top of page

VENÜS BOĞA BURCUNDA 14 NİSAN-9 MAYIS 2021


YAVAŞLAYIN VE BAHARIN KOKUSUNU İÇİNİZE ÇEKİN


En sonunda Venüs kendi ev sahibi olduğu Boğa burcuna geçti. Toprağın, 5 duyunun, zevklerin ve konforun burcu Boğa’da yer alacak bu geçiş sayesinde Venüs Koç’un ateş enerjisinden sonra biraz daha rahatlayabilir, konforumuza bakabiliriz. Bu geçiş ilişkilerde daha stabil, maddi konularda daha sağlam ve akılcı davranmamıza yardımcı olacak. Atıl kurt halimizden sıyrılıp, daha sakin ve ağır adımlarla kararlarımızı alabileceğiz.

Bizim için değerli olan en varsa bu transitte bu konulara daha bir odaklanacağız. Somut düşünüp mantıklı ve sağlamcı adımlar atacağız. İş ve para konularına eğileceğiz ve güvenlik ağımızı korumaya çalışacağız. İlişkilerde de sağlam temeller atmak için Boğa kalıcılık sağlar. Uzun vadeli ilişkiler kurmak ve kökleri sağlamlaştırmak için çaba sar edeceğiz. Bireysel olarak hayattan daha fazla keyif almak ve bizi mutlu eden konulara eğilmek için bu geçişi fırsat olarak değerlendirebiliriz. Güzellik estetik ve sanat içeren konularda Venüs yanımızda olacak. Bizi daha şık daha güzel ve alımlı gösterecek moda kozmetik ve dokunuşlara açık olacağız. Güzelleşmek isteyeceğiz.

Birikimleri ve yatırımları da destekleyen bu süreçte aklı başında kararlar almamız işimizi gücümüzü şirketimizi ticari yatırımlarımızı güçlendirecek faaliyetlerde bulunabiliriz.

Tatlı hamur nişasta ya düşkünlüğümüz elbette daha artacak ve kilo kontrolü yapmak gerekecektir.

Venüs Boğa’da kuracağı açılara göz atarsak;

22-23 Nisan’da; Uranüs ile kavuşumda olacak para konularında ve ilişkilerde düzen değişikliği olabilir. Beklenmedik tutum ve tavırlar sergileyebiliriz. Esnek kalmalı ve alternatifleri görmeye çalışmalı.

24-25 Nisan’da Venüs Satürn ile kare olacak. İlişkilerde soğutucu bir etki olabilir. Mutlu ve memnun hissetmek için daha fazla çaba göstereceğiz. İş ve maddi konularda aklımız başımızda olacak ve gerçekçi davranmak gerekecektir. İlişkilerde sorumlu ve ciddi davranmak ve gerekiyorsa kurallarımızı değer yargımızı ve sınırlarımızı belirlemeliyiz.

24-25 Nisan’da Venüs Merkür kavuşum olacak. Bu etki iletişim haberleşme eğitimler yolculuklar ve alım satım konularında fırsatlarımız olduğunu gösteriyor somutlaştırmak istediğimiz işler ve planlar için olumlu ancak elbette Satürn karesi de olacağı için gecikmeler olabilir, objektif olmalı ve dikkat göstermek gereken detayları gözden kaçırmamalıyız.

1-2 Mayıs’ta Venüs Neptün sekstili olacak. Bu hem sanat hem dekoratif işlerde ambiyans yaratılması gereken durumlarda etkili bir açıdır. İlişkiler için yumuşatıcı etkilerdir şefkat iyilik yardım ve kulak vermek anlamak affetmek için iyidir.

5-6 Mayıs’ta Venüs Plüton Üçgeni olacak. Zenginleşmek ve güç kazanmak parayı stratejik olarak yönetmek için fırsatımız olacak.

7-8 Mayıs Venüs Jüpiter karesi olacak. Bu açı para konularında ve ilişkilerde fırsatlara koşmak için bizi oldukça istekli yapacak. İştahımız artabilir. Bir şeyleri daha fazlalaştırmak artırmak ve büyütmek için beklenti içinde olacağımıza işaret ediyor ancak abartılı olma ve aşırılıklara kaçma ihtimali de barındırıyor.

Boğalar, Akrepler ve Oğlaklar için veya Venüs’ü Boğa olanlar açısından, ilişkiler ve para konularının olumlu gelişmelere açık olduğu bir süreç olabilir.


Mutlu bir Venüs Boğa geçişi dilerim.

Naz Bayatlı


330 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page