top of page

MERKÜR AKREP’TE GÖLGE TARAFINIZLA YÜZLEŞME ZAMANI MERKÜR AKREP GÜNLÜĞÜ

*MERKÜR AKREP’TE RETRO 15 EKİM- 5 KASIM

*MERKÜR DURAĞAN ( R )13-14 EKİM – 15 EKİM MERKÜR 11 AKREPTEN RETRO

*MERKÜR DURAĞAN (D )3-4 KASIM - 5 KASIM MERKÜR 26 TERAZİ’DEN DİREKT

*MERKÜR GÖLGESİ 24 Eylül’de başladı ve 19 Kasım’a kadar devam edecek.

*MERKÜR 1 ARALIK’TA YAY BURCUNDA.

Merkür Akrep burcuna geçince sezgilerimiz artar. Yaşadığımız durumların çekirdeğinde yer alan gerçekleri görmek için daha fazla istek duyarız. Anlam arayışımız içe döner, içsel seziş ve duygular her zamankinden güçlü olur. Düşüncelerimiz karşımızdakini araştırır, sorgular, şüphe eder, bir konuya daha derinlemesine yoğunlaşırız, hislerimizde normalden daha güçlüdür ve tutkuyla düşünürüz. Kendi gölge tarafımızla daha fazla bağ kurar farkındalık yaşar ve krizlerimizi derinden hisseder ve köklerine inebiliriz. Daha suskun olur içe dönük kalmak ister,mistik ve gizemli alanlara odaklanabiliriz.


Konuştuğumuz konular derindir, özel hayata yöneliktir, gerçeği ortaya çıkarmaya niyetlidir. Şüphelerden, kuruntulardan ve kaygılardan bahsetmek isteriz. Dedektiflik yaparız, takip ederiz, izleriz ve karda yürüyüp iz bırakmayarak bilgi toplamaya çalışırız. Kıskançlık artar ve tutkulardan bahsederiz. Bu dönemde aynı zamanda para konuları da ön plana çıkar, krediler borçlar yatırımlar vergi ve sigorta işleri miras ve ortak paylaşılan paralar önem kazanır. Ticari olarak akılcı stratejik ve planlı bir bakış açısıyla hareket edebiliriz. Okült, metafizik ve şifa içeren temalara eğilebiliriz, eğitimler alabilir okuyup yazabilir terapi yaptırabiliriz. Gizemler mistik konular gerilim ve korku daha fazla ilgimizi çeker.


Bu dönemde 6-7-8 ve 19 Ekim Merkür Uranüs karşıtlığı yer alacak. Konuşmalar ve görüşmelerde güven kırıcı veya güven değişikliğine yol açacak durumlar söz konusu olabilir. Davranış kalıpları ve belli tutumlarda ani değişiklik yapan sürpriz gelişmeler yer alabilir, düzen değişebilir. Maddi konulara da dikkat etmek gerekir. Para akışına alışverişe ve transferlere yönelik daha sıkı kontrolcü olabiliriz. Bu süreç içinde aynı zamanda Venüs ile de açı kuracağı için birbirimizle daha detaylı detaylı konuşacağız daha çok durumu sözleri denilenleri analiz edeceğiz. Kafaya taktığımız şeyler olacak. Ancak ticari konularda görüşmelerde ve eğitimlerde bu tutum derinlemesine düşünme araştırma işimize yarayacaktır ve bu etki 13 ekime kadar sürecektir. ZATEN 13-14 EKİM DURAĞAN VE 15 EKİM DE GERİ HAREKETTE OLACAK.

YOLCULUKLAR EĞİTİMLER KURSLAR TİCARi İŞLERE ARAÇLAR GEREÇLER BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONLARI ELEKTRONİK ALETLER VE EV ALETLERİNİZE İYİ BAKIN GEREKİYORSA BAKIM YAPTIRMAYI RETRO ÖNCESİNDE ELE ALMAYI İHMAL ETMEYİN.


Merkür Akrep’te Retro kelepir mal almayı çok destekler ucuza alabilirsiniz ancak kendi malınızı yüksek bir fiyata satmak pek mümkün olmaz.


25 Ekim Merkür Güneşin kalbinde olacak ve içimizdeki hislere derinliklere ve krizlere çok daha odaklanıp çözüm bulmak ve kaygılarımızı anlamak duyguları analiz etmek için daha fazla düşünebiliriz.


28 Ekim Merkür tekrar Terazi burcuna geri dönüyor ve 28-29 derecelerde Koç Terazi Oğlak veya Yengeçte gezegenleri olanların daha çabalı bir gün geçirecekleri anlamına geliyor.


31 Ekim – 4 Kasım arası Merkür Satürn karesi olacak genel olarak işler iletişim konuşmalar sınavlar yolculuklar ve ticari konular engelli çabalı ev sıkıntılı geçebilir. Merkür 5 Kasım’da ileri hareketine başlayacak.


İyi Bir Retro Dönemi dilerim. Bilgelik içten gelir. Ruhunuzun sesini dinleme zamanıdır.

Naz Bayatlı


349 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page