top of page

VENÜS BURÇLARDA & İLİŞKİLERDEKİ TUTUMUNUZ

VENÜS KOÇTA: Savaşçı Mars’ın burcunda yer alan aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs gözü pek

olur , sevdiğinin peşinde koşmaktan yılmaz, söyleyeceklerinde korkmaz, hatta çakar bir

Venüs’tür bu. Koç burcunda duran Venüs erkek erkek davranır, mert olur, gerekirse kavgadan kaçınmaz, sonuçta Venüs bu burçta adeta bir Amazon’a dönüşür. Savaşmaktan ve mücadele etmekten çekinmez. Kurduğu ilişkilerde istek ve arzularının yerine getirildiğine emin olmak ister, bir kenara çekilip başına gelenlere üzülüp, hayıflanmak tansa meselenin üstüne gidebilecek cesarete sahiptir. Kurban rolü oynamaz. Bencil ve inatçı olabilirler. Bir ilişkiyi kendileri başlatıp, kendileri bitirebilecek inisiyatife sahiptirler. Atletik ve sporcu görünümlü kişiler olurlar. Hızlı sporları, fiziksel güç gerektiren aktiviteleri severler. Saman alevi gibi aşklar yaşayabilirler. İlgisini çekmeyen biriyle uzun süre bir arada olmaları beklenemez. Biraz maymun iştahlı oldukları söylenebilir. İlgisini çeken biri olursa onu elde etmeyi sever , kolay aşklardan hoşlanmaz, mücadele etmek, peşinden koşmak ve zafer kazanmak ister. eğer kolay bir avsanız size saygı duymaz. Zor insanları severler ve elde edilmeye değer bulacakları kişilerin peşinde koşarlar. Venüs Koçlar mızmız ağlak şikayet eden başarı elde edememiş hayatını kendi ayakları üzerinde durarak kazanamayan insanlara çekilmezler. Kalplerini kazanmak kolay olmayabilir ancak bir kez kazandıktan sonra kuzuya dönerler ve boynuzlarını size teslim ederler.


VENÜS BOĞADA: Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs kendi yönettiği bu burçta oldukça güçlü bir konumdadır. Venüs Boğalar hayatın zevklerinden tat almak isteyen, iyi yaşamayı bilen ve rahatını konforunu seven insanlardır. İlişkilerde sadık, güven veren, sevdiğini kıskanan ve sahiplenen bir yapıdadırlar. Bir Venüs Boğa’nın size bağlanmasını istiyorsanız onun güvenini sarsacak bir şey yapmayın. Gözü sağda solda aklı oynaşta tipleri aska önemsemezler. Kıskandıkları zaman öfkelenirler ve öfkelerine denk gelmenizi hiç tavsiye etmeyiz. İlişkide bir kadife yumruk gibi oluverirler , aldatılmak hatta ihtimali bile bir Boğayı çılgına çevirir, o sakin dingin sabırlı kişi gider yerine bir ateş topu gelir ve siz neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz. Venüs bu burçta yönetici konumunda olduğu için; Venüs’ün temsil ettiği konularda bu kişiler güçlü özellikler sergileyebilirler. Venüs Boğaları tavlamak için nelere dikkat ettiğini bilmek önemlidir. Parasız pulsuz işi gücü olmayan insanlarla ciddi bir aşk ilişkisine girmek istemezler. Mesleği geliri olan kişiler onlar için makbuldür. Konforlarına düşkündürler, kaliteli şeylerden anlarlar ve lüks yaşamı severler, iyi yerlerde yemeyi içmeyi tercih ederler konforlu otellerde konaklamayı isterler, kaliteli ama klasik giyimi sevmelerine rağmen, hayatın basit doğal güzelliklerini de sevmeyi ve takdir etmeyi ihmal etmezler. Kırlarda piknik yapmak, doğa gezileri, parklar, bahçeler, yeşillik alanlarda gezmek, çiçek ve bitkilerle uğraşmaktan hoşlanırlar. Kadife gibi dokunulduğunda yumuşak gelen kumaşlar, güzel kokular, şık ama rahat giysiler, masaj, vücut bakımı yaptırmak gibi konulara ilgi duyarlar. Yemeğin iyisini, şarabın lezzetlisini seçmesini bilirler. Güzel giyinirler ve vücutları çekici olur, seksi görünmeyi bilirler. Özellikle Boğaların dekolte bölgesi ve bacakları güzeldir. Seksapatileri vardır. Uzun süreli ve sağlam ilişkiler kurmak isterler. Para konularında dikkatlidirler, birikimleri iyi değerlendirmek konusunda başarılıdırlar. Emlak ve arsa konularına ilgileri vardır.


