top of page

TEMMUZ 2021 BURÇLAR GENEL YORUM


KOÇ: Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu ay sizlerin yaratıcılığı aşk ve romantizmi ve çocuklarla kurduğunuz bağları sembolize eden alanda geçişini yapacak. Aşk alanında tutkulu , ne istediğini bilen beğenilmek ve dikkat çekmek isteyen bir tutum içinde olabilirsiniz. Karşı cinse çekici geleceğiniz bir enerji yer alacağı için bu ay normalden daha fazla flört konusu ön planda olabilir. Eğlenmek hayattan zevk almak ve yaratıcı enerjinizi ortaya koymak için istekli olacaksınız. Spekülatif yatırım konularında ise dikkatli davranmakta fayda var özellikle 10 Temmuz’a kadar Mars Satürn zor açıları yer alacağından paranızı dikkatli bir biçimde kullanmaya özen göstermelidir. Temmuz ayının başından itibaren arkadaşlıklar alanında zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Gurur ben bilirim tavrı inat ve geri adım atmayan bir tutum nedeniyle arkadaşlarla veya grup aktiviteleri içinde zorluk yaşayabilirsiniz. Gelecek projelerinizi ekiplerle ve gruplarla yapacağınız planları da etkileyen bir görünüm olacağı için işler biraz güç ilerleyebilir. Ayın ortasından itibaren aşk alanınız daha aktif olacak Venüs ve Mars’ın kavuşum açısı gerçekleşecek ve yeni bir aşka yelken açmak için fırsatınız var. Yeniay ev ve aile alanınızda yer alacağı için ev ve yerleşim konularında yeni adımlar atabilirsiniz. Ev almak satmak kiralamak taşınmak için bu zamanı kullanabilirsiniz. Aileyle ilgilenip güzel zaman geçirebilirsiniz. Ayın 24’ünde Kova burcunda bir dolunay yer alacak yine arkadaşlıklar alanınızı aktive edecek olan bu etkiyle gelecek projelerinizle ilgili son kararları alıp teknik hususlarda yapıcı ve sağlam kararlar alabilirsiniz. Gruplarla ve arkadaşlıklarla kurduğunuz ilişkileri dengeye oturtmak ilkeleri ve prensipleri konuşmak ve gerekiyorsa sınırları çizmek için bu dolunay size güç verecektir. Ayın son haftası Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve çalışma düzeninizi sembolize eden alanda geçişini yapacağı için çalışma temponuz artacak ve verimli olmak çok mümkün. Sağlığınıza ve vücut bakımınıza daha fazla önem vereceksiniz ve sağlıklı beslenme düzenine geçiş yapabilirsiniz. İş görüşmeleri ve anlaşmaları yapmak yapılması gereken işleri tamamlamak için bu transit size Ağustos ortasına kadar destek verecektir. Bu ayın en zorlayıcı temaları maddi konuların iyi yönetilmesi olabilir. Arkadaşlıklar iyi yönetilmelidir. En olumlu etkiler aşk ve romantizm alanında yaşanacak. Yaratıcılığınız azami artış gösterecek.

