top of page

TERAZİ'DE DOLUNAY 8 NİSAN ÇARŞAMBA


SEÇİMLER YAPMA ZAMANI, NEYİ SEÇİP HANGİ YOLDA İLERLEMEK İSTEDİĞİMİZİ DÜŞÜNECEĞİZ.

8 Nisan Günü , 18' 44 derece Terazi burcunda , sabah saatlerinde 05: 34 civarında bir dolunay gerçekleşecek. Terazi burcunda gerçekleşecek olan bu Dolunay hayatımızın bir alanına Işık tutacak. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Zihnimizde bir fikir, bir arzu, ihtiyaç ve karar bizim için açığa çıkar. Dolunay zamanları Güneş ve Ay birbirine karşıt durur. Zihnimizde almak istediğimiz kararlarımız ile kalbimizde tuttuğumuz istekler ,duygular ve tutkular birbirleri ile çelişki içinde olabilirler. Dolunaylar her zaman denge bulmak ihtiyacında hissettiğimiz ilişkileri de sembolize eder. Bu kendi içimizde çözmek istediğimiz bir ikilem olabilir veya karşımızdaki bir kişi ile yaşadığımız çelişkileri , ikilemleri de anlatabilir.

Bu dolunayda ; bireysel kimliğimizi sembolize eden astrolojik prensip Güneş Koç burcunda, bu dönem kendimize güvenme, cesaret etme ve kendi yoluna bildiğin gibi gitmek konusunda düşüncelerimiz olabilir, bireysel olarak yapmak istediklerimizi kendi tarzımızda özgürce hayata geçirmek için istek duyuyor olabiliriz, ya da en azından dıştan böyle görünmek istiyoruzdur. Duygusal durumumuzu, ruh halimizi sembolize eden Ay ise bu dolunayda Terazi burcunda. Kararsızlık, Terazi burcunun en belirgin özelliklerindendir, duygusal olarak neye karar vereceğimize, hangi yolu seçeceğimize karar veremiyor olabiliriz. Bir yandan adil, medeni ve diplomatik davranma ihtiyacındayız , bir yandan da belki ilk adımı karşıdan bekliyoruz, veya paylaşımlarımızı, ilişkilerimizi, bozmamak , karşımızdakini kırmamak, üzmemek için gitmek istediğimiz yolda istediğimiz kadar özgür ve başına buyruk hareket edemiyoruz.

Terazi burcu evlilik, iş ortaklıkları ve sosyal hayatımızı sembolize eder. Bu dolunay sürecinde ilişkilerimizi dengeye oturtmak için çaba sarf edebiliriz. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs İkizler burcunda, kolay, rahat, pratik, uçucu kaçıcı, kelebek vari ilişkiler kurmak hepimiz için daha önemli olacak. Eğlenmek, karşımızdakini merak etmek, söz, sohbet bize iyi gelecek. Ilişkilerin taşıdığı kompleks duyguları ve duygusal anlamda yıpratıcı tarafları bu dolunayda yaşamak istemeyeceğiz. Eğer gerçekten bir ilişkiye başlamak ya da bitirmek istiyorsa Öncelikle bunu her açıdan objektif bir biçimde İncelemeden kararımız konusunda harekete geçmeyeceğiz. Zira gökyüzünde Ay ve Neptün arasında 150 derecelik açı kalıbı yer almakta. Bu açı kalıbı, ayarlamak uyarlamak dengelemek bizi geride tutan konuları ele alırken hem kendimizi hem başkalarını düşünmek zorunda olduğumuzu sembolize ediyor. vet İleri gitmek yolumuzda ilerlemek istiyoruz ama biz geride tutan temaların ne olduğuna dair daha net ve objektif bir bakış açısı yakın arayacağımız bir dolunay sürecinde olacağız.

Dolunay'a Müfrit adında bir sabit Yıldız eşlik etmekte. bu Yıldız Merkür Satürn karakterinde ve işle ticaret ile alakalı olarak verimlilik anlamı taşıyor. kararlarımızı akılcı bir şekilde plana oturtursak başarılı olabileceğimizi gösteriyor. Venüs'ün Mars ve Satürn olumlu açı yapması iletişimsel konular , internet işleri, ticaret, satış pazarlama, eğitimler, yayınlar, baskılı malzemeler ve iş ortaklığı kurmak istediğimiz veya çalışma ortaklığı yapmak istediğimiz işlerde atak olabileceğimizi ve kararlar olabileceğimizi gösteriyor.