VENÜS İKİZLERDE: Venüs Zodyağın küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk gezegeni Merkür’ün burcunda yer aldığı zaman karşınızda hızlı düşünen , çenesi kuvvetli, ağzı laf yapan , civa gibi ele avuca sığmaz, kıvrak ve hareketli bir insan var demektir. Dili kullanma ve sözel yetenekleri güçlüdür. Karşısındakileri sohbetleri, bilgileri, kıvrak zekaları ve esprileri ile hemen etkilemeyi başarırlar. Sevimlilikleri ve şeytan tüyleri sayesinde açamayacakları kapı yoktur. İstediklerini kolayca elde etmeleri ile ünlüdürler. Güzel konuşmalarının yanı sıra edebiyattan televizyondan sinemadan güncel ve trend olan konulardan anlarlar. Konuşarak yılanı bile deliğinden çıkarabilirler. Sevimli, esprili ve entelektüeldirler. İlişki kurmakta ve kontakları sürdürmekte üstlerine yoktur. Bir insan ağı uzmanıdırlar. Kimin hangi konuda size yardımcı olabileceğini bilir ve sizi o insanla iletişime geçirecek bağları kurarlar. Sosyal ve girişimci Venüs İkizler meraklı ve odak noktası değişken ve çeşitli olabildiği için istedikleri zaman birden fazla kişiyi idare edebilirler, idare ettiklerini kimsenin ruhu duymaz. Bunu yapmaktaki amaçları tek bir kişinin niteliklerinin onları entelektüel olarak tatmin etmemesidir, bir çok insanda başka şey bulduklarını iddia ederler. Kolayca sıkıldıkları için bir insanla veya bir mekanda uzun süre kalmayı sevmezler. Meraklıdırlar, her seviyeden insanla iletişim kurabilirler. Adapte olma kapasiteleri yüksektir. Yakın arkadaşlarını bir kardeş gibi görürler, kardeşleri varsa onlarla ilişkileri de yoğundur. Kitap okumak, eğitim almak ve geniş ilgi alanlarını tatmin edecek kurslar ve eğitimlere katılmaya bayılırlar. Elinizde tutmak istediğiniz bir Venüs İkizler varsa, onun ilgisini ve merakını cezbedecek konuları bulmalı ve siz de o konularla ilgilenmelisiniz. Zihnini kullanmayan tek düze monoton kişilerden ve ilişkilerde çok uzun süre dayanamazlar. Konuşabildikleri sohbet edebildikleri zekasına ve bilgisine hayran oldukları kişileri ise bir ömür boyu bırakmayacaklardır.