BOĞA: Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs 22 Temmuza kadar ev aile ve yerleşim alanınızda geçişini sürdürecek. Mars ta bu alanda yer alacağı için evi dekore etmek evde keyifli zamanlar geçirmek ve ailenizle eğlenceli vakitler geçirmek için size destek verecek, özellikle ayın ortasından itibaren daha rahatlatıcı ve keyifli etkiler yansıyacak. Ev almak satmak kiralamak veya taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Ayın başı hepimiz için zorlu etkiler yansıtıyor. Mars ve Satürn karşıtlığı ve Uranüs kareleri ev aile kariyer ve gelecek hedefleri alanında sizi etkileyecek ve kişisel yaşam planınızı size en uygun olanı seçmek için sizi zorlayacak ve sizi özgür bırakacak , tam kafanıza göre bir yaşam stiline taşımak için neler yapabileceğinizi düşünmenize yardımcı olacak. Ayın 10 unda yer alacak Yengeç yeniayı iletişim kardeşler eğitimler ve zihinsel projeler alanınızda yer alacağı için bu dönemde eğitsel konularda başlangıçlar yapmak için ideal olacaktır. Taşınmak yer ve şehir değiştirmek, web siteleri ve satış pazarlama konuları, sözleşme ve anlaşmalar, geziler ve araçlar gereçlerle ilgili alım satım yapmak için oldukça uygun bir döneme işaret ediyor. Ayın 24 ünde Kova burcunda yer alacak olan dolunay sizlerin kariyer alanınızda yer alacağı için bu dönemde iş ve kariyer konularında kararlar alabileceğinize işaret ediyor. Ekiplerle arkadaşlarla ve teknik konularda yapılacak işlere odaklanabilirsiniz ve rasyonel planlı ve gerçekçi kararlarla kariyerinizi güçlendirmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Kariyerinizi güçlendirecek eğitimler sınavlar veya bir konuda tanınırlık alabileceğiniz güçte etkiler mevcut. Ayın 22 sinden itibaren Venüs aşk alanınıza geçiş yapacağından ilişkiler ve flört alanında sizleri destekliyor olacak. Aşka yaratıcılığa ve çocuklara odaklanabileceğiniz bir dönem olacak. Ayın en zorlu konusu ay başında yer alacak ve 10 Temmuza kadar etkisini sürdürecek olan Mars Satürn ve Uranüs zorlu açıları olacak bu bakımdan ilişkiler kariyer alanında zorlu geçebilir. Sınırlarınızı çizmeyi bilmelisiniz. Ev aile ve iş alanında yorulacağınız ve aradaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğiniz etkiler olacaktır. Ayın son haftasından itibaren daha rahatlayacağınız, evinizde mutluluk yaratmak ve kariyerinize odaklanacağınız bir aya merhaba diyebilirsiniz.