18’44 derece Terazi burcunda gerçekleşecek bu Dolunayın Sabian Sembolünde “ kitaplar ve antik belgelerle çevrili bir odada masasının başında oturan yaşlı bir alimi göstermekte. Bu sembolizmin anlamına baktığımızda, şu mesajları içeriyor; yaşamı ve günlük hayatı kapsayan kurallar ve yaşam biçimleri hepimizin farklı farklı olabilir ancak bizi bir arada tutan Evrensel öğretiler vardır , bazı durumlarda toplumların veya toplulukların çıkarına iyiliğine yapılması gereken etik konular nedir, eşit ve adil biçimde yardımlaşmayı ifade eder. Çalışmak veya ders çalışmak Bir konuya odaklanmak dini veya spiritüel konularla uğraşmak, antik Metin ve kaynakları incelemek. O günkü yaşam biçimleri ile modern hayatı kıyaslamak, hangi dilden ve dinden olursak olalım insanlığın ortak özelliklerini hatırlamak gibi şu anda yaşadığımız duruma çok uyan bir anlam taşımaktadır. Kişi işi ne olursa olsun kendine ve topluma karşı görevlerini yerine getirmelidir.

BURÇLARA GÖRE TERAZİ DOLUNAYI

KOÇ: Bu Dolunay Koçların ilişkiler evlilik iş ortaklıkları ve sosyal paylaşımlar alanında gerçekleşiyor. Koçlar için bu dönemde karar almak zorunda hissettikleri ilişki meseleleri gündemlerinde olabilir. ilişkilerinde daha fazla Adil olmak eşit davranmak Medeni ve diplomatik olmak durumunda hissedebilirler. bir yandan daha özgür ve cesur bir biçimde Hayat hedeflerine koşmak isterken Diğer yandan dengede tutmak zorunda oldukları ilişkileri düşünmemek ellerinde değil. Dolunay'ın yönetici gezegeni Venüs'ün İkizler burcunda yer alması Koç'ların bu dönemde oldukça fazla iletişim konusu ile haşır neşir olduklarını göstermekte göstermekte. Yazmak çizmek anlatmak konuşmak planlamak satış ve pazarlama taktikleri geliştirmek internet işleri Web siteleri veya online mecralarda eğitimler sunumlar görüşmeler yapmak durumunda kalabilirler. Yakın çevreleri ile oldukça aktif ve eğlenceli görüşmeler konuşmalar yapabilirler. Bu dönemde kalbi boş Koçlar için bir ilişki ihtimali de söz konusu olabilir. Ancak bu ilişkiye hemen başlamak yerine bekleyip Medeni olmak diplomatik davranmak arasında kararsız kalabilirler. Karşı cins tarafından oldukça çekici bulunabilecekleri bir dönemde olmalarına rağmen , tam anlamıyla karar veremedikleri için bir ilişkiyi erteleyebilir veya geciktirebilirler. Adım atmaktan çekinebilirler. Diğer yandan, Koçlar bu Dolunay sürecinde ilişkilerde oldukça rahat bir biçimde kendilerini ifade edebilecekler. Daha fazla kendini ifade etme, anlatma eğlenme zihni rahatlatma ilgi alanlarının üzerine gitme bilgilenme eğitimler alma ve verme sürecinde olacaklar. Evli Koçlar için, bu Dolunay ilişkilerini masaya yatırma birbirlerinin hoşuna giden konularda, karşılıklı birbirlerine iyi davranma, düşünceli olma ve jest yapma şansı getirecektir. Birbirinizle daha rahat iletişim kurduğunu fark edeceksiniz, ya da daha fazla konuşmak birbirinizin ilgi alanlarına yönelmek, yeni birtakım konularda merakınızı birlikte tatmin etmek üzere planlar yapabilirsiniz.