VENÜS YENGEÇTE: Venüs Yengeç gibi su grubundan anne ruhlu yedirmeyi içirmeyi seven ailesi için yaşayan bir burçta yer aldığında, o kişi haliyle ilişkilerde de anaç bir tavır benimser. Venüs Yengeçler evcil görünümlü, yumuşak, duygulu ve romantik kişilerdir. Sevdiklerini koruyan, onları yediren, içiren, bakan , mantı börekle besleyen ve rahatları ve konforları ile ilgilenen sadık kişilerdir. Annelik Babalık etmeye bayılırlar. Ev ve ailelerine en çok da annelerine düşkündürler. Siz siz olun anneleri ile iyi geçinmeye bakın. Annelerinin gözüne girerseniz, onların kalbinde de sağlam bir yer edineceğinizi bilin. Evi yapan dişi kuştur sözü sanki onlar için söylenmiştir. Bekarken çeyizini derlemeye başlar. Erkek Venüs Yengeçler de aynıdır. Terliğini koyduğu yer evidir veya evi gibi hissettiği yerde rahattır, düzenini değiştirmek istemez. Evlerinde mutlu oldukları için, evlerini yaşanabilecek en iyi hale getirmek için paralarını harcarlar. Çocukluktan gelen arkadaşlıkları bitirmezler, tanıdık ve aşina gelen çevreleri bırakmak istemezler. Eşyaları ve anı taşıyan eşyalarını atamazlar. Biriktirirler. Yumuşak kalplidirler, kabalık ve hoyratlıktan hoşlanmazlar. Antika eşyaları veya yemek kitabı gibi şeylerin koleksiyonunu yapabilirler. Paralarını çok çar çur etmekten hoşlanmazlar, ama ailelerinin gereksinimlerini karşılamak adına hiçbir masraftan kaçınmak istemezler. Güven duymaya, ve korunduklarını hissetmeye ihtiyaç duyarlar. Tek zor tarafları alınganlıklarıdır çabuk küserler ve küskün oldukları zaman surat asarlar ve sizi yaptığınıza pişman etmeden düzelmezler. Nefis duygu sömürüsü yaparlar, alınganlık geçene kadar uğraşın gönlünü alın başardıysanız yumuşak kalpli Venüs Yengeç bir bakmışsınız su böreğinizi önünüze getirivermiş.


VENÜS ASLANDA : Zodyak burçları içerisinde en çok göze çarpan ve beğenilmekten hoşlanan burcu olan Aslan burcunda yer alan Venüs, tam bir aşk insanıdır. Aşkın, flörtün, romantizmin kitabını yazabilirler. Usta aşık olurlar, bir ilişkide karşı tarafı etkilemek baştan çıkarmak ve flört etmek için ne yapılacağını çok iyi bilirler. Venüs Aslan kişisi göz ardı edilmekten asla hoşlanmaz. Fark edilmek ister ve beğenildiğini hissettirmeniz gerekir hatta övülmekten hoşlanır. Sevildiğini bilmek ve sevginin candan cafcaflı bir biçimde gösterilmesini bekler. Zaten kendisi de sevince aynen böyle yapar. Sıcak, samimi, gösterişli bazen dramatik tavırlar taşır. Partnerlerine sadık kalırlar, ancak onlarla gurur duymak isterler, bir sosyal ortama girdikleri zaman birlikte oldukları kişinin en az kendileri kadar dikkat çekici olmasını severler. Çocuklara bayılırlar, ve çocukları için eğlenceli birer ebeveyn olurlar. Yaratıcı yanları güçlü olduğu için, sahne sanatlarında oldukça başarılı olabilirler. Altın ve buna benzer değerli eşyalara düşkündürler. Takılar takmak, mücevherlerini sergilemek ve göze çarpan aksesuarlar takmaktan hoşlanırlar. Aslanlar her zaman saçları ve frapan giyimleri ile odak noktasıdırlar. Erkekleri sevdiği kişiyi gezdirmeyi yedirmeyi içirmeyi sever lüks kaliteli pahalı şeylerle baştan çıkarmayı sever her şekilde sizi memnun edecek bir şeyi bulur ve yaparlar ve başınızı döndürmeyi severler. Venüs Aslanlar ilişkide severlerse dürüst sadık ve sahiplenen bir yapıda olurlar, kendilerine layık bulmadıkları biriyle asla o bu şu nedenle birlikte olmaya kalkmazlar. Sevgileri sıcak aşkları ateşli ve sevgilileri gösterişli olur.