İKİZLER: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ayın 11 ine kadar burcunuzdaki geçişini sürdürecek daha sonra Yengeç burcuna geçerek maddi kaynaklarınızı sembolize eden alana geçiş yapacak. Maddiyatın gelirlerin harcamaların yatırımların öne çıkacağı günlerde olacaksınız. Önceliğiniz kazancınızı korumak birikimleri değerlendirmek ve bütçenizi koruma altına almak. Meslek veya kariyerle ilgili size destek olacak eğitimler sözleşmeler veya başvurular size destek verecek. Ayın 10 unda yer alacak Yengeç burcundaki yeniay da bu alanda yer alacağı için ayın ilk yarısı para alanınız aktif olacak. Daha sonra 24 ünde Kova burcunda yer alacak dolunay sayesinde resmi işler, uzaklarla kurulan bağlar, yabancılarla ilgili işler ve yurt dışı konuları ile ilgili kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Akademik çalışmalar basın yayın medya işleri hukuki süreçler ön plana çıkıyor. Burcunuza destek verecek olan bu dolunayda bu alandaki işlerinizi tamamlayabilecek etkiler altındasınız. İlişkiler gezegeni Venüs ile göksel aşığı Mars iletişim haberleşme ve kardeşlerle ilişkiler alanınızda yer alacağı için bu ay yakın çevre ile ilişkileriniz oldukça yoğun geçecek. Yazmak anlatmak sınavlar zihinsel projeler web siteleri sosyal medya satış ve pazarlama işleri ile ilgili konularda oldukça yaratıcı ve verimli geçecek bir sürece işaret ediyor. Ayın 22 sinden itibaren Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor ve ev aile alanınıza yerleşiyor. Ev ve aile konuları ile meşgul olacaksınız. Ev dekore etmek tadilat tamirat işleri taşınma veya kiralama gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha fazla birlikte olma şansı elde edebilirsiniz. Ayın en mecburi teması sizler için artık dinlenmek olacaktır. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’ün düze dönmesi ile birlikte ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek şeylerle uğraşmak farz oldu. Bu alanda yer alan Uranüs’ün Satürn ve Mars ile kuracağı zorlu açılar sebebiyle ayın ortasına kadar kendinizi koruma altına almak ve ilişkilerde ve zihinsel konularda sizi zora sokacak deneyimlerden tatil yaparak uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Bu ay 10 Temmuz’da burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Ayın ilk yarısında yeni gelecek hedefleri ve kariyer planları içerisinde olabilirsiniz. Ev aile ebeveynlik anne baba ilişkileri evlilik ve iş ortaklıkları gibi ilişkiler alanında kendinizi güvende hissetmek ve rahatlamak isteyeceksiniz ve kurduğunuz bağların geçmişten gelen aşina olduğunuz kişilerin hayatınızdaki rolünü ve önemini hatırlamak önemli kararlar almanıza yardım edecek. Rotanızı daha rahat çizebileceğiniz size konfor alanı sağlayacak etkiler altındasınız. Ayın ilk yarısında gökyüzünde oldukça sert açılar var. Arkadaşlar veya gruplarla yapacağınız aktivitelere para harcamak mümkün aynı zamanda arkadaşların tutum ve davranışları sizi yorabilir. İş ortaklıkları, iş birlikleri veya genel olarak insanlarla uğraşmak size güç gelebilir. Mars Satürn karşıtlığı da para alanlarınızda oluyor, Ayın 24 ünde Kova burcunda yer alacak dolunay ve tüm ay boyunca maddi alanınızdan geçişini sürdürecek olan Mars sebebiyle bu ay gelir gider hesabını daha sık yapacağınızı söyleyebilirim. Harcamalar artacaktır ama bir yandan da kazançları artırmak konusunda neler yapabilirsiniz bunları düşüneceksiniz. Dolunay kredileri borçları ödemeleri ve ticari atılımları sembolize eden alanda gerçekleşeceği için ayın son yarısında bütçenizi ve ödeme dengenizi çok daha dikkatli yapmakta fayda var. 12 Temmuz’da iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür burcunuza geçiş yapacak ve ay sonuna kadar kalacak. Yolculuklar, eğitsel konular, sözleşme ve anlaşmalar, elektronik aletler araçlar araba ve aletlerle ilgili işleri halledebilirsiniz. Yine 10 Temmuz’dan itibaren Venüs Mars kavuşumu para kaynakları alanınızda yer alacağından maddi konularda şans gelebilecek bir dönem iş teklifi almak veya başvurduğunuz bir işle ilgili olumlu sonuç almak şansınız var.

ASLAN: Bu ay burcunuzda 22 Temmuz’a kadar geçişişini sürdürecek olan Venüs sayesinde kendinizi daha mutlu hissetmeniz mümkün. Güzel çekici yaratıcı ve mutlu hissetmemeniz için hiçbir sebep yok. Ayın ilk yarısında ilişkiler alanınızı odak noktasına yerleştirecek etkiler var özellikle Mars Satürn karşıtlığı 5 Temmuz’a kadar aktif olacak ilişkilerde sert etkiler diyebileceğimiz bir açıdır. Ancak daha sonra 12 Temmuz civarı Mars ile yani göksel aşığı ile kavuşacak olan Venüs sayesinde aşka ve romantizme doğru adım atabilirsiniz. Dikkat çekici ve enerjik olacaksınız, bu esnada etkilemek istediğiniz birileri varsa bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Güzelleşmek ve yaratıcı olmak da söz konusu. Ayrıca 24 Temmuz da evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda yer alacak Kova burcundaki dolunay etkisiyle ayın genelinde ilişki ve aşk odaklı olacaksınız. Diğer taraftan 10 Temmuz’da yer alacak Yengeç yeniayı dinlenmenizi kendinize zaman ayırmanızı sembolize ediyor. 12 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor ve sizlerin bilinçaltını ortaya çıkaracak alanda yer alacak, bu süreçte kendi alanınızda kendinizle daha fazla baş başa kalabilir veya kapanıp bir konuya odaklanabilirsiniz, Spiritüel konularla ilgilenebilir, ilham aradığınız yaratıcı işlerde ilhamı yakalayabilir içe dönerek ruhunuzu rahatlatacak konulara el atabilirsiniz. İş alanında el becerilerinizi satış pazarlama yeteneklerinizi ve duygusal yanınızı ortaya koyarak iletişim gerektiren konularda başarı yakalayabilirsiniz. Aşk ve romantizm fırsatını kaçırmamanız dileğiyle.,