BOĞA: Bu Dolunay sizlerin iş ve çalışma günlük hayat ve sağlığınızı sembolize eden alanda gerçekleşecek. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs İkizler burcunda ve para alanınızda yer aldığı için, bu dönemde işle ilgili yatırımlar becerilerinizi ve yeteneklerinizi paraya dönüştürecek ya da size kaynak yaratacak yeni fikirler satış Pazarlama teknikleri eğitimler iletişim mecraları internet siteleri online görüşmeler ve yatırımlar ya da ticari atılımlar için kararlar alabilirsiniz. günlük hayatınız içerisinde sık sık karşılaştığımız insanlarla daha rahat kolay pratik bir iletişim kurmak için çaba sarf edebilirsiniz. iş arkadaşlarınız içinde Bulunduğunuz ekipler veya içinde iletişim bulunan herhangi bir konuda veya iş alanında Bu dönem daha sosyal daha fazla insanla iletişim içerisinde olduğunuz bir süreç yaşamaktasınız. iletişim tarzınız konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz insanlarla kurduğunuz iletişim de daha Adil Medeni diplomatik Candan ve karşısındakinin düşüncelerine önem veren bir tavır ile iletişim kurmanız gerekliliği daha fazla önem kazanmaktadır. Diğer yandan sağlığınıza da önem göstermelisiniz, bu Dolunay döneminde Böbrekler, üreme ve boşaltım organları öne çıkmaktadır Ayrıca beslenmeniz dengeli beslenmeniz tembellikten kurtulmanız ve harekete geçmeniz sizin için iyi olacaktır. Kendinizi bu konularda daha pasif ve tembel bulabilirsiniz Dolunay ile birlikte alacağınız yeni kararlarla yeni bir rutine egzersize veya günlük yaşam biçimine doğru gerekli adımları atabilirsiniz. Yeni işler bulmak iş değiştirmek veya varolan işi içerisinde yeni düzenlemeler boğalarda olacaktır. Bununla ilgili Almış olduğumuz kararları Önümüzdeki 23 Nisan'da gerçekleşecek boğa burcundaki Yeniay ile birlikte Hayata geçirebilirsiniz.

İKİZLER: bu Dolunay sizin aşk ve ilişkiler alanınızda yer alıyor. ilişkiler iş ortaklıkları evlilik Romantizm ve flört konularında bu Dolunay açısından en şanslı burçlardan birisiniz. Dolunay Aşk aldığımızda yer alıyor hem de Dolunay yönetici gezegeni Venüs burcunuzda bulunmakta. birbirini olumlu açılar yapan bu enerjiler size aşık olmak romantik duygular yaşamak bekar ikizler için hayatlarına yeni birini katmak daha mutlu olmak eğlenmek Hayatın keyfini çıkarmak için kararlar almanıza yardımcı olabilir. var olan ilişkileriniz içerisinde çok daha fazla iletişim içerisinde olacaksınız. Birbirinizin ilgi alanlarında yeni fikirler planlar yapmak birbirinizi daha iyi anlamaya çalışmak için konuşmak sohbet etmek Okuduğunuz izlediğiniz keşfettiğiniz konularda birbirinizle konuşmak için daha fazla istekli olacaksınız. Ayrıca bu dönem ikizler için yeteneklerini yaratıcı yeteneklerini ortaya koymak için bir takım çalışmalara başlama dönemi de olabilir. eğitimler yazmak çizmek konuşmak anlatmak edebiyat yabancı diller sanat konularında yapılacak her türlü iş içinde estetik ve sanat içeren tüm konularda bu dönemde kararlar alıp değişim adımları atma şansımız var. içinde Bulunduğunuz topluluklar, arkadaş grupları ve birlikte gelecek planları yaptığınız kişilerle bu dönemde aranızda bir denge kurmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. her ne kadar kendi hızınızda özgürce kendi bildiğiniz yolda ilerlemek isteseniz de karşınızdakileri düşünmek, Onların da fikirlerini ve arzularına önem vererek uymak sağlamak Adil ve eşit davranmak zorunluluğu hissedeceksiniz. Bazı ikizler için akademik konular yurt dışı işler hukuki ve resmi işler Basın Yayın tanıtım ve kampanyalarla ilgili konular da üzerinde düşündüğünüz ve çalıştığınız temalardan olabilir bu Dolunay ile birlikte oldukça pratik ve verimli bir şekilde planlarınızı aktif edecek imkanı bulacaksınız.