VENÜS BAŞAKTA: Venüs Zodyağın bu hizmet ruhlu burcuna yerleştiği zaman kişi alçak gönüllü, becerikli, pratik ,nazik ve karşısındakinin iyiliğini düşünen biri olur. Sade aklı başında ne istediğini bilen kişilere çekilirler. Kendileri gibi detaylara önem veren birine içleri ısınacaktır. İlk buluşma önemlidir. Sizi tepeden tırnağa inceler ne giydiğinizden ne yediğinize ne seçtiğinizden nasıl davrandığınıza kadar kaydeder. Özel anlara önem verir hatırlamayı ve hatırlanmayı sever. İnsanlara önem veren bir burç olduğu için küçük jestler onu çok mutlu eder. Çok dramatik gösterişli dikkat çeken tavırlara gelemez, klasik kaliteli geleneksel olan her şeye sıcak bakar. Temiz, bakımlı ve düzenli olan her şeyden hoşlanırlar. Mükemmeliyetçi yanları ile çevrelerinde fazlalıklardan, işe yaramayan eşyalardan kurtulmak için sürekli bir düzenleme ve kategorize etme çalışması yaparlar, eski ve fonksiyonunu kaybetmiş hiçbir şeye tahammül edemezler. Tüm aletler çalışması gerektiği gibi çalışmalıdır, yoksa tamir edilmelidir, yoksa atılmalı ve yenisi alınmalıdır. Endişeli ve kaygılı olmaya çok müsaittirler ilişkide her şeyi dert edecek kafayı takacak ve minik minik detaylarla uğraşarak bazen hem kendini hem sizi yoracaktır. Ama bilin ki sevdiğini memnun etmek için elinden geleni yapar. Kalbine girmişseniz yaz demez kış demez fırtına tipi demez her derdinize deva olur işinize koşar ve yanınızda durur. Sağlığınıza bakar çorbanızı yapar ambulans gibi sizi taşır eder. Düzenli olmayanlara karşı antipati duydukları için memnun edilmeleri pek kolay olmayan Venüs Başaklar, eleştirel ve müşkülpesent olabilirler. Fazla göze çarpmaktan hoşlanmadıkları için giyimlerinde de aşırıya kaçmazlar şık ama sade görünümlü kıyafetleri tercih ederler. Sağlık konularına takıntılı oldukları için vücut bakımlarına, yedikleri içtiklerine dikkat ederler, doktora gitmekten çekinmezler, düzenli check-up larını yaptırırlar. Siz de onunla beraber olacaksanız kendinize bakmalısınız. Yoksa zorla size bakacaktır. Çalışkan, dikkatli, temiz ve akılcı kişiler olurlar. Sevgileri pragmatiktir, aşırı duygusal veya romantik olmayabilirler. Kendileri gibi akılcı ve çalışkan insanlara çekilirler.


VENÜS TERAZİDE: Venüs’ün Terazi burcunda yönetici olduğu düşünülürse, Venüs’ün temsil ettiği aşk ve ilişkiler alanında güçlü bir yapısı olmasına şaşmamak gerekir. Venüs Terazi’ler ilişkilerle parlarlar ve kendilerini en iyi biçimde ifade ederler. Bir sosyal yaşam ve ilişki ustasıdırlar. Kibarlıkları, medeni tavırları, sıcak bir gülümsemeleri onları girdikleri her ortamda aranılan bir kişi yapar. Bu nedenle onlar için birer sosyal kelebektir diyebiliriz. İnsanlara kolay iletişim kurdukları için hiç yalnız kalmazlar, zaten yalnız kalmaktan nefret ederler. Aşka aşık olurlar, romantik ruhludurlar ve bir an evvel evlenmek ve eş olmak için yaratılmışlardır. İnsanlar arasında çöpçatanlık, arabuluculuk ve barış elçiliği yapabilirler Çatışmaları objektif bir biçimde her iki tarafın da görüşlerini dinleyerek sonlandırmayı severler. Adalet duyguları çok gelişmiştir. Kimsenin hakkını yemeyi sevmezler, kendi hakları da yensin istemezler. Hep her iki tarafın da görüşünü dinleme eğilimi nedeniyle kararsızlık yaşayabilirler. Alttan alırlar ve kavga çıkmasın diye kendi düşüncelerinden fedakarlık edebilirler. Arabanın kapısını açtığınız, ambiyanslı restoranlara götürdüğünüz, doğum günü veya özel günleri unutmayıp, ona seveceği hediyeler aldığınız sürece bir Terazi burcu kişisini mutlu edebilirsiniz. Adab-ı muaşeret kurallarını iyi öğrenin ve uyumsuz renkler giymeyin. Şık ve modaya uygun olun. Sanatın her dalı, estetik ve güzel olan, göze hitap eden her konuda konuşacak sözleri vardır. İlişkide Venüs Terazi kişileri sizin hiçbir özel gününüzü unutmaz, sizi el üstünde tutmak ister ve isteklerinize saygı gösterir. Kalıcı olmayacak, gelecek vaat etmeyecek ilişkilerle vakit kaybetmeyi sevmezler, ileride eşi olabilecek biri ile flört etmeyi ister. Adil olmalısınız haksızlık etmekten uzak durmalısınız onun kararsızlarına tahammül edip problemlerine nazik objektif dengeli öğütlerle destek olmalısınız. Beklemesine bekletmesine uzun uzun düşünme sürelerine eyvallah demesini bilmelisiniz. Eş rolünü ondan daha iyi oynayacak bir burç daha bulamazsınız.


