top of page

MAYIS AYI BURÇLARA ÖZEL



KOÇ: Sizin için ışığınızı saklamak, ateşinizi kısmak ve gölgede kalmak pek karakterinize uygun olmasa da, gezegenler ayın genelinde sizi daha durgun içine çekilmiş ve özel alanında kalmak isteyen bir ruh halinde hissettirebilir. Gözlerden uzak kalmak isteyebilir ve bana dokunmayın kendi halime bırakın diyebilirsiniz. Bu ay sizler için bir hazırlanma enerji toplama ve gelecek ayları planlama zamanı. Mayıs sonundan itibaren öne atılmak için enerji topladığınızı düşünün. Sosyal hayatınızı ve zihinsel enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bu ay oldukça seçici bir bakış açısıyla ele alıyor olabilirsiniz, sadece sizin istediklerinizle ilgilendiğiniz canınızın istediğini yapmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Duygusal ve romantik yanınız da aktif ve devrede. Spiritüel ve yaratıcı tarafınız ön planda. Birçok yaratıcı projeyi planladığınız bir dönemdesiniz. Ay tutulması bu ay sizi maddi konulara odaklayacak ve gelir gider bütçe konularını sıkı bir biçimde ele alacaksınız. Kazançlarınızı artırmak veya enerjinizi daha doğru kullanarak para kazanmak için seçimler yapabilir yatırım ve biriktirme alanında akılcı kararlar alabilirsiniz. İletişim eğitimler ve kısa yolculuklar teması ön planda olacak. Bu y ayrıca iletişim alanınızda bir Merkür gerilemesi yaşayacağınız için zihinsel konularda işiniz başınızdan aşkın olabilir karmaşa yaşamamak için elinizden geldiği kadar net plan yapmalı ve net ieltişim kurmalısınız. Planlar değişebilir. Venüs 3 Mayıs’ta burcunuza geçecek kendinizi daha güzel ve çekici hissedeceksiniz ve dikkat çekeceksiniz. 8-9-12-13-21-22 Mayıs eğlenmek ve flört etmek için güzel günler.



BOĞA: Bu ay parlayacağınız ve ışık saçacağınız bir zamandasınız. Terlikleri atıp parti ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. Venüs ve Jüpiter sosyal alanınızda kavuşumda olacak. Sosyal yaşamınız hızlanıyor ve canlanıyor. Arkadaşlıklar ve grup aktiviteleri ön plana çıkıyor. Değişime hazırsınız ve değişimi kucaklamak istiyorsunuz. Burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından, ayın ortasında yer alacak Ay tutulması sizleri duygusal olarak krizlerden ve streslerden yana zorlayacak enerjilerin olabileceğine ve bunları elimine etmek ve streslerden kurtulmak için aksiyona geçeceğinize işaret ediyor. İlişkiler, evlilik, iş ortaklıkları ve kariyer alanında yeni bir sayfa açmak için tam zamanıdır. Yalnızlar klübünden kurtulmak ve ilişkilere yelken açmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Çekici olacağınız kadar karşınıza bu ay sizi çeken birileri de çıkabilir. Halı hazırda ilişkisi olan Boğalar bu dönem daha fazla karşılıklı güven ve geleceği sağlama alacak adımları planlamak için kullanabilirler. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Koç burcuna geçecek ve arka planda kalacağı bir 3 hafta geçirecek. Yaratıcı atak ve girişimci ruhunuz içinizde kıpırdıyor ama yine de bu ay biraz geride kalıp elinizdeki tüm kartları göstermeden yeni bir başlangıca doğru ilerliyorsunuz, gereksiz olanları ayıklayıp yola devam etmek üzere rampada bekleyeceksiniz. Merkür bu ay para alanınızda Retro yapacağı için ödemelere alım satım ve harcamalara yönelik bilinçli hareket edip hesapsız adımlar atmamak akıllıca olur. 1-2-10-11-14-15-16 Mayıs tarihleri kendinizle özel hayatla ilişkilerle daha fazla meşgul olacağınız günler olacak.