YENGEÇ: Yengeçler için bu Dolunay ev ve aile alanında gerçekleşecek. Aile içerisinde kurduğunuz ilişkiler de bu dönemde daha fazla denge kurmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. aile içinde çok daha fazla iletişim içerisinde olacaksınız. Birbirinizin isteklerine ve arzularına daha fazla eğilmek, Birbirinizin Gerçekten ne istediğini ne düşündüğünü görmek ve buna önem vermek bu dolunayın temel teması olacaktır. Bu dönemde evden çalışmak isteyen yengeçler içinde yeni bir karar alma aşaması olabilir, yapılacak işleri evden yürütmek için kararlar alabilirsiniz. Diğer yandan yeni iş kurmak veya varolan işinde değişiklikler yapmak isteyen yengeçler içinde bu Dolunay bir karar aşamasını sembolize edebilir. kendinize daha fazla zaman ayıracağınız özgürce hareket edip bireysel hedeflerinizin peşinde kendi yolunuzda daha özgürce ilerleyeceğini yeni bir işe geçmek bir iş kurmak için kararlar alabilirsiniz bu kararları hemen harekete geçirmeye bilirsiniz Çünkü Terazi'nin sembolize ettiği seçimleri yaparken karar mekanizmasında çok fazla detayı değerlendirmek mecburiyetini ta derinden hissedebilirsiniz. Hissettiğiniz bu mecburiyet başkalarına karşı Adil olmak hak yememek Medeni davranmak ve diplomatik ilişkilerinize zarar getirmemek için beklemek arzusu ile şekillenebilir. Aslında birçok Yengeç için iş ve ev hayatında ilişkileri dengede tutmak için bu dönemde daha fazla diploması yapmak gerekliliği görülmekte.

ASLAN: Bu Dolunay sizin iletişim haberleşme Kardeşler eğitimler bilimsel projeler aranızda gerçekleşiyor. Kardeşler ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde daha dengeli olmak diplomatik davranmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. arada yer alan anlaşmazlıklar varsa bu konuları daha Adil ve herkes için eşit olabilecek biçimde halletmek isteyebilirsiniz. zihninizde eğitimler satış pazarlama konuları ticari birtakım hedefler yer alabilir, bunlarla ilgili seçenekleriniz de bu Dolunay sürecinde ikilemler yaşayabilirsiniz Neyi seçip hangi yoldan ilerlemek istediğiniz ile ilgili bir bekleme mecburiyeti hissedebilirsiniz. Var olan seçeneklerin sizin için en iyi olanını değerlendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Dolunay yönetici gezegeni Venüs arkadaşlıklar topluluklar ekip çalışmaları ve gelecek projeleri alanınızda duruyor. Böylelikle bir arkadaşınızla veya bir ekiple bir arada yeni bir plana projeye doğru adım atmak üzere kararlar almak aşılmasında olabilirsiniz. hem sizin hem karşınızdakilerin istek ve arzularına hitab edecek bir planı hayata geçirmek için düşünebilirsiniz. 23 Nisan'da gerçekleşecek boğa burcundaki Yeniay döneminde iş ve kariyer konuları ile ilgili yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. aynı zamanda bazı Aslanlar için yeni bir eve mahalleye taşınmak veya işyerinizi taşımak yeni bir şube açmak gibi fikirler de gündeme gelebilir. Bu fikirleri Venüs'ün geri harekette bulunacağı 14 Mayıs 25 Haziran tarihleri aralığında yapmamayı düşünebilirsiniz.