BAŞAK: Bu ay ilişkiler gezegeni Venüs ile savaş ve mücadele gezegeni Mars arasında yer alacak yakın etkileşim hepimizi hem ilişkilere hem yaratıcılığa hem de enerjik bir biçimde bir konuya odaklanmaya yönlendiriyor. Ayın başında Mars ve Satürn arasında yer alacak karşıtlık sebebiyle iş ve çalışma alanında size uğraş ve çaba gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir veya günlük hayat temponuzda yapmanız gereken birden fazla iş yükü altında yorulabilirsiniz. Sağlığınıza kalp damar omurga veya genel olarak diş ve iskelet sistemi ile ilgili sorunlara el atabilirsiniz. Hukuki ve resmi veya yabancılarla ve uzaklarla ilgili işleri halletmek için uğraş verebilirsiniz. Ayın 10 unda Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek, arkadaşlıklar grup faaliyetleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak bu başlangıç enerjisi ile daha sosyal ve planları hayata geçirmekte aktif olabilirsiniz. 24 Temmuz’da yer alacak Kova burcundaki dolunay ise günlük işlerinizi yoluna koymayı eksik gedik yarım kalmış işleri tamamlamayı sembolize ediyor. Bu ayın genel teması iş hayatı, günlük işler sağlıklı beslenme evcil hayvanların iyiliği sağlığı ve bakımı olacak. Çalışma düzeninizi yeniden ele almak için de fırsatınız olacak.

TERAZİ: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Aslan burcundaki geçişini 22 Temmuz’a kadar sürdürüyor . Oldukça sosyal bir ay geçireceğinize işaret ediyor. Bu ay arkadaşlıklar grup etkinlikleri ekip ve takım çalışmaları sizler için ön planda olacak. Aynı alanda Venüs ve Mars 12 Temmuz civarı kavuşumda yer alacağından oldukça enerjik çekici ve flörtçü olabilirsiniz. Arkadaşlıklar alanından ilginizi çekecek birileri ile de karşılaşabilirsiniz. Ayın 24 ünde yer alacak Kova burcundaki dolunay da aşk alanınızda yer alacağından bu ay aslında flört aşk romantizm ve tutku ön planda olacak. Aşk enerjisini çalıştırmayacak Teraziler varsa bu etkileri yaratıcılık ve sosyal faaliyet için kullanabilir. Çocuklarla ilişkilerin de sizler için ön plana çıkacağı bir ay var. Onların isteklerini yerine getirmekle uğraşabilirsiniz ve yaratıcı yeteneklerini besleyen konulara yönlendirebilirsiniz. Bazılarınız çocukların inatları ve ayak diremeleri ile uğraşabilir. Diğer yandan, siz de hobiler yaratıcı işler kendinizi mutlu edecek konulara yönelme ihtiyacı ile hayatınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile ve çocuklarla ilgili maddi konuların ve harcamaların çok olabileceği günler olacak. 10 Temmuz’da gerçekleşecek Yengeç burcundaki yeniay ile birlikte iş ve kariyer konularına el atacak ve başarı elde etmek için kolları sıvayacaksınız.

AKREP: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Mars iş ve kariyer alanınızda geçişini sürdürecek, Mars’ın ayın başında Satürn ile yapacağı zor açı sebebiyle iş hayatınızda mücadele etmeniz gereken bir tema ortaya çıkabilir. Bu zorluk 5 Temmuz’a kadar sürebilir. Diğer taraftan 12 Temmuz’da Venüs ,Mars ile kavuşacak bu durumda iş hayatınızda ve kariyer konularında size başarı prestij görünürlük getirecek bir fırsat yakalama şansınız var. Diğer taraftan, anne baba ve aile ile ilgili bir konuda onlara destek ve yardım etmeniz de mümkün. Ev ve yerleşim konularında bu ay zihninizde gelişen bir proje olabilir. Ev değiştirmek isteyebilirsiniz veya evde tadilat tamirat gerektiren bir konu ortaya çıkabilir. Ayın 10 unda Yengeç burcunda bir yeniay yer alacak bu yeniay sizlerin uzaklar yabancılar akademik konular basın yayın sinema TV sosyal medya alanınızda yer alacağı için bu konularda yeni başlangıçlar yapmanız mümkün. Hukuki ve resmi işleriniz varsa bu konularda güç kazanacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Ayın 24 ünde Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte evinize ailenize yerleşiminize odaklanacaksınız aile ilişkilerini ve kariyerinizde kurduğunuz bağları daha ilkeli dengeli sınırlarını bilen bir konuma getirmek için çaba harcayabilirsiniz.

