoğun ve entelektüel düzeyde sizi tatmin eder düzeyde gelişecektir. Kendinize önem vereceğiniz güzelleşmek ve istediğiniz yaratıcı değişimleri yapmanız için size enerji verecektir. Dış dünyada oldukça dikkat çekici olacak ve göze hoş geleceksiniz. Yeni hayat hedefleriniz olacak ve bunları net bir biçimde hayata geçirmek için zihinsel ve bedensel enerjiniz artış gösterecek. Ayın hemen başında 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacağı için para ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için size destek verecek destek vermekle kalmayacak şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter de bu yeniaya yakın bir destek vereceği için yeteneklerinizi ortaya koymak eğer atılım yaparsanız para kazanmak gelirleri artırmak şansınız olacak. Eğitsel konular kişisel gelişim temaları yolculuklar uzaklarla ve yabancılarla kurulacak bağlar size fırsatlar getirebilir. Bir yandan da spiritüel çalışmalar ruh ve bedene huzur verecek işler yaratıcılık sezgiler tasarım ve sanat içeren her konuda evren size destek yolluyor.

18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı bu defa para paylaşımını aile ile bütçenizi iş birliklerini ve ticari girişimleri sembolize eden bu evde yer alacak ve bütçenizi daha dikkatli yapmak ve para konularına daha gerçekçi ve somut bir bakış açısıyla yaklaşmak isteyeceksiniz. Krediler borçlar vergi ve sigorta işleri yatırımlar ve ticari işlerde daha derlenmek ve toparlanmak imkanı bulabilirsiniz. İş kurmak veya eski bir işi yeni bir yöntemle yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Endişe ve kaygılarınızı bir yana bırakıp gerçekçi bir planla maddi konulara el atarsanız daha rahat ilerleyebilirsiniz.


BALIK

Sevgili Balıklar bu ayın başında 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve sizler için yeni adımlar, hedefler ve dış görünümünüzde yapmak isteyeceğiniz yeniliklere işaret ediyor. Bu yeniay şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter tarafından da desteklendiği için açıkçası hayallerinizi gerçekleştirmek için size enerji katacak. Sizi daha sezgisel duyarlı yumuşak ve spiritüel etkiler altına sokacak bir yeniay olacak. ilişkilerde yumuşak toleranslı ve çekici bir tutumla dış dünyada ilgi çekeceksiniz. Yaratıcı sanat veya kişisel gelişim içeren projeleri hayata geçirebilirsiniz. Gelişmek büyümek ve başarı kazanmak istediğiniz tüm girişimlerde bu yeniay size iyi gelecek. Elbette ilişkiler başlatabileceğiniz romantik hissedip, aşık olmak isteyeceğiniz etkiler de var. 18 Mart’ta evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanında gerçekleşecek Başak burcundaki dolunayda size hem kariyer hem sosyal yaşam hedeflerinizde ilerlerken tamamlayıcı ve düşündüklerinizi somutlaştırıcı etkiler taşıyor. İlişkilerde partnerinizle veya iş ortağınızla karşılıklı birbirinize yardım edeceğiniz tolerans ve hizmet edeceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlığınıza ruh ve beden bütünlüğünüze önem verdiğiniz bir ay içerisinde olacaksınız. Verimli çalışmalar yapacak ve kolektif alana yönelik yapacağınız işler olacak. hizmet bilinci ile hareket edeceğiniz için yaptıklarınız ve yapacaklarınız dikkat çekecek. Dolunaya Neptün karşıt açı yaptığı için ilişkilerde bir yandan da fedakarlık ettiğiniz kendinizden ödün verdiğiniz karmaşık duygular ve düşünceler içinde olduğunuz durumları net görmek ve değerlendirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

Bu ay başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacak ve ayın büyük bir bölümünde bu burçta kalacaklar, dolayısıyla sizi iş alanında oldukça verimli zihinsel ve yaratıcı kılacak bu gezegenleri özel çalışmalarınızı öne çıkarmak için kullanabilirsiniz. Hem sosyal yaşam canlanacak hem de kendinize ayırmak istediğiniz zamanlar olacak ve bu zamanları kendinizi iyileştirmek şifa bulmak zihninizin arka bahçelerini derlemek toparlamak için kullanabilirsiniz.

NAZ BAYATLI






171 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page