BAŞAK: Bu Dolunay sizin para kaynaklarını ve maddi imkanlarınız alanında gerçekleşiyor. Para kaynaklarımızı ve harcamalarınızı daha dengeli kullanmak için bu dolunayda yeni kararlar alabilirsiniz. yeteneklerinizi geliştirmek, yetenekleri daha iyi kullanmak, sanatçı ve yaratıcı yanınızı, insanlarla ilişkilerde sizi daha güçlü kılan tarafınız olan iletişim becerilerinizi ortaya koymak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu Dolunay yönetici gezegeni Venüs iş ve kariyer alanınızda yer alıyor. Bu sayede, Mesleki ve kariyer konularında sizi güçlendirecek adımları atmak, işyerinizdeki ilişkileri güçlü tutmak, mesleki becerilerinizi ortaya koyacağınız projelerde yer almak için kararlar alabilirsiniz. Bu dönem sizin için kurduğunuz ilişkileri yönetmek, maddi konularda sizi dengede tutmak için gereksiz harcamaları kısmak, neye daha fazla değer Verdiğinizi görerek, sizin için daha pratik ve verimli olan çalışma para kazanma harcama ve biriktirme yöntemlerini bulup daha akılcı kararlar alabilirsiniz. Diğer yandan aile eş veya iş ortakları ile sahip olduğumuz maddi para paylaşımı meselelerinde daha eşit Adil ve herkesin işine yarayacak bir kazanç ve harcama modelini hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. ilişkilerde bu Dolunay sürecinde daha dikkatli fedakar karşınızdakini Düşünen ve sizin için ilişkilerde kimin neyin daha fazla değerli olduğunu görme ve farkında olduklarınızla, Sizi geride tutan maske kalıpları bırakıp, yeni bir Başlangıç yapma fırsatınız var

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bu Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Dolunayın ışığı ile pırıl pırıl parlama şansınız var. Bu dönemde dış görünümünüz sağlığınız ve ilişkilerinizle ilgili daha fazla farkındalık yaşamak ve karar almak durumunda kalabilirsiniz. insanlarla daha alttan alan diplomatik Medeni ilişkiler kurmak gerekliliği aşikar. Dış dünyada hedeflerinizi ilerlemek için Sahip olduğunuz ilişkileri daha Adil eşit ve medeni bir tutumla ele almak isteyeceksiniz. ister ilişkiler ister kariyer hedefleri çerçevesinde bu Dolunay zamanı eskiyi bırakıp kararsızlıklar dan vazgeçip daha cesur ve emin adımlarla geleceğinize odaklanmanızı zamanıdır. karşılaştığınız Başına buyruk özgürce davranmak isteyen kendi bildiğini okumak isteyen kişiler ile daha yumuşak olan ve dengeleyen bir tutum benimsemeniz mümkün. kalbi boş teraziler için bu dönem bir ilişki konusunda karar alma zamanı olabilir. karşınızdaki kişiyi daha iyi değerlendirmek için beklemek isteyebilirsiniz, birisi çok fazla Acele ederken bir taraf daha dikkatli ve diplomatik ilerlemek isteyebilir. gökyüzünün bize yansıttığı bu enerjilerin sembolizmi dinlerseniz, Öncelikle iletişiminizi güçlü tutmak gerekecektir. Hem burcunuzu hem bu dolunayı yöneten Venüs ikizler burcunda ve burcunuza destek vermektir, bu nedenle ilişkilerinizde ve gelecek projelerinizde çok daha rahat ilerleme fırsatınız var. Bu dönemde eğitimler yolculuklar yurtdışı planları akademik çalışmalar hukuki ve resmi işler alanında birçok işiniz olabilir. Bu konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. kararlarınızı alırken birçok bakımdan kurduğunuz sosyal ağları arkadaşlık ilişkilerini ilişkilerini evliliğinizi, partnerinizi ve toplulukların çıkarını düşünmek durumunda kalabilirsiniz . Ancak bu kararları 23 Nisan da yer alacak boğa burcundaki Yeniay döneminde harekete geçirebileceğinizi görmekteyim. şimdi bir değerlendirme yapmanın seçenekleri objektif bir şekilde değerlendirmenin zamanı.

AKREP: Bu Dolunay sizin bilinçaltınızı, elde olmayan durumları, ve ruhunuzu ilgilendiren alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde kendinizi biraz daha yorgun hissedebilirsiniz. Bedenen dinlenmek zihninizi boşaltmak kendi alanınızda kalarak sevdiğiniz ve sizi rahatlatan konularla veya işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dolunay böyle bilinçaltını sembolize eden bir alanda gerçekleştiğinde kişiler kendilerine biraz sosyal hayattan ve dış dünyadan izole etmek isteyebilirler. Kendi kendinize kalmak, ruhunuzu dinlemek, spiritüel olarak iç dünyanızı beslemek, ruh ve beden dengesini yeniden kurmak için bir şeyler yapabilirsiniz. Diğer yandan, iş hayatında veya çalışma rutininiz de dengemizi bozacak sizi geciktirecek erteleyecek aldığınız kararları Hayata geçirmekte Zorlayacak bir takım temalar varsa bu konularla ilgili nasıl iyileştirici çözümler bulabileceğinizi düşünebilirsiniz. Beden ve ruh sağlığı Elbette bu dönemde sizin için oldukça önemli bir konu. kendinize daha iyi bakmak daha sağlıklı bütün Mutlu güzelleşmiş incelmiş Sportif aktif olmak adına neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. İçinde bulunduğumuz bu zor Karantina günlerinde beden ve ruh sağlığının ne kadar önemli olduğunun farkına varmış olabilirsiniz. bir taraftan Çok çalışıp bir taraftan bir yanınız yerinden kalkmamak ve tembellik etmek istiyor olabilir. her iki ihtiyacı da dengede tutarak, Kendinizi çok yormadan strese sokmadan bir günlük çalışma düzenine oturmanız en iyisi olacaktır