YAY: Burcunuzda yer alan tutulma etkilerini şimdilik geride bıraktınız Kışa kadar rahatsınız. Bu ay maddi konuların aile veya eşle para paylaşımının kredilerin borçların ele alınıp bütçenizi dengelemekle ilgili konuların ön planda olacağı bir yeniay yer alacak. 10 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay yatırım yapmak ve paranızı akıllı bir planla korumak adına size adım attıracaktır. Aynı zamanda duygularınızı ilişkilerdeki krizleri ele alış biçiminizi ve bilinç altı korkularınızı ortaya çıkarmak ve çözmek için çaba harcayabilirsiniz hatta bazılarınız bu konuda profesyonel yardım da alabilir. 24 Temmuz’da ise Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek, kardeşler yakın çevre iletişim geziler ve zihinsel projeler alanında yer alacak bu dolunay sizleri iletişim kurarken daha ilkeli gerçekçi bilgili ve rasyonel kılacak. Sınırlarınızı çizebileceksiniz. Taşınmak yer değiştirmek için planlar yapabilirsiniz. Eğitsel konular da ön planda olacaktır. Net bir biçimde zihinsel işlerde ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Öğrenmek öğrendiğini paylaşmak ve entelektüel tarafınızı tatmin edecek konulara eğilmek size iyi gelecek. Yazmak anlatmak kendini ifade etmek ve bunu yaparken yaratıcılığı kullanmak bu ay sizlere başarı getirecek konuların başında gelmekte. Yakın çevre ilişkilerine 10 Temmuz’a kadar dikkatle eğilmek avantajınıza olacaktır. 12 Temmuz’da gerçekleşecek Venüs Mars kavuşumu sayesinde uzaklarla bağ kurabilir yabancılarla iletişimde olabilir sosyal mecralarda aktif olarak mutlu olduğunuz konulara yönelebilir, hukuki ve resmi işlerde güç elde edebilirsiniz. Aşk ve romantizm fırsatı online mecralardan uzaklardan veya yabancı ülkelerden veya akademik alandan çıkabilir.

OĞLAK: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Satürn ay başında Mars ile zorlu bir açı yapıyor olacak. 5 Temmuza kadar etkisi sürecek bu karşıtlık sebebiyle maddi konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Harcamalar artabilir bütçenizin dengesi bozulabilir. 24 Temmuz’da Kova burcunda bir dolunay yer alacak ve bu dolunay da sizlerin para alanında gerçekleşeceği için bu ayın öne çıkan teması maddi konular olacak. Paranızı akıllıca yönetmek birikimleri korumak geliri artıracak işlere odaklanmak için istekli olacaksınız. 10 Temmuz’da evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli ilişkiler alanınızda yer alacak Yengeç yeniayı ile birlikte ilişkiler gündeme gelecektir. İlişkiler alanında yeni bir sayfa açmak için bu yeniay sizlere güç verecektir. Yeni bir ilişkiye başlamak ya da bunun kararını almak için doğru zamandasınız. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ve duygusal olarak sizi tatmin edecek bir ilişkiye çok ihtiyacınız olduğuna karar verebilirsiniz. Evlenmek nişanlanmak vb için de uygun etkiler altındasınız. İlişkiler ve para gezegeni Venüs Mars ile birlikte krediler borçlar ticari yatırımlar ve aile ile para paylaşımınızı sembolize eden alanda geçişini sürdürecek ve 12 Temmuz civarı kavuşumda olacak bu sebeple maddi konularda size güç kazandıracak fırsatlar çıkabilir. Bu ay kendinize ve ailenize daha fazla para harcayabilirsiniz. Daha fazla mutlu olmak ve hayattan keyif almak için düşünebilir bu yönde yaşam kararları alarak yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 12 Temmuz’da iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve iş sözleşmeleri ortaklıklar ve satış pazarlama işleri aktif olabilir. Söz nişan yapmak için de bu dönem oldukça uygundur. Yazmak anlatmak sunum yapmak ve kendinizi güzel ifade etmek için Merkür size güç verecektir.