İKİZLER: Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür bu ay İkizler’e geçiyor ve ardından 10 Mayıs tarihinde gerilemeye başlayacak tüm ay boyunca sürecek bu gerileme sizler için de güncel hayatı işinizi ve ilişkilerinizi objektif bir bakış açısıyla bir durup uzaktan bakmayı ve bir değerlendirme yapmayı mecbur kılacak. İletişimin eğitimlerin sosyal medya ve internet ile alakalı işlerin kısa gezilerin ve net work ler içindeki haberleşmenin önem kazanacağı bir sürece giriyorsunuz. Yarım kalmış işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için bu Retro döneminden faydalanabilirsiniz. Bu ay kariyer alanınızda bir çok gezegen yer alıyor, iş ve çalışma alanınızda bir Ay Tutulması gerçekleşecek dolayısıyla bu ay işlerinizi halletmek ve mesleki planları ve projeleri hayata geçirmek üzere çalışmak konusu sizler için ön planda olacak. Sağlığınıza beslenmenize boşaltım sisteminize özen göstermeli, iş alanındaki krizleri çözmek için stratejik ve ketum davranmalısınız. Kontrolünüzden kaçırmak istemediğiniz işler çalışanlar veya iletişim trafiği olabilir. İletişim hatalarına krizlerine ve yanlış anlaşılmalara yönelik dikkatli davranmalısınız. Venüs Koç burcuna geçiş yapacak ve sosyal alanınızda yer alacak bu ay boyunca sosyal aktiviteler grup faaliyetleri ve arkadaş toplantıları ile yoğun olacaksınız.



YENGEÇ: Bu ay uzaklarla yabancılarla yurt/şehir dışı konularla, devlet veya resmi mercilerle olan işlerinizi halletmek üzere yapılması gereken çok işiniz olabilir. Ay başında, Para ve ilişkiler gezegeni Venüs kariyer alanınıza geçiş yapacak ve ay boyunca sizi iş ilişkileri kurmak konusunda ve mesleki konularda sizi ön plana çıkaracak, işle ilgili fikirlerinizi ifade edebileceğiniz ve iş görüşmelerini cesaretle ele alabileceğiniz günlerdesiniz. Bu ay yer alacak Merkür ikizler Retro hareketi sizlerin bilinçaltınızı ve arka planda kalan işleri sembolize eden alanda yer alacağı için iş konusunda özellikle dedikodudan uzak durmak çok akıllıca olur arkadan konuşmaları duyup siniriniz de bozulabilir. İş hayatında ve günlük hayatta yapılması gereken birçok işiniz görüşmeler ulaşım iletişim ve haberleşme işleri Merkür R ile biraz zor ve gecikmeli ilerleyebilir. Elde olmayan değişiklikler ve plan değişiklikleri olabilir. Yine de bu ay kim ne derse desin hayallerinizi ve umutlarınızı gerçekleştirmek için size bol bol şans ve fırsat gelecektir. Bu ay gerçekleşecek Ay Tutulması aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklar alanınızda yer alacağı için öncelikle flört eden yengeçlerin ilişkilerdeki tutku katsayısını artıracak etkiler var ayrıca sevdiğiniz kişinin duygusal krizlerini çözmek anlamak veya destek olmak gerekebilir. Siz de aşırı sahiplenmek ve kıskançlık yapmak konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Çocukların istekleri, yaratıcı çalışmalara harcayacağınız zaman, riskli yatırımlar ve mali güvende hissetmek ve mutlu olacağınız hobiler ile uğraşmak bu dönemde sizler için ön planda olabilir. Bazı yengeçler ilişkilerde kendilerini sıkan üzen ve kısıtlayan ilişki temalarından kurtulmak için de duygusal kararlar alabilirler.


ASLAN: Bu ay hayatın döngüleri, son zamanlarda yaşadıklarınızı sindirmek ve anlamlandırmak arayışınız ve genel olarak mali durumunuz ve ekonomi ve sosyal yaşam dinamikleri sizleri daha derinden düşündürmeye başlayabilir. Hak adalet eşitlik ve ilkeli davranmak konularında daha hassas olabileceğinizi söyleyebilirim. Hukuki ve resmi işleriniz varsa halletmek için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca uzaklarla kuracağınız bağlar önemli olacak. Eğitsel işler, internet üzerinden satış yapmak, basın yayın sosyal medya ile uğraşmak, akademik konular yolculuklar planlamak tanıtım v kampanyalar ile alakalı işleriniz olabilir. Kendinizi yaratıcı fikirlerle ve projelerle ön plana çıkartacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Mali işler alanınızda yer alan gezegenler bu ay sizleri hem yapmak istediğiniz gelecek planlarına odaklayabilir, hem de hayal ettiğiniz, yaratıcılığınızı da kullanabileceğiniz ticari işlere yöneltebilir. Spriitüel konulara yönelmek, manevi dünyanızın derinlerine inmek, psikolojik, metafizik ve gizemli konular ilginizi çekebilir. Bu ay eski arkadaşlarla bir araya gelebilir uzun zamandır görmediğiniz kişilerle haberleşebilirsiniz. Bir gelecek planı kaldığı yerden tekrar start alabilir.