YAY: Bu Dolunay sizlerin gruplar arkadaşlıklar ekip çalışmaları topluluklarla etkinlikler gelecek projeleri alanınızda gerçekleşiyor. İçinde Bulunduğunuz gruplarda bir orta yol bulmak ilişkilerde ve iletişimde dengeli davranmak bir ekibin veya grubun içerisinde birbirimize uyum sağlamakla ilgili konular gündeminizde olabilir. Çabalarınızın karşılığını bulması, başkalarının size karşı tutumunu görmek ve bir çalışma birlikte bir çalışma prensibi üretmek,bir gruba entegre olmak adına neler yapabileceğinizi düşünmek bu dolunayın sizin için en önemli temasını oluşturmakta. Kurduğunuz arkadaşlıklarda medeni ve diplomatik davranmak ilişkilerde adil ve eşitlikçi olmak sizin için oldukça önemli olacak. Diğer taraftan dolunayın yönetici gezegeni Venüs ilişkiler alanınızda yer alıyor. Bu da demek oluyor ki bu Dolunay ilişkiler konusu her zamankinden daha fazla aklınızda. Kalbi boş Yayları için arkadaşlığın aşka dönmesi, ya da bir aşkın arkadaşlığa dönüşmesi arkadaş kalarak ilerlemesi söz konusu olabilir. Ne olursa olsun ilişkileri dengede tutmak için esnek ,uyumlu konuşkan, fikirleri paylaşan, çözüm bulmaya yönelik bir iletişim tarzı benimsemiş olmak oldukça önemli. Halihazırda bir partneri olan veya flört eden Yaylar, daha fazla konuşup sohbet edip birbirlerini merak edip ilgi alanlarında birbirini tanıyıp iletişimi Ve dostluğu ilerleterek ilişkilerini daha sağlam bir temele oturtma fırsatı elde edeceklerdir. Eğer şu sıralar iletişimi doğru kurmazsan Venüs'ün geri harekette bulunacağı 14 Mayıs 25 Haziran arası ilişkilerde denge kurmak daha güçleşecektir.

OĞLAK: Bu Dolunay sizin tepe noktanızda kariyer alanınızda gerçekleşmekte. Kariyer hedefleriniz konusunda size karar aldıracak , size başkalarının gözünde daha fazla Prestij statü ve görünürlük kazandıracak bir konuda ileri atılmak üzere hedefleriniz olabilir. kariyer veya mesleki alanda kurduğunuz ilişkilerde bu dönemde daha fazla yapıcı davranmak dengeli olmak medeni adil eşit ve davranmak için isteklisiniz. kimsenin hakkını yememek veya hakkınızı yedirmemek için kararlı olabilirsiniz. bu Dolunay yönetici gezegeni Venüs iş ve çalışma alanınızda yer aldığı için özellikle bu dönemde işle ilgili konularda çıkış yakalamak, iş hayatınızdaki kişilerle medeni bir ilişki kurmak, iletişim yazma konuşma öğretme bilgi paylaşmak satış pazarlama baskılı işler ve cinsel konularda başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kurduğunuz sosyal ilişkiler ve iletişimdeki başarınız size iş hayatında öne çıkma şansı getirecektir. Zira para alanınızda yer alan kova burcundaki Mars ikizler burcundaki venüs'le bu dolunayda destekleyici bir açı içerisinde, Dolayısıyla yapmış olduğunuz işlerden gelir elde etmek, Prestige kazanmak ve işleri ilerletmek için güzel bir dolunay enerjisi altındasınız.