KOVA: Bu ay başında burcunuzun yönetici gezegeni Satürn ile Mars arasında yer alan karşıt açı sebebiyle ilişkiler alanınız oldukça aktif olacak ve bir çaba alanı haline gelecek. Ayın 24 ün de bir de burcunuzda dolunay yer alacağı için açıkçası bu ay ilişkiler alanında gerilimli ve stresli bir görünüm ortaya çıkıyor dolayısıyla ikili ilişkilerde sabırlı ve rasyonel davranmak avantajınıza olacaktır. Evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli birlikteliklerde hayata bakış açısı ve ilkeler ve prensipler doğrultusunda görüş ayrılıkları ortaya çıkabilir. Ayın ortasına kadar ilişkiler alanı zorlayıcı ilerlerken ayın 12 sinde yer alacak Mars ve Venüs arasındaki kavuşum açısı ile birlikte kendinizi daha mutlu enerjik ve çekici hissedebilir partnerinizden daha fazla ilgi görebilirsiniz. Ayın 10’unda yeniay olacak ve Yengeç burcundaki bu yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşecek. Yeni bir işe başlamak veya başvuru yapmak için harika bir fırsat. Aynı zamanda sağlığınıza ve beslenmenize önem vermek isteyebilirsiniz. 12 sinde iletişim gezegeni Merkür de bu alana gelecek dolayısıyla bir çok işi ele almak halletmek için size destek verecek. İletişim bilgi paylaşımı ve yazışmalar artacak ve başarı elde etmek sizin için daha kolay olacak.

BALIK: Bu ay sizlerin aşk ve romantizm alanında 10 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve bu dönemde mutluluğu yakalamak için şansınız var. Yeni bir ilişki başlayabilir flört edebilir veya var olan ilişkiniz içerisinde duygusal olarak sizi sarıp sarmalayacak paylaşımlar yapabilirsiniz. Yaratıcı işlerde ve çocuklarla ilgili konularda adım atmak ve başarı elde etmek mümkün. Bu ay iş ve çalışma koşullarınızı sağlığınızı ve günlük temponuzu sembolize eden alanda güçlü etkiler ve transitler mevcut. Ayın başında yer alacak Mars Satürn karşıtlığı ve 24 ünde yer alacak Kova dolunayı aralığında çalışma hayatı zorlayıcı geçebilir. Ruh ve beden bütünlüğünüzü korumak zorunda hissedebilirsiniz. Kendi başınıza kalıp yapmak istediklerinize odaklı olacağınız bir süreç ya da biraz kafa dinleyip zihninizi toparlamak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. 12 Temmuz civarı işle ilgili güzel başlangıçlar olabilir. Yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kullanarak kendinizi ön plana çıkaracak şansınız olacaktır. Ayın ikinci yarısında hobilerinizle uğraşabilirsiniz. El becerilerinizi ortaya koyabilecek ve başarılı olabileceksiniz. Çocuklarınızın ihtiyaçları ile ilgilenecek ve onların becerilerini artıracak veya ortaya koyacak fırsatları yakalamak isteyeceksiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter Retro konumda ve ay sonunda Kova burcuna geçiş yapacak bu geçişle birlikte özel çalışmalar yapmak kendinizle baş başa kalarak ilhama açık olmak ve ruhunuzun sesini dinlemek için fırsatınız olacaktır.

Naz Bayatlı







494 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page