VENÜS AKREPTE: Zodyağın en seksi isterse en baştan çıkarıcı burcu Akrepte yer alan Venüs derinlikleri bol kuytuları çok , duyguları yoğun, tutkulu birine işaret eder. Sahiplenmeleri ve kıskançlıkları ile ünlü bu Venüs, ilişkide olduğu zaman zehirli iğnesini sivriltmeye başlar. Sevdiği kişiye yaklaşacak onu baştan çıkarmaya çalışacak kişileri etrafta tarar sonra gözleriyle röntgenini çeker ve bir tehlike arz ediyorsa hain planlar devreye girmeye başlar. En minnoş gülümseyen haliyle kurbanlarını elimine edecek ince planlar yaparlar. Sizin olanlardan ruhunuz bi-haber olacaktır. Karda yürüyüp iz bırakmayanların burcudur Akrep. Cinsel anlamda oldukça seksi ve çekicidirler. Giyim tarzları seksapelini ortaya koyacak bir tarzdadır. Sevdiklerini bırakmak istemezler, sadece onlara ait olsun, aşk hep sürsün, cinsellik doruklar yaşansın isterler. Aynı durum sevdikleri eşyalar için de böyledir, pek paylaşmaktan hoşlanmazlar. Akrep aşk ve parayla ilgili konularda kişinin hayatında krizlere neden olabilir. Kuşkular, sürekli bir iç huzursuzluğu ve gerçeği arama arayışı getirebilir. Bu nedenle kendilerine yalan söyleyenleri ve kandıranları gelişmiş sezgileriyle hissederler ve saklanan gerçeği bulmak için bir dedektif dürtüsü ve becerisi ile çalışabilirler. Güvenlerini sarsıp, onları kandırmaya çalışırsanız, önünde sonunda sizden öçlerini alacak fırsatı yakalarlar. Bir akrep intikam almak için yıllarca bekleyebilir ve intikam soğuk yenen bir yemektir sözü onlar için söylenmiş olabilir. Aşk acısı çekmeye müsait, derin ve dıştan belli etmedikleri duygularıyla ketum kişilerdir. Sırlarınızı onlarla güvenle paylaşabilirsiniz.


