top of page

VENÜS BOĞA BURCUNDA 29 NİSAN-23 MAYIS 2024


JOIE DE VIVRE : HAYATIN TADINI ÇIKARMAK KEYİFLERLE NEŞE BULMAK


Güzellik, aşk, para, romantizm, sosyal yaşam gezegeni Venüs kraliçesi olduğu Boğa burcuna geçiş yapıyor.


Ayakları yere sağlam basan bu kişiler akıllı mantıklı ve somut şeylerden hoşlanır, gerçekçi ve pratik oldukları için işleri kolay yoluna koyar, kısa sürede manifest eder ve ilişkilerde arap saçına dolanmaz. İlişkileri, keyifleri, yemeği ve parayı aceleye getirmek istemez. Doğru adım atmakla, doğru karar almakla ve uzun vadeli olacaklarla ilgilenir. Uçucu kaçıcı güven telkin etmeyen ve gelir geçer şeylere yüz vermez.


Güzel olan her şeye, doğaya ve sanata hayrandır. Zevklidir ve güzelden anlar. Hayatı keyif alınması gereken bir yolculuk gibi algılayan Venüs BOĞALAR, good vibes yayar, sizi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapar. Sosyal hayatları canlı olsa da evine dönmek rahat koltuğuna uzanmak için can atar. Makarnasını glütenini içeceğini çikolatalı şekerini verin arada boynuna omzuna biraz masaj yapın dır dır vır vır yapmayın parasını çar çur etmeyin sizden iyisi yok. 5 duyu organı en gelişkin yerleşimdir.


Tat doku aroma ses koku algısı çok yüksektir. İyi şeylerden ve kaliteden anlayan Venüs Boğalar size hayatın zevklerini yaşamak için bir rehber gibidir. İnatları, bazen kımıldamak istemeyen, yerinden kalkmayan tarafları, değişimden hoşlanmayan huyları ve çok ajite edilirse üstünüzden geçen öfke patlamaları ile karşılaşabilirsiniz. Siz de sabırlarını test etmeyin huzurlarını kaçırmayın sükunetlerini bozmayın.


Bu dönemde, içinde sanat güzellik tasarım olan işlerinizi halledebilirsiniz. uzun vadeli yatırım gerektiren adımlar atabilirsiniz. Doğayla doğal ürünlerle yeme içme yemek yapma gurme işlerle ilgilenebilirsiniz. Bedene daha iyi bakmak ve keyiflerinizi yaşamak yolunda kendinize daha fazla önem verebilirsiniz.


Naz Bayatlı


Aşk Güzellik Para Sanat Sosyal Yaşam Gezegeni Venüs Kraliçesi olduğu Boğa Burcunda
Venüs Boğa Burcunda 29 Nisan-23 Mayıs 2024

 

59 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page