KOVA: Bu Dolunay sizin uzaklar yabancılar akademik çalışmalar Basın Yayın sosyal medya matbaa işleri devlet veya resmi kurumlarla ilgili konular hukuki işler yabancı kültürler felsefeler dini ve spiritüel konular alanınızda gerçekleşiyor. Tüm bu konularda bu Dolunay sürecinde karar almak ve aldığınız kararları objektif bir şekilde değerlendirmek ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Eğitimler sınavlar akademik çalışmalar bilgi paylaşımı kendinize doğru bir şekilde ifade etmek yabancı diller yabancılarla ilişkiler uluslararası ilişkiler uluslararası ticaret gibi konularda bu dönemde daha fazla iletişim kurmak yazmak çizmek kendini ifade etmek mümkün. Kalbi boş olan Kovalar, yurtdışında veya sosyal medyadan birileri ile ilişki kurmak şansı elde edebilirler, Zira dolunayın yönetici gezegeni Venüs aşk ve ilişkiler alanınızda yer alıyor ve bu dolunay'a olumlu açı yapıyor. Aşk konularında fırsatların çıkabileceğini düşünebiliriz. Diğer yandan yaratıcılığınızı ortaya koymak fikirlerinizi bilginizi başkalarına aktarmak için oldukça enerjik olabileceğiniz bir dönemdesiniz. bu dolunayda gökyüzünde yer alan hava enerjisinin yoğunluğu size iyi gelecek. Kendinizi daha zihinsel konuşkan yaratıcı eğlenceli ve insanlara karşı daha esnek hissedebilirsiniz. ilişkilerde ve kurduğunuz iletişimde daha esnek pratik neşeli yaratıcı adil önyargısız ve eşit davranırsanız, bu dönemde insanlarla kurduğunuz ilişkilerde gayet başarılı olabileceksiniz.

BALIK: Bu Dolunay sizin para paylaşımı aile ile ortak bütçe krediler borçlar ticari yatırımlar iş ortaklıkları alanınızda gerçekleşiyor. para konularında bu dönemde daha dikkatli olmanızı gerektiren bir durumda olabilirsiniz, harcamalarınızı dengelemek, kredi ve borçlarınızı ödemek veya bir ticari atılım için kredi veya borç almak konusunda karar verebilirsiniz. Aile ile paylaştığınız bütçede dengeli ve eşit davranmak da önemli olacaktır. Bazı balıklar iş ortaklıkları içerisindeyseler, ortaklıkla ilgili objektif kararlar almak durumunda kalabilirler. Tek başına mı yoksa birlikte mi devam edecekleri ile ilgili ikilemler yaşayabilirler. Eğer var olan problemler varsa, ikilemler ve çelişkiler yaralıyorsa bu konuları çözmek adına arşılıklı İyi bir iletişim kurmak gerekli görülmektedir. Balıklar kurdukları ilişkileri dengede tutmak için daha adil medeni diplomatik davranmak durumunda hissedecekler. Evli balıklar ailenin ortak bütçesinde dengeleme yapmak isteyebilirler fazla harcamaları kısmak ve para biriktirmek için karar alabilirler. Dolunayın yönetici gezegeni Venüs ikizler burcunda ve ev ve aile alanınızda yer alıyor. Eve aile içerisindeki iletişim oldukça hareketli çok daha fazla konuştuğunuz fikirlerinizi paylaştığınız, karşınızdaki kişileri dinlemek anlamak problemleri ortak çözüm bulmak için çaba sarf ettiğiniz bir dönem. İşe veya bir emlak konusunda yatırım yapmak, kira gelirlerini veya ailenin yatırım yaptığı alanlardan gelen gelirlerin nasıl yönetileceği konusunda ortak kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bazı Balıklar, bilinçaltı ve psikolojik konularda daha derine inmek isteyebilirler. hem kendilerinin hem karşısındaki özel kişilerin psikolojik altyapısını düşündükleri, ilişkilerindeki iletişim sorunlarını veya dengesizlikleri ortaya döküp problemlere çözüm bulmak adına yapıcı bir adım atabilirler.

Mutlu bir dolunay dilerim,

Naz Bayatlı



759 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page