VENÜS YAYDA: Zodyağın bu neşeli iyimser burcunda yer alan Venüs , yabancı kültürlerle ilgili, macera sever, hayatı geniş bir bakış açısıyla yaşamayı seven, eğlenmeyi, şaka yapmayı seven, geniş yürekli insanları sembolize eder. Bu kişiler özgürlüklerine düşkündürler. Dolayısıyla ilişkilerde de özgür bırakılmayı isterler. Daraldıkları sıkılıp boğuldukları bir ilişkide bulunmaları imkansızdır. Eğer bir köle istiyorsanız kendinize Venüs Yay birini seçmeyiniz. Öyle hızlı kaçarlar ki şaşar kalırsınız. Kendilerini eğitmeyi ve geliştirmeyi severler. Hareketli olurlar ve yerlerinde duramazlar. Bol bol yolculuk etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi severler. Bir yerde uzun süre bağlı kalmayı sevmezler. Biraz çingene ruhludurlar. Zaten uzun etekler, bol renk içeren gömlekler, uzun boncuklu kolyeler, eşarplar, kafaya bağlanan eşarplar, bandalalar, geniş paçalı veya üste sıkı oturan pantolonlar giymeyi severler. Fazla kapalı, dar alanlarda içleri sıkılır. Hayata karşı iyimser bir yaklaşımları vardır, fazla pesimist ve sahiplenici insanlara tahammül edemezler. İnsanların ahlaki ve kültürel anlayışları ile ilgili araştırırlar, onların bakış açıları esnektir, dünya vatandaşı olmayı seçmişlerdir. Yeni inanç ve felsefeleri deneyimlemeye açıktırlar. Eli açık ve cömert olurlar. Aşka bakış açıları öyle hemen aşık olup, kendilerini bir ilişkiye kaptıracak ve hayatın kendilerine sunacağı yeni maceraları kaçırmaya razı olacak kadar romantik değildir. Seyahate ve eğitime para harcamaktan kaçınmazlar. Hayatın anlamını birlikte arayacağı, yeni ufuklar keşfedeceği bir yol arkadaşına çok gereksinim duyarlar bilmem belki de bir yolculukta hayatlarını değiştirecek bir yalnız kovboy bulmak hayali veya platonik oldukları bir oyuncuyla aşk yaşama hayalleri en sevdikleri hayalleridir.


VENÜS OĞLAKTA: : Venüs zodyağın bu kariyer odaklı , disiplinli, ciddi düşünen ama gerçekçi burcuna geldiğinde ilişkiler haliyle ciddiyete bürünür. İlişkilerinde de karşı tarafı ve kendini ciddiye alan , sorumluluk sahibi, ağırbaşlı ve ayakları yere sağlam basan kişiler olurlar. Kolay kolay saç baş dağınık ve hercai bir görüntüde olmazlar. Klasik ama şık bir stil anlayışları vardır. Yüz kemik yapıları özellikle, burun ve elmacık kemikleri dikkat çekicidir. Her konuya profesyonel ve rasyonel bir açıdan yaklaşmayı severler, aşklarını bile statü ve prestij sağlayabilecek kişiler arasından seçebilirler. Geleneksel ilişki kalıplarını severler. Prestijlerini ve toplumsal konumlarını sarsacak ilişkiler yaşamak istemezler. Para sahibi olmak konusunda hırslıdırlar, bunu elde edebilmek için kariyer yaşamlarına önem verirler. Bir ünvan olsun isterler, bir titr bir makam bir başarı en azından iyi bir eğitim sahibi olmalıdır insan. Oğlaklar geleneksel muhafazakar ve toplum değerlerine önem veren kişilerdir, dolayısıyla ilişkilerinde hiç olmayacak kendi görüşleri ile bağdaşmayacak birileri ile gelecek planı yapmaya hiç kalkışmazlar. Mükemmeliyetçidirler ve aradıklarını bulana kadar birden fazla kişiyle deneme yanılma yapsalar da gönlünün efendisini bulduklarında evlenip anne baba olup evliliklerini ömür boyu sürdürmeye razı olurlar. Aşırı süslü ve fırfırlı giysileri sevmezler, sade ve şık ama kaliteli kişilerden hoşlanırlar. Değerini yansıtan ürünleri almayı severler. Üç günde bozulacak mallara itibar etmezler. Hayata karşı kötümser veya aşırı gerçekçi gözlerle bakabilirler. Kendilerini kaybedecek kadar eğlenceye düşmezler ama girdikleri sosyal ortamlarda esprili ve isterlerse oldukça söz sohbet yapabilecek kapasiteleri vardır. Bir Venüs Oğlak ile işinden kariyer hedeflerinden bütçe ve planlamadan konuşmaya razıysanız, sık sık yalnız kalmayı sevmelerine, bazen büründükleri suskun ve pesimist hallerine katlanabilirseniz mükemmel eşe sahip olabilirsiniz.


