top of page

Ocak 2021 Önemli Açılar ve Gezegen Geçişleri: Bu günlere bakmadan karar vermeyin.




4 Ocak 2021: Bugün Merkür Plüton kavuşumu var. İş ve finans konularında hırslı ama akılcı kararlar almak için çaba göstermeliyiz. Eğer maddi konularda akılcı davranmışsak ödüllerini alırız. Eğer para işlerinde kemer sıkmamış veya risk alan harcamalar yapmışsak bugün bütçeyi kollamanın vakti geldiğini görebiliriz. Aklımızda para ve iş konuları olacağı kesin. Güç kazanmak için etkili konuşmalar yapabiliriz. Ciddiye alınmak için disiplinli olmamız gerekecek. Mars Bugün 6 aydır sürdürmekte olduğu Koç burcundaki geçişini sonlandırmak üzere 29 derecede duruyor. Yorgunluklarımızın muhasebesini yapmak ve bizi strese iten konuları görerek biraz yavaşlamanın zamanı geldiğini düşünebiliriz. Zira Mars 3 gün bu derecede kalacak ve 7 sinde artık Boğa geçişine başlayacak.

7 Ocak - 4 Mart 2021 Mars Boğa burcunda: Mars Boğa’da çok rahat ettiği bir burçta olmasa bile en azından Mars Koç’un 6 aylık geçişi ve R döneminde yaşanan zorlukların mücadelelerin sonuna geldiğimiz için rahat bir nefes alabiliriz. Biraz daha yavaşlayıp, tedbirli olmaya başlayacağız. Maddi konuları birikimleri, para konularında güvence içinde olmayı isteyeceğiz. Karar alırken iyi düşüneceğiz, ipi kazığa sağlam bağlamaya çalışacağız. Bitiş çizgisine doğru koşturmanın kazanmak için tek yol olmayacağını göreceğiz. Kaplumbağa tavşanı geçebilir unutmayalım. Kilo kontrolü yapmak şart olacak. Şekerli ve hamur işlerine düşkünlük artabilir. Boğalar, Yaylar, İkizler ruh ve beden sağlığına daha fazla eğilebilirler. Akrepler ve Oğlaklar aşk ve ilişkilerde daha fazla uğraşacak. Bir yandan karizmatik bir durumda olacaklar, bir yandan da mantıklı ve pragmatik davranmak isteyecekler. Kalıplarını değiştirmekte inat edebilirler. Kovalar ev ve aile konularına, Aslanlar iş ve kariyer konularına odaklı olacak. Koçlar ve Teraziler para ve yatırımlar ticari kazançlara odaklanacak. Balıklar ve Başaklar iletişim eğitimler ve zihinsel projelere eğilecekler.

8 Ocak- 1 Şubat 2021 Venüs Oğlak burcunda: Venüs bu burçta ilişkilerde ve para konularında profesyonel bir bakışla hareket etmeyi sembolize eder. Uzak ve mesafeli ama medeni davranmayı, ölçütleri ve kalıpları çerçevesinde sorumlu ilişkiler kurmayı sembolize eder. Biz de bu havaya uyarak, ilişkilerde daha aklı başında davranmaya çalışacağız. Klasik ve geleneksel çizgide kalmaya özen göstereceğiz. Çıkarlarımızı görebileceğimiz, boşuna kürek çekmek istemeyeceğimiz bir döneme işaret ediyor.

9 Ocak 2021: BUGÜNÜ BEĞENDİM. Venüs Mars olumlu açısı ve Merkür Satürn kavuşumu var. Hem ilişkiler hem iş konuları için işe yarar. Akıllı yaratıcı fikirleri hayata geçirebileciğimiz, ilişkilerde somut adımlar atabileceğimiz bir gün. Objektif ve rasyonel davranmak için birebir.

11 Ocak 2021: AYIN EN ŞANSLI GÜNÜ. Merkür Jüpiter Kavuşumu var. Ay Venüs Kavuşumu var. Aklınızda ne varsa bugün gerçekleştirmek için adım atılabilir. İş, eğitim, haberleşme, projeler için ideal. Gerçek potansiyelinize ulaşmak için kullanın. Sınırlı düşüncelerin kapanından kurtulup zihni genişleten bir açıdır. İyimser olmak ve küçük şanslar kapmak için iyidir.

12 Ocak 2021 Merkür Uranüs Karesi: iş ve para konularında sürpriz sonuçlar elde edebileceğimiz, ani haberler duyabileceğimiz bir gün. Sakin ve mantıklı düşünmeye çalışırsak akılcı adımlar atabileceğiz. Risk almak istemeyeceğiz ama atılım yapmaktan da geri durmayacağız.

13 Ocak 2021: Oğlak burcunda yeniay zamanı işle ilgili önemli adımları bugün atabiliriz. Plüton yeniayla kavuşum yapıyor. Üzerimizde işle ilgili temalar baskı yaratabilir ama bir o kadar da güç kazanmak iyi bir etki bırakmak için hevesliyiz. Başarmak için şansımız fazla. 14 Ocak’ta da bu etki devam edecek. Venüs Uranüs olumlu açısı var. İlişkilerimizden ve çevremizden bize olumlu destek gelecektir.