BAŞAK: Bu ay ilişkiler alanında partnerinizi anlamak dinlemek ve ihtiyaçlarına hassasiyet göstermek önemli olabilir. Karşınızda daha duygusal ve anlaşılmayı bekleyen bir eş veya sevgili olabilir. İş ortaklıkları veya sosyal yaşam içerisinde fikir alışverişinde bulunduğunuz kişiler varsa bir arada yaratıcı fikirlerle bir girişim için adım atmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Para gezegeni Venüs’ün mali işleri ve ticari atılımları sembolize eden alanınıza yerleşecek olması girişimcilik ruhunuzu harekete geçirebilir. Yatırım konusunda daha cesur davranabilir ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Merkür Retro harekette bulunacak, dolayısıyla iş ve kariyer alanında ikilemde kalacağınız durumlar ortaya çıkabilir. İş görüşmeleri yaparken veya mesleki kararlar alırken objektif olmaya özen göstermeli, tutamayacağınız sözler vermemeli ve iletişim kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Yeni iş projelerini planlamak veya eldeki işleri tamamlamak için elverişli bir dönem olmasına rağmen yeni başlangıçları resmileştirmek veya yatırım yapmak için çok uygun bir zaman olmayacaktır. Tutulma mevsiminin son ayağı 16 Mayıs’ta ki Akrep tutulması ile gerçekleşecek ve bu dönemde kardeşler ve yakın akrabalarla iletişimde çözülmesi gereken sorunlar olabilir. Eğitsel konular, zihinsel işler, satış pazarlama veya internet konuları ön planda olabilir. İş hayatında veya eğitimde kullandığınız aletler, araçlar, araba ve iletişim araçları ile ilgili yenileme eskilerden kurtulma veya tamir ettirmek gibi konular ortaya çıkabilir. Yeni bir eğitime başlamak veya sınavları tamamlamak için kararlı olabilirsiniz. Taşınmak yer değiştirmek veya şehir değiştirmekle ilgili planlar netleşebilir.



TERAZİ: Bu aybaşında burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor ve ilişkiler alanınıza yerleşiyor. Evlilik, iş ortaklıkları ve flört hayatınız canlanıyor ve ön plana çıkıyor. Kendinizi daha tutkulu, ateşli ve dinamik hissedeceksiniz. Venüs sayesinde isteklerinizi elde etmek için cesaretli ve kararlı davranabileceksiniz. Normalde karar alma sürecinde uzun zaman geçiren sizler için adımlarınızı hızlandıracak bu etki sayesinde hızla yol almak ve ilerlemek mümkün olacak. İlişkiler ve kariyer alanında karalı bir biçimde hareket edebileceksiniz. Maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek Ay Tutulması sayesinde bütçenizi dengelemek gereksiz harcamaları kısmak yatırım yapma arzusu veya ticari anlamda atılım yapmak için düşünceleriniz olabilir. Aile ile para paylaşımı, miras, vergi, sigorta, krediler ve borçlar alanında yapılacak işleriniz olacaktır. Genel olarak mali krizleri çözmek ve yönetmek zamanındasınız. Bu ay Merkür geri harekete başlayacak ve sizlerin uzun yolculukları akademik çalışmaları yabancılarla ilişkileri hukuki ve resmi işlerinizi sembolize eden alan içerisinde yer alacağı için bu temaları içeren işlerinizi yoluna koymak eksikleri tamamlamak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bu alandaki planlarınızı yaparken dikkatle ilerlemek akıllıca olacaktır. Yeni bir planı devreye sokacaksanız, 4 Haziran’dan sonra harekete geçmek daha avantajınıza olabilir.