VENÜS KOVADA : Zodyağın bu ruhu çılgın dâhileri ile ilişkiler de ilginç ve sıra dışı olacaktır. Dıştan soğuk ve mesafeli ukala ve erişilmez görünseler de aslında içlerinde bir okul arkadaşı kanka modu hep vardır. Bazen sevdiklerini bile eşek şakaları ile belli ederler ama o bile benzersizdir yaratıcı nitelikte ve orijinal olur . Teknolojik veya dijital nitelikli her konuda becerilidirler. Bazen aşklarını da böyle mecralarda yaşamak veya bulmak konusunda deneyimleri olabilir. İlişkilerde bayağılıktan hiç haz etmezler. Entelektüel kişilere çekilen Venüs Kovalar havalı görünümleri ile girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekebilirler. Değişik ve kendine özgü hibrid bir zevkleri vardır. Kendi modalarını kendileri yaratabilirler. Arkadaşlıklar onlar için her şeyden önemlidir. Sosyal yanları güçlüdür. Hümanist görüşleri ile sosyal bilinçleri oldukça gelişmiştir. Kendi idealleri ve prensipleri doğrultusunda arkadaşlıklar edinmeyi severler. Ya arkadaş çevresinden birine aşık olurlar, ya da sevgilileri ile arkadaş gibi olurlar, çocukları ile de arkadaşça bir ilişki kurarlar. Kurdukları en yakın ilişkide bile bir mesafe vardır. Karşısındakilere özel hayatlarını kendi istedikleri kadar açarlar. Özgürlüklerine düşkündürler, kimsenin ne toplumun ne ailelerinin baskısı altına girmek istemezler. Başkasının kuralları ile yaşamayı sevmedikleri için , kendi hayat yollarını kendi bakış açıları ile çizmek isterler. Kendi başlarına ayakta durabilecek güce ve kapasiteye sahiptirler. Yeniliklere ve teknolojik gelişmelere para harcamaktan kaçınmazlar.


VENÜS BALIKTA : Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs yüceldiği Balık burcunda aşk alanında şanslıolacaktır. Venüs Balıklar aşık olmak için yaratılmış, romantik kişiler olurlar. Aşık olduklarızaman bambaşka bir ruh haline bürünürler ve kendilerini aşka teslim eder ve kalplerini o kişiye tamamen kaptırırlar. Kendilerini hiç düşünmeden aşkları için gurur murur dinlemez feda edebilirler. Hayallerle gerçekler arasındaki sınırlar çok net olmadığı için, platonik aşkları da aynı hazda yaşayabilirler. Kendilerinden zayıf ve güçsüz kişilere yardım etmeyi severler, bazen aşkı merhametle karıştırabilirler. Kurtarıcı rolünü benimsemeyi severler. Kolay inandıkları için bazen gerçekleri algılamakta güçlük çekebilirler ve aldatılma durumları olabilir yine de sevdiklerinden hemen kolay kolay vaz geçmeyi istemezler. Sevdiler mi, bir kere inandılar mı gözleri başka bir şey görmez, bu nedenle hayal kırıklıklarına uğramak muhtemel olabilir. Tensellik dokunmak sarılmak Balıkların yapmayı çok sevdiği ve sevgilerini ifade etme biçimleridir. Yumuşak merhametli düşünceli kişileri severler ve kişilikleri gereği serylikten ve kabalıktan asla haz etmezler. İnançlıdırlar ve spiritüel yanları oldukça güçlü kişilerdir, dini veya ruhani mekanları ziyaret etmeyi veya bu tip spiritüel yolculuklara gitmeyi severler. Sezgisel ve duygusal yanları olukça güçlü olduğu için, resim, müzik, dans, sinema ve şiir gibi alanlarda oldukça başarılı olabilirler veya bu alanlarla yakından ilgilenebilirler. Paralarını ayakkabılara harcayabilirler. Renk uyumu konusunda zevkleri oldukça gelişmiştir.


Hazırlayan : NAZ BAYATLI

24.057 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page