14 Ocak 2021: 13 Ocaktaki etkiler bugün de devam ediyor, ancak bugün ekstradan Satürn Mars karesi var. SEVMEYİZ. Ancak fiziksel olarak yorulmayı ve çaba göstermeyi de gösterir. Üzerinde kafa patlatacağınız veya dirsek çürüteceğiniz bir konu olabilir. Bunların hiç biri yoksa bir agresyon topu gibi de hissedebilirsiniz. Çok çalışın atlatın gitsin bu enerjiyi.

15-19 Ocak 2021: Jüpiter Uranüs karesi Yeni fırsatlara koşmak için idealdir. Büyümek hızlı gelişmek istiyoruz, sınır tanımak istemiyoruz, girişimlerimizi yapmak ve sonuç elde etmek istiyoruz. Şans kapıyı çalabilir ama biz şans kapısını çalarken kapı kolu elimizde de kalabilir. Fırsatlara atlayın ama bunjee jumping yapmayın elbette.

19-21 Ocak 2021 Mars Uranüs Kavuşumu Para konularında çok parlak değil ani harcamalar, ani bütçeyi delecek durumlar çıkabilir. Ancak diğer yandan da kalıpları kırmak daha özgür bir bakış açısı ile ilerlemek, sizi sıkanlardan uzaklaşmak için iyidir. Arıza çıkabilecek bir gün elbette. Patlamalı etkiler.

20 Ocak 2021 Güneş Kova Burcunda Odak noktamız ve farkındalığımız ilişkilere iletişime sosyal bağlara ve zihinsel konulara geçiş yapıyor. 20-30 Ocak arası Güneş Satürn ve Jüpiter ile kavuşumda olacak. Arkadaşlıklar, sosyal projeler, gelecek planları ve gruplarla etkileşim artacak. Yeni fırsatlara gelişme alanlarına yeni bir bakış açısına açığız ve daha önce el atmadığımız konularla ilgilenebiliriz. İş fırsatları ve arkadaşlarla ortak işler aklımızda olabilir.

22-25 Ocak 2021 Jüpiter Mars Karesi Bu süreçte kontrolsüz bir artırma çoğaltma iştah heves ve büyüme arzusu taşıyabiliriz. Risk almaya hazırız ve fırsatlara doğru depar yapabiliriz. Bunda bir sakınca yok ama çiğneyemeyeceğimizden fazlasına göz dikebiliriz. Emek harcarsak harekete geçersek başarı gelir. İtidalli ve objektif olmakta fayda var.

26 Ocak 2021 Güneş Uranüs Karesi/ Neptün Ay Düğümlerine kare Dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz. Tartışma, alınma küsme , yanlış anlama enerjisi fazla. Geçmişten gelen ve geleceğe nasıl taşıyacağımızı bilmediğimiz durumları ele almak ve çözmek zorunda kalabiliriz.

28-29 Ocak 2021 Dolunay zamanı: 9 derece Aslan burcunda dolunay gerçekleşecek. Ben bu dolunayı gelişime açık görüyorum. Her şeyden evvel Jüpiter Güneş ile beraber, Venüs Plüton ile kavuşumda. Zenginleşmek, tanınmak ve güç kazanmak için işe yarayacaktır. Uranüs ve Mars’ın kare yapması ise hızlı geçişler yapmak isterken elde tutmak istediklerimizle, değiştirip yeniye ulaşmak istediklerimiz arasında ikilemler ve mücadele yaşayacağımıza işaret ediyor. Venüs’ün Plüton ile tutkulu sahip olma arzusu yüksek kavuşumu ile Dolunayın Kova vurgulu gezegenlerle kavuşumu kalbimizin arzusunu elde etmek için aklın gücünü de kullanmamız gerektiğine işaret ediyor.

30 Ocak- Şubat sonuna kadar Satürn Uranüs karesi olacak: Bu düzen değiştirecek bir açıdır. Bu dönemde hayatınızda ortaya çıkacak temalara dikkat edin bir yıl boyunca bu konuları ele almaya devam edeceksiniz. Düzen mutlaka değişecektir. Transit Uranüs hangi evinizdeyse o alan zaten değişmeye başladı, Satürn değişimi köklendirmek için sizi mantıklı ama yenilikçi, farklı ama profesyonel, zamana yayılan ama sağlam adımlarla sizi amacınıza götürmek için bir yaşam temasını yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak. Önce bunun faydasını görmekte zorlanabilirsiniz, ancak yeni ve özgür bir düzene geçmek için güç bulmanıza yardımcı olacak etkiler olacaktır. Bu kare haziran ortasında Satürn Retro iken tekrar edecek. İlk karede eğer ele alamadığımız değişimi yapamadığımız temalar varsa bunlara tekrar geri dönmemize yardımcı olacak. Bir de 2021 yıl sonunda yine 20 Aralık-31 Ocak arası olacak. Yılı yine bizi olgunlaştıracak ve geliştirecek farkındalık kazandıracak değişimlerle kapatacağız.


Naz Bayatlı


971 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page