AKREP: Bu ay sizler için önemli bir ay olacak sevgili Akrepler, çünkü ay ortasında burcunuzda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Duygusal anlamda daha yoğun hissedebilir, çözülmesi gereken streslerle veya problemlerle uğraşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek isteyeceksiniz, detoks yapmak ve bedeni yoran fazlalıklardan kurtulmak için harekete geçebilirsiniz. Arınmak ve bırakmak istediğiniz her konuda bu tutulma sizlere enerji verecektir. Sağlık alanınızdan geçiş yapacak olan Venüs sayesinde hem hareketlisiniz hem de yapılması gereken işlere atıl kurt diyebilirsiniz. Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Mars hala Balık burcunun derin sularında geçişini yapmaya devam ediyor. Aşk romantizm yaratıcılık alanında ilerleyen Mars sizi aşka tutkulara ve ruhunuzun derinliklerine odaklı kılacaktır. İlişkilerde daha romantik ve hassassınız. Diğer yandan sezgileriniz ve duygularınız daha güçlü olacak ve spiritüel anlamda iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi ve sanatçı tarafınızı da oldukça artırabilecek bu transitle ilhama açık ve fikirlerle dolu olabilir, hobilere yönelebilir veya içinde resim müzik görsellik ve ambiyans yaratmakla ilgili konular olan çalışmalarla meşgul olabilirsiniz. Aşk ve romantizm yaşamak için güçlü bir istek duyarsanız şaşırmayın bu ay ruh haliniz böyle olacak, kendinize vakit ayırmak eğlenmek biraz stresleri salmak isteyebilir hafif melankolik hissedebilirsiniz. Bu ay Merkür gerilemesi yer alacak ve sizlerin mali işleri sembolize eden alanınızda gerçekleşeceği, için alım satım yatırım ve ticari atılımlar yaparken veya iş birlikleri başlatırken dikkatli olmakta ve gerçekçi kararlar almakta fayda var. para transferlerinde banka işlerinde online harcamalarda, cüzdanınızı ve şifrelerinizi korumakta vs azami dikkatli hareket etmek avantajınıza olabilir.



YAY: Bu ay gökyüzü yine aksiyon dolu. 16 Mayıs’ta Ay Tutulması gerçekleşecek. Ruh ve beden bütünlüğünüzü mercek altına alacak bu tutulma öncelikle sizi bilinçaltında yoran temaların duygu düzeyinde yaşanan krizlerin farkındalığını artırarak arındırılması süresine işaret edebilir. Ev aile yerleşim alanında yer alan gezegen toplaşması sizi ev yaşamına daha fazla odaklı kılabilir ve bu süreçte aile üyelerinin iyiliği sağlığı psikolojik durumları gibi temalarla ilgilenmek ve destek olmak durumunda hissedebilirsiniz. Kendi alanınıza çekilip içe dönmek ve yapılması gereken işleri arka plandan halletmek gerekebilir. Işığınızı kapatıp loş bir atmosferde iç sesinize kulak verip ve sezgilerinizi kullanarak, ruhunuza detoks yapma zamanı gelmiştir belki. Bu ay ilişkiler alanınızda Merkür gerilemesi yer alacağı için ilişkiler iletişim ve iş birlikleri ile ilgili konularda daha dikkatli ilerlemek gerekir. Sözlerin fikirlerin ve kararların değişebileceği bir zaman olacağı için atacağınız adımlarda değişebilir durumları hesaplamak akıllıca olur ve muhtemel olasılıkların neler olabileceği konusunda zihninizi açık tutun. Yanlış anlaşılmak ve iletişim karmaşası beklenebilir etkilerden olacaktır. Para ve aşk gezegeni Venüs aşk ve romantizm alanınıza geçiş yapacağı için aşk yaşamınız canlanıyor tutku düzeyi artıyor. Eski ilişkiler tekrar sahneye çıkabilir veya yeni ilişkiler başlayabilir, çekici ve eğlenceli flört fırsatları önünüze çıkacaktır. Yaratıcı yanınız aktif olacak ve yaratıcı fikirlerinizle göz dolduracaksınız



OĞLAK: Bu ay arkadaşlıklar, sosyal yaşam, grup faaliyetleri ve gelecek projeleri alanınızda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sebebiyle sosyal yaşamınızda kurduğunuz bağlar ve ilişkiler mercek altına girecek. Bazılarınız arkadaşlarla krizleri çözmek için gayret sarf edebilir ve bazılarınız da sizi yoran ve strese sokan arkadaşlık bağlarını yeniden değerlendirebilir ve gözden geçirebilir. Grup faaliyetlerinde ve gelecekte yapmayı planladığınız etkinliklerde yapacağınız işlerde hem mali konularda hem de paylaşımlarla alakalı olmak üzere gerçekçi ve stratejik bir plan yapmak önem kazanıyor. Bu ay iş ve çalışma alanınızda Merkür gerilemesi gerçekleşecek her şeyden evvel iş alanında kurulacak iletişim önemli olacak tutamayacağınız sözler vermek veya taahhüt altına girmek akıllıca olmayacaktır. Sağlığınıza da özen göstermeli kulak burun boğaz ve nefes ile ilgili bölgelere dikkat etmek iyi olabilir. Evcil hayvanlarınıza da aynı şekilde daha bir özen ve bakım göstermek gerekebilir. Yeni iş başvuruları yapmak veya iş değiştirmek için 10 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasından uzak durunuz. Venüs bu ay Koç burcunda yer alacak ve sizleri ev aile ve yerleşim alanında yapılacak işlere odaklayacak. Evinizi derlemek toparlamak ve güzelleştirmek için zaman harcayabilirsiniz. Aile üyeleriyle görüşmek ve misafir ağırlamak mümkün. İletişim kanallarınız bu ay yoğun olacak, eğitsel alanda ve satış pazarlama işleri ile ilgili yapacağınız girişimler ön plana çıkacak. Yaratıcı zihniniz aktif olacağı için yapacağınız işlerde başarı kazanmak ve dikkat çekmek ihtimaliniz olacak.



KOVA: Bu ay kariyer alanınızda 16 Mayıs’ta bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu dönemde hayatınıza ve gelecekteki kariyer yaşamınıza yönelik değişimlerin olabileceği bir zaman dilimindesiniz. Nerede yaşamak istediğiniz, nerede ve hangi koşullarda çalışmak istediğinizle ilgili kararlar almak mümkün bu tutulma mevsimi yılsonundaki diğer tutulmalara kadar süreceği için bu dönemde aldığınız kararları bu 6 aylık süreçte gerçekleştirmek üzere adımlarını planlayabilirsiniz. Kariyer konularındaki stresleri ve krizleri çözmek bu ay önemli olacak. Bu ay Merkür iletişim ve haberleşme gezegeni gerileyecek ve 5 Haziran’a kadar sizlerin aşk ve romantizm alanınızda yer alacağı için eski aşklardan flörtlerden haber almak mümkün. Bu dönemde başlayan ilişkiler daha sonra değişime uğrayabileceği için verilecek sözlere karşı daha dikkatli yaklaşılmalıdır. Hobilere eğitimlere yolculuklara ve risk içeren yatırımlara da yönelik olarak temkinli ilerlemek akıllıca olur. Para kaynakları alanınızda yer alan gezegen toplaşması harcamaları artırabilir. Aileyle eşle ve sevdiklerinizle paylaşımlarınızda fedakarlık ve özverili davranmak önemli olacaktır. Spiritüel konular ve ruhunuza iyi gelen konular ve yaratıcı çalışmalar bu dönemde önem kazanacak. Venüs bu ay Koç burcuna geçiyor ve iletişim alanınıza yerleşiyor, zihinsel anlamda oldukça dinamik ve kararlı bir biçimde hareket edebileceksiniz. Taşınmak yer değiştirmek seyahat etmek ve sizi mutlu edecek zihinsel işlere odaklanmak isteyeceksiniz.



BALIK: Bu ay hala burcunuzda yer alan gezegen toplaşması devam ediyor. Kendinizi daha hassas romantik hayal dolu ilhama açık ve şefkatli hissetmeniz normaldir. İlişkilerde sezgilerinize kulak vermek ve çevrenizdeki ilgi ve sevgiye muhtaç kişilere yardım etmek için istekli olabilirsiniz. Siz de aynı şekilde ilgi ve alaka bekleyeceksiniz. Romantik anlar yaşamak ve ruhunuza iyi gelen şeylerle meşgul olmak size iyi gelecektir. Maddi kaynaklar alanınızda yer alacak Venüs geçişi sayesinde bu ay bir miktar harcamalar artabilir, bir yandan da yeni kazanç kaynakları yaratmak, yaratıcı yanınızı kullanarak parlak fikirleri hayata geçirmek bu dönem sizler için oldukça mümkün. Kararlı ve dinamik bir biçimde hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu ay Akrep burcunda yer alacak Ay tutulması uzakları uzun yolculukları akademik çalışmaları ve hukuki ve resmi işleri sembolize eden alanınızda gerçekleşeceği için uzaklar yurt dışı veya şehir dışı ile kurduğunuz duygusal bağların bu dönemde önemli olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerdeki kardeşler akrabalar komşularla ve yakın çevrenizde yer alan arkadaşlarla duygusal krizleri çözmek için çaba gösterebilirsiniz. Taşınmak yer değiştirmek uluslararası işler vize pasaport başvuruları veya resmi dairelerde yapılacak işler ve bu işler içinde yer alan pürüzleri çözmek için zaman harcayabilirsiniz. 10 mayıs -5 Haziran tarihleri arası gerçekleşecek Merkür gerilemesi ev ve aile alanınızda yer alacağı için aile içi iletişim önem kazanıyor yanlış anlaşılmaları önlemek için kendinizi iyi ifade etmek için özen göstermelidir. Ev almak satmak veya kiralamak için çok uygun bir zaman dilimi olmayabilir. Ev aletleri ve elektronik cihazlar bu dönemde sorun çıkarabilir dikkatli ve özenli olmak akıllıca olabilir.


NAZ BAYATLI




297 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page